Jump to content

Θάνος

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    5.999
  • Εγγράφηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

Πόντοι

157 Excellent

Σχετικά με το μέλος Θάνος

  • Κλάση
    Χιλιομετροφάγος
  • Γενέθλια 22/04/1982

Μέθοδοι Επικοινωνίας

  • Ιστοσελίδα
    http://
  • ICQ
    0

Άλλα Στοιχεία

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τόπος
    Αθήνα

Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου

  • dreamBike: Κατασκ/ής
    BMW
  • dreamBike: Μοντέλο
    HP2 Sport
  • dreamBike: Κυβισμός
    AX-1

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

4.145 προβολές προφίλ
  1. παλι λεσβιες θα ντυθειτε ρε;;;;
  2. Εγω να δεις πως το περιμενω... ποτε περνεις το επομενο ειπαμε;;;; ωχ, μλκια, δεν επρεπε να το πω εδω αυτο ε;;; :lol:
  3. Πολυ ωραια και φιλοτιμη ιδεα αλλα δεν.... Ας σας πω και εγω ακομη ενα παραδειγμα δικο μου για να δειτε πως καλο θα ειναι να μην 'παιζουμε' με τετοια θεματα... Κανω ενα μερος των εργασιων μονος μου, μεσα σε αυτα ειναι η αλλαγη στα τακακια, αλλαγη λοιπον στο πισω φρενο, τοποθετηση και ολα καλα, δεν ηταν ολα καλα, την μια την βιδα την παρασφιξα, αποτελεσμα, μετα απο 2 μερες που κατεβηκα για Ναυπακτο να εχω μεινει με μια βιδα πανω στην δαγκανα κατα την διαρκεια της διαδρομης, η σφιγμενη δεν ειχε ανοχες και εσπασε, για καλη μου τυχη μου κρεμασε η δαγκανα με το που μπηκα στην πολη και σταματησα στο πρωτο φαναρι.....νομιζω δε χρειαζεται να πω περισσοτερα.... δουλεια που δεν την ειχα κανει πρωτη φορα! Κατι η βιασυνη να τα αλλαξω, κατι το οτι ηταν νυχτα να που εγινε το κακο τελικα. Οταν βεβαια κατεβηκα να δω τι εχει γινει δε το πιστευα.....ειχαν λιωσει τα παντα απο την τριβη και τις θερμοκρασιες πανω στον δισκο, αφου ειχε μεινει μονο η μια βιδα πανω στην δαγκανα και αυτη παταγε μονοπλευρα πανω στον δισκο και ελιωνε το τακακι και η βαση δαγκανας... και δεν ηταν μονο αυτες οι ζημιες....πηρε ζαντα, καπακι διαφορικου..... Θα μπορουσα και να ειχα σκοτωθει....ετσι απλα.....θα σας προτεινα να μη το περνετε το ρισκο παιδες....και αν το παρετε, κυριως να το παρει αυτος που θα εμπιστευτει την μοτοσυκλετα του στα χερια ενος γνωστου-φιλου και να μην ζηταει μετα ευθυνες η βριζει αυτη την φιλοτιμη προσπαθεια!
  4. Ηλια, τι ποσταρει το γατακι ο αλαρμιος;;;; δωσ'του ενα μπαν γιατι εγω δε μπορω Μητσο, βασικα εσυ φταις για ολα αυτα με τις φωτογραφιες που πας και βγαζεις, μπαν και σε εσενα λοιπον! :lol:
  5. Ηλια μπραβο!!!!!! Βαγγελη/Ντεμπορα σε ευχαριστουμε!!!! Πραγματικα ηταν πολυ ωραια εχθες, χαρηκα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που ειδα προσωπα μετα απο πολυ καιρο και θυμηθηκα παλιες καλες εποχες! Ο Διονυσης lanscape αλλος ανθρωπος, καμια σχεση με το οπως τον ειχα δει τελευταια φορα, ωραιος boy! Μετα την χθεσινη μαζωξη, ενιωσα οτι τελικαμου εχει λειψει ο κοσμος της μοτοσυκλετας, και αυτο χαρη σε ολους εσας! Θα προσπαθησω να ειμαι οσο πιο κοντα μπορω και να σας βλεπω πιο συχνα! Να ειστε ολοι καλα!!!
  6. Το λοιπον, φετος θα ερθω και θα παρω και τα δωρα!!!!!!!! :vv: Βαλτε κανα δυο μπετονια βενζινη δωρο, να κανω καμια καλη βολτα γιατι δε την παλευωωωωωωωω!!!!!!! Τι στα σκατα μοτοφορουμ ειναι αυτο και δεν εχει δωρα μοτοσυκλετιστικα;;;; :P
  7. Αν και τωρα ειμαστε εκτος θεματος παμε μια στα γρηγορα, το 'βοηθαει' το λεω με την εννοια οτι οταν φοραει μια γυναικα γοβα - τακουνι, δινει στο ποδι την κλιση που πρεπει να εχει και επανω στο μαρσπιε, θα βαλω μια- δυο φωτο να το δεις τι εννοω, το σωστο πατημα στα μαρσπιε ειναι με τις μυτες, οταν λοιπον παταμε ετσι, αυτοματος το ποδι ειναι σα να 'φοραει' γοβα, ετσι και ειπα το 'βοηθαει', δηλ η γοβα σε αναγκαζει να μαθεις να πατας με τις μυτες οπου ειναι και στο σωστο! Εκτος απο το θεμα ασφαλεια για καλο πατημα στον δρομο (που χανεται αν φοραει γοβα μια γυναικα οδηγος, και αυτοματος για εμενα κανει απαγορευτικη την χρηση της), νομιζω πως η γοβα θα μπορουσε να χρησιμοποιειθει για οδηγηση. υ.γ. δεν εχω χρονο να βρω φωτο με αυτο που ηθελα, αναγκαστικα εβαλα απο gp, ομως το πατημα ειναι το σωστο, δεν ειναι μονο για αγωνιστικη οδηγηση, ειναι απλα το σωστο!
  8. Γιατι να τις ενοχλει;;;; ισα ισα που 'βοηθαει' για το σωστο πατημα με τις μυτες πανω στο μαρσπιε, το πατημα με φτερνα ειναι απλα λαθος....
  9. Εαν βολευουν (που λογικα βολευουν αφου ειναι σε φαση πλατφορμα; αν δε κανω λαθος;) τις δευτερες, ομως εχει να κανει και για τι χρηση τις θες, γιατι αν μιλαμε μονο για μοτοβολτες και ταξιδια μπορεις να παρεις μποτες σαν αυτες, http://stores.sportb...ail.bok?no=9500 εαν ομως η χρηση περιοριζεται περισσοτερο για την καθημερινοτητα τοτε η δευτερες ειναι μια χαρα, αφου λογικα θα μπορεις να τις χρησιμοποιεις ακομη και για ταξιδια.
  10. Ε, αυτη ειν' η δουλεια' τ ... :rotfl: σορρυ ψηλε αλλα δεν αντεξα.....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....
  11. Aaaaaaaa, εγω δε προλαβα να πω κριμα ρε γμτ και ειδα και τις χαρές στο τοπικ :D Μπραβο που βρεθηκε!!!!!
×
×
  • Create New...