Jump to content

Recommended Posts

αυτό......ψάχνουμε !

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=370409198010&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_904wt_1218

ποιός δίνει τα 70 τόσα....whistling.gifwhistling.gif

υπο άλλες συνθήκες ίσως να το αγόραζα, τώρα όμως όχι ! _zeppelin.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Βρε παιδιά το ιννόβα 05 έχει φίλτρο βενζίνης η τσάμπα θα ξηλώσω τα πλαστικά στο πλαινά?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε παιδιά το ιννόβα 05 έχει φίλτρο βενζίνης η τσάμπα θα ξηλώσω τα πλαστικά στο πλαινά?

tankfuellevel.jpg

πόστ Νο 172.

είναι το Νο 1.

Τροποποιήθηκε από τον innova 04

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι ποτε να μην απαντας στις ερωτησεις μου :(

αυτό είναι το service manual, αυτό που έχει και ο μηχανικός στο συνεργείο και βλέπει τα πάντα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτό που έχεις εσύ είναι το owners manual, που δίνουνε μαζί με το παπί

το άλλο έχει αναλυτικά όλα τα πράγματα που γίνονται στο παπί με σχεδιαγράμματα, ροπές, τα πάντα όλα, ο,τι χρειάζεται ο μάστορας

δηλαδή μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 22/9/2010 at 11:24 ΜΜ, το μέλος pasxalis_evo έγραψε:

γιατι ποτε να μην απαντας στις ερωτησεις μου :(

ελα ρε παράπονο....

απλά είναι ευκολονόητο !

Την 22/9/2010 at 11:53 ΜΜ, το μέλος warlock9_0 έγραψε:

αυτό που έχεις εσύ είναι το owners manual, που δίνουνε μαζί με το παπί

το άλλο έχει αναλυτικά όλα τα πράγματα που γίνονται στο παπί με σχεδιαγράμματα, ροπές, τα πάντα όλα, ο,τι χρειάζεται ο μάστορας

δηλαδή μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου

ορίστε, τι καλύτερη απάντηση !

απλά αν πάρει κάποιος το βιβλίο + έχει εργαλεία + πιάνουν τα χέρια του, πλέον το παπί δεν έχει μυστικά !

Τώρα πάμε βήμα-βήμα, κι εγώ ακόμη.

Μην σε παραξενεύει αυτό. Απέκτησα παπί στα 34 μου, η πρώτη μου μοτό ήταν ένα ΑΧ-1 το 1991.

Δεν ξεκίνησα απο παπί, και έκανα 3 δουλειές για να το ξεπληρώσω τότε το ΗΟΝDA.

Tότε όμως πριν αγοράσω την πρώτη μου μοτό, ΗΔΗ κάναμε Πεντέλη - Σούνιο με τα ποδήλατα για...απογευματινή βόλτα.

Με τα αυτοκίνητα ΗΔΗ γράφαμε πάλι αρκετά χλμ, και το παπί δεν με συγκινούσε τόσο.

Αποτέλεσμα ήταν να ζητώ με την παρέα να πάμε κατευθείαν στα 250 και βέβαια την άνοιξη '92 να αμολυθούμε για το πρώτο μας ταξίδι στα Ζαγοροχώρια.

Όλα αυτά όμως θέλανε και θέλουνε χρήμα που δεν υπήρχε. Ακόμη χειρότερα θέλανε μαστόρους που...ομοίως δεν υπήρχανε!

Για να σε βγάλω και απο την απορία, μόνοι μας τα συντηρούσαμε και τα επισκευάζαμε. Μόνο για βαλβίδες το ΑΧ το πήγα

συνεργείο μια φορά.

ήδη απο τα 13 είχαμε μάθει ακτινολόγηση σε 36άρα ζάντα ποδηλάτου......διόλου εύκολη δουλειά.whistling.gif

Αν είχα βιβλίο τότε, θα ήταν ανεκτίμητο. Ευτυχώς δεν είχαμε κάνει χοντρές ζημιές, αλλά πολλά τα μαθαίναμε με τον....δύσκολο δρόμο. Ρωτώντας, ψάχνοντας, παρατηρώντας τον εκάστοτε μάστορα, και βέβαια διαβάζοντας και εφαρμόζοντας επιτόπου ότι μπορούσα.

Το κακό είναι ότι......όλα αυτά αχρηστευόντουσαν διότι κάπου...έλειπε μια λεπτομέρεια ή ''μυστικό'' αν θες πες το.

Σκοπίμως.

Αν δεν το εντόπιζες εγκαίρως, καραδοκούσε η...πατάτα. Με οποιοδήποτε αποτέλεσμα ή συνέπεια.

Για να σε βγάλω και απο άλλη απορία, ΟΥΔΕΙΣ συγγενής, φίλος αδερφός, ξαδέρφος είχε ποτέ ιδέα απο αυτά.

όλοι.....γραφιάδες.

ήταν φυσικό λοιπόν να χωθώ και να τα κάνω αλόουν. Φρόντιζα πάντα όχι μόνο να μαθαίνω κάτι, αλλά να το κάνω κτήμα μου, διασταυρώνοντας το και τσεκάροντας το. Απο πιτσιρικάς.

Το γεγονός ότι πλέον έχω παπί είναι δική μου επιλογή γιατί πλέον με βολεύει αφάνταστα εδω που είμαι, απο την άλλη όμως

έχω και τη γριά............... DR 650. whip.gif

cheers.gif_hi.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ιννοβα μου εχει αρχισει και πατιναρει απειλητικα. Οσο και να ρυθμισω τον συμπλεκτη δεν σωζεται. Μηπως τα εχει αλλαξει κανεις? Καμια συμβουλη πριν το επιχειρησω μονος μου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ιννοβα μου εχει αρχισει και πατιναρει απειλητικα. Οσο και να ρυθμισω τον συμπλεκτη δεν σωζεται. Μηπως τα εχει αλλαξει κανεις? Καμια συμβουλη πριν το επιχειρησω μονος μου?

Ναι αν γινεται να βαλει καποιος οδηγιες για αλλαγη δισκων... !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπααα,εγω τον ιννοβα τον εμπιστευομαι,θα μας κατατοπισει ;)

....όπου νά'ναι καταφθάνει ο zero_one, με σύνεργα βιντεοφωτογραφίας _zeppelin.gif_zeppelin.gif

Θα κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται, για να βγεί ένα κατανοητό βιντεάκι !

Αναμείνατε ! popcorn.gif_w00t.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

....όπου νά'ναι καταφθάνει ο zero_one, με σύνεργα βιντεοφωτογραφίας _zeppelin.gif_zeppelin.gif

Θα κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται, για να βγεί ένα κατανοητό βιντεάκι !

Αναμείνατε ! popcorn.gif_w00t.gif

Μεχρι στιγμης master μας εμαθες πολλα ;) Μην "αργησει να το υλικο" .. :_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον Motobiker

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά λίγη υπομονή να τελειώσω κάποιες επείγουσες δουλειές και αμέσως μετά θα βγει το υλικό :_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά λίγη υπομονή να τελειώσω κάποιες επείγουσες δουλειές και αμέσως μετά θα βγει το υλικό :_innocent:

Ανυπομονουμε !!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...πάμε για δίσκους συμπλέκτη, μόλις αδειάσω λιγάκι απο δουλειά ! wallbash.gifwallbash.gif

μέχρι τότε όμως να τι θα χρειαστούμε, με τιμές , κωδικούς, ανταλλακτικά + σχεδιάγραμμα απο parts list !

PA040082.jpg

PA040085.jpg

PA040086.jpg

PA040087.jpg

PA040079.jpg

PA040080.jpg

PA040081.jpg

...όπως βλέπετε η αύξηση του ΦΠΑ, είναι εμφανής στην τελική τιμή.

παρόλα αυτά είναι και πάλι λογικά τα ποσά.

Το....λάδι είναι για το αδερφάκι ! http://www.mybike.gr/topic/34355-%cf%80%ce%bf%ce%bb%cf%8d-%ce%ba%ce%bf%ce%ba%ce%ba%ce%ad%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%b2%ce%b3%ce%ae%ce%ba%ce%b5/page__p__713319__fromsearch__1&#entry713319

αυτά ! _boredom.gif

το βίντεο, υπομονή διότι ο Παναγιώτης πήζειιιιιι.....δεν τολμω ουτε τηλέφωνο να του κάνω ! katana.gifshoot.gifbash.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βιντεο με τις βαλβιδες δεν θα ανεβασεις τεικα ? :cry::cry2:

Τροποποιήθηκε από τον pasxalis_evo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βιντεο με τις βαλβιδες δεν θα ανεβασεις τεικα ? :cry::cry2:

έχουν ήδη γίνει οι λήψεις εδω και 7 ημέρες ? και αναμένω/ουμε τον Παναγιώτη. Υπομονή, διότι έχει αρκετή δουλειά.

Μην ανησυχείς, θα μας.....φτιάξει ! thumbsup.gifthumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

PA040080.jpg

PA040081.jpg

Δεν καταλαβα τι λεει σε αυτες τι 2 εικονες; Δεν ειναι οι τιμες απο αυτα που πηρες; Το 60 και το 56 στην τελευταια τι ειναι;

Τροποποιήθηκε από τον Motobiker

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

PA040081.jpg

Δεν καταλαβα τι λεει σε αυτες τι 2 εικονες; Δεν ειναι οι τιμες απο αυτα που πηρες; Το 60 και το 56 στην τελευταια τι ειναι;

60=αρχικη τιμη

3.89= εκπτωση

56.92= τελικη τιμη

13.98= ΦΠΑ

70 = συνολο.

2 παπια εχουμε πάρει, να μην μας κοβει κατι ? _zeppelin.gif_zeppelin.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

60=αρχικη τιμη

3.89= εκπτωση

56.92= τελικη τιμη