fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2014 τι εκατσε κι`εγραψε ρε ο τυπας.ολοκληρο σεναριο μαζι με σκηνοθεσια και φωτογραφιες χα χα χα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2014 χαχαχχαχα, μιλάμε για Οσκαρ 'Α αντρικού ρόλου, Φωτογραφίας, Πρωτότυπου σεναρίου, Οπτικών εφέ και δεν συμμαζεύεται! πριντ σκριν βαριέμαι να το κάνω, αλλά πάρτε ενα κοπυ-πειστ την περιγραφή για να μην χαθεί και τις φωτο. Περιγραφή ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑ ΕΞΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΑΚΙ. ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ. ΚΑΘΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΝΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ. <ΡΕ ΤΑΣΟ,ΠΟΣΑ ΕΔΩΣΕΣ ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ?> <880€ ΡΕ ΣΥ> ΤΟΥ ΛΕΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΕΡΑ. <ΠΩ ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΜΕ 880€ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ ΚΑΘΩΣ ΠΑΙΡΝΩ 360€ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ> ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΚΟΥΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟΥ. ΕΜΕΙΝΑ ΠΑΓΩΤΟ,ΕΝΙΩΣΑ ΑΜΗΧΑΝΑ ΚΑΙ ΑΒΟΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΘΕΜΑ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΟΛΩΣΑΝ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ.(εικονα 1) ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΚΥΛΟΥΣΕ Η ΒΡΑΔΙΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ,ΝΑ ΘΕΤΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΤΡΙΓΥΡΩ ΜΟΥ,ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ. Μ΄ΑΡΕΣΕ ΠΑΛΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΩ,ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΤΖΟΒΕΝΟΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΩ ΤΑ ΒΛΕΜΑΤΑ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ,ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΜΑΤΙΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΞΩ ΚΑΤΑΜΑΤΑ,ΧΑΜΗΛΩΝΩ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ. ΒΛΕΠΩ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ,ΞΥΠΟΛΗΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΜΕ ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.(2) ΑΚΟΥΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΞΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ,ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΟΛΓΟΘΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ.(3-4-5) ΒΛΕΠΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙ'ΔΕΨΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.(6) ΒΛΕΠΩ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΘΕ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ,ΕΝΑΝ ΜΙΣΟΔΑΓΚΩΜΕΝΟ ΛΟΥΚΟΥΜΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ.(7-8) ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΦΤΑ ΟΧΤΩ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΝΙΧΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΝΕ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ? ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΚΟΙΤΙΟΥΝΤΑΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΘΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΡΑΒΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΩΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΩΡΑΙΑ?(9) ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ,ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ??? ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΙ ΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ... ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ 1,30€ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗ. ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ? ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΟΤΙ ΒΡΕΙ? ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ? ΡΙΞΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ,ΒΑΛΤΕ ΤΟ 0,90€ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ 1 ΣΤΟΥΣ 10 , ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ 5 ΣΤΟΥΣ 10 , ΠΑΛΙ ΤΩΝ ΙΔΙΟ ΦΟΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ? ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ,ΣΤΗΝ ΟΞΦΟΡΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΝΤ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΜΑΘΑΝΕ ΑΥΤΑ? ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΙ ΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ 3-4 ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΟΡΩΝΑ-ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΟ,ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΚΑΟΥΜΕ Η ΑΝ ΠΑΘΟΥΜΕ ΑΣΦΥΞΙΑ?(10) ΕΝΤΟΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ. ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΕΤΣΙ? ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΕΞΩΓΙΗΝΟΥΣ,ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΤΟ Φ.Π.Α ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 23% Η 13% ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΚΟΒΩΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ? ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΠΙΑΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΣ,ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΝΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?(11) ΡΕ ΑΦΟΥ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ,ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ? ΕΜΠΑΣΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ 'ΑΓΓΕΛΙΑ' ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ,ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ ΛΙΓΑΚΙ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ : 1 ΕΙΚΟΝΑ = ΜΕ 1000 ΛΕΞΕΙΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΡΙΓΥΡΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ,ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ Η PORSCHE ΚΑΙ ΤΟ ROLEX ΠΟΥ ΦΟΡΑΩ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΛΕΟΝ.(12-13-14-15) ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΑ,ΝΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ.(16-17-18) ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ,ΠΙΟ ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ,ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ.- Υ.Γ Με το συγκεκριμενο αυτοκινητο κυκλοφορηστε ξεγνοιαστοι πρωι-μεσημερι-βραδυ. Δεν χρειαζεται φιμε τζαμια αλλα και ουτε φορτισμα η μπαταρια διοτι εχει γνησιες πινακιδες και οχι τυπου 'ΛΙΑΠΗ' . Σημα 14' πληρωθηκε Κτεο περασε τωρα 08-01-14 Μεγαλο Σερβις εγινε τωρα στα 134208χιλ αξιας 470€ Δινω και εγγυηση οποιος γουσταρη 3 κλειδια και βιβλιο σερβις εχει Επανω φοραει και αρκετα εξτρα της S' οποιος ξερει,βλεπει (19-20-21-22-23-24-25-26) Τιμη ανταλλαγης 8500€ ΦΩΤΟ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2014 Και όλα τα από πάνω ^^^^ με μόνο ένα βλέμμα... με έπεισε! http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/4587703/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelER 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2014 Και όλα τα από πάνω ^^^^ με μόνο ένα βλέμμα... με έπεισε! http://www.car.gr/cl...photos/4587703/ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2014 Τρεξτε να προλαβετε! Μονο δυο χιλιαρικα. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4587018/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nihil004 954 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2014 Αστεία δεν είναι, περίεργη σίγουρα, και η δεύτερη που πετυχαίνω σήμερα... 100% ή 99% απάτη? http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4591258/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2014 απάτη σίγουρα.οι φωτό είναι στο εξωτερικό και η πινακίδα επίσης ξένη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2014 Και αυτή έχει το ίδιο e-mail με το R6 απο πάνω..... σίγουρα πρόκειται για απάτη αλλά πώς μπορεί να κερδίσει κάτι απο αυτή; http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4591312/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2014 Κάποιος από το εξωτερικό προσπαθεί να πουλήσει μια μηχανή εδώ και έβαλε ένα κείμενο στο google translate και του βγήκε αχταρμάς όπως τα περισσότερα που προσπαθείς να μεταφράσεις από λέξη σε λέξη... Βγαίνουν χωρίς νόημα. Αλλά δεν αποκλείεται και να είναι απάτη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2014 (τροποποιήθηκε) απο οτι φαινετε η gsxr εφαγε delete και η R6 εχει στην πρωτη γραμμη της περιγραφης "ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!!! ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ!!" δεν νομιζω να το εγραψε ο ιδιος αυτο και αν το εγραψε καποιος απο το car γιατι δεν την εσβησε τελειως; περιεργα πραγματα.και οι πινακιδες ειναι απο Pennsylvania(USA). Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 20 , 2014 από τον Roaf Beast Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2014 Έχει κι άλλες ο συγκεκριμένος τυπάς... http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4587731/http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4591404/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2014 (τροποποιήθηκε) ενας θεος ξερει ποιος τις κλαιει. η 1198 ειναι παλι απο τας αμερικας (βλεπε την πορτα του κτιριου mcquaid που ειναι μια αμερικανικη σχολη κτηματομεσιτικη). Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 20 , 2014 από τον Roaf Beast Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ManosKTM 543 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2014 Παιδες μαλλον ειναι οι γνωστοι νιγηριανοι, και κλασσικα ψαχνουν θυματα οπως με τα σμσ. (που και καλα θελουν να αγορασουν το μηχανακι που εχεις σε αγγελια στην Ελλαδα ενω εκεινοι ειναι στο "Βελγιο" / "Καναδα" κλπ..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μπουαχαχα αριστη κατασταση μονο 1800€: εδιτ : το λινκ http://www.car.gr/cl...photos/4545503/ ελπιζω μην ειναι συλλεκτικο και γινω ρεζιλι. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 25 , 2014 από τον Roaf Beast Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2014 Φωνάζει "ΚΑΝΕ ΜΕ CAFE RACER" από μακριά 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2014 Τρεξτε να προλαβετε! Μονο δυο χιλιαρικα. http://www.car.gr/cl...s/view/4587018/ ο χριστος κ η παναγια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 :lol: Και σε printscreen http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4515537/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 Συγκεκριμένα με μια φωτογραφία προσπαθεί να πουλήσει 2 πράγματα ο Αντώνης αφού και οι 2 αγγελίες έχουν το ίδιο τηλέφωνο.Καλή πατέντα.Άκρως Ελληνική..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 (τροποποιήθηκε) Σε παράτησε η γυναίκα φίλε χοντάκια; Πούλα το δαχτυλίδι και πάρε transalp. Δεχόμεθα και BMW. Και αυτή bonus. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 από τον Mr.Slow 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΜΕ ΝΤΟ ΚΟΜΠΑΣ ΛΑΜΠΤΟ ΑΝΤΑΛΑΖΟ ΣΕ ΠΟΛΙ ΚΑΛΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙ ΣΤΕΡΟΦΟΝΙΚΟ ΔΕ ΘΕΛΙ ΤΙΠΩΤΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΗΣ ΖΝΤΟ DVD ΚΑΙ ΠΕΖΗ ΤΕΝΙΕΣ ΠΑΡΕ ΤΙΛΕΦΟΝΩ ΟΧΙ ΜΙΝΙΜΑΤΑ ΟΧΙ ΦΟΝΙΤΙΚΑ ΟΧΙ ΑΛΑΓΕΣ ΑΣΕ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΜΙΝ ΜΕ ΠΑΡΙΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟ ΓΟ 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2014 Να έχεις ίσως την ασχημότερη προπέλα από επιλογή, να το δεχτώ... προπέλα είναι... Να την έχεις όμως σε μαϊμού... παραπάει! http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/4554196/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
srk 1.534 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2014 (τροποποιήθηκε) Έχω απορία τι αρχικά γράφει στο σήμα. CMW ; (Chinese Motoren Werke) edit: Έχει και λουκέτο στο δισκόφρενο, λές και υπάρχει περίπτωση... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 8 , 2014 από τον srk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2014 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4585558/ αυτοσχεδια τρικυκλη γουρουνα με πισω ροδες απο kubota τρακτερακι αξονα μασιφ με μεγαλο γραναζι για να τραβαει αρκετα μεγαλο βαρος,δισκοφρενο πισω με δαγκανα απο leonardo και τρομπα φρενου zzr 600,κινητηρας daytona 72 cc για να μην εχει καταναλωση,μπροστινο συστημα απο sym gts και τιμονι αυτοκινητου,μπαγκαζιερα μεγαλη.κοτσαδορος,τρειλερ 80 Χ 100 καθαρο με δυνατοτητα επιμηκυνσης με μασιφ τροχους 10 inch.φτιαχτηκε για δουλειες εκτος δρομου ειναι αξιοπιστο και δεν καιει τιποτα απο καυσιμο.καταλληλο για αγροτικες δουλειες.η τιμη ειναι οσο μου κοστισαν τα υλικα και δεν κατεβαινει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2014 http://www.car.gr/cl...s/view/4585558/ αυτοσχεδια τρικυκλη γουρουνα με πισω ροδες απο kubota τρακτερακι αξονα μασιφ με μεγαλο γραναζι για να τραβαει αρκετα μεγαλο βαρος,δισκοφρενο πισω με δαγκανα απο leonardo και τρομπα φρενου zzr 600,κινητηρας daytona 72 cc για να μην εχει καταναλωση,μπροστινο συστημα απο sym gts και τιμονι αυτοκινητου,μπαγκαζιερα μεγαλη.κοτσαδορος,τρειλερ 80 Χ 100 καθαρο με δυνατοτητα επιμηκυνσης με μασιφ τροχους 10 inch.φτιαχτηκε για δουλειες εκτος δρομου ειναι αξιοπιστο και δεν καιει τιποτα απο καυσιμο.καταλληλο για αγροτικες δουλειες.η τιμη ειναι οσο μου κοστισαν τα υλικα και δεν κατεβαινει. περα απ την πλακα πολυ καλη μοντιφα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2014 Έχω απορία τι αρχικά γράφει στο σήμα. CMW ; (Chinese Motoren Werke) edit: Έχει και λουκέτο στο δισκόφρενο, λές και υπάρχει περίπτωση... Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να το περάσουν για μπέμπα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες