Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Μια που τον τελευταίο καιρό μπαίνουν αρκετές δημοσκοπήσεις, είπα να μπω και εγώ στο παιχνίδι. Ποια μάρκα πιστεύετε λοιπόν, είτε λόγω προσωπικής εμπειρίας, είτε λόγων εμπειρίας γνωστών σας, πως είναι η πιο ζημιάρα; Αυτή με την λιγότερη αξιοπιστία ρε παιδί μου. Ψηφίστε χωρίς φόβο και πάθος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 ψηφιζω Aprilia αφου δεν εχει την επιλογη "Ιταλικα". Προβληματα στα ηλεκτρικα, νερα μπαζουν απο παντου οταν βρεχει ή οταν πλενεις την μηχανη και πολλες φορες αστοχια υλικου. παρολα αυτα ενα SXV 550 δεν θα με χαλαγε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 KTM..Αυτα τα πραγματα χαλανε.... χαλανε πολλους... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δεν έχω συμβιώσει με τόσες πολλές μάρκες για να ξέρω για όλες. Από αυτές που είχα τα περισσότερα προβλήματα μου τα έβγαζε το Honda Dio που είχα όταν πήγαινα λύκειο. Από αυτό όμως δεν μπορώ να ψηφίσω Honda ως την πιο ζημιάρα. Κάθε άλλο βέβαια είναι από τις κορυφαίες. Αν ψηφίσω με βάση αυτά που θα έχω ακούσει, η ψήφος μου θα είναι υποκειμενική... Δεν υπάρχει αντικειμενικότητα στο "εγώ άκουσα"... Έχει ακουστεί ότι τα Suzuki κόβουν πλαίσια. Και όλοι το λένε επειδή έχει ακουστεί και το άκουσαν... Η μεγαλύτερη και πιο ηχηρή αστοχία που μου έχει συμβεί, είναι να μείνει στα χέρια ένα Kawasaki ZX636. Από μπιέλα. Βάζοντας όμως την Kawasaki είναι σαν να γελάω τον εαυτό μου γιατί σε γενικότερη γραμμή, έχουν αξιόπιστα μηχανάκια. Είχα 2 Aprilia στην κατοχή μου, αλλά ποτέ κανένα τους δεν έβγαλε κιχ. Οπότε ούτε την Aprilia μπορώ να ψηφίσω... Μπορώ να πάρω τη βοήθεια του κοινού λοιπόν;;; :P :P :P Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2012 από τον Schumi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Δεν έχω συμβιώσει με τόσες πολλές μάρκες για να ξέρω για όλες. Από αυτές που είχα τα περισσότερα προβλήματα μου τα έβγαζε το Honda Dio που είχα όταν πήγαινα λύκειο. Από αυτό όμως δεν μπορώ να ψηφίσω Honda ως την πιο ζημιάρα. Κάθε άλλο βέβαια είναι από τις κορυφαίες. Αν ψηφίσω με βάση αυτά που θα έχω ακούσει, η ψήφος μου θα είναι υποκειμενική... Δεν υπάρχει αντικειμενικότητα στο "εγώ άκουσα"... Έχει ακουστεί ότι τα Suzuki κόβουν πλαίσια. Και όλοι το λένε επειδή έχει ακουστεί και το άκουσαν... Η μεγαλύτερη και πιο ηχηρή αστοχία που μου έχει συμβεί, είναι να μείνει στα χέρια ένα Kawasaki ZX636. Από μπιέλα. Βάζοντας όμως την Kawasaki είναι σαν να γελάω τον εαυτό μου γιατί σε γενικότερη γραμμή, έχουν αξιόπιστα μηχανάκια. Είχα 2 Aprilia στην κατοχή μου, αλλά ποτέ κανένα τους δεν έβγαλε κιχ. Οπότε ούτε την Aprilia μπορώ να ψηφίσω... Μπορώ να πάρω τη βοήθεια του κοινού λοιπόν;;; :P :P :P Δεν είναι ανάγκη να τα είχες εσύ. Αρκεί να τα είχαν γνωστοί σου και να σου μετέφεραν τα προβλήματα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 εχω ψηφισα απριλια γιατι ενας συμαθητης μου που εχει το rs125 μια μερα κατεβαινε τη συγκρου και βαρεσε ολο το μοτερ 1500 ευρω ζημια. και ενας αλλος συμμαθητης μου του βαρεσε μοτερ το γιαμαχα ΤΤ600 του αλλα του ειχε πιει το λαδι πραγματικα οποτε δεν πιανεται. ο αλλος με το απριλια το προσεχε σαν τα ματια του... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Kymco.... : Αυτό είχα - γι αυτό ξέρω - και αυτό ΔΕΝ εμπιστεύομαι !!! χειρότερο από τα honda, yamaha, suzuki, daytona κ.λ.π. συγγενών, φίλων, συναδέλφων, σύμφωνα με τα όσα μάθαινα από τους ίδιους και όσα ανακάλυψα κατά την κατοχή και χρήση του από το 2004-2005 έως το 2011... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Ψηφισα aprilia, οχι οτι εχω εμπειρια απο την εταιρεια, καθε αλλο γουσταρω καποια μηχανακια της οπως το RSV4 η και το ταπεινο Strada που λιγο ελειψε να το παρω στο ξεκινημα μου. Ακομα και το shiver με δελεαζει αυτη τη στιγμη. Αλλα ξερω βορειο καγκουρα που την επαθε καλα απο Aprilia ενω η πλειοψηφια των aprilianon παραδεχεται οτι βγαζουν χαζομαριτσες και θελει να εισαι λιγακι stand by. Θα μπορουσα να ψηφισω και ΚΤΜ αλλα επειδη ριχνω πολλα Respect στο RC8 αλλα και στο SMT που το γουσταρω τρελα, δεν με παει καρδια να την ψηφισω. Μιχαλη σου λειπουν και αλλες εταιρειες απο την ψηφοφορια με τις σημαντικες να ειναι οι Triumph, Husqvarna, Husaberg Επισης δεν εβαλες το δευτερο ερωτημα που λεει τι μηχανακι εχουμε εμεις που ψηφισαμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Ε τότε θα ψηφίσω... άλλο. Γιατί τα περισσότερα προβλήματα έχω ακούσει να βγάζουν κάτι κινέζικα TCB που είχα και εγώ αλλά όποιον και αν ρωτούσα με τέτοια κινέζικα μου έλεγε ότι είχαν βγάλει στάνταρ πρόβλημα. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Μονο τα φτηνα ("κινεζικα") εχουν βλαβες πιστευω. Οτιδηποτε αλλο, αν ειναι συντηρημενο by the book και απο καποιον σωστο στην δουλεια του, τοτε ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ αν δουλευουν για την χρηση που προοριστηκαν... Οσο για το θεμα, πολλα ------ σε αυτον που το αρχισε... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Πολυπαραγοντικό το ζήτημα "ζημιά" και δεν θα απαντήσω! Στην "ζημιά" εμπλέκονται πολλοί παράγοντες που από χρήστη σε χρήστη κυμαίνονται τραγικά! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
saber rider 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Εκείνο που καθορίζει την αξιοπιστία είναι το πώς χρησιμοποιείς το μηχανάκι και για ποιο σκοπό. Αν για παράδειγμα πάρεις ένα μηχανάκι πίστας, για να μετακινήσαι εντός πόλεως, μέσα στην κίνηση για να κάνεις τις δουλειές είναι δεδομένο ότι θα σου βγάλει προβληματα κι ας το προσέχεις. Τεσπα, ψήφισα honda γιατί όλοι πίνουν νερό στο ονομά της αλλά οι περισσότεροι κάνουν μόκο για τα προβλήματα που βγάζει. Ασε δε, που οι τιμές τους είναι πιο πάνω από αυτά που προσφέρουν... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adior8otos 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 ολα τα μοντελα εχουν καποιο ποσοστο (χαλασμενων) το αν θα σου χαλασει εξαρταται απο την συντηρηση απο την χρηση και απο την τυχη. τα ιταλικα εχουν θεματα με ηλεκτρικα.καποια ιαπωνικα με πλαισια,αλλα με κινητιρες κτλ. ολα χαλανε και τπτ δεν ειναι δεδομενο. τα aprilia που λενε για τα ηλεκτρικα τους δεν παει να πει πως εχουν ολα τα μοντελα προβληματα, εγω ξερω μονο για τους πηγασους και αλλα παλια μοντελα. ενα σημερινο rsv δεν πιστευω να βγαλει το παραμικρο. εχω aprilia 3 χρονια. προσπαθω να το χαλασω και δεν χαλαει. εχει φαει ολων των ειδων τις καταπονισεις και παρ ολο που ειναι απο τα μικρα μοντελα της εταιριας δεν εχει παρουσιασει το παραμικρο. οσο και αν το ταλαιπορω με μιδενικη συντηριση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 εννοειται πως τα BMW ειναι τα πιο ζημιαρικα , εγω ομως ψηφισα KTM Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mariospapanikolaou 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) προβλεπω καταργηση της φρασης "καθε τριτη μαστορα". αντε να δουμε Α ξεχασα... και την αλλη για αλλη μαρκα " δεν καινε δε σπανε δε χαλανε δε ζητανε" Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2012 από τον mariospapanikolaou 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Triumph,που νταξ ουτε για μια ληστεια δεν κανουνε. Τωρα θα μου πεις για ληστεια θα πας με μοτο και οχι με το σουτιενοστριγκακι..................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 kawasaki και την ψηφισα για καλητερη απο την suzuk εχει βγαλει γκαζια αλλα .... ενοειται οτι με τα ευρωπαικα και με harley δεν ασχολουμαι καθολου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mansag 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Suzuki .. εκτος αν εισαι μηχανικος..εχεις συνεργειο δικο σου.. η εχεις συγγενη μαστορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 VW. Τάφοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Από όσα ακούω τόσα χρόνια τα BMW κ παλιά τα DUCATI... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Κάθε Τετάρτη Μπάστορα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzalis 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 malaguti Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Δεν υπάρχουν αναξιοπιστες μάρκες πιστεύω αλλά μεμονωμένα μοντέλά που βγήkαν πιθανώς πιο προβληματικά και να δώσω μερικά παραδείγματα. Suzuki Bandit 400 όλο προβλήματα Suzuki Bandit 600-1200. Σκυλιά του ελέους Aprilia Dorsoduro μπόλικα προβληματάκια,ειδικά στα πρώτα μοντέλα Aprilia Pegaso 650ie σκυλιά του πολέμου KTM Duke 640 Οι μισοί κάγκουρες κατάφεραν και τα κόλλησαν KTM Adventure 950 Άπειρα χλμ απροβλημάτιστα Honda Supra-Dream άντε γεια Παναγιά.. Honda Innova Πολλά παράπονα για μπιέλες-τριξίματα ειδικά τα πρώτα χρόνια κλπ κλπ κλπ Εντάξει, η ΚΤΜ για παραδειγμα βγάζει πολλά ΄΄ειδικά΄΄ μηχανάκια που χωρις σωστή συντήρηση είναι πιο ευπαθή. Με αυτή τη λογική λες μια Honda πιο αξιοπιστη σαφώς. Όταν έχεις ένα Honda NC700 να βγάζει 52 αλογα απο 700 κυβικά και η ΚΤΜ με ένα μονοκύλινδρο 450 βγάζει αυτά τα άλογα δεν είναι λογικό να θέλει άλλη φροντίδα? Θέλει προσοχή κάθε μοντέλο ξεχωριστά και κάθε μοτέρ, δεν υπάρχει κανόνας. Και για μένα επειδή οι μοτο-βιομηχανίες δεν ξοδεύουν τα λεφτα που ξοδεύουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες σε έρευνα και εξέλιξη αλλά λανσάρουν ένα μοντέλο και το διορθώνουν στην πορεία θα απέφευγα να πάρω μηχανή με μοτέρ που έχει πρωτοκυκλοφορήσει. Αυτό είναι ένας καλός κανόνας αν θες να αποφεύγεις εκπλήξεις! 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Ωραία! Την πήραμε την πρωτιά! :P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 ολα τα μοντελα εχουν καποιο ποσοστο (χαλασμενων) το αν θα σου χαλασει εξαρταται απο την συντηρηση απο την χρηση και απο την τυχη. τα ιταλικα εχουν θεματα με ηλεκτρικα.καποια ιαπωνικα με πλαισια,αλλα με κινητιρες κτλ. ολα χαλανε και τπτ δεν ειναι δεδομενο. τα aprilia που λενε για τα ηλεκτρικα τους δεν παει να πει πως εχουν ολα τα μοντελα προβληματα, εγω ξερω μονο για τους πηγασους και αλλα παλια μοντελα. ενα σημερινο rsv δεν πιστευω να βγαλει το παραμικρο. εχω aprilia 3 χρονια. προσπαθω να το χαλασω και δεν χαλαει. εχει φαει ολων των ειδων τις καταπονισεις και παρ ολο που ειναι απο τα μικρα μοντελα της εταιριας δεν εχει παρουσιασει το παραμικρο. οσο και αν το ταλαιπορω με μιδενικη συντηριση. λογικο ειναι ενα RSV να μην βγαζει προβλημα αφου ειναι για πιστα και εχουν μελετησει πολυ το πραμα! για δες μια το νεο SR MAX το σκουτερ πανεμορφο μεν προβληματικο δεν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες