Jump to content
themata

Aprilia Caponord 1200 (2013)

Recommended Posts

Κι εγώ κάποτε ήμουν υπέρ του V2 μέχρι που απέκτησα τον ληστή μου. Τέτοια ροπή και γραμμικότητα δε μου την έδινε ούτε ο κινητήρας του VSTROM 1000 που είχα. Και από τότε αναρωτιόμουν γιατί δεν βάζουν έναν τέτοιον κινητηρα και σε μία on-off μηχανή. Αν δεν ήταν τόσο στραβομουτσουνο το versys δε θα είχα καμμία αμφιβολία ποιο θα ήθελα.

Θες να σου προτείνω ένα V2 που θα σου αλλάξει γνώμη; :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ο οποίος θα έχει ροπάκλα χαμηλά αλλα και διάρκεια ψηλά ; Για πες ... μονο μη μου πεις του ΚΤΜ 1190 adventure γιατι ακουσα οτι χαμηλά δε δίνει και τιποτε σπουδαίο

Τροποποιήθηκε από τον Agios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ήρθε το θηρίο σε δύο εκδόσεις με τιμή 13.450 για την απλή και 15.900 γι'αυτή με το travel pack.Θα έχει ενδιαφέρον στο τέλος του έτους ή και νωρίτερα να δούμε συνολικά τις πωλήσεις(ποιες; :) ) όλων των καινούριων μεγάλων on/off μοτοσικλετών της αγοράς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σαν να τα βλέπω μπροστά μου μέσα στα επόμενα συγκριτικά τεστ θα ειναι και αυτό με το versys,

προβλέπω να γράφουν οτι το ιταλικό έχει καλύτερη αίσθηση και πληροφόρηση απο τις αναρτήσεις και τα φρένα.

για το kawa θα γράφουν οτι έχει μοτερακλα που μαμάει τόσο σε επιδόσεις-ελαστικότητα, ποιότητα λειτουργίας, όσο και κατανάλωση συγκριτικά με μεγαλύτερου κυβισμού ανταγωνιστές του..

...και δεν ειμαι ο Κάλχας... :_thumbsup:

Πραγματικα ομως διαβαζεις βουλωμενο γραμμα!!! :shock::mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πραγματικα ειμαι πολυ προκατειλλημενος,φανταζομαι οτι εχω τα φραγκα,γουσταρω σαν τρελος αυτο το μηχανακι,ειμαι ενα βημα πριν το αγορασω και ξενερωνω αφανταστα μονο και μονο στην ιδεα οτι εχει αντιπροσωπο την πιατζιο.

καλα δηλαδη που μονο το φανταζομαι και δεν τα εχω τα φραγκα στ`αληθεια,ετσι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα μην τρελενεσαι, και οι Hondaiοι που εχουν τον Σαρακακη μην νομιζεις οτι πεταν την σκουφια τους και απολαμβανουν πληθωρα ανταλλακτικων σε καταπληκτικες τιμες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα μην τρελενεσαι, και οι Hondaiοι που εχουν τον Σαρακακη μην νομιζεις οτι πεταν την σκουφια τους και απολαμβανουν πληθωρα ανταλλακτικων σε καταπληκτικες τιμες.

χα χα χα γελαω,ποιος ασχολειται με τα μπρικια ρε steven.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χα χα χα γελαω,ποιος ασχολειται με τα μπρικια ρε steven.

χαχαααααααααααχαχαχα θεικο ποστ!

:mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :taz: :taz: :taz:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί Κλεάνθη, με το όνομα που έχτισε ο προκάτοχός του, σε συνδυασμό με τα νέα μέτρα Παπακωσταντίνου, μπορεί να βρεθείς να πληρώνεις και Φόρο Ακίνητης Περιουσίας......

χαχαχαχαχαχααχαχα!!! φορο ακινητης περιουσιας!!! χαχαχαχα1!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανάμεσα σε αυτό και στο KTM 1190 Adventure ποιό να είναι καλύτερο ; Εμφανισιακά πάντως προτιμώ το Aprilia. Αναρωτιέμαι επίσης πως θα πηγαίνει το "απλό" Aprilia χωρίς το ADD , δεν έχω βρει πουθενά review του απλού. Αν έχει βρει κανείς ας βάλει το link να μορφωθούμε κι εμείς λίγο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να λέμε την αλήθεια σε αυτήν την κατηγορία (adventure bike 1200cc- με μεγάλη ιπποδύναμη πάνω από 100HP) πρωτοστάτησε η Ducati με το multi 1200. Παρόλο που το πρώτο 1200άρι είναι to ΒMW είναι πιο κοντά στα on - off.

Για μένα προσωπικά έχουν δημιουργηθεί' πλέον δύο κατηγορίες στα μεγάλα cc:

1) H on - off (80%-20%) travel bike (με εξαιρετικό επίπεδο στον τομέα ταξίδι ) με ενδεικτικά μοντέλα

α)BMW 1200 gs

b )Honda 1200 Crosstourer

c)Triumph 1200 explorer

d)Yamaha XTZ 1200 Tenere

e) Moto Guzzi 1200 Stelvio

Όλα τα παραπάνω είναι κοντα στους 100 - 110ηhp και έχουν παρόμοιο προσανατολισμό.

2) H aventure-sport bike (περισσότερη δύναμη, περισσότερες δυνατότητες σε σπορ στιλ οδήγησης, αλλά και ταξιδιωτικές ανέσεις σε λιγότερο όμως βαθμό από τα παραπάνω)

a) Aprilia Caponord 1200

b ) Ducati Multistrada 1200

c)KTM 1190 adventure (υπάρχει και η έκδοση R πιο χωμάτινη)

d)Kawasaki 1000 Versys

e)Triumph Tiger 1050. (Ο τίγρης μπορεί να παίξει και στις δύο κατηγορίες)

Με τα παραπάνω πιστεύω ότι πλέον καταργείτε κατά κάποιον η κατηγορία mega on off όπως λέγαμε πριν μια 5ετία με εκπροσώπους όπως: Aprilia Caponord 1000, Suzuki V Strom 1000, Honda XLV Varadero 1000, Kawasaki KLV 1000.

Ουσιαστικά οι εταιρείες προσανατολίζονται στις κατά πάρα πολύ βελτιωμένες εκδόσεις των: Ducati Multi 1000/1100

Yamaha TDM 900.

Απλά ενώ η Yamaha εφηύρε την υποκατηγορία ψηλό street η Ducati έκανε το μεγάλο άλμα επεκτείνωντάς την δημιουργώντας το Moultistrada 1200

Τροποποιήθηκε από τον apegnas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να λέμε την αλήθεια σε αυτήν την κατηγορία (adventure bike 1200cc- με μεγάλη ιπποδύναμη πάνω από 100HP) πρωτοστάτησε η Ducati με το multi 1200. Παρόλο που το πρώτο 1200άρι είναι to ΒMW είναι πιο κοντά στα on - off.

Για μένα προσωπικά έχουν δημιουργηθεί' πλέον δύο κατηγορίες στα μεγάλα cc:

1) H on - off (80%-20%) travel bike (με εξαιρετικό επίπεδο στον τομέα ταξίδι ) με ενδεικτικά μοντέλα

α)BMW 1200 gs

b )Honda 1200 Crosstourer

c)Triumph 1200 explorer

d)Yamaha XTZ 1200 Tenere

e) Moto Guzzi 1200 Stelvio

Όλα τα παραπάνω είναι κοντα στους 100 - 110ηhp και έχουν παρόμοιο προσανατολισμό.

2) H aventure-sport bike (περισσότερη δύναμη, περισσότερες δυνατότητες σε σπορ στιλ οδήγησης, αλλά και ταξιδιωτικές ανέσεις σε λιγότερο όμως βαθμό από τα παραπάνω)

a) Aprilia Caponord 1200

B) Ducati Multistrada 1200

c)KTM 1190 adventure (υπάρχει και η έκδοση R πιο χωμάτινη)

d)Kawasaki 1000 Versys

e)Triumph Tiger 1050. (Ο τίγρης μπορεί να παίξει και στις δύο κατηγορίες)

Με τα παραπάνω πιστεύω ότι πλέον καταργείτε κατά κάποιον η κατηγορία mega on off όπως λέγαμε πριν μια 5ετία με εκπροσώπους όπως: Aprilia Caponord 1000, Suzuki V Strom 1000, Honda XLV Varadero 1000, Kawasaki KLV 1000.

Ουσιαστικά οι εταιρείες προσανατολίζονται στις κατά πάρα πολύ βελτιωμένες εκδόσεις των: Ducati Multi 1000/1100

Yamaha TDM 900.

Απλά ενώ η Yamaha εφηύρε την υποκατηγορία ψηλό street η Ducati έκανε το μεγάλο άλμα επεκτείνωντάς την δημιουργώντας το Moultistrada 1200

Εγώ θα κάνω μια μικρή αλλαγή σε αυτά που είπες (όπως πιστεύωεγώ ότι είναι πιο αντιπροσωπευτικό)

Yamaha XTZ 1200 Tenere και KTM 1190 adventure πέζουν μόνα ως τα πιο "καθαρόαιμα" ον-οφ στα 1200 (για πολλούς λόγους αλλά κυρίως και για λόγους "σιλουέτας")

μετά έρχονται τα BMW 1200 gs, Triumph 1200 explorer Moto Guzzi 1200 Stelvio

και απλά όλα τα υπόλοιπα είναι όπως ανέφερες ψηλά street με οφ ιδιότητες

Θεωρώ λοιπόν πως η aprilia παίζει στην τελευταία κατηγορία

Τροποποιήθηκε από τον Stratos 650

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

aprilia_caponord_1200.jpg

τουλαχιστον δεν εχει αυτη την εμετικη μυτη κατω απο τα φώτα που εχει το ducati...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό το μαύρο πάντως δεν κυκλοφορεί ... πρέπει να είναι από τα πειραματικά μοντέλα γιατι αν δεν κάνω λάθος δε βγαίνει ακομα σε μαύρο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχθες ειδα ενα στο πηλιο γυρνωντας απο μυλοποταμο προς αγρια βολου, ειχε και πλαινες βαλιτσες

εχουν πουληθει κομματια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχθες ειδα ενα στο πηλιο γυρνωντας απο μυλοποταμο προς αγρια βολου, ειχε και πλαινες βαλιτσες

εχουν πουληθει κομματια?

πριν καμια βδομαδα ειχα δει να ξεπακεταρουν ενα στον αρμακολα οποτε μαλλον...

μαζεμενο μου φανηκε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο καινούριος τίγρης παίδες δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στα Ιταλικά (πόσο μάλλον στα Ιαπωνικα) παίδες..........

triumph-tiger-sport-red.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο καινούριος τίγρης παίδες δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στα Ιταλικά (πόσο μάλλον στα Ιαπωνικα) παίδες..........

εξακριβωμενο ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε δεν παίρνω και όρκο... προσωπική εκτίμηση, και δεδομένου ότι ο τίγρης είναι βελτιωμένος εκεί που πόναγε ο πολύ πετιχυμένος προηγούμενος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ειδα σημερα στην εθνικη ,γκρι ,δικαβαλο ,φορτωμενο

πολυ πιο ομορφο απο κοντα

για τετοιας κατηγοριας μηχανακι μου αρεσε πολυ ,απο τις φωτογραφιες δεν το ειχα συμπαθησει ιδιαιτερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λιγο δύσκολο το βλέπω μια και όσοι έχουν οδηγήσει το νεο caponord και έξω και εδώ έχουν πάθει μεγάλη ζημιά.Συν ότι ούτε τα σπεκς του νέου τιγρη πείθουν για κάτι τέτοιο. Τροποποιήθηκε από τον sepul

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα