hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Μπραβο Νικ, πολυ καλα τα ειπες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 (τροποποιήθηκε) nik_sgr, πάνω σε αυτό που είπες: Ειδες πολλά ψευτοεντούρο να ανεφοδιάζονται χωρις να: 1) κλεισεις τον κεντρικό διακόπτη, συνεπώς και το μοτέρ 2) βγάλεις το κλειδί 3) να βαλεις το κλειδί στην τάπα 4) να την ξεκλειδώσεις 5) να βάλεις βενζίνη ΝΑΙ, ΕΧΩ ΔΕΙ, παλιότερα ψευτοεντούρο και γενικότερα μηχανάκια να γεμίζουν βενζίνη χωρίς να κλείνουν το διακόπτη ή και να ΜΗΝ έχουν διακόπτη, χωρίς κλειδαριά η τάπα, και να ανεφοδιάζονται, σου φαίνεται απίστευτο; Πολύ ελάχιστες αλλά έχει συμβεί, και σε παρόμοιες περιπτώσεις όπως στο βίντεο που έδειξες τίποτα δεν θεωρώ απίθανο. Και έτσι όπως δεν φαίνεται καλά και όπως και εσύ είπες δεν καταλαβαίνω αν κτυπάει κανένα κινητό, δεν μπορείς να επιβεβαιώσεις την αιτία. Δεν είπα ΠΟΥΘΕΝΑ ότι η βενζίνη είναι κάτι άκρως ακίνδυνη και δεν υπάρχει περίπτωση ανάφλεξης και φωτιάς. Τα παραδείγματα και τα περιστατικά όμως είναι ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΙΓΑ από τους βασικούς κανόνες που κάποιες φορές δεν εφαρμόζονται πρώτον από τον βενζινοπώλη και δεύτερον από τον οδηγό που ακόμα και με ανοικτό κινητήρα έχουν ανεφοδιαστεί οχήματα. ΑΥΤΟ είπα, σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ ότι ΑΝ γίνει έκρηξη, είναι εξίσου επικίνδυνο να είσαι δίπλα στη μοτοσικλέτα όπως φαίνεται και στο βίντεο, που και ο βενζινοπώλης κινδύνεψε ΑΜΕΣΑ. Δεν φάσκω και αντιφάσκω πάνω σε αυτό που είπα. Στη συνέχεια που είπα ότι όποιος θέλει ολοκληρωμένη προστασία πρέπει να απομακρύνεσαι 10 μέτρα, έπεσαν ειρωνίες του στυλ: δεν είπαμε να φύγεις και 100 μέτρα, μπορείς να κατέβεις και να είσαι δίπλα, μόνο και μόνο επειδή το λέει η εταιρεία χωρίς να κοιτάζουμε το αποτέλεσμα και την προπστασία μας από μια πιθανή έκρηξη, παρά μόνο τι λέει η εταιρεία. Όταν είπα δε, ότι όσοι το υποστηρίζουν με έμφαση ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ, κανείς δεν απάντησε. Από τα πρώτα μου ποστ ΞΑΝΑΛΕΩ δεν έδωσα έμφαση στο ότι είναι αδύνατο να συμβεί, και δεν είπα ποτέ ότι είναι ανέφικτη μια φωτιά, βενζίνη υπάρχει, από ΠΟΛΛΟΥΣ λόγους μπορεί να δημιουργηθεί, και όχι επειδή κάθεται ο αναβάτης πάνω στη μοτοσυκλέτα, έτσι απλά, είναι ο μοναδικός λόγος. Τώρα αυτή η παρομοίωση με το αν μου αρέσει να κάνει ο άλλος τη δουλειά μου, και αν είναι σωστό να μην αφήνω να κάνω τη δουλειά του άλλου, συγνώμη αλλά είναι όχι απλά άστοχη παρομοίωση, αλλά χαζή, γιατί δεν έχει καμμία σχέση το ένα με το άλλο. Στη μια περίπτωση ΕΙΣΒΑΛΕΙΣ στην εργασία και τον εργασιακό χώρο του άλλου που είναι κατακριτέο και απαγορευτικό, και στην άλλη αποφασίζεις για το ΔΙΑΚΑΙΩΜΑ σου αν κατέβεις ή όχι από τη μοτοσικλέτα. Στο φινάλε, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ έχω βάλει μόνος μου βενζίνη σε μοτοσικλέτες μου, είτε από πρωτοβουλία δικιά μου είτε μου έχει πει Ο ΙΔΙΟΣ ο βενζινοπώλης, βάλε, εδώ στην Ελλάδα, και στο εξωτερικό δε, έχω βάλει σε ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ βενζίνη, γιατί δεν έχεις, στην πλειοψηφία όπως είπα, τον αλλοδαπό να σου βάζει όπως εδώ, είναι self service αν κατάλαβες. Πάνω σε αυτό εστίαζα από την αρχή: Στο ρεζουμέ λοιπόν, αν και εφ' όσον υπάρχει η παραμικρή περίπτωση φωτιάς και έκρηξης, οφείλει ΜΟΝΟΣ του ο αναβάτης να κατέβει ΑΝ θέλει, όπως και ο αυτοκινητιστής να ΜΗΝ βγει από το αυτοκίνητό του, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΕΣ. ΤΕΛΟΣ Θέλοντας να πω για άλλη μια φορά, με άλλα λόγια, ότι αυτές οι αποφάσεις όσες σοβαρές και αν είναι, και ΕΙΔΙΚΑ αν είναι τόσο σοβαρές, ΔΕΝ παίρνονται μεμονωμένα από μία εταιρεία με το έτσι θέλω, κατέβα αλλιώς δεν σου βάζω, είτε το πει με άσχημο είτε με ευγενικό τρόπο. Και συγκεκριμμένα αφού ξεκίνησε από την Ελλάδα, γιατί αλλού δεν το έχω ακούσει να εφαρμόζεται, ΟΦΕΙΛΕΙ πρώτα η εταιρεία να ΜΗΝ το εφαρμόζει μεμονωμένα αν θέλει όπως λες να προστατέψει τους πολίτες, και συγκεκριμένα την έπιασε πόνος ΜΟΝΟ για τους μοτοσυκλετιστές, αλλά ΜΑΖΙΚΑ για όλους, ενοώντας ΚΑΙ τους αυτοκινητιστές να μην βγαίνουν-μπαίνουν στο αυτοκίνητο. Στην τελική όπως ξαναείπα παραπάνω, όποιος το υποστηρίζει θεωρητικά να το εφαρμόζει και στην πράξη, και όχι να συνχαίρει την μοναδική εταιρεία που "νοιάστηκε" για τον μοτοσυκλετιστή, και να λέει μετά: κοίτα, εγώ δεν κατεβαίνω. Δεν ξέρω αν σου κακοφανεί αυτό που θα πω, γιατί έτσι σε κόβω, εγώ ούτως ή αλλιώς κάνω μποϋκοτάζ εδώ και χρόνια στη συγκεκριμμένη εταιρεία, λόγω της στάσης της απέναντι στον πελάτη πρωτίστως για το θέμα τιμολόγισης των καυσίμων. Υ.Γ. Α, προσβλητικό δεν είναι, φασιστική νοοτροπία είναι, ή κατεβαίνεις ή φεύγεις.. :P Τροποποιήθηκε Απρίλιος 29 , 2009 από τον ZZR1400 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Speed 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Με αυτό το σκεπτικό, σε έλεγχο της Αστυνομίας στον δρόμο, αν σου ζητήσουν να κατέβεις από το αυτοκίνητο ή την μηχανή, θα τους πεις "είναι δικαίωμα μου για το αν θα κατέβω ή όχι;" Θα τους ζητήσεις και ένταλμα; Αποφάσισε η εν λόγο εταιρεία να λειτουργήσει με αυτό τον τρόπο. Δικαίωμα της στο κάτω -κάτω της γραφής. Αν δεν σου αρέσει δεν βάζεις. ΣΑΦΩΣ. Το ότι παίρνουν κάποια μέτρα ασφαλείας για σένα και για τους ίδιους ακόμα, δεν τους κράζεις. Δείχνει κατώτατο IQ. Και λες να είναι η μοναδική εταιρεία πετρελαιοειδών, που έχει "κακή" στάση στο θέμα τιμολόγησης; Όλες το ίδιο είναι. Και η ΒΡ είναι η χειρότερη. Λίγη σοβαρότητα παιδιά. Απλά κάποιοι το είδαν σαν διαταγή, και στράβωσαν. ΚΑΚΩΣ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik_sgr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 ΝΑΙ, ΕΧΩ ΔΕΙ, παλιότερα ψευτοεντούρο και γενικότερα μηχανάκια να γεμίζουν βενζίνη χωρίς να κλείνουν το διακόπτη ή και να ΜΗΝ έχουν διακόπτη, χωρίς κλειδαριά η τάπα, και να ανεφοδιάζονται, σου φαίνεται απίστευτο; Πολύ ελάχιστες αλλά έχει συμβεί, και σε παρόμοιες περιπτώσεις όπως στο βίντεο που έδειξες τίποτα δεν θεωρώ απίθανο. - Στο βίντεο τουλάχιστον φαίνεται ότι ξεκλειδώνει την τάπα, αλλά πάλι έχασες το ζητούμενο, πρόκληση σωματικών και ηθικών βλαβών, καταστροφή περιουσίας και μπλα, μπλα, μπλα. Από τα πρώτα μου ποστ ΞΑΝΑΛΕΩ δεν έδωσα έμφαση στο ότι είναι αδύνατο να συμβεί, και δεν είπα ποτέ ότι είναι ανέφικτη μια φωτιά, βενζίνη υπάρχει, από ΠΟΛΛΟΥΣ λόγους μπορεί να δημιουργηθεί, και όχι επειδή κάθεται ο αναβάτης πάνω στη μοτοσυκλέτα, έτσι απλά, είναι ο μοναδικός λόγος. Τώρα αυτή η παρομοίωση με το αν μου αρέσει να κάνει ο άλλος τη δουλειά μου, και αν είναι σωστό να μην αφήνω να κάνω τη δουλειά του άλλου, συγνώμη αλλά είναι όχι απλά άστοχη παρομοίωση, αλλά χαζή, γιατί δεν ε΄χει καμμία σχέση το ένα με το άλλο. - Έχει σχέση η παρομοίωση σε ότι αφορά τον κίνδυνο της δημόσιας υγείας. Δεν έχει σχέση με το αποτελέσμα, διότι στη μια περίπτωση Θα σωθείς με χορήγηση αντιβιώσεων, ενω στην άλλη κινδυνεύεις να δεις τα ραδίκια ανάποδα. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ έχω βάλει μόνος μου βενζίνη σε μοτοσικλέτες μου, είτε από πρωτοβουλία δικιά μου είτε μου έχει πει Ο ΙΔΙΟΣ ο βενζινοπώλης, βάλε, εδώ στην Ελλάδα, και στο εξωτερικό δε, έχω βάλει σε ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ βενζίνη, γιατί δεν έχεις, στην πλειοψηφία όπως είπα, τον αλλοδαπό να σου βάζει όπως εδώ, είναι self service αν κατάλαβες. - Το ότι δεν έπαθες τίποτα δεν σημαίνει αυτό κάτι, τουλάχιστον στατιστικά, αλλά το να προκαλέσεις εσύ με το ρουχισμό σου στατική εκκένωση και συνεπώς να κινδυνέψουν παρευρισκόμενοι πελάτες, ΕΣΥ θα τρέχεις για πρόκληση ατυχήματος από αμέλεια (αν γλιτώσεις βέβαια από την φωτιά, και εννοείται σου απευχομαι να σου συμβεί τέτοιο ατύχημα). Επίσης όλα τα περιστατικά με αυτοκίνητα έγιναν σε self service πρατήρια. Τί σημαινει αυτό? Σημαίνει ότι οι αδαείς με βασικούς κανόνες ασφαλείας και η μη τήρηση αυτών σε ότι αφορά τον ανεφοδιασμό δεν έκαναν τα όσα ανέφερα παραπάνω. Πάνω σε αυτό εστίαζα από την αρχή: Στο ρεζουμέ λοιπόν, αν και εφ' όσον υπάρχει η παραμικρή περίπτωση φωτιάς και έκρηξης, οφείλει ΜΟΝΟΣ του ο αναβάτης να κατέβει ΑΝ θέλει, όπως και ο αυτοκινητιστής να ΜΗΝ βγει από το αυτοκίνητό του, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΕΣ. - Απάντησα παραπάνω σε αυτό, το λεγόμενο φαινόμενο ''ωχαδερφισμός''. Αλλά και πάλι δεν είναι δικαιολογία και επιχείρημα το να μην κατεβαίνεις, διότι είσαι υπεύθυνος για τον εαυτό σου και τους άλλους(οικογενεια, διπλανοι πελάτες σε πρατηριο κλπ) ΤΕΛΟΣ Θέλοντας να πω για άλλη μια φορά, με άλλα λόγια, ότι αυτές οι αποφάσεις όσες σοβαρές και αν είναι, και ΕΙΔΙΚΑ αν είναι τόσο σοβαρές, ΔΕΝ παίρνονται μεμονωμένα από μία εταιρεία με το έτσι θέλω, κατέβα αλλιώς δεν σου βάζω, είτε το πει με άσχημο είτε με ευγενικό τρόπο. Και συγκεκριμμένα αφού ξεκίνησε από την Ελλάδα, γιατί αλλού δεν το έχω ακούσει να εφαρμόζεται, ΟΦΕΙΛΕΙ πρώτα η εταιρεία να ΜΗΝ το εφαρμόζει μεμονωμένα αν θέλει όπως λες να προστατέψει τους πολίτες, και συγκεκριμένα την έπιασε πόνος ΜΟΝΟ για τους μοτοσυκλετιστές, αλλά ΜΑΖΙΚΑ για όλους, ενοώντας ΚΑΙ τους αυτοκινητιστές να μην βγαίνουν-μπαίνουν στο αυτοκίνητο. - Ποιος είπε ότι σε ορισμένα πρατήρια δεν το κάνουν και για τους αυτοκινητιστές? Απλά δεν το συνάντησες ακόμη. Στην τελική όπως ξαναείπα παραπάνω, όποιος το υποστηρίζει θεωρητικά να το εφαρμόζει και στην πράξη, και όχι να συνχαίρει την μοναδική εταιρεία που "νοιάστηκε" για τον μοτοσυκλετιστή, και να λέει μετά: κοίτα, εγώ δεν κατεβαίνω. - Μάλλον με μπέρδεψες με κάποιον άλλο. Εγω τουλάχιστον είπα ότι δεν κατέβαινα πάντα, αλλά πάντα είχα την υποψία και το φόβο μιας στατικής εκκένωσης. Πλέον μετά την έρευνα αυτή, αναθεώρησα τις απόψεις μου. Δεν ξέρω αν σου κακοφανεί αυτό που θα πω, γιατί έτσι σε κόβω, εγώ ούτως ή αλλιώς κάνω μποϋκοτάζ εδώ και χρόνια στη συγκεκριμμένη εταιρεία, λόγω της στάσης της απέναντι στον πελάτη πρωτίστως για το θέμα τιμολόγισης των καυσίμων. Υ.Γ. Α, προσβλητικό δεν είναι, φασιστική νοοτροπία είναι, ή κατεβαίνεις ή φεύγεις.. :P Το φασιστικό που το είδες? Αναθεώρησε και ανακάλεσε τα λεγόμενα σου, διότι κάποιοι μπορεί να προσβληθούν. Δεν είναι φασιστικό το να προσπαθούν κάποιοι να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και στην προκειμένη περίπτωση να σε ανεφοδιάσουν με ασφάλεια... μάλλον τα'χεις λίγο μπερδέψει. Ελάχιστες φορές βάζω από shell διότι όπως είπες κι εσύ έχουν ακριβή βενζίνη. Εσύ πίστευε ότι θες, εγώ επιχειρηματολόγησα με αποδείξεις κι όχι με ανύπαρκτες ιδεολογίες της παρέας. Λυπάμαι πολύ, απλά δεν θα κάτσω να σου αποδείξω ότι η γη είναι στρογγυλή και γυρίζει. Ούτε να σε πείσω ότι η ζώνη και το κράνος σώζει. Πάντα φιλικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Ρε παιδιά μην βάζετε παρομοιώσεις που είναι όχι απλά υπερβολικές, αλλά δείχνει IQ ραδικιού. Είναι το ίδιο η εντολή της αστυνομίας για έλενχο, με την ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΗ απόφαση μιας εταιρείας; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! αυτό καταλάβατε εσείς; Μου συγκρίνεται την παραβίαση του νόμου με μια απόφαση εταιρείας; Παραπάνω κάποιος σύγκρινε και είπε αν δεν θέλεις να κατεβαίνεις, να μην φοράς και κράνος!!! είσαστε καλά μερικοί; Το ότι παίρνουν ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΙΡΑΙΤΗΤΑ τους κράζεις. Το να δέχεσαι μεμονωμένα τα μέτρα που σου επιβάλει δείχνει το IQ που αναφέρεις. ΔΕΝ είναι η μοναδική και δεν κάνω σε αυτή μόνο μποϋκοτάζ, και στη BP κάνω! Το όλες το ίδιο είναι, μας οδηγάει στο συμπέρασμα καλά μας κάνουν σε ότι μας κάνουν και την τρώμε στον κόλο τελικά αφού δεχόμαστε το όποιο καθεστώς μας επιβάλουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik_sgr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Όπως κάποιος μπέρδεψε τα πολιτεύματα με τον ασφαλή ανεφοδιασμό... αυτός μάλλον θα έχει IQ κουνουπιδιού... Αλήθεια η αστυνομία που εμπλέκεται? Λες να κάνουν μπλόκα μέσα στη shell και να μας γράφουν άμα δεν κατεβαίνουμε από την μηχανή, ωρε λες? Μήπως ο στατικός ηλεκτρισμός οφείλεται στον Δία, τον θεό του κεραυνού? Ιδού η απορία... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Νικ, το παράδειγμα ότι έχω βάλει πολλές φορές βενζίνη μόνος μου δεν στο είπα για να στο παίξω μάγκας, απλά το ανάφερα σαν παράδειγμα ότι σε πολλούς, και σε σένα ακόμα, θα τύχει να βάλεις θέλοντας και μη, βενζίνη μόνος σου. Θα μου πεις θα είσαι κάτω από τη μοτό, αλλά σίγουρα θα είσαι δίπλα. Το "ωχαδελφισμός" έγκειτε στη περίπτωση του κατεβαίνω από τη μοτό επειδή είναι σωστό και μου το είπε η εταιρεία, και το εφαρμόζω χωρίς να κοιτάζω να προφυλακτώ καλύτερα και να απομακρυνθώ για την προστασία μου, για τους γύρω μου, την οικογένεια, και μπλα μπλα... Αυτό που είπες το κατάλαβα απόλυτα, δεν έχεις να αποδείξεις κάτι σε κάποιον με μια ανάφλεξη που έγινε σε ένα βενζινάδικο. Η βενζίνη είναι έφλεκτη και ο κίνδυνος φωτιάς υπάρχει, δεν ανακάλυψες τη φωτιά, ούτε αυτό γίνεται ΤΩΡΑ που πήρε η εταιρεία την απόφαση, καταλαβαίνεις τι ενοώ.. Λυπάμαι πολύ που δεν κατάλαβες τίποτα από ότι έλεγα, παρά μόνο την άρνηση του να κατέβω; Όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν και καλά κάναν που κατάλαβαν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 Ρε φιλε ZZR προσπαθεις εδω και ποσες σελιδες να μας πεισεις οτι εχεις δικιο πηγαινοντας κοντρα σε οοοοοοοοτι κι αν σου πουν. Κανε οτι καταλαβαινεις εσυ αλλα ασε τα IQ ραδικιου κλπ εξυπνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 εγω που εχω IQ ραδικιου και δεν την εχω δει μυαλο να κατεβαινω? + Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 (τροποποιήθηκε) Ρε φιλε ZZR προσπαθεις εδω και ποσες σελιδες να μας πεισεις οτι εχεις δικιο πηγαινοντας κοντρα σε οοοοοοοοτι κι αν σου πουν. Κανε οτι καταλαβαινεις εσυ αλλα ασε τα IQ ραδικιου κλπ εξυπνα. Δεν προσπαθώ να πείσω ΚΑΝΕΝΑ, δεν έχω την ανάγκη να πείσω κανένα, τη γνώμη μου λέω. Άλλοι παραθέτουν στοιχεία ολοσέλιδα με βίντεο να αποδείξουν ότι με τη βενζίνη μπορεί να προκληθεί φωτιά! λες και είπα εγώ ότι είναι κάτι που δεν υφίσταται. Δεν πηγαίνω κόντρα σε οοοοοοοοτι μου πούνε. Το νόμο τον ακολουθώ περισσότερο από πολλούς γύρω μου, και τον εαυτό μου τον προστατεύω πάλι περισσότερο από πολλούς, και δεν περιμένω καμμία εταιρεία να με προστατέψει πιο πολύ από ότι εγώ προστατεύω τον εαυτό μου. Τα περί IQ ΑΝ δεις παραπάνω ΑΛΛΟΣ τα ξεκίνησε. Ο καθένας μπορεί να λειτουργεί με το τι του λένε οι άλλοι για να πειστεί το τι είναι σωστό για τον εαυτό του. Με τις υγείες σας. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 30 , 2009 από τον ZZR1400 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 1ον. Οτιδήποτε προσωπικό απλά θα διαγραφεί. Τέλος με το παιχνίδι σου την λέω μου την λες. 2ον. Πόσο πιθανόν είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου να ξεκινήσει να φύγει πριν βγάλει την μάνικα ο υπάλληλος; Είμαι πολύ σίγουρος ότι έχει συμβεί - έστω και στο παρατσακ - σε αμέτρητα βενζινάδικα. Οι οδηγοί των αυτοκινήτων γιατί δεν είναι υποχρεωμένοι λοιπόν να βγαίνουν από το όχημα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alexanderzrx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2009 1ον. Οτιδήποτε προσωπικό απλά θα διαγραφεί. Τέλος με το παιχνίδι σου την λέω μου την λες. 2ον. Πόσο πιθανόν είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου να ξεκινήσει να φύγει πριν βγάλει την μάνικα ο υπάλληλος; Είμαι πολύ σίγουρος ότι έχει συμβεί - έστω και στο παρατσακ - σε αμέτρητα βενζινάδικα. Οι οδηγοί των αυτοκινήτων γιατί δεν είναι υποχρεωμένοι λοιπόν να βγαίνουν από το όχημα; Γιατί βγαίνοντας: 1)ο βενζινάς πραγματικά δεν θα νιώθει άνετα... έχετε προσέξει πόσα λεφτά κουβαλάει στην τσέπη; 2)από το τρίψιμο των ρούχων του οδηγού με το κάθισμα καθώς βγαίνει και μπαίνει δημιουργείται στατική φόρτιση... αυτά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nougiw 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2018 (τροποποιήθηκε) Γεγονότα: Είχα πάνω από 10ετία να βάλω βενζίνη στη shell, και σχεδόν είχα ξεχάσει γιατί. Είχα απλά μια απροσδιόριστη αίσθηση ότι την είχα κόψει γιατί ήταν άκρως ενοχλητική και πρήξασα. Τις προάλλες λοιπόν, και ύστερα από προτροπές φίλου για το πόσο μη νοθευμένη είναι η βενζίνη του συγκεκριμένου καταστήματος που είναι μαμά shell και όχι κάποιου ιδιώτη shell, σταμάτησα να βάλω. Μου ζήτησαν να κατέβω. Δυστυχώς κόντευα να μείνω, οπότε δεν είχα ούτως ή άλλως επιλογή. Διαπίστωση: Πάνω στο θέμα, ισχύει ό,τι ακριβώς ίσχυε και πριν από δέκα περίπου χρόνια που ξεκίνησε αυτό το post. Συμπέρασμα: Στην Ελλάδα το κάθε τσουτσέκι λειτουργεί με το δικό του τρόπο και κάνει ό,τι του γουστάρει. Είτε τον καλύπτει ο νόμος, είτε νομίζει ότι τον καλύπτει, είτε θα ήθελε να τον καλύπτει και ούτω καθ' εξής. Αρκεί να συμφέρει τον δικό του κωλαράκο για τον οποιοδήποτε λόγο και απλά θα το κάνει. Γιατί μπορεί. Πρόβλημα: Κάποιοι, για τον οποιοδήποτε λόγο, μπορεί να βολεύονται να πηγαίνουν σε shell, αλλά να μη συμφωνούν με τις αυθαίρετες πολιτικές της και τον τρόπο που προσπαθεί να στις επιβάλλει. Τα τσουτσέκια όμως, τα πολεμάς πάντα με τα όπλα τους. Λύση: Σταματάς. Κάνεις ό,τι πρέπει μέχρι να σου πει να κατέβεις. Όχι του γνέφεις και φεύγεις. Κάνεις μια βόλτα το τετράγωνο και ξαναμπαίνεις. Έχεις διαλέξει εννοείται πάντα ώρες αιχμής. Όσο περισσότερος κόσμος περιμένει στην ουρά πίσω σου, τόσο το καλύτερο. Από αυτή τη στιγμή ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος ζωντανεύει μέσα σου. Είσαι ένα αργό και βασανιστικό τσουτσέκι που θα κάνει ό,τι θέλει. Γιατί μπορεί. Αυτό είσαι. Δε σκέφτεσαι τίποτε άλλο. Για να δείξω ακριβώς το τέμπο, θα τα γράψω περιγραφικά. Ένα-ένα. Με τελείες ανάμεσα. Κάνε παύσεις μετά από κάθε τελεία για να νιώσεις την ηδονή. Πάμε. Σταματάς λίγο μακριά από τη μάνικα. Αγνοείς τυχόν υποδείξεις του υπαλλήλου. Σβήνεις τη μηχανή. Κλειδώνεις το τιμόνι. Βγάζεις τα κλειδιά από τη μίζα. Τα βάζεις στην τσέπη. Ανοίγεις το σταντ. Αφήνεις τη μηχανή στο βάρος της. Κατεβαίνεις. Πας προς το μέρος του καθώς αυτός φωνάζει φέρ' το πιο κοντά. Σηκώνεις τη ζελατίνα. -Τι; του λες. -Φερ' το πιο κοντά! απαντάει. -Α! του λες. Κλείνεις τη ζελατίνα. Κάνεις στροφή 180 μοιρών. Πας στο μηχανάκι. Ανεβαίνεις. Ψάχνεις σε όλες τις τσέπες μπουφάν και παντελονιού αφήνοντας τελευταία αυτή που έβαλες τα κλειδιά. Τα βγάζεις. Τα βάζεις στη μίζα. Ξεκλειδώνεις το τιμόνι. Σηκώνεις τη μηχανή κατακόρυφη. Σηκώνεις το σταντ. Γυρνάς τη μίζα στην πρώτη θέση. Κάνεις ότι πας να βάλεις μπροστά. Αλλάζεις γνώμη. Γνέφεις -Α, όχι, όχι! στον υπάλληλο. Ξανακλείνεις το διακόπτη της μίζας. Αφαιρείς τα κλειδιά. Τα βάζεις στην τσέπη. Ανοίγεις το σταντ. Αφήνεις τη μηχανή στο βάρος της. Κατεβαίνεις. Ξαναφέρνεις τη μηχανή κατακόρυφα. Κλείνεις το σταντ. Σπρώχνεις μέχρι τη σωστή θέση που υποδεικνύει ο υπάλληλος. Ανεβαίνεις. Ανοίγεις το σταντ. Αφήνεις τη μηχανή στο βάρος της. Αγνοείς τυχόν ερωτήσεις εν τω μεταξύ. Ανοίγεις τη ζελατίνα. -Τι; ρωτάς. -Πόσο βάζουμε; λέει -Μισό! απαντάς. Λύνεις το κράνος. Αφαιρείς το κράνος. Ξεκουμπώνεις τις πρώτες δυο τρεις κόπιτσες του μπουφάν. Κατεβάζεις το φερμουάρ. Βγάζεις τη μπαλακλάβα. Διπλώνεις την μπαλακλάβα. Τη βάζεις σε κάποια τσέπη του μπουφάν. Αφαιρείς αριστερό γάντι. Αφαιρείς δεξιό γάντι. Ψάχνεις σε όλες τις τσέπες μπουφάν και παντελονιού αφήνοντας τελευταία αυτή που έχεις τα λεφτά. Είναι όλα σε κέρματα. Αρχίζεις να μετράς. Όταν τελειώσεις, του λες -Γέμισέ το. Αρχίζει τα γνωστά περί πολιτικής ασφαλείας κλπ. Αρχίζεις την κουβέντα. Την κρατάς όσο πιο πολύ μπορείς. Ρωτάς ξανά και ξανά τα ίδια. Όταν η συζήτηση φτάσει σε αδιέξοδο του λες -Φώναξέ μου τον υπεύθυνο καταστήματος! Μόλις γυρίσει πλάτη, ξαναφοράς τα πάντα και κουμπώνεσαι πλήρως σηκώνοντας τη μηχανή από το σταντ και βάζοντας μπροστά. Έρχεται. Κάτι σου λέει. Γνέφεις ότι δεν ακούς. Σβήνεις τη μηχανή. Κλειδώνεις το τιμόνι. Βγάζεις τα κλειδιά από τη μίζα. Τα βάζεις στην τσέπη. Ανοίγεις το σταντ. Αφήνεις τη μηχανή στο βάρος της. Λύνεις το κράνος. Αφαιρείς το κράνος. Ξεκουμπώνεις τις πρώτες δυο τρεις κόπιτσες του μπουφάν. Κατεβάζεις το φερμουάρ. Βγάζεις τη μπαλακλάβα. Διπλώνεις την μπαλακλάβα. Τη βάζεις σε κάποια τσέπη του μπουφάν. Αφαιρείς αριστερό γάντι. Αφαιρείς δεξιό γάντι. Κατεβαίνεις. Ξεκινάς την ίδια συζήτηση με τον υπεύθυνο καταστήματος. Περιμένεις να φτάσει κι αυτή σε αδιέξοδο. Δηλώνεις ότι εφ' όσον αρνούνται να σε εξυπηρετήσουν διαφορετικά, αναγκάζεσαι να δεχτείς τους όρους τους. Τους προτρέπεις να σου βάλουν βενζίνη. Βάλ' τε μου ακριβώς ένα σεντ! λες στον υπεύθυνο με μειλίχιο χαμόγελο. Μόλις τελειώσουν, ζητάς απόδειξη. Στη φέρνει. Μόνο τότε τον πληρώνεις. Του δίνεις πενηντάρικο. Ανεβαίνεις στη μηχανή. Ψάχνεις σε όλες τις τσέπες μπουφάν και παντελονιού αφήνοντας τελευταία αυτή που έβαλες την μπαλακλάβα. Τη βγάζεις. Την ξεδιπλώνεις. Τη φοράς. Φοράς το κράνος. Δένεις το κράνος. Κουμπώνεις το μπουφάν. Φοράς το αριστερό γάντι. Φοράς το δεξί. Ψάχνεις σε όλες τις τσέπες μπουφάν και παντελονιού αφήνοντας τελευταία αυτή που έβαλες τα κλειδιά. Τα βγάζεις. Τα βάζεις στη μίζα. Σηκώνεις τη μηχανή σε κατακόρυφη θέση. Κλείνεις το σταντ. Βάζεις μπροστά. Ανάβεις τα φώτα. Φεύγεις. Κάνεις μια βόλτα το τετράγωνο και ξαναμπαίνεις. Επαναλαμβάνεις. Όλα αυτά εννοείται γίνονται ταυτόχρονα με άλλους 2, 3, 4 ή όσους φίλους χρειάζεται ώστε να μπλοκάρετε όλες τις αντλίες ταυτόχρονα. Με μαθηματική ακρίβεια, στην δεύτερη καν τρίτη επανάληψη, ο υπεύθυνος θα προθυμοποιηθεί να θυμάται την πινακίδα ή τη μάρκα και το μοντέλο της μηχανής σου και να ενημερώσει και όλο το προσωπικό για την πρόσφατη εξαίρεσή σου από την πολιτική ασφαλείας στο συγκεκριμένο πρατήριο. Θα κάνεις ότι αμφιβάλλεις για μια στιγμή, μόνο για να απολαύσεις την έκφραση φρίκης στο πρόσωπό του πριν καταλήξεις να δεχτείς. Επαναλαμβάνεις σε όσα πρατήρια σου αρέσει. Καλή διασκέδαση! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2018 από τον nougiw 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2018 πριν 16 λεπτά, το μέλος nougiw έγραψε: Όλο αυτό για να μην κατέβεις απ'το μηχανάκι; ή σου'καναν και κάτι άλλο που δεν αναφέρθηκε; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2018 Με ολη μου την αγαπη και την στοργη, σου λεω πως χρειαζεται να σε δει καποιος ειδικος. 15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2018 πριν 3 ώρες, το μέλος ΤάκηςΜπ έγραψε: Όλο αυτό για να μην κατέβεις απ'το μηχανάκι; ή σου'καναν και κάτι άλλο που δεν αναφέρθηκε; Οχι αδερφε. Για αλλο λογο γινεται ολο αυτο αλλα ο Γιαννακης ο παιδαρος aka @ksino1100 θα με εξορισει δια βιου αν τον γραψω 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2018 Συνταξιούχος, στάνταρ. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2018 Αεργος, στανταρ. 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2018 Και όλη αυτή η σπασαρχίδικη διαδικασία (που αναγκαστήκαμε να την διαβάσουμε κιόλας) για να ταλαιπωρήσει τον καψερό τον υπάλληλο που στανταράκι έχει μετοχές στη Σιέλ και πρέπει να τιμωρηθεί για τις λάθος αποφάσεις της αρ.πρωτοκόλλου 23456 Ολομέλειας Διοικ.Συμβουλίου συνελθούσης εν τω Αμστελόδαμον τω σωτηρίω έτει 25/3/2007. 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2018 Μπηκα κι εγω να διαβασω κατι σοβαρο..... Παρε μπετονια και γεμισε το σπιτι σου καβαλωντας το και κανε οσα μοιρολατρικα γουσταρεις.... Και η φαση ειναι οτι θα περνιεται και για πονηριδης τωρα καθως το διηγειται στους οικιους του....οχι οτι τα 3 λεπτα τα εκανε 13 ,αλλα οοοοοοχι δεν υπακουσε να κατεβει!! Thug life ρεε!! Αβυσσος..... 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2018 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2018 Μια χαρά τα λέει ο άνθρωπας, ο κάθε βενζινάς κάνει οτι γουστάρει, τι θα πει "κατέβα απο το μηχανάκι" ? Οχι ρε "φιλε" δεν κατεβαίνω... γεμισέτο έτσι οπως ειναι, τι πειράζει δηλαδη? επειδη εχω παπί θα με κάνεις οτι θέλεις? 15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2018 Τώρα δα, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Μια χαρά τα λέει ο άνθρωπας, ο κάθε βενζινάς κάνει οτι γουστάρει, τι θα πει "κατέβα απο το μηχανάκι" ? Οχι ρε "φιλε" δεν κατεβαίνω... γεμισέτο έτσι οπως ειναι, τι πειράζει δηλαδη? επειδη εχω παπί θα με κάνεις οτι θέλεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2018 Νεκρανάσταση.. Τεσπα, τώρα που παίζει και πληρωμή με κάρτα το να κατεβαίνω δε μου λέει κάτι, το κάνουν κι άλλα πρατήρια διαφόρων εταιριών. Ευκαιρία για ξέπιασμα όταν είμαι σε κάνα ταξιδάκι. Την 21/4/2009 at 10:43 ΜΜ, το μέλος Smias έγραψε: Ετσι κι αλλιως τα απεφευγα τα shell , τωρα να πα να γ.μ..νε κανονικα ! Έτσι μπράβο Βασίλη, τους τσάκισες, τους έριξες έξω κανονικά ρε! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2018 δεν ξερω τι λετε σεις, εγω συμπληρωσα ποντους και πηρα κουρευτικη μηχανη. αμηηη , απο το e shop του shell smart club ηρθε και σπιτι μου με κουριερ 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες