Jump to content

Recommended Posts

...............ηταν μια χαρα μεχρι που μετα απο 600 χλμ(απο την αλλαγή) χτυπούσε συνέχεια.τα υπόλοιπα τα ξερετε τα ειπα και πριν.να πω κιόλας ότι το μηχανάκι έχει 18.000 χλμ.

Πρακτικά αυτό δεν γίνεται. Θα ακουγόταν απο την αρχή, όχι μετα απο 600 χλμ. :yeahright:

Θα σου πρότεινα να ξαναπάς, και να συζητήσεις μαζί του......περί ελλατωματικού ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ τεντωτήρα. :surrender:

Όπως λες, έλυσε την σταυρόβιδα που είναι μια τάπα ουσιαστικα - δεν ρυθμίζει κάτι - ο τεντωτήρας είναι αυτόματος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τελικα εκανα μονος μου στο ριθμιζμα δισκων και εγινα κ γαμω!να σε καλα ευχαριστω για τις συμβουλες σου!Και κατι αλλο ειχα αλαξει τους σιαγωνες απο πισω και τωρα το πισινο το χρισιμοποιω σαν κορνα :_zeppelin: πως να σταματισω αυτον τον θοριβο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα εκανα μονος μου στο ριθμιζμα δισκων και εγινα κ γαμω!να σε καλα ευχαριστω για τις συμβουλες σου!Και κατι αλλο ειχα αλαξει τους σιαγωνες απο πισω και τωρα το πισινο το χρισιμοποιω σαν κορνα :_zeppelin: πως να σταματισω αυτον τον θοριβο?

= Πόστ 535. :_thumbsup:

Να'σαι καλά + να μπορείς πάντα να τα κάνεις μόνος ! :_rock-on::cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χτες που ελισα το μηνακι βρικα αυτο εδω %7Boption%7D[url=http://imageshack.us/photo/my-images/190/027son.jpg/]%7Boption%7Dhttp://img190.imageshack.us/img190/6435/027son.jpg ειδα πως ειναι κομενο μιπως ξερεται τι ειναι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αφού πήγα σε 2 μηχανικούς και κοίταξαν το μηχανάκι συμπαίραναν τα εξής:1)ο τεντωτήρας δεν ήταν ελαττωματικός..δεν δούλευε σωστά.μάλλον μεταχειρισμένος ή ξεχασμένος από άλλο μότο..2)η καδένα δεν αλλάχτηκε ποτέ."δηλαδή πλήρωσα 50 ευρώ για να μου ξεβιδώσει και να βιδώσει 2 βίδες και να βάλει έναν άχρηστο τεντωτηρα..έλεος".πήγα σήμερα και μου το έπαιζε ανήξερος.τέλος πάντων από τα πολλά παραδέχτηκε τη μαλακία του έκατσα εκεί και μου έβαλε γνήσια καδένα,μούφα τεντωτήρα αλλά δεν έχει σημασία.δεν πλήρωσα τίποτα εννοείται εκτός από το λάδι γιατί ήθελε να μου βάλει το παλιό λάδι και δεν τον άφησα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://img190.images...6435/027son.jpg ειδα πως ειναι κομενο μιπως ξερεται τι ειναι?

Νο 7.

Εξαέρωση κάρτερ. Καταλήγει στο μεταλλικό σωληνάκι μπροστα στην κεφαλή, όπου....καίγονται οι αναθυμιάσεις του λαδιού.

Προσπάθησε να τα επανασυνδέσεις με άλλο σωληνάκι μεταξύ τους.

crankcase.jpg

Έχει φάει πριονιά βέβαια, αλλά έχει μείνει αρκετό για να κάνεις δουλειά. :_thumbsup:

Ευχάριστες εξελίξεις βλέπω ! :thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον innova 04

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ευχάριστες εξελίξεις βλέπω !

Σαν παιδι και εγω προσπαθω :)

Και επιδει ξερω "πολλα" απο μηχανικα μερη :blush2: ..πιπως θα μπορουσες να μου διξεις σε αυτην %7Boption%7Dhttp://img543.imageshack.us/img543/7295/030bsn.jpg%7Boption%7D την φοτο που ειναι η κεφαλη :sweatdrop: και γιατι να το ειχε κοψει ο προηγουμενος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ολο απ εξω το ξερεις ε??? Το χεις λυσει καμμια εικοσαρια φορες και εχεις αλλαξει και τα μισα εξαρτηματα στανταρ ε???? :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ευχάριστες εξελίξεις βλέπω !

Σαν παιδι και εγω προσπαθω :)

Και επιδει ξερω "πολλα" απο μηχανικα μερη :blush2: ..μιπως θα μπορουσες να μου διξεις σε αυτην 030rt.jpg την φοτο που ειναι η κεφαλη :sweatdrop: και γιατι να το ειχε κοψει ο προηγουμενος?

και μια αλλη ερωτιση τωρα που το θυμιθικα σετ βιδες για ολα τα πλαστικα που μπορω να παρω και ποσο λες να στοιχισει?

Τροποποιήθηκε από τον stas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..μιπως θα μπορουσες να μου διξεις σε αυτην την φοτο που ειναι η κεφαλη

Δεν φαίνεται, είναι απο την άλλη μεριά, δίπλα απο την εξάτμιση, λίγο πιο ψηλά.

Είναι μια επινικελωμένη σωλήνα Φ 10-12 περίπου, και είναι κουρμπαριστή. Δεν έχω και σχέδιο να σου δείξω....

Αν δεις το Νο7, ξεκινάει όπως το δικό σου, και καταλήγει στην σωλήνα που σου περιγράφω.

Αν λείπει ΚΑΙ η σωλήνα, τότε θα χρειαστεί να την αγοράσεις.

Δένει με 2 βίδες Μ5 πάνω στην κεφαλή, κοντά στην βαλβίδα εξαγωγής.

Για βάλε φωτό απο την άλλη μεριά.

και γιατι να το ειχε κοψει ο προηγουμενος?

άγνωστο. :thumbsdown:

και μια αλλη ερωτιση τωρα που το θυμιθικα σετ βιδες για ολα τα πλαστικα που μπορω να παρω και ποσο λες να στοιχισει?

Μόνο απο Honda.

Σχεδόν αδύνατο να βρείς ΟΛΕΣ στο εμπόριο.

Είναι 3-4 διαφορετικά είδη.

Αν έχεις το βιβλίο, τις δείχνει όλες.

Αλλιώς, δες.

covers.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά όποιος ενδιαφέρεται για να δει τιμές ανταλλακτικών ή για σέρβις στο μηχανάκι-μοτοσυκλέτα ας ρίξει μια ματιά εδώ.βρήκα τα σιτε πρόσφατα.είναι το ίδιο μαγαζί και βρίσκεται στην Αθήνα.

http://www.motoparts.gr/gr/

http://www.e-moto.gr/gr/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια σωστε με!!Σημερα αλαξα ΑΝΟΡΘΩΤΗ γτ σκεφτικα πως εκει θα νε το προβλιμα με τα ηλεκτρικα μ...και τελικα δν εφτιαξαν αλλα τωρα μου ΚΑΙΕΙ τι λαμπες!!τι να κανω??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΔΩ, ΜΙΑΣ Κ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΠΑΠΑΚΙ ΙΝΝΟΒΑ. ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΜΟΤΕΡ ΟΛΟΚΛΗΡΟ. ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟΚΟΥΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΠΣΙΛΟΜΠΟΥΚΩΝΕ. ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΜΟΛΙΣ ΖΕΣΤΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΑΕΡΑ Κ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ Η ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ. ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΑΣΤΟΡΑ Κ ΜΕ ΞΟΥΡΗΣΕΙ ΜΙΑΣ Κ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ , ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαιρετω σας ολους!! καινουργιος στο forum!!!! με ολα αυτα που εχετε γραψει σχετικα με την συντηρηση του INNOVA κ ειδικα με τα topic του innova04 κοντευω να αποκτησω service manual!!!!!!! χιλια μπραβο σε ολους!!!! ερωτηση ομως--- εχει αλλαξει κανεις δισκους συμπλεκτη?..... μπορει να βοηθησει καποιος συνανθρωπος?.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΔΩ, ΜΙΑΣ Κ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΠΑΠΑΚΙ ΙΝΝΟΒΑ. ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΜΟΤΕΡ ΟΛΟΚΛΗΡΟ. ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟΚΟΥΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΠΣΙΛΟΜΠΟΥΚΩΝΕ. ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΜΟΛΙΣ ΖΕΣΤΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΑΕΡΑ Κ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ Η ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ. ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΑΣΤΟΡΑ Κ ΜΕ ΞΟΥΡΗΣΕΙ ΜΙΑΣ Κ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ , ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

Καλησπέρα + καλώς ήρθατε !

Να πας στον μάστορα. Δεν θα είναι κάτι φοβερό, απλά θα χρειάζονται καθάρισμα το καρμπυρατερ και το φίλτρο του αέρα.

Με μια τελική ρύθμιση σε βαλβίδες ή ότι άλλο εντοπίσει, θα είσαι έτοιμος.

Αυτά σχεδόν πάντα χρειάζεται να γίνουν σε μια αγορά μεταχ/νου, πολυ περισσότερο στο δικό σου που υποπτεύομαι θα είχε

τοποθετηθεί κάποια χοάνη αντι του φίλτρου...

χαιρετω σας ολους!! καινουργιος στο forum!!!! με ολα αυτα που εχετε γραψει σχετικα με την συντηρηση του INNOVA κ ειδικα με τα topic του innova04 κοντευω να αποκτησω service manual!!!!!!! χιλια μπραβο σε ολους!!!! ερωτηση ομως--- εχει αλλαξει κανεις δισκους συμπλεκτη?..... μπορει να βοηθησει καποιος συνανθρωπος?.......

Θενκς για τα καλά σου λόγια.

έχω αλλάξει δίσκους + ελατήρια. Δεν είναι δουλειά για....σπίτι.

Ανέτρεξε πίσω στο θέμα + θα βρείς κάπου φωτό. 2-3 απο την επισκευή.

Το κακό είναι ότι χρειάζεται πυργωτό κλειδί για την καμπάνα. Ακόμη χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή

στην αρμολόγηση των εσωτερικών εξαρτημάτων που φέρει το πλαινό καπάκι.

Πολυ πιθανό να σου μείνει λυμένο 1-2 μέρες.

Οπωσδήποτε χρειάζονται φωτοτυπίες απο το μάνιουαλ, που δεν έχω.

Υπ'οψην είμασταν 2 στο λύσιμο και ο άλλος ''σκάμπαζε'' πολλαπλάσια απο μένα......

Τελειώσαμε 3 το πρωί :shock: :shock: απο 7 το απόγευμα.

Τροποποιήθηκε από τον innova 04

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΙΝΝΟΒΑ4, ΤΟ ΕΧΟ ΣΤΟ ΝΟΘ ΜΟΘ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ , ΤΗΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ Κ ΤΟ ΦΙΛΤΡΑΚΙ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΠΑΛΙ ΕΙΣΑΙ ΑΨΟΓΟΣ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν θες γραφε με πεζα, οταν γραφουμε με κεφαλαια, δειχνουμε πως φωναζουμε:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι οκ εχεις δίκιο, καθαρισματικη το καρμπυρατερ, φιλτρο, κ το παπακι παει σφαιρα, ευχαριστώ για τις συμβουλές κ ειδικά τον ιννοβα4 που κραταει εδω γερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κιτ αντικατάστασης βιδων / παξιμαδιων κα, με ανοξείδωτα άλλεν.

http://www.ebay.com/itm/280-Qty-STAINLESS-ALLEN-BOLTS-KIT-HONDA-ANF-125i-INNOVA-9-95-1726-/130606639473?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item1e68c32971

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια σωστε με!!Σημερα αλαξα ΑΝΟΡΘΩΤΗ γτ σκεφτικα πως εκει θα νε το προβλιμα με τα ηλεκτρικα μ...και τελικα δν εφτιαξαν αλλα τωρα μου ΚΑΙΕΙ τι λαμπες!!τι να κανω??

Χαιρετιζω ολα τα παιδια στο φορουμ πρωτα απο ολα.

Αααααχχχχ και εγω τα ιδια τραβαω απο τον Απριλιο.

Μου καιει την λαμπα στο φαναρι μπροστα που ειναι σε μια ξεχωριστη εξοδο απο

τον ανορθωτη ( που δινει στο μικρο λαμπακι στο φαναρι μπροστα, στο λαμπακι της πινακιδας

και στο λαμπακι της μεγαλης σκαλας στο καντραν ).

Και εγω αλλαξα τον ανορθωτη με εναν ΟΕΜ αλλα τα ιδια και σε μενα.

Κατεληξα να προσαρμοσω με πατεντα μεσα στο ντουι τις μεγαλης λαμπας ( αφου προσεκτικα

εβγαλα το γιαλι ) μια λαμπα 21W/24Volt και δεν μου την καιει αν το παω κατω απο 70-75 χλμ,

απο εκει και πανω μου την καιει και αυτην.

Αν μπορει να βοηθησει κανεις αλλος τον ευχαριστουμε προκαταβολικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαιρετιζω ολα τα παιδια στο φορουμ πρωτα απο ολα.

Αααααχχχχ και εγω τα ιδια τραβαω απο τον Απριλιο.

Μου καιει την λαμπα στο φαναρι μπροστα που ειναι σε μια ξεχωριστη εξοδο απο

τον ανορθωτη ( που δινει στο μικρο λαμπακι στο φαναρι μπροστα, στο λαμπακι της πινακιδας

και στο λαμπακι της μεγαλης σκαλας στο καντραν ).

Και εγω αλλαξα τον ανορθωτη με εναν ΟΕΜ αλλα τα ιδια και σε μενα.

Κατεληξα να προσαρμοσω με πατεντα μεσα στο ντουι τις μεγαλης λαμπας ( αφου προσεκτικα

εβγαλα το γιαλι ) μια λαμπα 21W/24Volt και δεν μου την καιει αν το παω κατω απο 70-75 χλμ,

απο εκει και πανω μου την καιει και αυτην.

Αν μπορει να βοηθησει κανεις αλλος τον ευχαριστουμε προκαταβολικα.

Οι μπαταρίες σας είναι σε καλή κατάσταση ? Ή έχουν πεθάνει ?

έχουν γίνει μετατροπές σε ηλεκτρικά ή αλλού ?

Αν ναι, τότε θα πρέπει να ελέγξετε τα ρεύματα. Ο ανορθωτής συνεργάζεται με άλλα κυκλώματα στο παπί.

Το δικό μου ΔΕΝ έχει κάψει ούτε μία λάμπα στα 7 χρόνια που το έχω. Άλλαξα την εμπρός με μια....κινέζικη μόνο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα