Jump to content
ALX™

Τι Σώμα είσασταν στον στρατό και τι ειδικότητα είχατε?

Recommended Posts

Σειρά 308.

ΣΕΜ Σπάρτη

Ειδικότητα (Τεχνίτης Τροχοφόρων Οχημάτων) από Πάτρα

Μετά Έβρο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν ξέρω αν έχω γράψει, πού να ψάχνω 26 σελίδες......

232 94Ε ΕΣΣΟ (Σεπτέμβρης εννοείται λόγω Ε)

Παρουσιάστηκα Πυροβολικό Θήβα (ΚΕΠΒ)

Μετά 2 μήνες μετατέθηκα Ρόδο - 95ΜΕΑ (Παστίδα), απ' όπου και απολύθηκα με 15μηνο (είχε 3ζωνικό σύστημα τότε)

Ειδικότητα (στα χαρτιά): Αρχηγός Στοιχείου (Λοχίας) με χρεωμένα κάτι Bauffors & Raimental (αντιεροπορικά)

Ειδικότητα (που μου αναθέσανε): Ωνιάρχης (πήγαινα και ψώνιζα τα τρόφιμα για τη Μονάδα).

Έπηξα στο τελάρο και τη ντομάτα..... :lol:

Παρά την ταλαιπωρία (κουβάλημα, όλη μέρα έξω) πέρασα ζά-χα-ρη....... :vv:

Βολτούλες στην πόλη, ατέλειωτο καμάκι στα πιπινάκια..... :kiss: εμ δε φταίω εγώ :blush2: που το χασάπικο ήτανε απέναντι ακριβώς απ' την είσοδο του Τ.Ε.Λ. Ρόδου? :mB_kalo_e::secret:

(Αν είσαστε Ροδίτης και είχατε αδερφούλα στο ΤΕΛ το 1995, σίγουρα θα με ήξερε.... κρεμασμένος στο καρτοτηλέφωνο που έχει απ' έξω ήμουνα - και καλά να τηλεφωνήσω - και μαζευόντουσαν γύρω μου σαν τις μελισσούλες). :mB_kalo_e::tooth:

Ααα, Απρίλη και Μάη που πλακώσανε και οι 5ήμερες να δεις τί γινότανε.... :peep:(είχα πάρει και διανυκτέρευση και έβγαινα μέχρι πρωίας, είχα και το ΧΤ μαζί μου ως μεταφορικό.... μια χαρά) :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολεμική Αεροπορία.

Αντιαεροπορικών Πυραύλων

ΔΕΑ

124ΠΒΕ Τρίπολη

Σμηναρχία Νίκη - Κερατέα

Τροποποιήθηκε από τον Hokori

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σημερα κατευθασε το χαρτι :) ! Ηρθε η στιγμη να υπηρετησω και εγω την μητερα πατριδα !

Λοιπον εχουμε και λεμε ,329 σειρα , ΣΤ΄ εσσο και παρουσιαζομαι Μεγαλο Πευκο στις 11-11-13 και παμε βουρρρρ για ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΑ και την τιμημενη ΠΟΥΛΑΔΑ :_rock-on:

OYK και αλεξίπτωτα δεν παίρνουν φαντάρους πλέον νομίζω ρε συ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΟΥΚ δεν παίρνουν φαντάρους μόνο μόνιμους

Αλεξίπτωτα μπορείς να πας κανονικά από ειδικές δυνάμεις αλλά μπορείς να κοπείς στο ΣΒΕΑ πριν πάρεις πουλάδα και να επιστρέψεις πίσω στις ειδικές δυνάμεις σαν καταδρομέας... Επίσης επειδή πολλοί πάνε αλεξίπτωτα λόγω των χρημάτων που παίρνουν ανα πτώση, παίζει πολύ βύσμα και στις εξετάσεις για να μπεις και στα σχολεία για να μείνεις... Επίσης σου κάνουν κανονικά εξετάσεις σε αντίθεση με άλλα σώματα που ότι δηλώσεις είσαι (π.χ έχεις 10 μυωπία και δηλώνεις 1 για να μην βγεις Ι3)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σειρά 323 (φρεσκοαπολυμένος ακόμα... :P )

ΣΕΜιτζης Σπάρτη παρουσιάστηκα

Δ' Μοίρα Καταδρομών στη Ρεντίνα συνέχισα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

OYK και αλεξίπτωτα δεν παίρνουν φαντάρους πλέον νομίζω ρε συ

OYK δεν παιρνουν σιγουρα διοτι ειναι μονιμοι απο εκει και περα φιλος μου μια σειρα πριν απο εμενα που μπηκε τον σεπτεμβριο ειναι αλεξιπτωτα τωρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πυροβολικο,διαβιβαστης και την εβγαλα και στο κεπικ σχεδον ολη την θητεια μου (σιγα μην κατσω να πηδαω απο του διαολου την μανα και να με τρεχουνε πανω κατω ολη την μερα)

234 σειρα 95 εσσο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πώς μου είχε γλυτώσει αυτό το παπατζοτόπικ

302 08Ά ΕΣΣΟ

Δεκανέας Καταδρομέας 35 ΜΚ Κυπρος

ΛΥΠ άου θάνατος παντού

Διμοιρία πολυβόλων

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

316 (2011 Γ')

ΑΥΛΩΝΑ ΣΤΡ (ΔΒ)

ΚΕΣΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ -----> ΔΝΕΑΣ (ΣΝ)

ΕΛ.ΔΥ.Κ. (ΣΥΝΤΑΓΜΑ) ---->ΛΧΙΑΣ (ΣΝ)

Λ/Α ΕΛ.ΔΥ.Κ

951 ΤΣΝ (για 10 μέρες)

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΑΔ. (Τροχονόμος, Οδηγός Αυτοκινήτου, Δικυκλιστής)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2009 Α Ναυτικό Κ.Ε. Πόρος

Μάρτιος 2009 Πεδίο Βολής Κρήτης.Δίοπος(λοχίας)Νοσηλευτής στο ιατρείο της μονάδας.Με λίγα λόγια δεν υπήρχα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

328 Τώρα δηλαδή :P

Από ΚΕΥΠ Λαμίας στο 585 τώρα για ειδικότητα και σε μια βδομάδα 647 Λιτόχωρο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πυροβολικο,διαβιβαστης και την εβγαλα και στο κεπικ σχεδον ολη την θητεια μου (σιγα μην κατσω να πηδαω απο του διαολου την μανα και να με τρεχουνε πανω κατω ολη την μερα)

234 σειρα 95 εσσο

Σαν το ΚΕΠΙΚ δεν έχει!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

314 EΛΔΥΚ οδηγός steyr, καναδέζας, humvee και εκπαιδευτής όλων αυτών για τις επόμενες σειρές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"Κόβουν" και τα ρούχα από το στρατό!

Περικοπές σε ρουχισμό φαντάρων

Αναστάτωση έχει προκαλέσει υπόμνημα που φέρεται ότι μοιράστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης της Θήβας αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με το οποίο αναστέλλεται η παροχή συγκεκριμένων ειδών ρουχισμού στους νεοσύλλεκτους της ΣΤ΄ ΕΣΣΟ, της τελευταίας σειράς στρατεύσιμων που παρουσιάζονται το 2013.

Ειδικότερα, ο στρατός δεν θα παρέχει στους φαντάρους τα καθιερωμένα αθλητικά υποδήματα, αθλητικές φόρμες, αθλητικές κάλτσες, σαγιονάρες και πουλόβερ, ενώ αντί για δύο πετσέτες προσώπου-λουτρού, θα τους δίνεται μία.

Ουδείς ακόμη έχει δει από κοντά το εν λόγω έγγραφο, καθώς το πρώτο επισκεπτήριο πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο. Πληροφορίες, όμως, αναφέρουν ότι τα συγκεκριμένα είδη δεν μοιράστηκαν ούτε στα κέντρα εκπαίδευσης του Ναυπλίου και της Τρίπολης.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

306 σειρα Α 09 ΕΣΣΟ. 124 ΠΒΕ-111ΠΜ, οδηγος οχηματων. καποιοι φιλοι που πηγανε προσφατα μου λενε τα χειροτερα. δεν εχουν ρουχα, δεν εχουν πετρελαιο, δεν εχουν καθαριστικα και γραφουν σε χαρτι ποιος θα φαει και ποιος οχι. αν σε παρει ο υπνος και δε γραφτεις δεν τρως.

χαλια μαυρα. ουτε φανταρος δεν αξιζει να πας!

Τροποποιήθηκε από τον vaggelisK8600

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

306 σειρα Α 09 ΕΣΣΟ. 124 ΠΒΕ-111ΠΜ, οδηγος οχηματων. καποιοι φιλοι που πηγανε προσφατα μου λενε τα χειροτερα. δεν εχουν ρουχα, δεν εχουν πετρελαιο, δεν εχουν καθαριστικα και γραφουν σε χαρτι ποιος θα φαει και ποιος οχι. αν σε παρει ο υπνος και δε γραφτεις δεν τρως.

Μογγόλος κι εσυ ε !

ΚΕΣΜ!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σώπα ρε. Είμαστε και σειρούλες; :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα