Jump to content
Viper4

Η πιο ζημιάρα μάρκα

695 ψήφοι

1. 1. Ποια θεωρείτε ότι είναι η μάρκα με τις συχνότερες βλάβες; σημαντικές ή μη, αλλά που σου χαλάνε την διάθεση

Recommended Posts

Προτείνω στους διαχειριστές να "πειράξουν" τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και να μηδενίσουν τις 31 ψήφους στην κότα honda.

Γινεται.

Ομως, η πλατφόρμα θα μπαναρει αυτόματα τους 31 που ψηφισαν ήδη.

(Καλα, ετσι κι αλλιως θα μπαναριστουν, απλά κραταμε χαρακτηρα....)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γινεται.

Ομως, η πλατφόρμα θα μπαναρει αυτόματα τους 31 που ψηφισαν ήδη.

οσο παει γινεται και καλυτερο... :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαζι θα παρουμε τον Μπουλο! :tooth:

count me in :afro::grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βρε λαμογιο!!!!! Τωρα το ειδα! :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kατσε να απαντησω τωρα σαν ανθρωπος, γιατι με το Ταπατοκ τοσες ωρες εβγαζα τα ματια μου!

Έπρεπε να μου τό ΄χες πει νωρίτερα να μη σε κουράζω. :)

Απορω τι σκ@τα συζηταμε τοσες σελιδες, και γιατι μπαινω στην διαδικασια να σου απανταω ωρες ωρες!

Εγώ απορώ γιατί όλοι απαντάτε μόνο σε μένα και προσπερνάτε ποστ που είναι πολύ πιο λαύρα και καυστικά απ' τα δικά μου. Και μάλιστα μερικά είναι από κατόχους (και μπράβο τους). Γύρνα λίγο πίσω σελίδες να δεις τί έχει γραφτεί.

Φαίνεται ότι σας εμπνέω για τσακωμό, δεν εξηγείται αλλιώς. Σας τη δίνω ρε παιδάκι μου. :crazy: :lol: :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

count me in :afro:

Βγάλατε το άχτι σας στην ψηφοφορία, έτσι ρε λαμόγια? :tooth:

Κοίτα θράσσος που τό 'χουνε, ο ένας με Μπεμπέ και ο άλλος με Κατέμι να ψηφίζουν Χόνδα. :mB_kalo_e::tooth: :P

Έκτακτη σύγκληση του Ιερατείου Τώρα..... :P

Υ.Γ.

Αυτό το λαμόγιο ο Ravendark την έκανε γυριστή και δεν ψήφισε Χόνδα! :huh:

Φαίνεται είχε εσωτερική πληροφόρηση για τα επικείμενα και κότεψε..... το αρχιλαμόγιο. :lol: :P

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είπα ποτέ ότι δεν έχεις πάρει και Γιαπωνέζικο, άρα δεν ξέρεις. Αυτό που έχω εισπράξει ως αίσθηση είναι ότι μόλις πάτε σε Ευρωπαϊκό (οι περισσότεροι), ξαφνικά φανατίζεστε πολύ υπέρ τους και δε σηκώνετε κουβέντα αντίθετη.

Τί να υποθέσω, ότι σας ψεκάζει Μερκελόσκονη η αντιπροσωπεία? :lol: :P Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο φιλαράκι, να με το πεις να έρθω να σας σώσω απ' τα χέρια τους..... είναι πολύ μπαμπέσηδες αυτοί οι Γερμαναράδες. Και τί δεν είναι ικανοί να κάνουν για να πουλήσουν.

Δε με κατατάσσω στους φανατισμένους, ετσι νομίζω τουλάχιστον.

Όμως, σχετικά με την <ποιότητα κατασκευής>/<προσοχή στη λεπτομέρεια> σε 3 τζαπαν που ειχα και στο gs τωρα, ειναι η μέρα με τη νύχτα Κωστή. Θέλω να πω πως ΙΣΩΣ αυτο που γραφεις εξηγειται εν μερει από το (για μενα τουλαχιστον) γεγονός. Θεωρουσα οτι οι τζαπανεζοι ησαντε πολυ μπροστα και προσεκτικοι, αλλα δεν ειναι ετσι. Δεν εχει νοημα να επεκταθω σε λεπτομερειες, αλλα σε πολλους τομεις η συγκριση γερνει πολυ υπερ της ευρωπης.

Στα χρονια που εχω το gs εχει βγαλει βλαβη στον κεντρικο διακοπτη (αλλαζει μονο το ηλεκτρικο μερος) κοστος ή 75 ή 95€, δε θυμαμαι σιγουρα. Για το "κομματακι" αυτο υπερβολικα υψηλη τιμη αλλα δε θεωρω οτι κι ο τζαπαν ανταγωνισμος θα ειναι χαμηλοτερος. Σε μηχανακι ιδιας κατηγοριας, ετσι?

Στο τελευταιο japan, το hayabusa, χτυπησε η δευτερη σχεση. Γνωστο "απο αρχαιοτατων χρονων" προβλημα στα busa gen1 & gen2, δυστυχως. (για την αξιοπιστια της ναυαρχιδας της suzuki λεμε τωρα) Moνο τα γραναζια (πανε ζευγαρι, εξου και ο πληθυντικος) ειχαν 200€ συν φυσικα οτι ηθελε ανεβα-κατεβα ο κινητηρας κι ενας σκασμος "αναλωσιμα". Τη δουλεια την εκανα μονος μου τελικα και βγηκε "πολυ φτηνα", αλλα, για να εχεις εικονα του κοστους, οταν ρωτησα στο συνεργειο μου προτειναν "αλλαξε κινητηρα, ειναι πολυ μεγαλο το κοστος επισκευης" κι ο μεταχειρο τοτε επαιζε στα 2.500€, για να καταλαβεις για τι νουμερα κουβεντιαζουμε. Και σου ξαναλεω, μιλαμε για τη ναυαρχιδα του στολου της suzuki.

Οταν εχεις το τζαπαν να σου κανει τετοια, θα σε φοβισει το ευρωπαικο??? :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα η suzuki στο θεμα σασμαν οπου την πιασεις λερωνεσαι, οτι ειναι suzuki και εχει σασμαν μακρια... :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε με κατατάσσω στους φανατισμένους, ετσι νομίζω τουλάχιστον.

Ανοιχτά στο λέω ότι δεν σε θεωρώ. :) Μακάρι να ήμασταν όλοι έτσι.

Ο τρόπος άλλωστε που γράφεις γενικά σε τέτοια θέματα, είναι ενδεικτικός.

Κι εγώ θεωρώ ότι δεν είμαι φανατικός, αλλά αντιδράω και αναλόγως του πώς θα φερθεί και πώς θα γράψει ο απέναντι.

Όμως, σχετικά με την <ποιότητα κατασκευής>/<προσοχή στη λεπτομέρεια> σε 3 τζαπαν που ειχα και στο gs τωρα, ειναι η μέρα με τη νύχτα Κωστή. Θέλω να πω πως ΙΣΩΣ αυτο που γραφεις εξηγειται εν μερει από το (για μενα τουλαχιστον) γεγονός. Θεωρουσα οτι οι τζαπανεζοι ησαντε πολυ μπροστα και προσεκτικοι, αλλα δεν ειναι ετσι. Δεν εχει νοημα να επεκταθω σε λεπτομερειες, αλλα σε πολλους τομεις η συγκριση γερνει πολυ υπερ της ευρωπης.

Δε χρειάζεται να προσπαθείς να το δικαιολογήσεις Γιώργο. Σε πιστεύω και ο λόγος είπαμε, είναι αυτό το αναθεματισμένο το κόστος.

Στα χρονια που εχω το gs εχει βγαλει βλαβη στον κεντρικο διακοπτη (αλλαζει μονο το ηλεκτρικο μερος) κοστος ή 75 ή 95€, δε θυμαμαι σιγουρα. Για το "κομματακι" αυτο υπερβολικα υψηλη τιμη αλλα δε θεωρω οτι κι ο τζαπαν ανταγωνισμος θα ειναι χαμηλοτερος. Σε μηχανακι ιδιας κατηγοριας, ετσι?

Εντωμεταξύ, όσο χάνουν μερίδιο στην πίτα από άλλες εταιρείες, τόσο πέφτουν οι εισπράξεις τους και τόσο "αναγκάζονται" ν' ανεβάζουν τις τιμές για να ρεφάρουν.

Μέχρι αυτό ν' αποδειχθεί φυσικά μπούμερανγκ και να τρέχουν και να μη φτάνουν.

Στο τελευταιο japan, το hayabusa, χτυπησε η δευτερη σχεση. Γνωστο "απο αρχαιοτατων χρονων" προβλημα στα busa gen1 & gen2, δυστυχως. (για την αξιοπιστια της ναυαρχιδας της suzuki λεμε τωρα) Moνο τα γραναζια (πανε ζευγαρι, εξου και ο πληθυντικος) ειχαν 200€ συν φυσικα οτι ηθελε ανεβα-κατεβα ο κινητηρας κι ενας σκασμος "αναλωσιμα". Τη δουλεια την εκανα μονος μου τελικα και βγηκε "πολυ φτηνα", αλλα, για να εχεις εικονα του κοστους, οταν ρωτησα στο συνεργειο μου προτειναν "αλλαξε κινητηρα, ειναι πολυ μεγαλο το κοστος επισκευης" κι ο μεταχειρο τοτε επαιζε στα 2.500€, για να καταλαβεις για τι νουμερα κουβεντιαζουμε. Και σου ξαναλεω, μιλαμε για τη ναυαρχιδα του στολου της suzuki.

Καλά, το ναυαρχίδα δε λέει και τίποτα. Μη σου πω χειρότερα την πληρώνεις μου φαίνεται (στο στυλ: ναυαρχίδα ήθελες μωρή λινάτσα, πλέρωνε τώρα να ζήσουμε κι εμείς). :lol:

Οταν εχεις το τζαπαν να σου κανει τετοια, θα σε φοβισει το ευρωπαικο??? :tooth:

Εντάξει, εσύ ως φαίνεται έχεις ξεπεράσει αυτούς τους φόβους και μπράβο σου.

Εγώ όχι. Μην ξεχνάς όμως ότι εσύ και έχεις τις απαραίτητες γνώσεις και πιάνουν τα χέρια σου στις μαστοριές, εγώ ούτε στο ελάχιστο.

Καλα η suzuki στο θεμα σασμαν οπου την πιασεις λερωνεσαι, οτι ειναι suzuki και εχει σασμαν μακρια... :tooth:

Καλά που τό 'πες, :sweatdrop: θα σταματήσω ν' αλλάζω συνέχεια ταχύτητες έτσι αβλεπί.

Θα καρφώνω μία και πάμε. :tooth: :P

Υ.Γ.

Τώρα πώς φτάσαμε να συζητάμε για τα τρελά προβλήματα που βγάζει η Suzuki την ώρα που έχει στην ψηφοφορία το χαμηλότερο ποσοστό όλων, μόλις στο 1,56% τώρα, αυτό είναι άλλο θέμα....... mybike είναι αυτό. :crazy: :lol:

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πφφφ κάτι προβλήματα, πάρτε σουζούκια χωρίς σασμάν να εξαλείψουμε το ζήτημα. :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άντε τώρα θέτε και σαζμάν πάρτε αυτόματα να σωθείτε.... :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βγάλατε το άχτι σας στην ψηφοφορία, έτσι ρε λαμόγια? :tooth:

Κοίτα θράσσος που τό 'χουνε, ο ένας με Μπεμπέ και ο άλλος με Κατέμι να ψηφίζουν Χόνδα. :mB_kalo_e::tooth: :P

Έκτακτη σύγκληση του Ιερατείου Τώρα..... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι γιατι τα ρουλεμαν δεν ειναι τζαπαν! :P :D

Νά 'ταν και τα μόνα..... :rolleyes:

Βγάζει ο Πάνος τη θαυματουργή συλλογή της wurth, και σε 10΄ το CBF ξεβρακώνεται. Όντως ο θερμοστάτης είναι κολλημένος κλειστός (made in Italy γράφει o….λούστης, φαρδιά-πλατιά).

:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Άντε τώρα θέτε και σαζμάν πάρτε αυτόματα να σωθείτε.... :crazy:

Καλύτερα να παρω χοντα παρά αυτόματο :D :D

Sent from my ST26i

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλύτερα να παρω χοντα παρά αυτόματο :D :D

Sent from my ST26i

Να παρεις αυτοματο... και να ειναι και χονΔα ρε! :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να παρεις αυτοματο... και να ειναι και χονΔα ρε! :grin:

Άντε φύγε από εδώ ρε με την δισκοσβαρνα σου που θα πάρω αυτόματο χοντα:lol: :lol:

Sent from my ST26i

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: ΚΑΙ ΤΡΑΚΤΕΡ αυτόματο ..... :tooth: :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απορω τι σκ@τα συζηταμε τοσες σελιδες, και γιατι μπαινω στην διαδικασια να σου απανταω ωρες ωρες!

Μααα.... διατι εισαι κατσιουλις το διχως αλλο. :sopase: Δεν χωρει ουδεμια αμφιβολια περι τουτου και διατι να το κρυψωμεν αλλωστε :grin: :grin:

Τροποποιήθηκε από τον naftilos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα