johnkar 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2016 Αύριο πρωί φοράω τα νέα παπουτσάκια στο μωρό!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2016 Οπότε πλέον αντί για 2ο σερί ζευγάριS20 evo Πάμε πλέον για τα S 21Για να δουμε ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
exppii 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2016 Θεσσαλονίκη διαθεσιμότητα 0, στις διαστάσεις μου, μέχρι σε κανένα μήνα και βλέπουμε. Τουλάχιστον αυτό είπαν οι συνεργάσιμοι λαστιχάδες, οι άλλοι που πρέπει να τους παρακαλάς δεν ξέρω, δεν θα παρακαλάω για να δώσω λεφτά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2016 Πήγα να τα βάλω σήμερα και δεν υπάρχει μπροστινό στην Θεσσαλονίκη. 280 ευρώ. Λέω καλά βάλε GP racer, δεν έχω εντουρανς πισινό.... 300ευρώ Καλά τι έχεις? Θα έχω αύριο μεθαύριο τα rosso III στα 320. Τι να κάνω ρε γκαμωτ . Να περιμένω τα 21 ή τα GP ή τα ΙΙΙ ή με 280 τα παλιά καλά rosso II . Γαμωτ . Να βάλω τα GP που τα ξέρω και αγαπώ αλλά λιώνουν σαν το κερί? Θα βγάλουν παραπάνω τα 21? Αυτός λέει με τίποτα.Ένα pm σε ποιον βρήκες τα σ21 σε αυτή τη τιμή αν γίνεται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlosR1 378 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2016 υποθέτω πως ενα μινι review για τα s20 evo δεν είναι οφ-τοπικ μιας και τα ελατωματα τους κατα την αποψη μου θεωρω πως τα εχουν καλυψει τα s21εχω λιωσει 2 ζευγαρια supercorsa SP. τα οποία είανι σα τα d211, τα rs10 και λοιπα λαστιχα.λογω χαμηλης διάρκειας ζωής και ακριβού κόστουςαλλαγής αποφάσισα να πάω μια σκάλα πιο κάτω. τα s20 evo αποτελουσαν μονόδρομο γιατί τα έβαλα σε τιμή εξευτελιστικη 230€. πιέσεις 35 μπροστα και 38 πίσω, στα supercorsa ειχα 36 μπροστα 40 πίσω. διαστάσεις 190/55 και τα δύοέγραψα 350km σε στροφιλίκια, τόσο κλειστό όσο και ανοιχτό και εν συγκρίση με τα supercorsa έχω να παρατηρίσω μόνο ελατώματα.1. στα 240+ που τα δοκίμασα σε εθνική και αττική οδό (δε το κανω γενικά, για δοκιμή το εκανα μην αρχισετε το βρισιμο) το τιμόνι σκαμπίλιζε αριστερά δεξιά, σταμπιλιζατερ δεν εχω για να ελωτωσει αυτό το σκαμπίλισμα και το βρήκα ακρως ενοχλιτικο. να εφταιγε ο αερας? να εφταιγε το σακιδιο που ειχα? δε νομίζω, με τα supercorsa δε το ειχα ξανασυναντησει αυτό.2. σε δρομο γυαλί, το πίσω κάνει ντριφτ για χαβαλέ, ενιωθα πως πηγαινα παντωντας σε σαπουνι3. σε μετριο οδοστρωμα όταν το πιεζα και ανοιγα το γκαζι τερμα στις στροφές, απλα ντριφταρε χωρις σταματημό. ελεγχόμενο μεν, εκνευριστικό δε, δε με τρόμαξε σε καμμία φάση για να κλείσω το γκάζι.4. σε καλό οδοστρωμα δε ντριφταρε ωστόσο κούναγε ολο το μηχανάκι αριστερά-δεξιά, μιλάμε για τρομερή αστάθεια που με αναγκαζε να κλεισω το γκάζι. υποθέτω χωρίς να είαμι γνώστης πως το πρόβλημα οφείλετε στην υπερβολική χάραξη του ελαστικού? δεν ξέρω...5. ο μπροστινός τροχος μόνο σε ένα πέταλο μου έφυγε αλλά εκεί είναι θέμα οδοστρώματος, ούτε τα supercorsa κράταγαν. γενικά δεν είχα θεμα με το μπροστά αλλα δεν ένιωθα την ίδια εμπιστοσύνη.6. ΠΟΝΕΣΑΝ οι καρποί μου, το ένιωθα πιο δύσκολο να πλαγιάσει αλλα οχι τετοιο πράμα. μιλάμε πως σταμάτησα και μολις εβγαλα τα γαντια ενιωθα μουδιασμένα τα χερια μου. φανταστείτε διαφορά πίεσης που έπρεπε να ασκήσω στα klip-on για να πλαγιάσει. το supercorsa απλά έμπαινε μονο του στις στροφες7. το πισω λάστιχο τερμάτισε για πλάκα χωρις να κάνει δόντι όμως και στο μπροστά έμεινε μισος ποντος άντε και λίγο παραπάνω όταν στα supercorsa το μπροστινό ήθελε τουλάχιστον το διπλάσιο και στο πίσω είχε μείνει ένα νυχάκι. δε το λέω για να δειχθώ προφανώς, απλά να τονίσω πόσο λιγότερα περιθωρια για πλάγιασμα έχει το ένα σε σχέση με το άλλο.τι θα ηθελα να γίνει καλύτερο? να έχει λιγότερη χάραξη και πιο γρήγορη κορώνα. κάτι που απότι διαβάζω και ειδα, έχει γίνει στο s21. θεωρητικά αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι πολύ ανώτερο ελαστικό από τον προκάτοχο του.αν θα το ξαναέβαζα? σε αυτή την τιμή, αν καταφέρω να το συνηθίσω, χωρίς να πέσω και να μου βγάλει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 7000km, ναι μπορεί να το ξανασκεφτόμουνα. ενδεχομένος να πήγαινα στο s21 για να μπορεσω να τα συγκρίνω. αν μου βγάλει λιγότερα από 7000km σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρεψω σε γόμες και να ελατώσω τα χιλιόμετρα που γράφω.γενικά τώρα, σε αυτή την τιμή από αποψη κρατήματος και χιλιομετρικής απόδωσης (αποτι λενε για χιλιομετρα γιατι ακομα δεν εχω γνωση επι αυτού) είναι μονόδρομος.αν σας πέρνει να δώσετε 50-60€ παραπανω είμαι σίγουρος πως σε αυτή την κατηγορια θα υπάρχουν και καλύτερες επιλογές. στην κατηγορία αυτή είανι τα pilot power 3, s21, m7, rosso2, rosso3, sportsmart2. άποψη μου? sportsmart2 και s21 είναι τα καλυτερα απο συγκριτικα που εχω διαβάσει, άλλο 230€ όμως και άλλο 270 και 300, άλλο να είσαι με λινά και να θες λαστιχα εδώ και τώρα και άλλο να πρέπει να περιμένεις 1-2 εβδομάδες για να πάρεις το 190/55 που εχει εξαντληθει. οι αναρτησεις μου ειναι σε εργοστασιακη ρυθμιση και η προφόρτιση ρυθμισμενη με SAG, δε τα έχω στην τύχη. επειδή σίγουρα παίζουν ρόλο στα προβλήματα με τα ντριφταρισματα και την ασταθεια. ελπιζω σε περίπτωση που δε φταιει το λαστιχο και βρισκεται εκει το προβλημα να βρω τροπο να το διορθώσω. απόψεις περι διορθωσης προβλημάτων εκτιμητέες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2017 (τροποποιήθηκε) ΕΙπα να βαλω και εγω τα S20 στο ιναζουμα και ειδα απο τα πρωτα χλμ σημαδια λιωσιματος(?) Ο χρονος θα δειξει αλλα αν απο τα πρωτα 100χλμ λιωνουν σαν το κερακι δεν με βλεπω να βγαζω χρονο...και φυσικα δεν τα ξαναβαζω(οι πιεσεις ειναι 30 32 βαλμενες απο τον περιστερα) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 24 , 2017 από τον CafeRacer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2017 Πολύ ωραία, δείχνουν να δουλεύουν. Με το καιρό θα σκληρύνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagotes 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2017 πριν 19 λεπτά, το μέλος CafeRacer έγραψε: ΕΙπα να βαλω και εγω τα S20 στο ιναζουμα και ειδα απο τα πρωτα χλμ σημαδια λιωσιματος(?) Ο χρονος θα δειξει αλλα αν απο τα πρωτα 100χλμ λιωνουν σαν το κερακι δεν με βλεπω να βγαζω χρονο...και φυσικα δεν τα ξαναβαζω(οι πιεσεις ειναι 30 32 βαλμενες απο τον περιστερα) Καλησπέρα. Σκέφτομαι και εγώ να αλλάξω λάστιχα. Είχα βάλει Michelin και δεν είχα πρόβλημα. Πίεση 36 36 γράφει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2017 πριν 5 ώρες, το μέλος CafeRacer έγραψε: ΕΙπα να βαλω και εγω τα S20 στο ιναζουμα και ειδα απο τα πρωτα χλμ σημαδια λιωσιματος(?) Ο χρονος θα δειξει αλλα αν απο τα πρωτα 100χλμ λιωνουν σαν το κερακι δεν με βλεπω να βγαζω χρονο...και φυσικα δεν τα ξαναβαζω(οι πιεσεις ειναι 30 32 βαλμενες απο τον περιστερα) Να βάλεις τις πιέσεις που προτείνει ο κατασκευαστής της μοτοσυκλέτας (suzuki) για το συγκεκριμένο μοντέλο. Μην ανησυχείς πάντως. Θέλουμε εντυπώσεις για την αίσθηση οδηγικά. Πρέπει να είδες τεράστια διαφορά στο στρίψιμο (ευκολία, πρόσφυση κλπ) και το φρενάρισμα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2017 Ειναι πολυ νωρις να γραψω κατι αλλα αμεσα παρατηρησα οτι το μηχανακι αλλαξε χαρακτηρα(κατα την αποψη μου προς το καλυτερο). Πριν ειχε πολυ αργη αλλαγη πορειας τωρα στριβει σαν παπακι. Επισης με τα μαμα λαστιχα υπηρχαν φορες που ελεγα οτι θα ηταν χρησιμο ενα ABS σε περιπτωση που μπλοκαρει το μπροστινο κλπ πλεον δεν το σκεφτομαι βλεπω γυαλισμενη ασφαλτο κ ενω πριν εψαχνα να βρω πιο σημειο γυαλιζει λιγοτερο(συνηθως αυτο αναμεσα στις ροδες των αυτοκινητων) τωρα δεν το σκεφτομαι καθολου.Σαν στριψημο εμπνεουν πολυ ασφαλεια αλλα δεν το κυνηγαω κιολας. Το στοιχιμα ειναι ποσα χλμ θα βγαλουν απο εκει θα εξαρτηθει αν τα προτεινω ή οχι... (@ksino1100 εβαλα 34 36 και περιμενω να δω πως θα συμπεριφερθουν) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2017 Την 24/9/2017 at 6:29 ΜΜ, το μέλος CafeRacer έγραψε: ΕΙπα να βαλω και εγω τα S20 στο ιναζουμα και ειδα απο τα πρωτα χλμ σημαδια λιωσιματος(?) Ο χρονος θα δειξει αλλα αν απο τα πρωτα 100χλμ λιωνουν σαν το κερακι δεν με βλεπω να βγαζω χρονο...και φυσικα δεν τα ξαναβαζω(οι πιεσεις ειναι 30 32 βαλμενες απο τον περιστερα) μεγειες, καλοστριφτα! δε βλεπω "λιωσιμο" εκτος αν εννοεις τη φθορα στη γωνια της αυλακωσης στη μεση της φωτο σου, αυτο ειναι απο το "κορδονακι" το οποιο εχει αρχισει να "λιωνει" θα φυγουν και τα υπολοιπα τα οποια φενονται καινουρια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2017 Την 9/25/2017 at 0:19 ΠΜ, το μέλος ksino1100 έγραψε: Να βάλεις τις πιέσεις που προτείνει ο κατασκευαστής της μοτοσυκλέτας (suzuki) για το συγκεκριμένο μοντέλο. Μην ανησυχείς πάντως. Θέλουμε εντυπώσεις για την αίσθηση οδηγικά. Πρέπει να είδες τεράστια διαφορά στο στρίψιμο (ευκολία, πρόσφυση κλπ) και το φρενάρισμα. Αυτο που ειπε ο Γιαννης. Τις πιεσεις και τα ματια σου, ο,τι λεει το βιβλιο του κατασκευαστη. Καλοριζικο. Το λαστιχο τα σπαει λεμεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2017 (τροποποιήθηκε) Σημερα για πρωτη φορα μετα απο πολλα χρονια εξυσα το παπουτσι μου...δεν το περιμενα, γυρναγα απο την δουλεια κ δεν ειχα καμια ορεξη για να στιψω το μηχανακι (αλλωστε γενικα δεν το κανω) απλα μπηκα με οσα ειχα σε μια στροφη κ οταν ειδα οτι δεν βγαινει ανοιξα κι αλλο το γκαζι και πλαγιασα περισοτερο με αποτελεσμα να ακουμπησει το αριστερο μποτακι μου. Αν ειχα τα παλια λαστιχα νομιζω θα ειχα γλυστρησει στην καλυτερη..συνεπως δηλωνω αρκετα ικανοποιημενος απο την συμπεριφορα τους στο στεγνο. Σε βρεγμενη κ κακης ποιοτητας ασφαλτο ομως τα πραγματα αλλαζουν γλυστρανε πολυ κ η μηχανη ντριφταρει συχνα, τα περιμενα πολυ καλυτερα...επισης σε μετρια ασφαλτο γλυστραει μεν ελεγχομενα δε. Εχω κανει κοντα 1500χλμ χωρις σημαδια εντονης φθορας κ με αρκετη αττικη οδο Στα χρηματα του εχουμε ενα value for money λαστιχο που προσωπικα θα το προτεινα σε οσους κυνηγανε την μηχανη τους κ ειναι ετοιμοι για συμβιβασμους(βρεγμενο,διαρκεια ζωης) ..για πιο νορμαλ καταστασεις υπαρχουν κι αλλες επιλογες οπως πχ τα Τ30 που αν βγαινουν στην διασταση μου 110/140 θα θελα να τα δοκιμασω.. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 26 , 2017 από τον CafeRacer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2017 Σημερα , μετα απο πολλα χρονια, ειχες λαθος τοποθετημενα τα ποδια σου λοιπον 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
2noob2furious 245 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2017 πριν 3 ώρες, το μέλος CafeRacer έγραψε: ... οταν ειδα οτι δεν βγαινει ανοιξα κι αλλο το γκαζι ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2017 πριν 7 ώρες, το μέλος 2noob2furious έγραψε: πριν 11 ώρες, το μέλος CafeRacer έγραψε: ... οταν ειδα οτι δεν βγαινει ανοιξα κι αλλο το γκαζι ... Το να ανοίξεις το γκάζι υπό κλίση και ταυτόχρονα να ζητήσεις περισσότερη κλίση =no no το οτι έμεινες όρθιος δείχνει ποσο περιθώριο πρόσφυσης είχαν ακομα τα λαστιχα, αλλα σε πιο οριακές καταστάσεις το ελαφρωμα του μπροστινού ζητώντας την ίδια ώρα περισσοτερα απο το ελαστικό μπορει να σε στείλει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2017 Την 26/10/2017 at 8:41 ΜΜ, το μέλος Gouky7 έγραψε: Σημερα , μετα απο πολλα χρονια, ειχες λαθος τοποθετημενα τα ποδια σου λοιπον 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες