Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2016 Καλορίζικο! Πόσο και από πού? Όταν το τοποθετήσεις κάνε και κανένα αναλυτικό review.Αν σε ψήσει να πάρεις και τα πλαϊνά σαμάρια της Oxford, στείλε μου ένα PM, τα είχα πάρει πρόπερσι και είναι αχρησιμοποίητα, δεν τα έβαλα ποτέ τελικά, με τα καρτελάκια είναι..Το ειχα για πολλα χρονια σε CBR . Σε καθε βολτα ηταν πανω. Αρκετα ανθεκτικο. Το μονο που χαλασε μετα απο χρονια ηταν μονο τα κλιπ απο το φερμουαρ που τα αλλαξα μα συνδετηρες. Αλλιως δεν ειχε παθει το παραμικρο. Δεν φευγει απο την θεση του ακομα και σε πολλα χιλιομετρα. Απο χωρητικοτητα αρκετα καλα. Χωραει κρανος χωρις προβλημα μεσα και βολευει γιατι εχει και υμαντες για να το βαλεις και σαν σακιδιο πλατης. Εχει κουκουλα αδιαβροχη η οποια μια χαρα εκανε την δουλεια της οταν την χρειαστηκα. Ακομα το κολπακι με το φερμουαρ στο κατω μερος για να το δενεις στην βαση ειναι αρκετα πρακτικο και σε βγαζει απο αρκετο δεσε-λυσε. Γενικα, παραπονο δεν ειχα ποτε. Σιγουρα μπορεις να το βρεις και κατω απο 77 λιρες, αλλα και παλι δεν θα ελεγα πως ειναι και λιγα χρηματα για ενα tailback . Δεν μπορω να απαντησω στο αν αξιζει τα λεφτα του. Σιγουρα ομως ειναι αρκετα ποιοτηκο προιον και το συνηστω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2016 14 ευρω απο ebay (τοσο κανει μονο του το φθηνοτερο chest mount απο εδω) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2016 Μια βαση που δεν θα την χρειαστεις πιεσε την να δεις αν θα σπασει και ποσο ευκολα.Μην ψαχνεις και την καμερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2016 (τροποποιήθηκε) Περα απο το μακρυναρι που ειναι κανα μετρο+ δεν υπαρχει κατι αλλο που μπορει να σπασει.Και αυτο μονο ισως με κανα τραγικο χτυπημα, αλλιως ειναι οκ απο στιβαροτητα.Τα δοκιμασα και ειναι ολα κομπλε. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 19 , 2016 από τον CptAngel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2016 14 ευρω απο ebay (τοσο κανει μονο του το φθηνοτερο chest mount απο εδω) Πράγματι 11.90 πηρα το τσεστ μαουντ μόνο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2016 Περα απο το μακρυναρι που ειναι κανα μετρο+ δεν υπαρχει κατι αλλο που μπορει να σπασει.Και αυτο μονο ισως με κανα τραγικο χτυπημα, αλλιως ειναι οκ απο στιβαροτητα.Τα δοκιμασα και ειναι ολα κομπλε.Το μακρυνάρι, αγγλιστι monopod, το εχω δοκιμασει απειρες φορες στην παραλια τραβοντας κωλαρακια με την SJ. Δεν νιωθει τιποτα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2016 Το μακρυνάρι, αγγλιστι monopod, το εχω δοκιμασει απειρες φορες στην παραλια τραβοντας κωλαρακια με την SJ. Δεν νιωθει τιποτα Εγω με το που το ανοιξα και ειδα ποσο γινεται, αρχισα να το χρησιμοποιω ως προπονηση ninja Μια χαρα μου φανηκε και πολυ καλα ζυγισμενο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2016 επειδης ξαναμπηκε το χωμα στο διαιτολογιο μας 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2016 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2016 αναβαθμισα απο gts 450 :P 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2016 Ωραία αγορά αλλά έπρεπε να πας για την 380.Στα ίδια χρήματα,πιο δυνατή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2016 αναβαθμισα απο gts 450 :PΩραίος. Μιας και σκέφτομαι για την 960 και εγώ πως και πήγες σε MSI; Ρωτάω γιατί εγώ έχω βάλει στο μάτι της Gigabyte. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2016 Ωραίος. Μιας και σκέφτομαι για την 960 και εγώ πως και πήγες σε MSI; Ρωτάω γιατί εγώ έχω βάλει στο μάτι της Gigabyte. αν εννοεις την δεν χωραει στο pc μου αν μιλας για αλλη με δυο ανεμηστιρακια δηλαδη δεν ειδα καποιο συγκριτικο απλα μου αρεσε η msi διαβασα αψογα λογια (λενε οτι ειναι η καλυτερη 960) και την πηρα Ωραία αγορά αλλά έπρεπε να πας για την 380.Στα ίδια χρήματα,πιο δυνατή.αναλογα το παιχνιδι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MihalisNavara 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2016 Πρέπει να το έχεις πολύ καλά δεμένο το pc αν τη ζορίσεις, γιατί στις ψηλές στροφές μπορεί να αρχίσει να αιωρείται... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2016 αναλογα το παιχνιδι9/10. Ωραίος. Μιας και σκέφτομαι για την 960 και εγώ πως και πήγες σε MSI; Ρωτάω γιατί εγώ έχω βάλει στο μάτι της Gigabyte. Κάνει δουλίτσα το σύστημα της msi.φαντάσου έχω την ίδια σε amd και δεν ζεσταίνεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2016 9/10.Κάνει δουλίτσα το σύστημα της msi.φαντάσου έχω την ίδια σε amd και δεν ζεσταίνεται.περα απο αυτο δεν συμπαθω ιδιαιτερα την αμδ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2016 Πρέπει να το έχεις πολύ καλά δεμένο το pc αν τη ζορίσεις, γιατί στις ψηλές στροφές μπορεί να αρχίσει να αιωρείται... Δε φτανει ποτε πραγματικα ψηλες στροφες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2016 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 Τίιιι έγινε ? Χάσαμε την εμπιστοσύνη μας στη μαμά Γιαμ ? Βλέπω Σουτζούκι ? 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MihalisNavara 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2016 Dunlop Scootsmart Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2016 SEASONIC M12II-620 Evo - 89.90€ - eshop.gr 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2016 πολυ αναλωσιμο πεφτει το τελεταιο διαστημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2016 (τροποποιήθηκε) η τριτη μου κατα σειρα.oral b pro 75050 ευρω. για οσους χρησιμοποιουν παλιοτερες θα πω οτι ειναι πολυ καλη.υ.γγιατι ειμαι σιγουρος οτι καποιοι θα γελασουν Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 23 , 2016 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2016 Bagster Spider tail bag. Παραγγελία χθες, αναμονή 3 εβδομάδες για να έρθει. Την είχα βάλει στο μάτι εδώ και καιρό, υπήρχε ετοιμοπαράδοτη στο κλασσικό μαύρο χρώμα με γκρι χαρακτήρες, αλλά ήθελα το color matching με το 7αρι 125 ευρώ από το Motoraid (για το οποίο να αναφέρω ξανά την άψογη εξυπηρέτηση, με βοήθησαν να καταλήξω και σε tankbag, mount για κινητό κ.α., σύντομα θα έχουμε και άλλα ψώνια..!)http://www.bagster.com/spider.html Χωράει πολύ πράγμα (16 μισόλιτρα μπίρα ή ένα κράνος και κάτι), έχει ωραίο σύστημα πρόσδεσης στην σέλα και έχει και ιμάντες να την κάνεις τσάντα πλάτης:Αναλυτικό review όταν παραλάβω. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2016 Ηρθε Ηρθε Ηρθε!!! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες