Jump to content
Dimitrios mitsos

ΚΤΕΟ και ΠΡΟΣΤΙΜΟ

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους,δεν ξερω κατα ποσο το γνωριζεται αλλα και εγω μολις πριν δυο μερες το εμαθα απο εναν φιλο που πηγε και περασε ΚΤΕΟ (Θεσ/νικη).Μολις τελειωσε τον ελεγχο και κανονιζε τα χαρτια ηρθαν αρκετοι ΔΙΑΣ και απο την ομαδα Ζ και πηρανε τις καταστασεις με οσους εχουν περασει ΚΤΕΟ και ειναι να περασουν,και απο μια συζητηση που ειχε ο φιλος μαζι τους τον ειπαν οτι ακομα δεν σταματανε για ΚΤΕΟ αλλα απο Αυγουστο και μετα θα σταματανε γι αυτο τον λογο και θα ελεγχουν.Το προστιμο ανερχεται στα 600 ευρο και αφαιρεση πινακιδων για εξι μηνες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

............... ηρθαν αρκετοι ΔΙΑΣ και απο την ομαδα Ζ και πηρανε τις καταστασεις με οσους εχουν περασει ΚΤΕΟ και ειναι να περασουν

Σε ποιο ΚΤΕΟ πέρασε ο φίλος σου ?

Και ποιό ΚΤΕΟ παραδίδει λίστες με ελεγμένα οχήματα/μοτό ?

Τι είναι οι ΔΙΑΣ / Ζ ? Σερίφηδες και κυνηγάν' επικυρηγμένους ?

Γιατι μετα τον Αύγουστο ?

Το καλοκαίρι θα κάνουν μπάνια ?

Πολλες ερωτήσεις, απο ένα ρήμα στον Αόριστο.

''Πήρανε''.

σορρυ για το υφος, αλλά περνάμε χρόνια ΚΤΕΟ το τουτού και εχουμε επίσημο χαρτί + αυτοκόλλητο στην πινακίδα.

Για λίστες πρωτη φορά ακούω.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα πρόστιμα ισχύουν μέχρι τώρα μόνο για τα αυτοκίνητα.

Για τα δίκυκλα δεν έχει οριστεί πρόστιμο μέχρι ώρας, αλλά πιστεύω ότι θα είναι σε ανάλογο ύψος χρημάτων.

Λογικά κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό και θα κλάψουνε μανούλες, καθώς αρκετός κόσμος δεν το έχει υπ όψιν του.

Αν και στις μότο μέχρις ώρας δεν είναι τραγικά τα πράγμα, πέρασα ΚΤΕΔ το προηγούμενο σάββατο.

Έγινε έλεγχος στο σύστημα πέδησης και στα επίπεδα θορύβου 98db FYI

30€ το κόστος για το μπλε στρογγυλό αυτοκόλλητο (Blaupunkt LoL)

ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ

Επιπλέον, η έλλειψη ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ αποτελεί τροχαία παράβαση και τιμωρείται με πρόστιμα 400ευρώ, το οποίο μπορεί να μειωθεί στο 1/8 (50ευρώ) εφόσον προσκομιστεί ισχύον Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου εντός 10 ημερών.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αέρα πατέρα θα περάσει, το 30άρι να πέφτει !

Αυτό μας έλειπε !

Μόνο βαβούρα κυτάνε από εξατμίσεις και κανά φρένο από πληροφορίες Σαλόνικα μεριά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θα περάσει αν ελέγχουν και καυσαέρια και τότε θα θεωρείται και ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ με τη νέα νομοθεσία.

Μοντς, βάλτε ένα Ρ στον τίτλο πληζ.

Τροποποιήθηκε από τον Mi_ka

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ορέ παλικάρια από ποτέ αρχίζει η υποχρεωτική περατζαδα από τα ΚΤΕΟ εδώ εις τα Αθήνας που μαθαίνουμε πληροφορίες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ορέ παλικάρια από ποτέ αρχίζει η υποχρεωτική περατζαδα από τα ΚΤΕΟ εδώ εις τα Αθήνας που μαθαίνουμε πληροφορίες?

Εδώ Θωμά : http://www.patt.gov.gr/main/index.php?option=com_content&view=article&id=4504%3A2012-04-25-15-24-28&catid=3%3A2008-09-06-21-42-59&Itemid=31&lang=el

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α, εντάξει, το 1998 περνάει μέχρι το τέλος του 2012 μέχρι να φτάσουμε στο 2004-2005 έχει ο θεός καλο 2014 θα μας βρει και βλέπουμε.

Ευχαριστώ ΣΑΒΒΑ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημερα σε ολους,δεν ξερω κατα ποσο το γνωριζεται αλλα και εγω μολις πριν δυο μερες το εμαθα απο εναν φιλο που πηγε και περασε ΚΤΕΟ (Θεσ/νικη).Μολις τελειωσε τον ελεγχο και κανονιζε τα χαρτια ηρθαν αρκετοι ΔΙΑΣ και απο την ομαδα Ζ και πηρανε τις καταστασεις με οσους εχουν περασει ΚΤΕΟ και ειναι να περασουν,και απο μια συζητηση που ειχε ο φιλος μαζι τους τον ειπαν οτι ακομα δεν σταματανε για ΚΤΕΟ αλλα απο Αυγουστο και μετα θα σταματανε γι αυτο τον λογο και θα ελεγχουν.Το προστιμο ανερχεται στα 600 ευρο και αφαιρεση πινακιδων για εξι μηνες.

Aναγογα την κυβέρνηση που θα έχουμε απο δευτέρα . :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελεια ..... :wallbash: :wallbash: να δω πως θα περασει το σεμπε απο εκει που θα βγει εξω με μπουροσωλήνες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε ποιο ΚΤΕΟ πέρασε ο φίλος σου ?

Και ποιό ΚΤΕΟ παραδίδει λίστες με ελεγμένα οχήματα/μοτό ?

Τι είναι οι ΔΙΑΣ / Ζ ? Σερίφηδες και κυνηγάν' επικυρηγμένους ?

Γιατι μετα τον Αύγουστο ?

Το καλοκαίρι θα κάνουν μπάνια ?

Πολλες ερωτήσεις, απο ένα ρήμα στον Αόριστο.

''Πήρανε''.

σορρυ για το υφος, αλλά περνάμε χρόνια ΚΤΕΟ το τουτού και εχουμε επίσημο χαρτί + αυτοκόλλητο στην πινακίδα.

Για λίστες πρωτη φορά ακούω.....

Ευλογα τα ερωτηματα σου!!Αλλα τωρα πως αλλιως να το γραψω το ¨Πηρανε¨ τους το δωσανε??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πανε να στο δια..στημα, εμενα το μοτορι μου απαιτω να περασει κτεο με βαση τις προδιαγραφες που πηρε και νομιμη αδεια κυκλοφοριας, δηλαδη χωρις φλας και με επιπεδο θορυβου τα 96db.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θόρυβος ότι ίσχυε τότε αλλά φλας πρέπει να προστεθούν νομίζω όπως πχ έπρεπε να προστεθούν ζώνες σε παλιά αυτοκίνητα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το προβλημα δεν ειναι το οτι πρεπει να βαλω φλας, μου τη σπαει οτι απο τη μια δινεις νομιμη αδεια με τις "Α" προδιαγραφες και μετα απο 5-10 χρονια το ανακαλεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αέρα πατέρα θα περάσει, το 30άρι να πέφτει !

Αυτό μας έλειπε !

Μόνο βαβούρα κυτάνε από εξατμίσεις και κανά φρένο από πληροφορίες Σαλόνικα μεριά.

εγω παλι με ξεταπωτες ακραπες πηγα με το 990 οποτε φανταζεσαι τι χαλασμο εκανε!!!κουβεντα δε μου ειπαν και δεν ειχα και γνωστο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλλον σε κάθε ΚΤΕΟ φυσάει διαφορετικός άνεμος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να πείς ?

Είπαμε το 30άρι να πέφτει, από την τουρκοκρατία έχει μείνει το χαράτσι. :ranting:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγνώμη προκαταβολικά Δημήτρη, αλλά εμένα περισσότερο με ράδιο αρβύλα μου μοιάζει το θέμα.

Ποιος ο λόγος να συγκεντρώσουν καταστάσεις με όσους έχουν περάσει από ΚΤΕΔ?

Προσωπικά θα δεχόμουν πως πέρασαν από κάποιο ΚΤΕΔ για να τους δώσουν το ΦΕΚ που δείχνει ποιες χρονιές 1ης άδειας κυκλοφορίας θα μπορούν να ελέγχουν στους δρόμους.

Με ποια λογική να πάρουν μια λίστα με 30-50 ονόματα που είναι νόμιμοι? (εκτός κι αν νομίζει κανείς πως από κάποιο ΚΤΕΔ έχουν ελεγχθεί περισσότερα δίκυκλα....)

Πχ θα με έχουν στην λίστα. ΟΚ? (έχω περάσει από ΚΤΕΟ απολύτως τυπικός χρονολογικά).

Μήπως θα μου στείλει η τροχαία κάποια ευχαριστήρια επιστολή?

Ή κάποιο χαρτί που λόγω τυπικότητάς μου θα έχω συγχωροχάρτι για 2-3 παραβάσεις?

Από τη στιγμή που ο νόμιμος έχει την στρογγυλή σφραγίδα/αυτοκόλλητο στην πινακίδα, σε οποιοδήποτε έλεγχο της τροχαίας, θα είναι εύκολο να καταλάβουν αν είμαι νόμιμος ή όχι!

Και αν έχουν το ΦΕΚ, για να ξέρουν πχ πως για το 2012 όσα μηχανάκια σταματούν με 1η άδεια από το 2008 και πίσω πρέπει να έχουν περάσει από ΚΤΕΔ, θα μπορούν να βεβαιώσουν παράβαση......

Απλό δεν είναι?

Σε τελική ανάλυση τι είναι το προφανές?

Να αναζητούν το όνομά μου στην λίστα ή απλά να κοιτάξουν την πινακίδα μου? (ή πχ αν δουν την άδεια μου προ 2008 να μου ζητήσουν χαρτί του ΚΤΕΔ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγα που θα την γλυτωναν τα διτροχα...αχαχαχαχα...

Χαρατσι ειναι αυτο!Δωσε κι αλλο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από που μπορούμε να έχουμε ενημέρωση για τα κατά τόπους κτεο και το πότε είναι να περάσουμε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από που μπορούμε να έχουμε ενημέρωση για τα κατά τόπους κτεο και το πότε είναι να περάσουμε;

Γράψε στο google ΚΤΕΟ + την περιοχή σου και θα βρεις τηλέφωνα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα