innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 αυτό......ψάχνουμε ! http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=370409198010&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_904wt_1218 ποιός δίνει τα 70 τόσα.... υπο άλλες συνθήκες ίσως να το αγόραζα, τώρα όμως όχι ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 και για ποιο λογο το χρειαζομαστε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 70γιουρος κ δεν ειναι στα ελληνικα? Ποτε τους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beverly300i 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Βρε παιδιά το ιννόβα 05 έχει φίλτρο βενζίνης η τσάμπα θα ξηλώσω τα πλαστικά στο πλαινά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 (τροποποιήθηκε) Βρε παιδιά το ιννόβα 05 έχει φίλτρο βενζίνης η τσάμπα θα ξηλώσω τα πλαστικά στο πλαινά? tankfuellevel.jpg πόστ Νο 172. είναι το Νο 1. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 από τον innova 04 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 γιατι ποτε να μην απαντας στις ερωτησεις μου :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 γιατι ποτε να μην απαντας στις ερωτησεις μου :( αυτό είναι το service manual, αυτό που έχει και ο μηχανικός στο συνεργείο και βλέπει τα πάντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 δηλαδη καλυτερο απο το κανονικο manual που εχουμε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 αυτό που έχεις εσύ είναι το owners manual, που δίνουνε μαζί με το παπί το άλλο έχει αναλυτικά όλα τα πράγματα που γίνονται στο παπί με σχεδιαγράμματα, ροπές, τα πάντα όλα, ο,τι χρειάζεται ο μάστορας δηλαδή μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 αξιζει να το τρακοσω λες ε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 ξέρω γω, είναι στα γερμανικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2010 Την 22/9/2010 at 11:24 ΜΜ, το μέλος pasxalis_evo έγραψε: γιατι ποτε να μην απαντας στις ερωτησεις μου :( ελα ρε παράπονο.... απλά είναι ευκολονόητο ! Την 22/9/2010 at 11:53 ΜΜ, το μέλος warlock9_0 έγραψε: αυτό που έχεις εσύ είναι το owners manual, που δίνουνε μαζί με το παπί το άλλο έχει αναλυτικά όλα τα πράγματα που γίνονται στο παπί με σχεδιαγράμματα, ροπές, τα πάντα όλα, ο,τι χρειάζεται ο μάστορας δηλαδή μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου ορίστε, τι καλύτερη απάντηση ! απλά αν πάρει κάποιος το βιβλίο + έχει εργαλεία + πιάνουν τα χέρια του, πλέον το παπί δεν έχει μυστικά ! Τώρα πάμε βήμα-βήμα, κι εγώ ακόμη. Μην σε παραξενεύει αυτό. Απέκτησα παπί στα 34 μου, η πρώτη μου μοτό ήταν ένα ΑΧ-1 το 1991. Δεν ξεκίνησα απο παπί, και έκανα 3 δουλειές για να το ξεπληρώσω τότε το ΗΟΝDA. Tότε όμως πριν αγοράσω την πρώτη μου μοτό, ΗΔΗ κάναμε Πεντέλη - Σούνιο με τα ποδήλατα για...απογευματινή βόλτα. Με τα αυτοκίνητα ΗΔΗ γράφαμε πάλι αρκετά χλμ, και το παπί δεν με συγκινούσε τόσο. Αποτέλεσμα ήταν να ζητώ με την παρέα να πάμε κατευθείαν στα 250 και βέβαια την άνοιξη '92 να αμολυθούμε για το πρώτο μας ταξίδι στα Ζαγοροχώρια. Όλα αυτά όμως θέλανε και θέλουνε χρήμα που δεν υπήρχε. Ακόμη χειρότερα θέλανε μαστόρους που...ομοίως δεν υπήρχανε! Για να σε βγάλω και απο την απορία, μόνοι μας τα συντηρούσαμε και τα επισκευάζαμε. Μόνο για βαλβίδες το ΑΧ το πήγα συνεργείο μια φορά. ήδη απο τα 13 είχαμε μάθει ακτινολόγηση σε 36άρα ζάντα ποδηλάτου......διόλου εύκολη δουλειά. Αν είχα βιβλίο τότε, θα ήταν ανεκτίμητο. Ευτυχώς δεν είχαμε κάνει χοντρές ζημιές, αλλά πολλά τα μαθαίναμε με τον....δύσκολο δρόμο. Ρωτώντας, ψάχνοντας, παρατηρώντας τον εκάστοτε μάστορα, και βέβαια διαβάζοντας και εφαρμόζοντας επιτόπου ότι μπορούσα. Το κακό είναι ότι......όλα αυτά αχρηστευόντουσαν διότι κάπου...έλειπε μια λεπτομέρεια ή ''μυστικό'' αν θες πες το. Σκοπίμως. Αν δεν το εντόπιζες εγκαίρως, καραδοκούσε η...πατάτα. Με οποιοδήποτε αποτέλεσμα ή συνέπεια. Για να σε βγάλω και απο άλλη απορία, ΟΥΔΕΙΣ συγγενής, φίλος αδερφός, ξαδέρφος είχε ποτέ ιδέα απο αυτά. όλοι.....γραφιάδες. ήταν φυσικό λοιπόν να χωθώ και να τα κάνω αλόουν. Φρόντιζα πάντα όχι μόνο να μαθαίνω κάτι, αλλά να το κάνω κτήμα μου, διασταυρώνοντας το και τσεκάροντας το. Απο πιτσιρικάς. Το γεγονός ότι πλέον έχω παπί είναι δική μου επιλογή γιατί πλέον με βολεύει αφάνταστα εδω που είμαι, απο την άλλη όμως έχω και τη γριά............... DR 650. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cpt_kostas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2010 Το ιννοβα μου εχει αρχισει και πατιναρει απειλητικα. Οσο και να ρυθμισω τον συμπλεκτη δεν σωζεται. Μηπως τα εχει αλλαξει κανεις? Καμια συμβουλη πριν το επιχειρησω μονος μου? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Motobiker 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2010 Το ιννοβα μου εχει αρχισει και πατιναρει απειλητικα. Οσο και να ρυθμισω τον συμπλεκτη δεν σωζεται. Μηπως τα εχει αλλαξει κανεις? Καμια συμβουλη πριν το επιχειρησω μονος μου? Ναι αν γινεται να βαλει καποιος οδηγιες για αλλαγη δισκων... !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2010 μπααα,εγω τον ιννοβα τον εμπιστευομαι,θα μας κατατοπισει ;) ....όπου νά'ναι καταφθάνει ο zero_one, με σύνεργα βιντεοφωτογραφίας Θα κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται, για να βγεί ένα κατανοητό βιντεάκι ! Αναμείνατε ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Motobiker 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2010 (τροποποιήθηκε) ....όπου νά'ναι καταφθάνει ο zero_one, με σύνεργα βιντεοφωτογραφίας Θα κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται, για να βγεί ένα κατανοητό βιντεάκι ! Αναμείνατε ! Μεχρι στιγμης master μας εμαθες πολλα ;) Μην "αργησει να το υλικο" .. :_thumbsup: :_thumbsup: Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 25 , 2010 από τον Motobiker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2010 Παιδιά λίγη υπομονή να τελειώσω κάποιες επείγουσες δουλειές και αμέσως μετά θα βγει το υλικό 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Motobiker 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2010 Παιδιά λίγη υπομονή να τελειώσω κάποιες επείγουσες δουλειές και αμέσως μετά θα βγει το υλικό Ανυπομονουμε !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 ...πάμε για δίσκους συμπλέκτη, μόλις αδειάσω λιγάκι απο δουλειά ! μέχρι τότε όμως να τι θα χρειαστούμε, με τιμές , κωδικούς, ανταλλακτικά + σχεδιάγραμμα απο parts list ! ...όπως βλέπετε η αύξηση του ΦΠΑ, είναι εμφανής στην τελική τιμή. παρόλα αυτά είναι και πάλι λογικά τα ποσά. Το....λάδι είναι για το αδερφάκι ! http://www.mybike.gr/topic/34355-%cf%80%ce%bf%ce%bb%cf%8d-%ce%ba%ce%bf%ce%ba%ce%ba%ce%ad%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%b2%ce%b3%ce%ae%ce%ba%ce%b5/page__p__713319__fromsearch__1&#entry713319 αυτά ! το βίντεο, υπομονή διότι ο Παναγιώτης πήζειιιιιι.....δεν τολμω ουτε τηλέφωνο να του κάνω ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 (τροποποιήθηκε) βιντεο με τις βαλβιδες δεν θα ανεβασεις τεικα ? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 4 , 2010 από τον pasxalis_evo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 βιντεο με τις βαλβιδες δεν θα ανεβασεις τεικα ? έχουν ήδη γίνει οι λήψεις εδω και 7 ημέρες ? και αναμένω/ουμε τον Παναγιώτη. Υπομονή, διότι έχει αρκετή δουλειά. Μην ανησυχείς, θα μας.....φτιάξει ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2010 οκ ρ φιλε, εχω αυτες εδω τις βαλβιδουλες που περιμενουν ρεγουλαρισμα daytona innova Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Motobiker 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2010 (τροποποιήθηκε) Δεν καταλαβα τι λεει σε αυτες τι 2 εικονες; Δεν ειναι οι τιμες απο αυτα που πηρες; Το 60 και το 56 στην τελευταια τι ειναι; Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 5 , 2010 από τον Motobiker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2010 Δεν καταλαβα τι λεει σε αυτες τι 2 εικονες; Δεν ειναι οι τιμες απο αυτα που πηρες; Το 60 και το 56 στην τελευταια τι ειναι; 60=αρχικη τιμη 3.89= εκπτωση 56.92= τελικη τιμη 13.98= ΦΠΑ 70 = συνολο. 2 παπια εχουμε πάρει, να μην μας κοβει κατι ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Motobiker 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2010 60=αρχικη τιμη 3.89= εκπτωση 56.92= τελικη τιμη 13.98= ΦΠΑ 70 = συνολο. 2 παπια εχουμε πάρει, να μην μας κοβει κατι ? Πες το ετσι :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες