Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 :dribble: :dribble: :dribble: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Το φουλάρεις με βενζίνα! ΣΩΣΤΟΣ!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziro 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Επειδή δεν το έχω ξαναδεί, τι παίζει με το xtra μικρό ψυγειάκι μπροστά απ'το ψυγείο; Και η φωτό για να μην είμαι off-topic: Uploaded with ImageShack.us Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mike10 124 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Επειδή δεν το έχω ξαναδεί, τι παίζει με το xtra μικρό ψυγειάκι μπροστά απ'το ψυγείο; Το συγκεκριμένο (πανέμορφο και αγαπημένο ως μοντέλο) S2000 είναι τουρμπισμένο (το μαύρο ψυγείο πίσω από το ασημί είναι intercooler) και το ασημί ψυγειάκι είναι ψυγείο λαδιού. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mike10 124 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Επειδή δεν το έχω ξαναδεί, τι παίζει με το xtra μικρό ψυγειάκι μπροστά απ'το ψυγείο; intercooler πισω, το oilcooler του κομπρεσορα μπροστα (rotrex). Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ManosKTM 543 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Japan λέμεεεε!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 http://www.pinnokio.gr/Uploads/Articles/KLEBOYN-TH-PARASTASH/ArticleImage_123819-jpg.xpng?p=123819 δεν εμφανίζεται η φωτό...κάντε κλικ στο λινκ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mike10 124 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Ελα μωρη χονταρα βγαλε στην παραγωγη ενα τετοιο να τρελαθουμε.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Πέρα από την πλάκα, μιλάμε για αυτοκίνητο που θέλει χέρια να το οδηγήσεις (8C) και δεν είναι κανένα παιχνιδάκι. Ναι, το αυτοκίνητο είναι αλλού, είναι περιορισμένης παραγωγής για τα 100 χρόνια Alfa Romeo, είναι συλλεκτικό και το καλύτερο; Είναι Alfa Romeo. Πως να το συγκρίνεις με εκείνο το πράγμα που το μόνο που κάνει είναι να καίει βενζίνη; Τι να συγκρίνω τώρα, στήσιμο, κράτημα, τιμόνι, σχεδιασμό; Εδώ για τα αυτοκίνητα του απλού κόσμου (156, 147 και πίσω, τα μετά είναι κουβάδες) δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με άλλα αυτοκίνητα, θα συγκρίνουμε την 8C με το Matiz? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Όλοι παραποιείτε τα γραφόμενά μου. Μίλησα ΜΟΝΟ για ομορφιά και είπα ότι αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό. Δεν έκανα συγκρίσεις ούτε σε τεχνολογίες, ούτε κρατήματα (δεν τα ξέρει κανείς μας άλλωστε από κοντά), ούτε λάδια, ούτε ξύδια. Μου περισσεύουνε όλα αυτά. Μ' αρέσει να το βλέπω και θα μπορούσα να το χαζεύω ατελείωτες ώρες. That's all. Άντε μη σας μαζέψει κανάς policeman....... 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 καλό σκ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Ναι αλλά ομορφιά είναι η όραση να το κοιτάς απέξω, ομορφιά όμως είναι και η αίσθηση όταν το οδηγάς... Τέσπα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Ναι αλλά ομορφιά είναι η όραση να το κοιτάς απέξω, ομορφιά όμως είναι και η αίσθηση όταν το οδηγάς... Τέσπα... Για να πούμε την αλήθεια, δε θα χάλαγε κάποιον να οδηγήσει το μεγάλο Matiz. Αλλά όταν το θέμα πέφτει στο ή αυτό ή την 8C εκεί και την Megan Fox να έβαζες στο παιχνίδι, το κλειδί της 8C και γεια :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Ναι αλλά ομορφιά είναι η όραση να το κοιτάς απέξω, ομορφιά όμως είναι και η αίσθηση όταν το οδηγάς... Τέσπα... Έχει οδηγήσει κανείς σας το 8C κι ένοιωσε τη χαρά της οδήγησης? Να ξέρω, να τραβήξω τις κοτσίδες μου τώρα ή αργότερα? :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Ελα μωρη χονταρα βγαλε στην παραγωγη ενα τετοιο να τρελαθουμε.. Δυσκολάκι το κόβω αυτό με τις εταιρίες αλλά μπορεί να είναι και έτσι. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Το 8C όχι. Άλλα, ναι. Και πιθανόν το 4C θα είναι το επόμενό μου αυτοκίνητο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Το 8C όχι. Άλλα, ναι. Τα άλλα είναι....... άλλα. Κι εγώ έχω οδηγήσει Matiz. Να εκφέρω άποψη για το Camaro? Και πιθανόν το 4C θα είναι το επόμενό μου αυτοκίνητο. Με το καλό εύχομαι. Φαινόσουνα φανατίλα Αλφίστι. Κάνετε μπαμ από μακριά και τσιτώνετε άμα σας θίξουνε το φιδόσταυρο, ούτε μάνα σας να ήτανε. :P :lol: :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Όλοι παραποιείτε τα γραφόμενά μου. Μαρή κ0υφ@λίτσα Moto-αμερικ(λ)ανοlover, βρήκα τρόπο να σε δελεάσω..... Αλήτη :lol: Και αν εξακολουθείς να είσαι αλήτης...... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 :_w00t: :_w00t: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αρχίζω κι αλλάζω γνώμη λίιιιιιιιγο. Ειδικά η τελευταία απ' την Έκθεση, το κολακεύει αρκετά. Το κιτρινάκι πολύ του πάει, έτσι? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 από τον Kostas-MotoLover Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2013 Ε όχι και κίτρινη Alfa. Με ξενερώνετε. Κόκκινο Rosso κι όλας :P ναι εμένα είναι γαλάζια δεν έχει σημασία :P 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες