NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2008 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2008 Για τα λεφτα του ειναι οτι πρεπει, απο την αλλη βεβαια δεν ειναι το μονο που εχει γεμισει ο τοπος, δηλ τι να πουμε για το gs1200 πλεον βρε παιδια, οπου και να γυρισω το ματι μου βλεπω και ενα gs, για να μην πω πως απο περσυ βλεπω 2-3 καθε μερα gsa! Καλα για hayabusa δεν το συζητω καθολου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valantis8 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2008 VSTROM απλά τέλειο, εγω δεν το βρίσκω καθόλου μέτριο δηλ. τι είναι το κορυφαίο, αυτό που μπορεί να με πάει με 250 χλμ? για την χρήση που το πήρα, δηλ. ταξίδια και καθημερινή μετακίνηση είναι απλά super κι αν θα ξανάπερνα μοτοσυκλέτα πάλι stromara θα έπαιρνα. ΤΕΛΟΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DPF 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2008 VSTROM απλά τέλειο, εγω δεν το βρίσκω καθόλου μέτριο δηλ. τι είναι το κορυφαίο, αυτό που μπορεί να με πάει με 250 χλμ? για την χρήση που το πήρα, δηλ. ταξίδια και καθημερινή μετακίνηση είναι απλά super κι αν θα ξανάπερνα μοτοσυκλέτα πάλι stromara θα έπαιρνα. ΤΕΛΟΣ +1000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
red_monster 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2008 όταν κυκλοφορεί το cbf απορώ πως το αγοράζουν μερικοί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2008 VSTROM απλά τέλειο, εγω δεν το βρίσκω καθόλου μέτριο δηλ. τι είναι το κορυφαίο, αυτό που μπορεί να με πάει με 250 χλμ? για την χρήση που το πήρα, δηλ. ταξίδια και καθημερινή μετακίνηση είναι απλά super κι αν θα ξανάπερνα μοτοσυκλέτα πάλι stromara θα έπαιρνα. ΤΕΛΟΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nkapa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2008 όταν κυκλοφορεί το cbf απορώ πως το αγοράζουν μερικοί Έλα μου ντε :D +1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2008 Το cbf τι σχέση έχει με το VStrom ρε παιδιά?!Τι σχέση έχει ένα τελείως άχρωμο άοσμο άγευστο μηχανάκι με ένα μηχανάκι με χαρακτήρα ο οποίος είναι αναγνωρισμένος παγκοσμίως ώς all rounder?!Αφήστε που είναι τελείως διαφορετική κατηγορία και δε συγκρίνονται σε κανένα απολύτως τομέα!Μόνο στην τιμή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2008 Το cbf τι σχέση έχει με το VStrom ρε παιδιά?!Τι σχέση έχει ένα τελείως άχρωμο άοσμο άγευστο μηχανάκι με ένα μηχανάκι με χαρακτήρα ο οποίος είναι αναγνωρισμένος παγκοσμίως ώς all rounder?!Αφήστε που είναι τελείως διαφορετική κατηγορία και δε συγκρίνονται σε κανένα απολύτως τομέα!Μόνο στην τιμή! ..Τωρα, αν πω οτι και τα δυο (ΚΑΘ'ΟΛΑ! αξιολογα μηχανακια για τον "μεσο χρηστη"! ) αποτελουν τον ΟΡΙΣΜΟ! της "χρυσης μεσης λυσης" (και δεν εννοω μονο αυτακαθ'εαυτα τα μηχανακια, αλλα το συναρτω με την τιμη, τις δυνατοτητες και τους ΔΥΝΑΜΕΙ! χρηστες τους!) θα θεωρηθει "φαουλ"??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimmis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2008 -διαμαντι κινητηρας -ασχημη εμφανιση -αλλα τα κανει σχεδον ολα και συμφερει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOMINATOR 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2008 Το cbf τι σχέση έχει με το VStrom ρε παιδιά?!Τι σχέση έχει ένα τελείως άχρωμο άοσμο άγευστο μηχανάκι με ένα μηχανάκι με χαρακτήρα ο οποίος είναι αναγνωρισμένος παγκοσμίως ώς all rounder?!Αφήστε που είναι τελείως διαφορετική κατηγορία και δε συγκρίνονται σε κανένα απολύτως τομέα!Μόνο στην τιμή! Ποιό από τα δύο είναι το άγευστο, και ποιό είναι το άλλο με το χαρακτήρα? Η δε κατηγορία.... γιατί είναι διαφορετική?Και τα δύο είναι μηχανές γενικής χρήσης.Τι διαφορά έχουν δηλδη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2008 Εγώ πάλι πιστεύω ότι το V-Strom είναι ένα εξαιρετικό μηχανάκι και η τιμή του (7.195 ευρώ με το ABS) είναι επίσης εξαιρετική και τίμια. Πολύ δύσκολα θα του βρεις σοβαρό μειονέκτημα και το μόνο που μπορείς να πεις ότι σε χαλάει (πέρα από το υποκειμενικό θέμα της εμφάνισης) είναι ότι έχει κάπως μεγάλο όγκο για 650άρι και έχει ελαφρώς βαριά αίσθηση σε σχέση με τον άμεσο ανταγωνισμό (Honda Transalp 700). Βέβαια το περίεργο είναι ότι τόσο το V-Strom (223 κιλά γεμάτο) όσο και το Transalp (220 κιλά γεμάτο) έχουν ουσιαστικά το ίδιο βάρος. Ομως, έχοντας οδηγήσει και τα δύο, έχω διαπιστώσει ότι το Suzuki σου δίνει την αίσθηση ότι είναι βαρύτερη και πιο δύσχρηστη μοτοσικλέτα (εντός πολης και μποτιλιαρίσματος εννοώ). Ισως αυτό να οφείλεται στο μεγαλύτερο μεταξόνιό του και στη γεωμετρία του. Αν όμως δε σε αφορά το παραπάνω θέμα, το V-Strom θεωρώ ότι αποκλείεται να σε απογοητεύσει και ο μόνος λόγος για να το πουλήσεις είναι αν ... βαρεθείς να το βλέπεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fidelios 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2008 Έχοντας το V-Strom,μπαίνει το μικρόβιο μήπως οι ανταγωνιστές είναι τελικά καλύτεροι.Όταν βγήκε το Versys έπηξα έτσι όπως το είδα στημένο,upside down-ψαλίδι ποίημα και με έτρωγε βρε λές να μπούμε στα έξοδα πάλι.Μετά απο ένα test ride αποκόμισα τα εξής,είναι πολύ σκληρό για εμένα,και με χαλάνε λιγο το κάθισμα και οτι η μπαγκαζιέρα(απαραίτητη για εμένα)κάθεται λίγο χάλια.Ανεβαίνοντας μετά το test ride πάλι στο στρώμα το αγάπησα πιο πολύ,είναι αγχολυτικό,παρόλο που ακούω δύσκολο στην κίνηση και έχοντας και την εμπειρία ενός ΧΤ 600,δε μου κάνει πολύ πιο δύσχρηστο ένα 10% να πώ.Και για να τελειώνω κάποια στιγμή νομίζω οτι τελικά είναι η πιο τίμια value for money μηχανή της αγοράς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2008 Σ' αυτό θα συμφωνήσω απόλυτα. Αυτή τη στιγμή το V-Strom ABS με 7.195 ευρώ (τιμή αντιπροσωπείας με την εγγύηση) είναι σαφώς η πιο τίμια μοτοσικλέτα της κατηγορίας, δεδομένων αυτών που προσφέρει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2008 Σήμερα μέτρησα κατανάλωση για καθημερινές μετακινήσεις και όχι για ταξίδια. Αποτέλεσμα 4.45λίτρα/100χιλιόμετρα. Νομίζω απίστευτα καλή κατανάλωση για 650 κυβικά ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DPF 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2008 Σήμερα μέτρησα κατανάλωση για καθημερινές μετακινήσεις και όχι για ταξίδια. Αποτέλεσμα 4.45λίτρα/100χιλιόμετρα. Νομίζω απίστευτα καλή κατανάλωση για 650 κυβικά ;) ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2008 ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. Να σου πω κι εγώ δεν το περίμενα. Εντάξει για ταξίδι αλλά για καθημερινές μετακινήσεις δουλειά κλπ δεν το περίμενα με τπτ. Και ήταν μία πολύ ευχάριστη έκπληξη :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregKozani 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2008 ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. έχω μάλλον βαρύ χέρι εγώ τι να πω :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosxlv650 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2008 Σήμερα μέτρησα κατανάλωση για καθημερινές μετακινήσεις και όχι για ταξίδια. Αποτέλεσμα 4.45λίτρα/100χιλιόμετρα. Νομίζω απίστευτα καλή κατανάλωση για 650 κυβικά ;) Αυτός ο λόγος είναι ο μόνος που ζηλεύω το V-Strom. O ψεκασμός του και η κατανάλωση του. Εγώ εντός πόλης φτάνω τα 6.50 lt/100 km Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valantis8 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2008 Ρε αδέλφια είναι γεγονός ότι τον πρώτο όλοι τον φθονούν, απλά ο ανταγωνισμός είναι πολύ πίσω κι αν η Honda πήγε με το transalp να χτυπήσει το strom εδω γελάνε χαχαχαχα. ( πλάκα κάνω μη με βαράνε οι hondakides) :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2008 Τίμιο, αλλά ασχημούτσικο ρε παιδιά..... Και η μηχανή πρέπει να σου κάνει το κλίκ...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nkapa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2008 Όμορφο για μένα αλλά πολύ μακρύ ρε αδερφέ... Αν η κατανάλωση του είναι πραγματικά αυτή για μέσα σε πόλη τότε μη το πείτε ούτε του παπά. Το δικό μου μετρημένο είναι περίπου στα 5.2l/100Km Επίσης μεγάλο + το ότι είναι Japan δε ξέρω αν είναι ψυχολογικό αλλά θα ένοιωθα πολύ καλύτερα αν ήξερα ότι το ΤΑ μου ήταν κατασκευασμένο στην Ιαπωνία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
talago 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2008 εχω το 650 τελοιο ειναι για τα κυβικα του. με την ευκαιρια ρε v-stroμαδες εχει κανεις προβλημα με θορυβο μετα τα 100 στο κρανος?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
b-lee 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2008 τι να πω γιαυτο το οχημα... γεμισε ο τοπος. βασικα εμενα δεν μουαρεσει απο ομορφια και οτι οπου και να στριψεις σε περιμενει ενα... κατα τα αλλα ειναι απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν (τιμη, καταναλωση κτλ) και ειναι και on-off... αυτο τα λεει ολα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOMINATOR 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2008 Οτι και να πούμε το στρώμα είναι το καινούριο XT.Ούτε το καλύτερο, ούτε το χειρότερο στην κατηγορία.Ίσως όμως το τιμιότερο, οποτε δικαίως πουλάει σαν τρελό.Να ήταν και λίγο πιο μαζεμένο, λίγο πιο όμορφο, θα πούλαγε ακόμα περισσότερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες