Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2015 καλα να σαρεσει η γιαμαχα παραπανω απο τη χοντα ή η χοντα παραπανω απο την γιαμαχα,αλλα οι τυποι που δηλωνουν αντιγιαμαχα και αντιχοντα ειναι για γελια Αγαπητε μου σιχαίνομαι την φιλοσοφία της Χοντα. Εδώ που τα λέμε γιατρέ και λοιποί συμφορουμίτες, γιατί να είμαστε τόσο απόλυτοι και να κοιτάμε τί σήμα έχει μια μηχανή (ή αυτοκίνητο, ή καράβι, ή αεροπλάνο κλπ) πριν καν το δούμε και συμπεράνουμε τί προσφέρει?Προσωπικά έχω λατρέψει μοντέλα και απ' τις δύο εταιρείες, αλλά και από άλλες. Γι' αυτό που μου βγάζει το καθένα. Χωρίς να κοιτάω ή να νοιάζομαι τί γράφει στο ντεπόζιτο. Γιατί δηλ. να φανατιστούμε υπέρ ή κατά μιας εταιρείας? Σε γήπεδο είμαστε?Φιλικά. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2015 Εδώ που τα λέμε γιατρέ και λοιποί συμφορουμίτες, γιατί να είμαστε τόσο απόλυτοι και να κοιτάμε τί σήμα έχει μια μηχανή (ή αυτοκίνητο, ή καράβι, ή αεροπλάνο κλπ) πριν καν το δούμε και συμπεράνουμε τί προσφέρει? εεεε μωρε κι εσυ... Κυριως χαβαλε κανουμε. Προσωπικά έχω λατρέψει μοντέλα και απ' τις δύο εταιρείες, αλλά και από άλλες. Γι' αυτό που μου βγάζει το καθένα. Χωρίς να κοιτάω ή να νοιάζομαι τί γράφει στο ντεπόζιτο. Γιατί δηλ. να φανατιστούμε υπέρ ή κατά μιας εταιρείας? Σε γήπεδο είμαστε? Κι εμεις, και σιγουρα υπαρχουν μοντελα της χοντα που θα επαιρνα ανετα, (απλα ειναι πολυ λιγα), αλλα στο γενικοτερο συνολο δεν μας αρεσει η φιλοσοφια με την οποια η εταιρια βγαζει τα περισσοτερα μοντελα της. Θα φανατιστουμε για χαβα, και ανετα το κανουμε και γηπεδο αμα γουσταρεις....Φιλικά.Δεν ειμαι φιλικος εγω. Νταξ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2015 Ντάξ', ντάξ'...... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2015 Δοκιμασες να το τραβηξεις απ' τον πατο της θαλασσας? μωρέ λες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2015 μωρέ λες;δεν θα το συνιστουσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2015 ε ναι.άσε μη γίνει μονοσελο το χόρνετ.Και μονόκυκλο μη σου πω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2015 Όλες οι μηχανές έχουν ψυχή, δυστυχώς οι χοντα έχουν ψυχή χοντα. Σε κάποιος αρέσει, το σέβομαι και τους λυπάμαι. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2015 Όλες οι μηχανές έχουν ψυχή, δυστυχώς οι χοντα έχουν ψυχή χοντα. Σε κάποιος αρέσει, το σέβομαι και τους λυπάμαι. Λιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο υπερβολικός. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2015 Όλες οι μηχανές έχουν ψυχή, δυστυχώς οι χοντα έχουν ψυχή χοντα. Σε κάποιος αρέσει, το σέβομαι και τους λυπάμαι. Γκιβ δις μαν ε κουκη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snow 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2015 Γκιβ δις μαν ε κουκητα ντουκατια γλυκοκοιταζει ...τεικ δε κουκι μπακ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2015 Ήταν μια φορά ένα γιαμάχα που κούναγε στα 200 και έπρεπε να βάλεις νυχτικιά για να σταματήσει το κούνημα 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2015 Δεν ξέρω τι παίρνεις, δεν με νοιάζει κιόλας.Μόνο φέρε μου ένα σακουλάκι. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2015 Δεν ξέρω τι παίρνεις, δεν με νοιάζει κιόλας.Μόνο φέρε μου ένα σακουλάκι.2 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2015 2Και μένα 2 φέρε 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2015 Ηρθε το βαρυ πυροβολικο της Honda, yamahεοι βρειτε τρυπα να κρυφτειτε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2015 Και μένα 2 φέρεας φέρει 5 να έχουμε και καβάτζα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2015 Που το ξεθάψατε πάλι ετούτο, θέλουμε να αγιάσουμε και δεν μας αφήνετε........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2015 Προς wannabe "Hondοφάγους" και λοιπούς, έχοντες άγνοια κινδύνου, νέοπες του Μ.Β.: Πριν συνεχίσετε τις προκλήσεις, ρίξτε μια ματιά εδώ: http://www.mybike.gr/forums/topic/67700-αντίχριστε-γιαμαχάκια-πες-αλεύρι/?page=1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2015 Που το ξεθάψατε πάλι ετούτο, θέλουμε να αγιάσουμε και δεν μας αφήνετε........... Marc Márquez 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2015 Ενώ η ΥΑΜΑΗΑ με τον "πέτσινο', ε; Μεγαλεία και οι δύο τους, ψωνίσανε από σβέρκο λέμε.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2015 Ενώ η ΥΑΜΑΗΑ με τον "πέτσινο', ε; Μεγαλεία και οι δύο τους, ψωνίσανε από σβέρκο λέμε..........Τον πέτσινο εσείς τον κάνατε πέτσινο και από πάνω τον κ@ργιολη τον μικρό τον στηρίζει η χαντά και το HRC.Αντί να βγούν και να τον σταυρώσουν κάθονται και το καλύπτουν, Η ντροπή για την χόντα είναι τεράστια και το λάθος της ιστορικό.Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2015 Τον πέτσινο εσείς τον κάνατε πέτσινο και από πάνω τον κ@ργιολη τον μικρό τον στηρίζει η χαντά και το HRC.Αντί να βγούν και να τον σταυρώσουν κάθονται και το καλύπτουν, Η ντροπή για την χόντα είναι τεράστια και το λάθος της ιστορικό.Δεν έχω κάτι άλλο να πω.χαχα οταν λεμε οτι θα ησυχασετε μονο αμα τρεχει μονος του ο ροσσι στα motogp εχουμε αδικο? δεν αντεχετε αλλον αντιπαλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2015 Που είναι οι παλιές, καλές εποχές που ένα "σκατά στη χόνδα" έφτανε... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2015 Σκορβούτο το Iwata 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες