noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 (τροποποιήθηκε) πολλα μηχανακια στις 11/3 προς πλαταμωνα. αναμεσα τους 2 tracer που στις στροφες των τεμπων πηγαινανε τεζα-φριτεζα-μπαλαντεζα. πινακιδες αθηνας, κανεις απο εδω? ημουν σε seat ibiza μαυρο Τροποποιήθηκε Μάρτιος 13 , 2018 από τον noodles Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2018 Την 3/11/2018 at 9:52 ΜΜ, το μέλος GeorStrat έγραψε: Εθεάθη @ΚωσταςΤ και νομιζω ίσως ο@Motolover στην Χαλκίδα ,την ώρα που παρκαρατε εγω έφευγα και έστειλα χαιρετισματα με κάποιον απ'την παρεα σας. Εσυ ησουν αγοραρα μου; Τα ελαβα τα χαιρετισματα και ευχαριστω τα μαλα!!!! Ναι ηταν και ο αγαπουλης! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2018 πριν 3 ώρες, το μέλος ΚωσταςΤ έγραψε: Εσυ ησουν αγοραρα μου; Τα ελαβα τα χαιρετισματα και ευχαριστω τα μαλα!!!! Ναι ηταν και ο αγαπουλης! Εγω...εγω...σε προδωσε το χαρακτηριστικο αυτοκολλητο , για τον Κωστα δεν ημουν σιγουρος αλλα λογω τουιτυ επεσα μεσα . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2018 ητανε κανας απο δω σημερα με τιγρη 1050 βυσινοπορτοκαλι ξερω γω,και πηγαμε απο Αιγιο μεχρι Μεσολογγι παρεα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2018 Τυπισσα με μεγαλο δουκα και κρανος με μοϊκανα στην Κηφισιας??!?! Πριν κανα 2βδομαδο αυτο αλλα τεσπα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2018 @stamatisx κανονικά έπρεπε να σταματήσω την κυκλοφορία και να το πάρω βόλτα αλλά τεσπά 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2018 Μαύρο 636 φορτωμένο δικάβαλο με πλαϊνες βαλίτσες στα διόδια των Μαλγάρων. @mythic37 ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatisx 735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2018 πριν 51 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε: @stamatisx κανονικά έπρεπε να σταματήσω την κυκλοφορία και να το πάρω βόλτα αλλά τεσπά χαχαχαχαχα και έσπαγα το κεφάλι μου να δω ποιος με εντόπισε.... με τόση κίνηση κ γω έτοιμος ήμουν να παρατήσω το αμάξι και να φύγω με το μηχανάκι.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 16 ώρες, το μέλος The Dread Rider έγραψε: Μαύρο 636 φορτωμένο δικάβαλο με πλαϊνες βαλίτσες στα διόδια των Μαλγάρων. @mythic37 ? πιθανων να ηταν ο ιδιος που ειδα στη λαρισα γυρω στη 1.30 χθες το μεσιμερι, δε πρεπει να ηταν ο mythic τον πουστη σα ρομποκοπ ηταν ντυμενος με φουλ κορντουρες με 35 βαθμους, δε θα την παλευα για κανενα λογο. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 1 , 2018 από τον noodles Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2018 πριν 4 λεπτά, το μέλος noodles έγραψε: πιθανων να ηταν ο ιδιος που ειδα στη λαρισα γυρω στη 1.30 χθες το μεσιμερι, δε πρεπει να ηταν ο mythic τον πουστη σα ρομποκοπ ηταν ντυμενος με φουλ κορντουρες με 35 βαθμους, δε θα την παλευα για κανενα λογο. Αυτός πρέπει να 'ταν, είδα φώτο στο φβ μετά. Γάμησε τα, μέχρι να περάσει τα διόδια πρέπει να 'ταν σαν τυλιγμένο πιτόγυρο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mythic37 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2018 (τροποποιήθηκε) @The Dread Rider @noodles Καταδρομικη δικαβαλος Βόλος Καρδίτσα Θεσσαλονίκη Καστοριά και πίσω. Όντως εγω ήμουν. Οι κορντουρες ήταν καλοκαιρινές.... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 2 , 2018 από τον mythic37 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2019 (τροποποιήθηκε) Εθεάθη μεγάλη μοτοπαρέα σε ταβερνείο-μεζεδοπωλείο έναντι πυροσβεστικής μονάδος στα βόρεια της χώρας. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 31 , 2019 από τον A-nik-i Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2019 @ShapeshifterGR98 που γυρνάς πάλι δικαβαλια; αχαστος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.877 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2019 @ΤάκηςΜπ που με πέτυχες?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2019 πριν 9 λεπτά, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: @ΤάκηςΜπ που με πέτυχες?? Μια φορά πέρασα από Βόλο, πήγαινα προς Πήλιο, έχω χρόνια να περάσω και λέω "θα δω το είδωλο του mybike;" και πέρασες αριστερά μας σε έναν κεντρικό δρόμο δεν ξέρω πως λέγεται και έστριψες αριστερά. Ήμουν με κλουβί. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.877 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2019 Δυστυχώς δεν σε πρόσεξα :( Βάλε καμιά φωνή ρεεε Να ξαναπεράσεις να βολτάρουμε Πήλιο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2019 πριν 8 ώρες, το μέλος ΤάκηςΜπ έγραψε: Μια φορά πέρασα από Βόλο, πήγαινα προς Πήλιο, έχω χρόνια να περάσω και λέω "θα δω το είδωλο του mybike;" και πέρασες αριστερά μας σε έναν κεντρικό δρόμο δεν ξέρω πως λέγεται και έστριψες αριστερά. Ήμουν με κλουβί. Προς τα που πήγες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2019 πριν 3 ώρες, το μέλος achilleasv έγραψε: Προς τα που πήγες? Άγιους σαράντα νομίζω μου την είπαν την παραλία. Απίστευτο μέρος, δεν είχα ξαναπάει. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2019 Την 16/8/2019 at 1:50 ΠΜ, το μέλος ΤάκηςΜπ έγραψε: Άγιους σαράντα νομίζω μου την είπαν την παραλία. Απίστευτο μέρος, δεν είχα ξαναπάει. Δίπλα είμαι (Ζαγορά) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2021 κομβοι απο bmwακηδες στην 111 στο υψος περιπου πανοπουλου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.877 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2021 (τροποποιήθηκε) Το έχει η μοίρα μου, να πέφτω πάντα πάνω σε Hondaκιδες...μήπως το σύμπαν θέλει να μου πει κάτι με αυτό; Και έτσι όπως παρκάρω το μηχανάκι στο κέντρο για να πάω για καφέ τσακ να σου και ο @kpapageo με το χόνδα Χάρηκα για την γνωριμία φίλε! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 27 , 2021 από τον ShapeshifterGR98 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες