karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2020 πριν 32 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Πόσο μου λείπει κάτι φορές το απλό, μηχανικό, χειροκίνητο focus, ειδικά σε κάτι φωτό νύχτα με μεγάλο ζουμ, που τα αυτόματα τα παίζουν τελείως. Το χειροκίνητο είναι εκ των ουκ άνευ όταν φωτογραφίζεις επίσης νυχτερινό ουρανό,τα άστρα δείχνουν σαν δίσκοι με την αυτόματη εστίαση. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2020 πριν 26 λεπτά, το μέλος karellen έγραψε: Το χειροκίνητο είναι εκ των ουκ άνευ όταν φωτογραφίζεις επίσης νυχτερινό ουρανό,τα άστρα δείχνουν σαν δίσκοι με την αυτόματη εστίαση. Αυτό! Ή πλήθος από κόκκινα φωτάκια ανεμογεννητριών 20 χλμ μακρια με Θάλασσα ανάμεσα, αποτέλεσμα το φόκους πήγαινε όπου ήθελε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2020 Είχε μοναξιές τώρα τελευταία το μικρό μου και του έφερα παρέα 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2020 @Ravendark Δεν περίμενα να δω μοτοσυκλέτα αλλά μας κάνει! Καλορίζικο και καλές βόλτες!!! 1 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2020 Ωραίος Γιωργη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 Με δυο μοτοσυκλέτες σε ακινησία και σύντομα ένα αυτοκίνητο, η αγορά του ήταν επιβεβλημένη. 71€ συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2020 Νεο λαστιχακι εν μεσω καραντινας επειδη ηταν σε σχετικη προσφορα. Michelin power 5 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blueninja 582 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2020 Την 27/10/2020 at 7:38 ΜΜ, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Με δυο μοτοσυκλέτες σε ακινησία και σύντομα ένα αυτοκίνητο, η αγορά του ήταν επιβεβλημένη. 71€ συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών. Φύλαξε την απόδειξη σε περίπτωση που τη χρειαστείς για την εγγύηση αργότερα. Έχουν ευαισθησία στο κουμπί και υπάρχει πιθανότητα μετά από χρόνια να πατάς και να μην κάνει επαφή για να αλλάξει το mode. Συνέβη στον δικό μου στα 4 χρόνια παρόλη τη λίγη χρήση και την πολύ προσεκτική μεταχείριση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2020 Προετοιμασία για την ερχόμενη track season. Όποτε έρθει δηλαδή... 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2020 Imo, βάλε κανένα joint ακόμα να έρθει λίγο περισσότερο στο κέντρο, ή φέρε το αυτοκόλλητο πιο κοντά. Και βάλε την κάμερα ανάποδα για να μην είναι μέσα στο fov σου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos.boun 665 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2020 και παρε και καμια καμερα τις προκοπης. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2020 πριν 19 λεπτά, το μέλος giorgos.boun έγραψε: και παρε και καμια καμερα τις προκοπης. Γιατί ρε φίλε, ταινία θα γυρίσει ή δεν θα φαίνεται καλά η άσφαλτος στο youtube. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2020 πριν 42 λεπτά, το μέλος seatcowl έγραψε: Imo, βάλε κανένα joint ακόμα να έρθει λίγο περισσότερο στο κέντρο, ή φέρε το αυτοκόλλητο πιο κοντά. Και βάλε την κάμερα ανάποδα για να μην είναι μέσα στο fov σου. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, αλλά είναι πολύ καλά έτσι όπως είναι. Συνειδητή επιλογή και τα δύο. πριν 1 λεπτό, το μέλος giorgos.boun έγραψε: και παρε και καμια καμερα τις προκοπης. Για τη χρήση που κάνω και πολύ μου είναι. Άλλωστε εγώ είμαι λαϊκό παιδί... -insert baglamas solo 1 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos.boun 665 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος pitapola έγραψε: Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, αλλά είναι πολύ καλά έτσι όπως είναι. Συνειδητή επιλογή και τα δύο. Μην μας πετσοκοβεις ετσι και εξηγησε μας. Και εγω απορια το εχω. Οντως σοβαρα γιατι στο πλαι και τοσο πανω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2020 πριν 3 λεπτά, το μέλος giorgos.boun έγραψε: Μην μας πετσοκοβεις ετσι και εξηγησε μας. Και εγω απορια το εχω. Οντως σοβαρα γιατι στο πλαι και τοσο πανω? Ποιον πετσοκοβω μωρε; Απλα θεωρησα πως δεν απασχολουν καποιον αλλον οι προσωπικες προτιμησεις μου. Αφου ρωτας ομως, να σου πω. Μου αρεσει το πλανο να ειναι οσο πιο κοντα γινεται στο επιπεδο των ματιων. Αυτο μπορεις να το πετυχεις βαζοντας την καμερα στο πλαι του κρανους, διπλα στο αυτι. Ετσι το ειχα στο προηγουμενο κρανος αν θυμασαι. Το μειονεκτημα ειναι οτι προεξεχει ολο το συστημα και δημιουργει αντισταση στα πολλα χιλιομετρα. Πχ στην ευθεια των Σερρων κυριολεκτικα ενιωθα το κρανος να τραβαει απο τη μια πλευρα. Αρα παμε στο next best thing, που ειναι να μπει κατω απο τη ζελατινα. Προφανως οσο πιο ψηλα, τοσο πιο κοντα στο επιπεδο των ματιων. Εκει που ειναι τωρα ειναι το ψηλοτερο που μπορει να μπει χωρις να ενοχλει στο ανοιγμα της ζελατινας και χωρις να εμποδιζει στο οπτικο πεδιο. Δε λεω πως δε βλεπεις την καμερα χαμηλα μπροστα σου- τη βλεπεις οσο βλεπεις πχ και το επιρρίνιο του κρανους. Αν κοιτας οπως πρεπει ενω οδηγας (δλδ ψηλα/μακρια) πρακτικα δεν ενοχλει καθολου. Αν ηθελα να πλεξω (οποτε κοιτουσα χαμηλα/κοντα) θα ενοχλουσε. Υπηρχε και η επιλογη του να μπει κεντρικα πανω απο τη ζελατινα (στο "Δοξα Πατρι" που λεμε), αλλα εκει απομακρυνεις την καμερα απο το κοντερ, που ειναι κατι που με ενδιαφερει να φαινεται καλα. Αυτα λοιπον με τον αξονα Y. Τωρα παμε στον αξονα X: γιατι οχι στο κεντρο; Γιατι σε αυτο το υψος αν το βαλεις ακριβως στο κεντρο θα καλυψεις τον αεραγωγο. Thank you for coming to my TED talk. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2020 Την 26/11/2020 at 4:41 ΜΜ, το μέλος ktm power έγραψε: Νεο λαστιχακι εν μεσω καραντινας επειδη ηταν σε σχετικη προσφορα. Michelin power 5 Ωραίος οταν κάνεις μερικά χιλιόμετρα γράψε καμια εντύπωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos.boun 665 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 11 λεπτά, το μέλος pitapola έγραψε: Ποιον πετσοκοβω μωρε; Απλα θεωρησα πως δεν απασχολουν καποιον αλλον οι προσωπικες προτιμησεις μου. Αφου ρωτας ομως, να σου πω. Μου αρεσει το πλανο να ειναι οσο πιο κοντα γινεται στο επιπεδο των ματιων. Αυτο μπορεις να το πετυχεις βαζοντας την καμερα στο πλαι του κρανους, διπλα στο αυτι. Ετσι το ειχα στο προηγουμενο κρανος αν θυμασαι. Το μειονεκτημα ειναι οτι προεξεχει ολο το συστημα και δημιουργει αντισταση στα πολλα χιλιομετρα. Πχ στην ευθεια των Σερρων κυριολεκτικα ενιωθα το κρανος να τραβαει απο τη μια πλευρα. Αρα παμε στο next best thing, που ειναι να μπει κατω απο τη ζελατινα. Προφανως οσο πιο ψηλα, τοσο πιο κοντα στο επιπεδο των ματιων. Εκει που ειναι τωρα ειναι το ψηλοτερο που μπορει να μπει χωρις να ενοχλει στο ανοιγμα της ζελατινας και χωρις να εμποδιζει στο οπτικο πεδιο. Δε λεω πως δε βλεπεις την καμερα χαμηλα μπροστα σου- τη βλεπεις οσο βλεπεις πχ και το επιρρίνιο του κρανους. Αν κοιτας οπως πρεπει ενω οδηγας (δλδ ψηλα/μακρια) πρακτικα δεν ενοχλει καθολου. Αν ηθελα να πλεξω (οποτε κοιτουσα χαμηλα/κοντα) θα ενοχλουσε. Υπηρχε και η επιλογη του να μπει κεντρικα πανω απο τη ζελατινα (στο "Δοξα Πατρι" που λεμε), αλλα εκει απομακρυνεις την καμερα απο το κοντερ, που ειναι κατι που με ενδιαφερει να φαινεται καλα. Αυτα λοιπον με τον αξονα Y. Τωρα παμε στον αξονα X: γιατι οχι στο κεντρο; Γιατι σε αυτο το υψος αν το βαλεις ακριβως στο κεντρο θα καλυψεις τον αεραγωγο. Thank you for coming to my TED talk. εεεεεε μια παρατηρηση... σου δημιουργουσε αντισταση στα πολλα γιατι ειχες 09. ελπιζω να θυμασαι τι εχεις στο παρκινγκ σου. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 27 , 2020 από τον giorgos.boun 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2020 πριν 5 λεπτά, το μέλος strokt up έγραψε: Ωραίος οταν κάνεις μερικά χιλιόμετρα γράψε καμια εντύπωση. Μπαινει και ο χειμωνας τωρα ειναι και το λοκνταουν δεν ξερω ποτε θα κανω καποια σεβαστα χιλιομετρα, αλλα μολις κανω θα γραψω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 6 λεπτά, το μέλος giorgos.boun έγραψε: εεεεεε μια παρατηρηση... σε σου δημιουργουσε αντισταση στα πολλα γιατι ειχες 09. ελπιζω να θυμασαι τι εχεις στο παρκινγκ σου. Τωρα απλα γινεσαι κακος χωρις λογο... Anyway, ξερεις καλα οτι τα κρανη μου τα κραταω παραπανω απο τις μηχανες μου. Το HJC που ειχα στις Σερρες το ειχα παρει σε ασπρο μπλε για να ταιριαζει με το μπλε 636, και μετα το φορουσα με το ΜΤ-07, και μετα το φορουσα με το ΜΤ-09, και μετα μου το κλεψανε απο την μπαγκαζιερα του GN250. Αρα μαλλον δεν ειναι καλο κριτηριο το τι μηχανη καβαλαω σημερα. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 27 , 2020 από τον pitapola Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2020 πριν 18 λεπτά, το μέλος pitapola έγραψε: Ποιον πετσοκοβω μωρε; Απλα θεωρησα πως δεν απασχολουν καποιον αλλον οι προσωπικες προτιμησεις. Εντάξει ρε συ δεν σε είπαμε και καμπούρη Τη γνώμη μου είπα και εγώ, σαν άνθρωπος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2020 Και σημερα ηρθε και αυτό, κλεισαμε για black friday 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2020 πριν 10 λεπτά, το μέλος seatcowl έγραψε: Εντάξει ρε συ δεν σε είπαμε και καμπούρη Τη γνώμη μου είπα και εγώ, σαν άνθρωπος. Φιλε μου επειδη διακρινω καποια παρεξηγηση και ειλικρινα δεν υπαρχει λογος. Ειπες τη γνωμη σου και σε ευχαριστησα για τη συνεισφορα. Δεν μπηκα σε λεπτομερειες και εξηγησεις απο εκει και περα γιατι δε θεωρουσα πως εχει ουσια να γραψω το "ted talk". Οταν λεω δεν απασχολουν καποιον αλλον οι προτιμησεις μου, φανταστηκα πως δε θα σας ενδιαφερουν. Οτι δηλαδη τζαμπα θα σας κουραζω. Οπως και να'χει συγγνωμη αν με καποιον τροπο σε προσεβαλα, δεν εννοουσα κατι αρνητικο. Ισα ισα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2020 Με τις vfm action cams παίζει μεγάλη σημασία και τι γωνία θέασης έχει η κάμερα αυτή καθαυτή. Προσωπικά, με μια πολύ φθηνή δεν έχω καταφέρει να τραβήξω ποτέ καλά πλάνα γιατί ακόμα κι όταν όλοι οι πλανήτες ευθυγραμμίζονταν,δεν κολλούσε η εφαμοργή,δεν είχε ούτε πολύ συννεφιά ούτε πολύ ήλιο ήταν η γωνία πολύ "κλειστή" και δεν φαινόταν πολύ τιμόνι/κοντέρ και όσος δρόμος θα ήθελα για να έχει αρμονικό και motovlog-like αποτέλεσμα. Εγώ λατρεύω πλάνα από chest cams. Πχ1 πχ2 Πχ3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2020 πριν 15 λεπτά, το μέλος ktm power έγραψε: Και σημερα ηρθε και αυτό, κλεισαμε για black friday Με γειά! Καλοφορετο!! Κάποιο link ή περιγραφή του μοντέλου? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2020 πριν 15 λεπτά, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Με γειά! Καλοφορετο!! Κάποιο link ή περιγραφή του μοντέλου? https://www.dainese.com/is/en/motorbike/jackets/d-dry®/d-blizzard-d-dry®-jacket-201654595.html# https://www.fc-moto.de/en/Dainese-D-Blizzard-D-Dry εδω υπαρχουν αρκετα reviews. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες