HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2010 και μονο που ακους honda μοτερ,πρεπει να το κλεινουμε το στοματακι modenas= kawasaki Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2010 modenas= kawasaki τωρα που ερχομουν πηγαινα δηπλα απο ενα zx και στο φαναρι τον ρωτησα αν ηταν αυτη η τελικη του και μου ειπε ναι.. ωρε λες να ηταν 120 η τελικη του ή το μηχανακι μου εγινε πιο γρηγορο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Camicazi 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2010 HONDA:Ειναι ολο προσοντα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kaze-RR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2010 για βαλβιδες ρυθμισμα στις 15000χλμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2010 Αλλαγή φίλτρου αέρα. Το φίλτρο αέρα επιτελεί μια σημαντική εργασία, κατακρατώντας σωματίδια, ρύπους,σκόνη, αόρατα στο μάτι μας, αλλά με δυσάρεστες συνέπειες μακροπρόθεσμα στο μοτέρ. Φιλτράρει τον εισερχόμενο ατμοσφαιρικό αέρα, και τον οδηγεί απαλλαγμένο από τα άνωθεν στο καρμπυρατέρ για να ετοιμαστεί το μίγμα μας. Επίσης ''κόβει'' κάποιο ποσοστό υγρασίας του εισερχόμενου αέρα. Το υλικό του είναι κατασκευασμένο ώστε να καθαρίζεται ανά 4.000 χλμ, και να το πετάμε στα 12.000. Οι 6 βίδες που κρατάνε το καπάκι του κουτιού βγαίνουν λίγο ‘’περίεργα’’, ξοδέψτε 60’’ για να παρατηρήσετε πως θα τις λύσετε, χρειάζεται λίγο γιόγκα στις πάνω..... Ομοίως και το καπάκι, αφαιρείται με μία κίνηση ζικ-ζάκ και παίρνουμε το φίλτρο στο χέρι. Καθαρίζουμε καλά το φιλτροκούτι με πανί + το καπάκι του. Ομοίως με μια τανάλια αφαιρούμε το δακτυλίδι που κρατά το διαφανές τυφλό από κάτω και το καθαρίζουμε με 1 πανί + κατσαβίδι. Το φίλτρο χρειάζεται φύσημα με αέρα υπο πίεση = βενζινάδικο και φυσάμε από την καθαρή μεριά προς την βρώμικη, όχι ανάποδα... Θα σφηνώσουμε περισσότερο, ότι είναι να βγεί με το καθάρισμα.... Όσοι/ες θέλουν να κάνουν έναν πρόχειρο καθαρισμό καρμπυρατέρ, τώρα είναι η ώρα να γίνει. Με το κατάλληλο σπρέι, βάζουμε εμπρός, ζεσταίνουμε, και ‘’σκάμε’’ γκαζιές ψεκάζοντας για 2-3’’. Το κρατάμε να μην σβήνει και το αφήνουμε να έρχεται στο ρελαντί, μην ψεκάζετε μεγάλη ποσότητα.... 4-5 φορές είναι αρκετές.... Τοποθετούμε το φίλτρο σωστά και ‘’κουμπώνουμε’’ το καπάκι. Δένουμε τις βίδες και είμαστε έτοιμοι. Χρήσιμα. 1) Αν και 12.000 φαίνονται λίγα, η αξία του είναι 3.60 ε, 6/2010, είναι κρίμα να μην το αλλάξουμε.. 2) Σε πιθανή κατάργηση του φιλτροκουτιού και τοποθέτηση χοάνης ή πιο ελεύθερου φίλτρου, σκεφτείτε το 2 φορές διότι συνεργάζονται αρκετά πράγματα μαζί του. πχ το τσόκ είναι ηλεκτρονικά ελεγχόμενο, με την βροχή θα υπάρχουν περίεργα προβλήματα όπως και στο πλύσιμο, κα.... 3) Δεν θέλει λάδωμα, μόνο καθάρισμα με αέρα. 4) Όσοι/ες κινούνται συχνά σε χωματόδρομο, χρειάζεται πιο συχνά έλεγχο. 5) Η κατάργηση του επίσης χαλάει την ομαλή είσοδο αέρα που έχει σχεδιάσει η Honda, με αποτέλεσμα σβησίματα, δυσκολία εκκίνησης το πρωί, θόρυβο πλέον από την αναρρόφηση, ίσως και αύξηση κατανάλωσης καυσίμου. Το χειρότερο όμως είναι η μόλυνση του λιπαντικού μας με την είσοδο σωματιδίων από τον εισερχόμενο αέρα στον χώρο καύσης, και η ρύπανση εξαρτημάτων του καρμπυρατέρ. 6) Aftermarket, δεν έχω βρεί ακόμα, εσείς τίποτα, κάνα ΚΝ ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2010 Όσοι/ες θέλουν να κάνουν έναν πρόχειρο καθαρισμό καρμπυρατέρ, τώρα είναι η ώρα να γίνει. Με το κατάλληλο σπρέι, βάζουμε εμπρός, ζεσταίνουμε, και ‘’σκάμε’’ γκαζιές ψεκάζοντας για 2-3’’. Το κρατάμε να μην σβήνει και το αφήνουμε να έρχεται στο ρελαντί, μην ψεκάζετε μεγάλη ποσότητα.... 4-5 φορές είναι αρκετές.... πολυ καλα ολα γενικα και τα λες πολυ σωστα εχω ομως μια αντιρηση σε αυτο που λες για τον καθαρισμο καρμπ. αυτο το σπρει αν καθαριζει τιποτα θα καθαρισει μονο την εισαγωγη του αερα μιας και η βενζινη ερχετε απο το ζιγγλερ αρα δεν καθαριζεις ουτε την κουπα ουτε το/τα ζιγγλερ μηπως ειναι λαμωγιά;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2010 πολυ καλα ολα γενικα και τα λες πολυ σωστα εχω ομως μια αντιρηση σε αυτο που λες για τον καθαρισμο καρμπ. αυτο το σπρει αν καθαριζει τιποτα θα καθαρισει μονο την εισαγωγη του αερα μιας και η βενζινη ερχετε απο το ζιγγλερ αρα δεν καθαριζεις ουτε την κουπα ουτε το/τα ζιγγλερ μηπως ειναι λαμωγιά;; παιδες μακρια απο αυτα τα σπρει! απο ατομα που τα πουλανε κ'ολας εχω ακουσει οτι καταστρεφουν το σωμα του καρμπυρατερ που ειναι αρκετα ευεσθητο μιας και ειναι φτιαγμενο απο μαγνησιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2010 η καλυτερη μεθοδος καθαρισματος καρμπιρατερ ειναι μια :) τερμα γκαζι,και κλεινεις το στομιο με το χερι,και το αφηνεις να φτηνει. μπαμ μπαμ ,καθαρισες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2010 (τροποποιήθηκε) ......αυτά τα σπρέι, είναι κατασκευασμένα για να καθαρίζουν εξαιρετικά στενούς αυλούς, όπου δεν είναι καθόλου εύκολο να καθαριστούν αλλιώς.... Κάποτε υπήρχαν και κάποιοι όπου επισκευάζαν/καθαρίζαν τα καρμπυρατέρ, μιάς και ο ψεκασμός στα βενζινοκίνητα ήταν άγννωστος. Ζημιά σε μέταλλο δεν κάνει, δύσκολο, σε πλαστικά όμως ή για υλικά που ΔΕΝ είναι συμβατά θα κάνει ! Είναι φοβερά εύφλεκτα, πτητικά, και άκρως καρκινογόνα, περιέχουν τολουόλη + ξυλόλιο, 2 συστατικά-παράγωγα της δυίλισης πετρελαίου. αν χρησιμοποιηθούν αλλού εκτος της συγκεκριμένης χρήσης, λογικό είναι να κάνουν κακό. Προσωπικά πάντως, τα χρησιμοποιώ εδω και 20 χρόνια, σε ΤΟΥΟΤΑ ΚΕ 30 , Renault Clio, Seat Ibiza, Τουοτα Aygo, στο DR, όλα οχήματα απο το σόι και πάντα είχα το επιθυμητό αποτέλεσμα..... Καθαρή λειτουργία, σταθερό ρελαντί, εύκολο ξεκίνημα τα πρωινά. Πάντως θέλουν προσοχή στην εφαρμογή, να φοράς γάντια, να μην αναπνέεις σχεδόν καθόλου όταν ψεκάζεις, εδω λέει να αφαιρείς τους φακούς επαφής αν φορά κάποιος/α !!!! Το κόλπο με το τάπωμα με το χέρι καθαρίζει κάτι, αλλά τα στενώματα δεν...... αν το χρησιμοποιήσεις 1 φορά, μετά πάντα έχεις 1 στο ράφι να κάθεται... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 4 , 2010 από τον innova 04 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2010 πολυ καλα ολα γενικα και τα λες πολυ σωστα εχω ομως μια αντιρηση σε αυτο που λες για τον καθαρισμο καρμπ. αυτο το σπρει αν καθαριζει τιποτα θα καθαρισει μονο την εισαγωγη του αερα μιας και η βενζινη ερχετε απο το ζιγγλερ αρα δεν καθαριζεις ουτε την κουπα ουτε το/τα ζιγγλερ μηπως ειναι λαμωγιά;; το ζιγκλέρ εργάζεται απο τα 3/4 του γκαζιού και επάνω ! θέλει λύσιμο το σώμα για να καθαριστεί. απο την αρχή περιστροφής του γκρίπ του γκαζιού εως τα 3/4 υπάρχουν άλλες διόδοι μέσα στο καρμπυρατέρ, ή βελόνα επίσης δίνει κι αυτή όσο ανοίγεις, γενικά καθαρίζει ότι υπολείματα υπάρχουν στην εισαγωγή και γλυτώνεις. Θα φτάσουμε και στο καρμπυρατέρ, υπομονή !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2010 innova 04,μιας και πυ ασχολησε με ιννοβα,εχω μια ερωτηση,μπορεις να εξιγισεις ακριβως πως λειτουργει το συστημα injection ? απ την αρχη που παιρνει βενζινη,μεχρι εκει που τιν ριχνει στον κυλινδρο, απο τι παιρναει,φιλτρα? τι σωληνακια ? κλπ .. ευχαριστω :) αν γνωριζεις βεβεα και δεν σου ειναι κοπος . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 Αλλαγη λαδιων σε Honda Innova 125i (ειπα να σε αντιγραψω Θαναση ) Τα συνεργα που χρησημοποηθηκαν ειναι τα εξης: Καστανια με 17αρι καρυδακι Λαδι Castrol 10W40 (για χρηση εντος πολης και σε υψηλες θερμοκρασιες) Πατσαβουρι Δοχειο περισυλλογής παλαιού λιπαντικου WD-40 Αρχηκα ζεστενουμε το μοτερ κανα 2 λεπτο στο ρελαντι και στο διπλο σταντ Τοποθετουμε το δοχειο περισυλλογής λαδιων κατω απο το καρτερ του κινητήρα. Στη συνεχεια ξεβιδωνουμε τη ταπα/βιδα λαδιων που βρίσκεται στο κατωτερο μερος του καρτερ με το 17αρι καρυδακι Προσεχουμε μην μας πεσει η βιδα μεσα στο δοχειο περισυλλογής ή μην χασουμε καμια ροδελα αν υπαρχει. Μετα ξεβιδωνουμαι και την ταπα/δεικτη εισαγωγης λαδιου για να εχει καλυτερη ροη το παλαιο λιπαντικο κατα την εξαγωγη του απο το μοτερ. Αφηνουμε το μοτερ να στραγηξει καλα και τα 2 σταντ για κανα 5λεπτο Καθαριζουμε την ταπα/βιδα λαδιων με το WD-40 για να φυγουν τα παλαια λαδια και τυχον ρυνισματα μεταλου, και σκουπιζουμε καλα με το πατσαβουρι. Αφου το μοτερ στραγκιξει το τοποθετουμε στο διπλο σταντ ξανα και τραβαμε καμια 10αρια μανιβελιες με τον διακοπτη γυρισμενο στο OFF για να καθαρισει η αντλια λαδιου και ο θαλαμος καύσεως απο το παλαιο λαδι. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ Αφου καθαρισουμε το μοτερ απο το παλαιο λαδι τοποθετουμε την βιδα/ταπα λαδιου στο κατω μερος του καρτερ ξανα και σφιγγουμε μεχρι να βρουμε αντισταση ή αν εχετε ροποκλειδο με 24 N*m (2,4kgf*m) Γεμιζουμε ξανα τον κινητηρα με 700ml καινουργιο λαδι απο την εισαγωγη λαδιου. Κλεινουμε την ταπα/δεικτη λαδιου και βαζουμε το μοτερ σε λειτουργια για κανα 2λεπτο στο ρελαντι. Αφου σβησουμε ανοιγουμε ξανα την ταπα/δεικτη λαδιου και μετραμε την ποσοτητα του λαδιου αν βρισκεται στο σωστο σημειο. Η σταθμη του λαδιου πρεπει να βρίσκεται μεταξυ του πλεγματος που δημιουργουν οι αναγλυφες γραμμες. Αν χρειαστει συμπληρωνουμε. Τελος συλλεγουμε τα λαδια σε ενα δοχειο και το πηγαινουμε σε καποιο βενζιναδικο ή συνεργειο που στελνει τα λαδια για ανακυκλωση και καθαριζουμε τυχον λερωμενεις επιφανειες στο τοπο του εγκληματος για να μην εχουμε αλλα απρόοπτα Παλι σαν τα μουτρα μου τα εκανα Δεν θελω σχολια για την σαγιονάρα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 μια χαρά ! εύγε νέε μου !!! Χαρτόνι χριστιανέ μου δεν έχει εκεί γύρω ???? τά κανες ..... ! πάντως, έχω να σου προτείνω ένα εξαιρετικό λάδι, το οποίο έχει και πολύ καλή τιμή, είναι μια τρύπα στην Ερμού, κάτσε να σου στείλω ΠΜ. Α, έχω φωτό απο μια συσκευασία για δές, σιγά μην γλύτωνες........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 δεν ταιριαζουν με το μαγιο μου!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 δεν ταιριαζουν με το μαγιο μου!!! αυτή μήπως ταιριάζει.........??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 Καλα συνπαποβιε γουστο 0!!! Ευτυχως που δεν ειχα δει να ποζαρει καμια τετοια πανω σε Innova γιατι δεν θα το επερνα ποτε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 Διάφορα..... Φαντάρος χωρίς όπλο....τα γνωστά! έτσι και τα εργαλεία μας, τα επιλέγουμε με κριτήριο τι χρειαζόμαστε και όχι 1 σέτ με 72 κλειδιά,όπου θα δουλευτούν τα 8.... Αγορές από πολυκαταστήματα γνωστά, είναι πλέον συμφέρουσες, και φέρνουν διάφορες ποιότητες για διαφορετικά πορτοφόλια. Η μόνη μου ένσταση είναι στην αγορά κατσαβιδιών, πάρτε ΚΑΛΑ, τα φθηνιάρικα θα τα πληρώσετε 5 φορές με την ζημιά που θα προκύψει... Η επιλογή επίσης περιέχει τον τομέα, τι τύπο κλειδιού θέλουμε και για τι εργασία. Πχ. οι τάπες βαλβίδων λύνονται με 8αράκι. όχι οποιοδήποτε, αλλά πολύγωνο ! Το γερμανικό θα φάει τις 2 πλευρές του εξάγωνου κεφαλιού 99.9%, και μετά δεν μπαίνει εύκολα ούτε το πολύγωνο και........ πάμε για άλλα! Τα γερμανοπολύγωνα είναι άριστη λύση και φθηνά. Ίδιο νούμερο και για τις 2 πλευρές. Τα καρύδια είναι χρησιμότατα, όπου χωράνε, και να υπολογίζετε πάντα ότι μια καλή καστάνια είναι ακριβή. Τα μεγάλα κλειδιά που λύνουν παξιμάδια τροχών πχ, καλό είναι πάλι να έχουμε πολύγωνο, διότι τυχόν κλώτσημα εκεί μας οδηγεί σε κάβουρα, αγορά καινούργιου παξιμαδιού και το χειρότερο πλήρη ακινητοποίηση της μοτοσυκλέτας Τανάλια, κόφτης, κοπίδι, είναι απαραίτητα, όπως και διάφορα μικρά κατσαβίδια. Ομοίως ένας ζουμπάς, σφυρί 300 γρ, μια ματσόλα, μια μπαλαντέζα 10 μ, φώς για τα βραδυνά και πάει λέγοντας.. Τα άλλεν και τα TORX είναι φθηνά, πάρτε τα καλύτερα ! Με τον καιρό, θα γίνουν χρήσιμοι βοηθοί ένας τροχός, και ένα δράπανο. Υπάρχουν ακόμη και με 20 ε..... Αυτό, κι αν μου έχει λύσει τα χέρια ! έχει βέβαια κοντά 45-50 ε..... Απαραίτητα ένα παχύμετρο -είναι ακριβά τα καλά-, και ένα μέτρο μεταλλικό. Επειδή αργά ή γρήγορα θα ακούσετε...........’’δεν έρχεσαι να μου βάλεις 2 βίδες σε 1 ραφάκιιιι’’ και πηγαίνοντας στο......ραφάκι βρίσκετε την βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, προσπαθήστε να ψωνίζετε εργαλεία ή διάφορα χρειαζούμενα σε άσχετες στιγμές, έχοντας κατά νού όχι μόνο το Innova, αλλά και το μέλλον.... Τι, ΜΠΟΡΕΙ να χρειαστείτε !!!! Γλυτώνετε άσκοπες αγορές και άχρηστα πήγαινε-έλα στα μαγαζιά. Πχ... Μια βαρετή βόλτα με το έτερο ήμισυ σε πολυκατάστημα πχ. ΙΚΕΑ, με οδήγησε ίσως στα καλύτερα μου ράφια, όπως και στον μαγνήτη μαχαιριών κουζίνας όπου δέχθηκε αδιαμαρτύρητα τα εργαλεία! Ομοίως έχω σηκώσει με φίλο βραδυάτικα, 1 έδρα δασκάλου δίπλα από κάδο η οποία είναι ανθεκτικότατη και δέχεται πάνω της μέγγενη και δίδυμο τροχό, αντέχει σε σφυριές, και χωράει τον τροχό της μοτοσυκλέτας άνετα. Το καλύτερο βέβαια ήταν μια παλιοβιβλιοθήκη ψηλή, που την έβγαλαν βράδυ, απέναντι από την ‘’γιάφκα μας’’, και βέβαια κατέληξε να στεγάζει 20-30 μπουκάλια λάδια, αντισκωριακά κλπ.. Ετοιμα ράφια ! Σταθερότατη ! Χωρίς κόπο + τρυπήματα, αλφαδιάσματα, και κόστος 0 ! Σκεφθείτε το όσοι ξεφορτώνεστε τέτοια βιβλιοθήκη.... ΥΓ..........μακρύ ! 1) ένας ανώδυνος τρόπος για να ‘’πιάσετε’’ την δύναμη σφιξίματος του χεριού σας, είναι να αγοράσετε βίδες + παξιμάδια διάφορα μεγέθη, και σε 1 μέγγενη να σφίξετε 1 βίδα κάθε φορά + να περάσετε 1 ροδέλα + παξιμάδι και με το κλειδί να σφίξετε εως ότου κλωτσήσει ! βέβαια από 19 + επάνω είναι ζόρι, αλλά έχω δεί και 24άρι κλωτσημένο, το σφίγγαν με βαριοπούλα ! 2) Μη πέφτετε με τα μούτρα στο πρώτο εργαλείο που θα δείτε να λαμπυρίζει στο μαγαζί, ίσως αλλού να το βρείτε σε καλύτερη τιμή. 3) Αγορές από λαική, Σχιστό, κλπ, δεν είναι και η καλύτερη επιλογή, είναι ‘’ζυμάρια’’. ομοίως δεν έχει νόημα να αγοράσετε μεταχειρισμένα εργαλεία, 99% θα έχει αρπάξει κάποια δεκατάκια και θα ‘’κολυμπάει’’ στην κεφαλή της βίδας.... 4) όσοι προνομιούχοι έχουν γκαράζ ή άλλο χώρο για αυτά τα κόλπα, βάλτε και 1 ρολόι στον τοίχο και βγάλτε το δικό σας από το χέρι. Ομοίως βέρες, δαχτυλίδια, κλπ, αφενός ίσως κοντράρει κάπου και σας φάει το δάχτυλο, από την άλλη αυτά τα μέταλλα αντιδρούν με τα λιπαντικά.... 5) Μην δανείζετε εργαλεία ! Βρείτε 1 δικαιολογία ! Δίνοντας το 13άρι.......... ‘’για 5’ να σφίξω κάτι’’, αυτομάτως όποιος το πήρε έχει + ένα 13άρι, και εσείς – 1 ......Μην τους λυπάστε, θα βρούν από άλλον + θα κάνουν τη δουλειά τους......Τσεκαρισμένο 100% ! 6) Μια φορά το μήνα, πιάστε με πανί + καθαρίστε τα.....Θα εκπλαγείτε από τη βρώμα + λαδίλα που μαζεύουν. Αυτονόητο είναι, αλλά όταν πάρεις το κατσαβιδι + είναι γεμάτο από σιλικόνες, ψάχνεσαι γιατί δεν μπαίνει.... 7) Το πόδι μας έχει πολλαπλάσια δύναμη από το χέρι, αλλά θέλει ‘’τέχνη’’ για να λύσεις παρασφιγμένο πίσω άξονα, και προσοχή σε πιθανό γλύστρημα του κλειδιού. 8) Έξω από κάβες υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρείτε στον πλησιέστερο κάδο, ξύλινο τετράγωνο κιβώτιο/α. Είναι ότι πρέπει για τα σφυριά ! 9) Κόψτε ένα πλαστικό 10κιλο από μπογιά, χαμηλά 4-5 πόντους και χρησιμοποιήστε το για ότι περισσεύει από διάφορες επισκευές, βίδες, παξιμάδια, ούπα, καρφιά, κλπ. 10) Συνηθίστε να πετάτε αμέσως στα σκουπίδια τις χαλασμένες βίδες. Μην τις βάζετε παραδίπλα γιατί μοιραία, αργότερα θα την κάνουν ΠΑΛΙ τη ζημιά τους ! Γενικά ισχύουν τα κάτωθι.... και βέβαια για να γίνεται ντράβαλο ! Καλές επισκευές ! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 @ Blackman: Τη ροδέλα στην τάπα την ξαναέβαλες, πριν την επανατοποθετήσεις? Γιατί συχνά πέφτει μέσα στο λάδι και πρέπει να την ψάχνεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 @ Blackman: Τη ροδέλα στην τάπα την ξαναέβαλες, πριν την επανατοποθετήσεις? Γιατί συχνά πέφτει μέσα στο λάδι και πρέπει να την ψάχνεις. Xαχα οχι δεν την πατησα εγω για να το γραψω... Το δικο μου Ιννοβα δεν ειχε εξαρχης εξτρα ροδελα στη ταπα λαδιου. Θαναση ζηλευω απιστευτα αποθηκες γκαραζ ή οποιοδηποτε αλλον χωρο εχει καποιος στεγαση τα εργαλεια του ή εχει φτιαξει το σπιτακι του (οπως λεγαμε πιτσιρικια πανω στα δεντροσπιτα)... Δυστηχως ο τοπος που στεγαζει τα εργαλεια ο πατερας μου ειναι κυριολεκτικα μπαχαλο κ θελεις ωρα να βρεις κατι αν δεν ξερεις που το αφηνει... οσες φορες εχω παρει την πρωτοβουλια να τον τακτοποιησω εχει αποτυχει παταγωδος μιας και μετα απο καμια βδομαδα βρισκεται ξανα στο ιδιο χαλι! Ασε που αν του τα τακτοποιησω τα χανει!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 στροφόμετρο θα βάλουμε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 Αχ !!! βρε τυχερέ εγώ τα έχω μέσα σε εργαλειοθήκες και πρέπει να τα ανεβοκατεβάζω κάθε Σάββατο για τα service. Άσε που όταν τελειώνω τα αφήνω στην είσοδο (να δεις τι ακούω από την γυναίκα μου) γιατί έτσι κι αλλιώς την άλλη εβδομάδα θα τα ξανακατεβάσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2010 @ Blackman: Τη ροδέλα στην τάπα την ξαναέβαλες, πριν την επανατοποθετήσεις? Γιατί συχνά πέφτει μέσα στο λάδι και πρέπει να την ψάχνεις. δεν την έχω αγοράσει να πω την αλήθεια, διότι ταιριάζει απο το αυτοκίνητο ! http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250648200942&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT και έχω καμμιά δεκαριά....Πάντως χρειάζεται, υπάρχει λόγος που είναι εκεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2010 Αχ !!! βρε τυχερέ εγώ τα έχω μέσα σε εργαλειοθήκες και πρέπει να τα ανεβοκατεβάζω κάθε Σάββατο για τα service. Άσε που όταν τελειώνω τα αφήνω στην είσοδο (να δεις τι ακούω από την γυναίκα μου) γιατί έτσι κι αλλιώς την άλλη εβδομάδα θα τα ξανακατεβάσω. Σε καταννοώ απολύτως... Το έχω περάσει το στάδιο '' κασετίνα στο ασανσέρ'' και είναι 3πλή η κούραση ! Υπομονή + επιμονή, όχι ''μάχες''.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2010 ιννοβα 4, οι καποιο αλοι που γνωριζουν απο αυτα. τι μπουζι να του βαλω ετσι ωστε ναχει καλυτερη αποδοση απλα,και αντοχη,δεν εννοω ταχυτητα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2010 ιννοβα 4, οι καποιο αλοι που γνωριζουν απο αυτα. τι μπουζι να του βαλω ετσι ωστε ναχει καλυτερη αποδοση απλα,και αντοχη,δεν εννοω ταχυτητα. το συνιστώμενο απο το βιβλίο. δεν υπάρχουν σουπερ-ντούπερ μπουζί, η απόδοση απο το μπουζί έρχεται με το σωστό διάκενο και την αλλαγή του με καινούργιο, όταν σημάνει η ώρα του. αν πας να πειραματιστείς με τίποτα ψυχρά-θερμά ή άλλα νούμερα, έχε το νού σου, διότι ψηλαφείς το άγνωστο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες