kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2015 Εχουμε καμια τοπ δραματικη να γουσταρουμε?Του στυλ http://www.imdb.com/title/tt1675434/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2015 Εχουμε καμια τοπ δραματικη να γουσταρουμε? Του στυλ http://www.imdb.com/title/tt1675434/ Τι ταινιάρα οι άθικτοι...Με το ζόρι κρατούσα τα δάκρυα μου σε ορισμένες στιγμές. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2015 Είδα το ιντερστελλαρ. Τι γαμάτη ταινία ήταν αυτή. μπορεί να κρατάει 3 ώρες αλλά δε βαρέθηκα! To είδα πριν καμια βδομάδα. Μπορεί να χώνει πολύ παρα-μεταφυσικό στοιχείο εκεί με το tesseract αλλά με σκλάβωσε τόσο πολυ που δεν μπορω να την αποβάλλω απο το μυαλό μου. Εγώ πιστεύω ότι δεν ήταν μόνο το επιστημονικό της ταινίας, αλλά είχε πάρα πολλά παράπλευρα να πει: τα χρόνια που πέρασαν στη Γη ενώ για αυτούς ήταν ώρες, η απελπισία του ανθρώπου, η συνεχής αίσθηση του πόσο μικροί είμαστε σε σχέση με το σύμπαν, μια εξερεύνηση των ορίων του σύμπαντος, αλλά και η αγάπη σαν "φιλοσοφική τοποθέτηση" Και όλα αυτά πάνω στην σχεδόν μεταφυσική μουσική του Hans Zimmer. Γενικά μια ταινία πολύ βαθύτερη και απο αυτό που ήταν αντιληπτό. Εύκολα, η καλύτερη ταινία που έχω δει. Γενικά, με έχει απασχολήσει πάρα πολύ το τι κρύβεται σε αυτά που δεν ξέρουμε, και σε αυτά που θεωρούμε παρα-μεταφυσικά, και σε αυτή την ταινία βρήκα το μάστορά μου. Ακόμη παραμιλάω. Μιχάλη, κάποια στιγμή εντελώς χιουμοριστικά, είχα σκεφτεί "ρε λες η βαρύτητα να λειτουργει επειδή τα σωματίδια αγαπάνε το ένα το άλλο;" Μπορείς να φανταστείς τι πλάκα είχε, όταν συνάντησα αυτή τη θεωρία, την αγάπη σαν μια ακόμη διάσταση ίσως, μέσα στην ταινία; Θα μπορούσα να μιλάω για ώρες. Έντονη, συγκλονιστική και επώδυνη εμπειρία. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μιχάλη, κάποια στιγμή εντελώς χιουμοριστικά, είχα σκεφτεί "ρε λες η βαρύτητα να λειτουργει επειδή τα σωματίδια αγαπάνε το ένα το άλλο;" Μπορείς να φανταστείς τι πλάκα είχε, όταν συνάντησα αυτή τη θεωρία, την αγάπη σαν μια ακόμη διάσταση ίσως, μέσα στην ταινία; Θα μπορούσα να μιλάω για ώρες. Έντονη, συγκλονιστική και επώδυνη εμπειρία. Όοοοοοοοχιιιιιιιιιιι άλλη επώδυνηηηηηηηηηηηη Κοίτα, κι εγώ είχα την εντύπωση, ότι αν πάρω τα bytes ενός προγράματος σε κώδικα μηχανής, και τα προβάλω εκβιαστικά κοροιδεύοντας το σύστημα ότι ήταν πρόγραμμα BASIC, θα βγάλει νόημα. Δεν έβγαλε όμως. Γιατί ήταν κώδικας μηχανής κι όχι πρόγραμα Basic. Κι εγώ ήμουν 14 ετών κι ήμουν απλά ένας ανόητος με μια θεωρία, που δεν είχε σχέση με την πραγματικότητα. Καλή η ποίηση και το συναίσθημα λοιπόν, αλλά περίμενα να δω επιστημονική φαντασία αντίστοιχη του Contact. Όχι τρίωρο επεισόδιο του Σύμπαν που Αγάπησα στην ΕΤ3. Να πλησιάζει τώρα στην μαύρη τρύπα, και αντί να εξαυλώνεται από την βαρύτητα σε ατομικό επίπεδο, να καίγεται από την ραδιενέργεια και να διαλύεται από την τριβή με τα υλικά που στροβιλίζονται, απλά ταρακουνιόταν το διαστημόπλοιο. Ναι, οκ, έτσι θα γινότανε. Ή είχανε παραμόρφωση του χρόνου από την βαρύτητα, που για να γίνει αυτό, έπρεπε να είχε βαρύτητα μερικά δισεκατομύρια g και τα σώματά τους να είχαν συνθλιβεί σε μερικά δισεκατομυριοστά του δισεκατομυριοστου του δευτερολέπτου, κι αυτοί πέζανε με τα κύματα. Τόσο δύσκολο ήταν να δώσουν το ίδιο συναισθηματικό νόημα με μερικές μικρές αλλαγές στο στόρυ, ΧΩΡΙΣ να δείξουν τέτοια άάάάάσχετα; Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 26 , 2015 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2015 έλα βρε Μιχάλη,μην είσαι σκληρός.Ταινία της σειράς είναι και αυτή όχι ντοκιμαντέρ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kafao1 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εχουμε καμια τοπ δραματικη να γουσταρουμε? Του στυλ http://www.imdb.com/title/tt1675434/ Δοκίμασε να δεις "Το σκάφανδρο και η πεταλούδα". Θυμάμαι οτι μου άρεσε πολύ. edit: Δεν ξέρω τι θεωρείς καλή ταινία αλλά πολύ καλή θεωρώ το Μίλα της και σε (πολύ) διαφορετική προσεγγιση του "κοινωνικού-δράματος" το Sympathy for Mr. Vengeance. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 26 , 2015 από τον kafao1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2015 Εχουμε καμια τοπ δραματικη να γουσταρουμε? Του στυλ http://www.imdb.com/title/tt1675434/ Το πορφυρό χρώμα Κοσμά,. http://www.imdb.com/title/tt0088939/?ref_=fn_al_tt_1 Spielberg.Δύο ώρες σε λυπεί,σε απογοητεύει και στα τελευταία λεπτά,από τη συγκίνηση,σού βγαίνουν τα δάκρυα μαζεμένα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2015 Κοσμά εδώ είσαι: Mar Adentro / The Sea Inside http://imdb.com/rg/a...itle/tt0369702/ 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2015 Κοσμά εδώ είσαι: Mar Adentro / The Sea Inside http://imdb.com/rg/a...itle/tt0369702/ Ναι ρε φίλε , ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ. Διάβασα πρώτα το ποστ του Κοσμά και λέω ας κάνω scroll down μπας και προτείνει κανείς το masterpiece. Μιλάμε για ταινιάρα που κάνει εξαιρετικές ταινίες τύπου Άθικτοι , City of God κοκ να μοιάζουν σχεδόν λίγες μπροστά της. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2015 fury http://www.imdb.com/title/tt2713180/?ref_=nv_sr_1 αρκετα καλη ταινια για το 2ο παγκοσμιο. εχει καποια λαθακια (πχ εχουν οπλα που βγηκαν το 1959) αλλα γενικα ειναι καλη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GHOST 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) είδε κανείς την ταινία ''οικογενειακή υπόθεση'' που είναι ουσιαστικά ντοκιμαντέρ για την οικογένεια Ξυλούρη ;; και άλλη μία ερώτηση για όσους είδαν το ''the quest'' μπορεί να μου πει κάποιος για ποιον λόγο ο πρωταγωνιστής ήθελε να σκοτώσει την οικογένεια που ζούσε ;; το εξηγούσε κάπου και δεν το κατάλαβα ;; Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 26 , 2015 από τον GHOST Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2015 (τροποποιήθηκε) Marvellous 2014 Ένα πολύ καλό έργο, η ιστορία του Neil Baldwin. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. http://Marvellous (2014) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 28 , 2015 από τον Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kafao1 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 Μιας και σήμερα σε συζητηση θυμηθηκαμε τον Dniel Day Lewis, να και δυο καλες ταινίες : 1) My left foot 2) In the name of the father 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 και άλλη μία ερώτηση για όσους είδαν το ''the quest'' μπορεί να μου πει κάποιος για ποιον λόγο ο πρωταγωνιστής ήθελε να σκοτώσει την οικογένεια που ζούσε ;; το εξηγούσε κάπου και δεν το κατάλαβα ;; αυτο δεν το καταλαβα ουτε εγω. απο τη μια βοηθουσε τον μικρο, απο την αλλη ηθελε να τους κοψει το λαρυγγι ολους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 Μιας και σήμερα σε συζητηση θυμηθηκαμε τον Dniel Day Lewis, να και δυο καλες ταινίες : 1) My left foot 2) In the name of the father Τρομερη ταινια το in the name of the father!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 Καλά αυτά ειναι must αλλα για καποιο λογο δεν τα ειχα δει... The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001) The Lord of the Rings: The Two Towers (2002) The Lord of the Rings: The Return of the King (2003) To 3o μερος θα το δω σημερα! Μετα επονται τα χομπιτς τα οποια ειναι prequel αλλα δεν πειραζει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2015 Point and Shoot (2014) full >>> http://www.solarmovie.is/watch-point-and-shoot-2014.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2015 Παιδες ειδα το Birdman χθες... Το εχει δει κανεις αλλος? Η ταινια ηταν... Δεν ξερω αν μου αρεσε παρα πολυ η αν δεν μου αρεσε καθολου. Ηταν πολυ περιεργη... Την ειδε κανεις αλλος να με κατατοπισει κι εμενα για το αν μου αρεσε? Περιεργη ταινια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2015 ηταν καττι σα τα primer , inception , memento κλπ ? mindfuck ? η να μη τη δω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2015 ηταν καττι σα τα primer , inception , memento κλπ ? mindfuck ? η να μη τη δω? Οχι δεν ηταν σαν αυτα... Καμια σχεση. Δεν ξερω πως να σου εξηγησω τι ειναι. Δες την την ταινια, δεν ειναι ασχημη ειναι περιεργη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2015 Παιδες ειδα το Birdman χθες... Το εχει δει κανεις αλλος? Η ταινια ηταν... Δεν ξερω αν μου αρεσε παρα πολυ η αν δεν μου αρεσε καθολου. Ηταν πολυ περιεργη... Την ειδε κανεις αλλος να με κατατοπισει κι εμενα για το αν μου αρεσε? Περιεργη ταινια... Ναι εγώ. Καλή ταινία για να την δεις με καμιά γκόμενα, που δεν θέλει να δει άλλη ταινία από αυτές που βλέπεις εσύ, και της πασσάρεις αυτήν, που βλέπεται όμως κι από εσένα τον κανονικό άνθρωπο, δεν είναι τελείως τραγική. Έχει δουλέψει και η διαφήμιση και την έχει παρουσιάσει σαν κάτι το φοβερό, σαν τρομερή κουλτούρα, από αυτά κρίνουν οι γκόμενες, μια χαρά. Το στόρυ είναι μια ιστορία διαφόρων ψιλοτρελαμένων ηθοποιών και γύρω-γύρω παραγόντων που προσπαθούν να ανεβάσουν μια παράσταση στο θέατρο. Καθείς με τα ψυχολογικά του, όλοι θέλουν και από ένα ρεκτιφιέ στον εγκέφαλο, και με την παράσταση το ψιλοβρήσκουν. Εννοείται κατέβασμα, μην κάνετε καμιά μαλακία και πληρώσετε εισιτήριο για αυτό το πράγμα... Με αυτά που ρωτάει ο φίλος δεν έχει και πολύ σχέση, πιο πολύ σαν καρικατούρα-εναλλακτική ιστορία του All That Jazz μοιάζει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2015 Ναι εγώ. Καλή ταινία για να την δεις με καμιά γκόμενα, που δεν θέλει να δει άλλη ταινία από αυτές που βλέπεις εσύ, και της πασσάρεις αυτήν, που βλέπεται όμως κι από εσένα τον κανονικό άνθρωπο, δεν είναι τελείως τραγική. Έχει δουλέψει και η διαφήμιση και την έχει παρουσιάσει σαν κάτι το φοβερό, σαν τρομερή κουλτούρα, από αυτά κρίνουν οι γκόμενες, μια χαρά. Το στόρυ είναι μια ιστορία διαφόρων ψιλοτρελαμένων ηθοποιών και γύρω-γύρω παραγόντων που προσπαθούν να ανεβάσουν μια παράσταση στο θέατρο. Καθείς με τα ψυχολογικά του, όλοι θέλουν και από ένα ρεκτιφιέ στον εγκέφαλο, και με την παράσταση το ψιλοβρήσκουν. Εννοείται κατέβασμα, μην κάνετε καμιά μαλακία και πληρώσετε εισιτήριο για αυτό το πράγμα... Με αυτά που ρωτάει ο φίλος δεν έχει και πολύ σχέση, πιο πολύ σαν καρικατούρα-εναλλακτική ιστορία του All That Jazz μοιάζει... Το αυτο... Δηλαδη κι εσυ μετρια πραγματα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2015 νταξ, αδιάφορη. το ραμπο 3 παιζει να ειναι πιο ενδιαφερον :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2015 Απόψε λέω να πα να δω τη Θεωρία των Πάντων. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες