Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2014 Θα βάλω να δω το Ouija. Να δούμε τι λέει... Ξεκίνησα να το δω επηρεασμένος. Δεν έφτασα μέχρι τα μισά όταν κατάλαβα τι μούφα βλέπω... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2014 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CIVIL 615 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2014 δεν θυμάμαι αν το έχω βάλει πριν από καιρό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2014 Δεν ξερω αν εχει προταθει αλλα αν δεν εχει: http://alexiptwto.blogspot.gr/2011/09/1900-legend-of-1900.html The legend of 1900 (κοινωνικη ) Αυτην την ταινια ΠΡΕΠΕΙ να τη δειτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2014 (τροποποιήθηκε) ειδα προσφατα το gone girl καλη ταινια αρκετα αξιολογη Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 13 , 2014 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2014 Δεν ξερω αν εχει προταθει αλλα αν δεν εχει: http://alexiptwto.blogspot.gr/2011/09/1900-legend-of-1900.html The legend of 1900 (κοινωνικη ) Αυτην την ταινια ΠΡΕΠΕΙ να τη δειτε. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2014 (τροποποιήθηκε) Boyhood. Μια από τις χειρότερες ταινίες που είδα φέτος. Γαμω την τέχνη μου δηλαδή. Έντιτ. Βασικά παίζει να είναι η χειρότερη ταινία της ζωής μου. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 15 , 2014 από τον Gouky7 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2014 παιζει τωρα στο νεριτ.. τα χιονια του κιλιμαντζαρο καμαυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 Boyhood. Μια από τις χειρότερες ταινίες που είδα φέτος. Γαμω την τέχνη μου δηλαδή. Έντιτ. Βασικά παίζει να είναι η χειρότερη ταινία της ζωής μου. Ωωχχχχχχχ......... Κι άλλο shift delete? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 American Horror Story seasson 2 Καμαει!!Ολοκληρωμενο στορυ με αρχη και τελος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 Παιδιά μόλις τέλειωσε το wild things foursome στο μέγκα... οκ αμερικανια μεχρι το μεδουλι, αλλά ειλικρινά δεν έχω δει περισσότερες ανατροπές μαζεμένες σε μια ταινία!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 Ωωχχχχχχχ......... Κι άλλο shift delete? Ρε Τζιοβανι μου τι να σου πω. Μπορει να ειμαι εγω πολυ ρηχος. Μπορει να μην αντιλαμβανομαι τα βαθυτερα νοηματατ της τεχνης. Τι να σου πω. Απο τις μεγαλυτερες μαλακιες που εχω δει και ειναι και τριωρη. Μακαρι να ειναι δικο μου το προβλημα και οχι ολων αυτων που εχουν ενθουσιαστει με το boyhood. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 Ρε Τζιοβανι μου τι να σου πω. Μπορει να ειμαι εγω πολυ ρηχος. Μπορει να μην αντιλαμβανομαι τα βαθυτερα νοηματατ της τεχνης. Τι να σου πω. Απο τις μεγαλυτερες μαλακιες που εχω δει και ειναι και τριωρη. Μακαρι να ειναι δικο μου το προβλημα και οχι ολων αυτων που εχουν ενθουσιαστει με το boyhood. Πολλή κουλτούρα Γιάννο, ε? Είναι και 3ωρη..... Κατάλαβα Εχθές κάθισα και είδα την πολυσυζητημένη ταινία, το 1ο της σειράς, The Hunger Games (2012). Η ταινία παίρνει 7.3/10 στο imdb. Ένα αποτέλεσμα που προκύπτει από ένα τεράστιο στατιστικό δείγμα (σχεδόν 550.000 χρήστες!!!) Και ειλικρινά, το 6 θα ζοριζόμουν πολύ για να της το δώσω......... Μην πω και 5.5...... Υπερεκτιμημένη, πολυδιαφημισμένη, άλλη μια περίπτωση προϊόντος για το οποίο οι μόνοι που δούλεψαν σωστά ήταν τα μέλη της ομάδας του marketing. Ήθελα να δω και το 2ο μέρος της (μέχρι σήμερα) 3λογίας, αλλά αρνούμαι........ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 γιαννη ksino και πολυ καλα κανεις ,το δευτερο ειναι ακομα χειροτερο απο το πρωτο. ανουσια ταινια με επικες διαστασεις δημοσιοτητας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) Πολλή κουλτούρα Γιάννο, ε? Είναι και 3ωρη..... Κατάλαβα Εχθές κάθισα και είδα την πολυσυζητημένη ταινία, το 1ο της σειράς, The Hunger Games (2012). Η ταινία παίρνει 7.3/10 στο imdb. Ένα αποτέλεσμα που προκύπτει από ένα τεράστιο στατιστικό δείγμα (σχεδόν 550.000 χρήστες!!!) Και ειλικρινά, το 6 θα ζοριζόμουν πολύ για να της το δώσω......... Μην πω και 5.5...... Υπερεκτιμημένη, πολυδιαφημισμένη, άλλη μια περίπτωση προϊόντος για το οποίο οι μόνοι που δούλεψαν σωστά ήταν τα μέλη της ομάδας του marketing. Ήθελα να δω και το 2ο μέρος της (μέχρι σήμερα) 3λογίας, αλλά αρνούμαι........ Αμερικανιά με όλη τη σημασία της λέξης! Κακώς που πήγα και το είδα στον κινηματογράφο! Δες καλύτερα το Ιαπωνικό Battle Royale το 1ο. Είναι παρόμοιο στην υπόθεση αλλά κλάσεις ανώτερο! Η Αμερικανιά δεν ήταν τίποτε άλλο από ένα Teen Movie! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 16 , 2014 από τον Chris1981 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 Δεν βρηκα τιποτα το ουσιαστικο στο boyhood. Μια ταινια που σου δειχνει επι τρεις ωρες πως μεγαλωνει ενα παιδι μεσα σε μια ψιλοδιαταραγμενη οικογενεια. Σο φακινγκ γουατ δηλαδη. Κατσε και δες τα πρωτα 45-60 λεπτα κι αν σε κραταει προχωρα το. Δεν αλλαζει ΤΙΠΟΤΑ στις επομενες δυο ωρες. Το παιδι συνεχιζει να μεγαλωνει κι εσυ συνεχιζεις να αναρωτιεσαι γιατι σαδομαζοχιζεσαι ετσι. Καμια ανατροπη,κανενα κοινωνικοπολιτικο μηνυμα,το απολυτο τιποτα γενικοτερα. Το Χανγκερ Γκειμς ειναι μια παπαρια που περνας την ωρα σου ψιλοευχαριστα και τιποτα παραπανω. Σαφως ανωτερη απο το boyhood για μενα. Σημερα λεω να δω το The raid 2. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αν θέλετε να δείτε λίγο πιο σοβαρή ταινία με τη Jennifer Lawrence πριν τα hunger games και τη διασημότητα, δείτε το Winter's Bone. Ένα κορίτσι ψάχνει τον πατέρα της που είναι μπλεγμένος με deals μεθαμφεταμίνης, γιατί έχει βάλει ενέχυρο το σπίτι για την εγγύηση αποφυλάκισής του. Ο τύπος αγνοείται και αν δεν εμφανιστεί στη δίκη η οικογένεια χάνει το σπίτι. Η μικρή αποφασίζει να τον βρει για να σώσει την κατάσταση και μπλέκει με τον τοπικό υπόκοσμο. Δεν είναι καμιά πρωτοποριακή υπόθεση, αλλά βλέπεται πολύ άνετα γιατί είναι δοσμένη σε τελείως άλλο υπόβαθρο από αυτό που έχουμε συνηθίσει τέτοιες υποθέσεις. Η ταινία είναι φουλ εξοχή στα βουνά του μιζούρι, rednecks και ομίχλη στα δάση, αντί για συμμορίες σε κάποια μεγαλούπολη. Επίσης, αν θυμάμαι καλά πολλοί από το καστ δεν είναι ηθοποιοί αλλά περίοικοι της περιοχής που ουσιαστικά παίζουν τον εαυτό τους τον μπαρμπα-μήτσο από το χωριό :D http://www.imdb.com/title/tt1399683/ Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 16 , 2014 από τον BurningBeard 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) Crna Macka, Beli Macor (Black Cat, White Cat) 1998 Μαφία, ναρκωτικά, παράνομη παρασκευή ουίσκι, ενας τσιγγάνικος γάμος και γερμανικά μάρκα στην μεταπολεμική Γιουγκοσλαβία. Απολαυστική ταινία του Emir Kusturica. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 16 , 2014 από τον stantonop Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 Οποιος την εχει κατεβασει και δεν την εχει δει.... shift + DELETE ---> Human Race. Μην το δειτε. Εχασα σχεφον 2 ωρες απο τη ζωη μου. ΘΑ του εβαζα 1,5/10 με το ζορι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μετα απο ολα αυτα τα ριβιου μαλλον σημερα το βραδυ θα παιξει ριπλει στο City Of God Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 16 , 2014 από τον Denzo 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 To Raid 2 ακληρό!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2014 Recomended ειδικά σε όσους άρεσε το Looper... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2014 Μόλις είδα το der tunnel. Δεν θυμάμαι αν προαναφέρθηκε. Δυνατή ταινία ( αληθινή ιστορία ) μιας άλλης εποχής , σχετική με το τείχος του Βερολίνου , που αξίζει να δείτε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2014 Recomended ειδικά σε όσους άρεσε το Looper... Πολύ καλή ταινία, όποιος λέει ότι είναι βαρετή είναι καθυστερημένος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες