Jump to content
Alarm

Κοιταξτε τι αγορασα !!!

Recommended Posts

πριν 18 ώρες, το μέλος ktm power έγραψε:

Μπαινει και ο χειμωνας τωρα ειναι και το λοκνταουν δεν ξερω ποτε θα κανω καποια σεβαστα χιλιομετρα, αλλα μολις κανω θα γραψω.

ΕΜΠΑ και στην ομάδα στο facebook αν δεν είσαι ήδη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πριν 1 ώρα, το μέλος strokt up έγραψε:

ΕΜΠΑ και στην ομάδα στο facebook αν δεν είσαι ήδη

εχω μπει και εκει ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 26/11/2020 at 4:41 ΜΜ, το μέλος ktm power έγραψε:

Νεο λαστιχακι εν μεσω καραντινας επειδη ηταν σε σχετικη προσφορα. Michelin power 5

γιατι δεν εβαλες bridgestone s22? ?

νομιζα πως ημουν ο μονος στο φορουμ που βαζω michelin 

καλοστριφτα! καλα λογια διαβαζω. επισης πολυ καλη τιμη.?

σε τι μηχανακι τα εβαλες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος noodles έγραψε:

γιατι δεν εβαλες bridgestone s22? ?

νομιζα πως ημουν ο μονος στο φορουμ που βαζω michelin 

καλοστριφτα! καλα λογια διαβαζω. επισης πολυ καλη τιμη.?

σε τι μηχανακι τα εβαλες?

χαχαχα βαλτός απο τον @pitapola εισαι ρε παιδακι μου, δεν εβαλα s22 γιατι διαβασα τα ιδια καλα λογια και για τα δυο λαστιχα και οτι το michelin ειναι καλυτερο στο βρεγμενο ε ηταν και 10 ευρω πιο φθηνο και ειπα why not. Τα εβαλα σε bandit 650 abs, θα εβαζα καποιο sport touring αλλα με επιασε το μικροβιο της πιστας και για αυτο εβαλα αυτα και οχι τα pilot road 5 λογου χαρη

ΥΓ γιατι βγηκε απο το mybike εκεινο το feature που εδειχνει κατω απο το avatar και την μηχανη που εχει ο καθενας οεο?

Τροποποιήθηκε από τον ktm power

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 15 ώρες, το μέλος ktm power έγραψε:

χαχαχα βαλτός απο τον @pitapola εισαι ρε παιδακι μου, δεν εβαλα s22 γιατι διαβασα τα ιδια καλα λογια και για τα δυο λαστιχα και οτι το michelin ειναι καλυτερο στο βρεγμενο ε ηταν και 10 ευρω πιο φθηνο και ειπα why not. Τα εβαλα σε bandit 650 abs, θα εβαζα καποιο sport touring αλλα με επιασε το μικροβιο της πιστας και για αυτο εβαλα αυτα και οχι τα pilot road 5 λογου χαρη

ΥΓ γιατι βγηκε απο το mybike εκεινο το feature που εδειχνει κατω απο το avatar και την μηχανη που εχει ο καθενας οεο?

Καλά έκανες και δεν έβαλες s22, δεν κάνουν για το bandit λόγω βάρους, στα 5.000χμ είναι για αλλαγή. Μεταμορφώνουν την μηχανή η αλήθεια είναι αλλά....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 15 ώρες, το μέλος ktm power έγραψε:

Ελα ρει μολις πηρα κ γω λαστιχακι η επομεη βολτα θα ειναι πιο γρηγορη μαλλον

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 42 λεπτά, το μέλος strokt up έγραψε:

Καλά έκανες και δεν έβαλες s22, δεν κάνουν για το bandit λόγω βάρους, στα 5.000χμ είναι για αλλαγή. Μεταμορφώνουν την μηχανή η αλήθεια είναι αλλά....

δεν ξερω κατα ποσο τα michelin θα αντεξουν αλλα δεν σκοπευω να τα αλλαξω σε λιγοτερο απο 10κ χλμ ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 19 ώρες, το μέλος ktm power έγραψε:

δεν ξερω κατα ποσο τα michelin θα αντεξουν αλλα δεν σκοπευω να τα αλλαξω σε λιγοτερο απο 10κ χλμ ?

Αν δεν είσαι κάγκουρας θα στα βγάλουν χωρίς πρόβλημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος strokt up έγραψε:

Αν δεν είσαι κάγκουρας θα στα βγάλουν χωρίς πρόβλημα.

εεεε καμια μπαντα μονο κατα λαθος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ouqun2r.jpg

Θερμοστάτης, τσιμουχα, φλάντζα και τεντωτηρας αλυσίδας.

Η πλάκα είναι ότι πριν ένα μήνα και κάτι είχα αγοράσει ακριβώς τον  ίδιο τεντωτηρα για το ΤΤ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 30/11/2020 at 3:30 ΜΜ, το μέλος ktm power έγραψε:

ευκολα εχεις 10κ χλμ αν δεν εισαι καφτης.

φιλος με κ8 1000 εβγαζε 8κ με τα pilot power 3, 10κ μεχρι αν καραφλιασει το πισω ειχα βγαλει στο 600 με το ιδιο λαστιχο (συνετο οδηγο δε με λες) ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με γεια σου. Πανέμορφες ! Οι SM μπότες έχουν διαφορά με τις κλασσικές sport που χρησιμοποιούμε στη πίστα ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Denzo

Ωραιες οι μποτες, αλλα οπως φαινεται στη δευτερη φωτο δυστυχως εχουν ληξει. Αν θες σου τις αγοραζω εγω με 50€. :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 λεπτά, το μέλος pitapola έγραψε:

@Denzo

Ωραιες οι μποτες, αλλα οπως φαινεται στη δευτερη φωτο δυστυχως εχουν ληξει. Αν θες σου τις αγοραζω εγω με 50€. :rolleyes:

55€

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος ArisD έγραψε:

Με γεια σου. Πανέμορφες ! Οι SM μπότες έχουν διαφορά με τις κλασσικές sport που χρησιμοποιούμε στη πίστα ?

Λίγο μπερδεμένη ερώτηση η εγώ δεν κατάλαβα καλά .

Δεν υπάρχουν μπότες εξειδικευμένα για supermoto που να γνωρίζω εγώ. Διαλέγεις αν θες Motocrossαδικες- ebduraδικες η Street/ track.

Οι SMX plus v2 είναι ένα μοντέλο κάτω από τις αγωνιστικές δρόμου Supertech R . 

Αν ρωτάς για το  όνομα SM , πολλά μοντέλα alpinestars έχουν SM μέσα

π.χ. Smx, SmxS , SMX plus,SM6,κτλ. 

Όπου έχει plus είναι νεότερη έκδοση και όπου v2(=version 2) -v3  κλπ.η τελευταία.

πριν 17 λεπτά, το μέλος pitapola έγραψε:

@Denzo

Α Ναι? Λήγουν οι μπότες σε 16 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής μέσα στο κουτί ?? ??

πριν 13 λεπτά, το μέλος giorgos.boun έγραψε:

55€

Πάμε open bid παιδιά να μην τις βλέπω αφού ειναι επισφαλείς. 

55 είναι πολλά καννα 20αρικο καλύτερα.:grin:

Τροποποιήθηκε από τον Denzo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Denzo Όντως ήταν μπερδεμένη η ερώτηση μου ! Η απάντηση σου και μια έρευνα στο net με ξεμπέρδεψε !

Επειδή κατά καιρούς βλέπω μπότες της Alpinestars οι ονομασίες  S-MX / SMX-S με παρέπεμψαν (λάθος) ότι προορίζονται για σε χρήση SM ! 

60 €?

Τροποποιήθηκε από τον ArisD

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχουν Supermoto μπότες και αρκετή συζήτηση στα αντίστοιχα φόρουμ για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα.

Ενδεικτικά:
Gaerene SG.10 SUPERMOTARD

και

SIDI CROSSFIRE 2 SRS που παίρνει διαφορετική σόλα αν πρόκειται για εντούρο, SM κοκ

Επίσης αναφέρονται πολλά παράπονα για τραυματισμούς από αγωνιζόμενους από τη χρήση στριτάδικων μποτών.
Οι περισσότεροι είτε πάνε σε MX είτε σε εξειδικευμένες SM.

Τροποποιήθηκε από τον Canardo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 6 λεπτά, το μέλος ktm power έγραψε:

spacer.png

Ειπα να αλλαξω τις  αμφιβολου ποιοτητας LED που ειχε βαλει ο προηγουμενος

τουλαχιστον γινεται τασακι το κρανακι ή ποζεριλικι μονο; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος ktm power έγραψε:

spacer.png

Ειπα να αλλαξω τις  αμφιβολου ποιοτητας LED που ειχε βαλει ο προηγουμενος

Την μια από τις δύο θα αλλάξεις ρε τρελέ; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι, και τις δυο θα τις αλλαξω, δυο εχει το σετακι. Για καποιον λογο η μια ειναι μεσα στο "κρανος"

Τροποποιήθηκε από τον ktm power

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 19 ώρες, το μέλος Canardo έγραψε:

Υπάρχουν Supermoto μπότες και αρκετή συζήτηση στα αντίστοιχα φόρουμ για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα.

Ενδεικτικά:
Gaerene SG.10 SUPERMOTARD

και

SIDI CROSSFIRE 2 SRS που παίρνει διαφορετική σόλα αν πρόκειται για εντούρο, SM κοκ

Επίσης αναφέρονται πολλά παράπονα για τραυματισμούς από αγωνιζόμενους από τη χρήση στριτάδικων μποτών.
Οι περισσότεροι είτε πάνε σε MX είτε σε εξειδικευμένες SM.

Ωραιες επιλογες, για δες που υπάρχουν τελικά. Aν και στο μάτι μου οι gaerne μοιαζουν πιο πολύ με tech 10 παρά με κάτι άλλο. Επιλέων για πρώτο ζευγάρι μποτες ηθελα κατι στριταδικο ωστε να το χρησημοποιώ παρπάνω (ακομα και δρομο) χωρίς το μειωνέκτημα του βάρους που εχουν οι εκτός δρόμου.

Παντως οσο αφορά τους τραυματισμους εγώ σκοπεύω να τις  συνδυασω με ολοσωμη στολή (οταν παρω, μπας και μπουμε καννα τρακ ντει)  ,οπότε  δεν πιστυω οτι τιθεται θεμα προστασιας , αφου  το ασπρόκαλτσο αντιντας μου είναι βασιλιας της αισθησης αλλά όχι της ασφάλειας :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα