Jump to content

ALEXANDER!

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  346
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Όλο το περιεχόμενο του μέλους ALEXANDER!

 1. ωραίος !! αλλα πες την αληθεια την χαμένη σου κλειδαρία ψαχνεις !!! το μηχανάκι σου μιας και το ειχα δεν έχει θέμα με τις θερμοκρασίες... για τις βολτες που κανεις.... οταν ξεκινήσουμε πες και ναντιν να σε φέρει μαζί μας !
 2. Καμία ζημιά δεν ειναι περίεργη για ενα bmw...
 3. ALEXANDER!

  Πρωτο μου Enduro

  Σαν παλιός κάτοχος husky θα σου έλεγα να το σκεφτείς λίγο καλύτερα.. δεν υπάρχουν aftermarket parts.. και ειναι δύσκολο στην μεταπώληση... σαν μηχανάκι μια χαρά ειναι το wr δεν θα έχεις προβλήματα.. αλλα προτείνω το ΚΤΜ πιο εμπορικό και το exc ειναι σαν να έχεις ποδήλατο !! μιας και ειναι πρώτο σου κοιτα σε μικρά cc... ρώτα και τους experts ! http://forum.dirt-bike.gr
 4. MOTOE... μια λέσχη που ακούγετε μια φορα τον χρονο.. και εχει καθαρά κερδοσκοπικό χαρακτήρα.... και το μονο που αφήνει ειναι πικρα για τους συγγενείς που χάνουν κάποιον που πάει εκει γυρεύοντας.. 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ Η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών δημιουργήθηκε πριν από 30 χρόνια από τη ΛΕΜΟΤ και συνεχίζεται να διοργανώνεται από την ΜΟΤΟΕ. Είναι ο πολυπληθέστερος και μακροβιότερος συλλογικός θεσμός με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων των μοτοσυκλετιστών, τη γνωριμία και την ανταλλαγή απόψεων, την προώθηση του υγιούς μοτοσυκλετισμού την ανάπτυξη της κοινωνίας των μοτοσυκλετιστών και του συνδικαλισμού. Τα τελευταία χρόνια μια μερίδα μοτοσυκλετιστών είχε διαφορετική άποψη και αντίληψη για το σκοπό της Π.Σ.Μ., δημιουργώντας προβλήματα στους οργανωτές και αρνητικές αντιδράσεις από τις τοπικές κοινωνίες που φιλοξενούσαν την εκδήλωση καθώς και δυσμενή σχόλια για όλους ανεξαιρέτως τους μοτοσυκλετιστές. ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ Θέλοντας η Π.Σ.Μ. να συνεχίσει να υπάρχει για τους σκοπούς και τους λόγους που δημιουργήθηκε, ενημερώνουμε τους μοτοσικλετιστές που θα θελήσουν να συμμετέχουν στην 30η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ότι θα ισχύσουν τα εξής: 1.-Στο χώρο της εκδήλωσης επιτρέπεται η είσοδος μόνο με μοτοσυκλέτα. Δεν επιτρέπεται η είσοδος με αυτοκίνητο. 2.-Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση οφείλουν να τηρούν εντός και εκτός του κατασκηνωτικού Χώρου τον Κ.Ο.Κ. 3.-Στην είσοδο ταυτοποιούνται τα στοιχεία των εισερχομένων και των μοτοσυκλετών τους από τα επίσημα έγγραφα που διαθέτουν. 4.-Είναι υποχρεωτική η τήρηση των κανονισμών που ο οργανωτής ορίζει και κοινοποιεί στους Συμμετέχοντες. 5.-Απαγορεύεται η χρήση ηχοσυστημάτων στον κατασκηνωτικό χώρο. 6.-Με το απογραφικό δελτίο ο μοτοσυκλετιστής υπογράφει ότι αποδέχεται τους κανονισμούς της Εκδήλωσης. Η μη τήρηση των κανονισμών λειτουργίας συνεπάγεται αυτόματη αποβολή του παραβάτη από την εκδήλωση. Η 30η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ θα πραγματοποιηθεί στην ΣΚΙΑΘΟ από την 09 έως 13 Ιουνίου 2011.
 5. ALEXANDER!

  3Oη πανελλήνια ΜΟΤΟΕ

  30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ Η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών δημιουργήθηκε πριν από 30 χρόνια από τη ΛΕΜΟΤ και συνεχίζεται να διοργανώνεται από την ΜΟΤΟΕ. Είναι ο πολυπληθέστερος και μακροβιότερος συλλογικός θεσμός με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων των μοτοσυκλετιστών, τη γνωριμία και την ανταλλαγή απόψεων, την προώθηση του υγιούς μοτοσυκλετισμού την ανάπτυξη της κοινωνίας των μοτοσυκλετιστών και του συνδικαλισμού. Τα τελευταία χρόνια μια μερίδα μοτοσυκλετιστών είχε διαφορετική άποψη και αντίληψη για το σκοπό της Π.Σ.Μ., δημιουργώντας προβλήματα στους οργανωτές και αρνητικές αντιδράσεις από τις τοπικές κοινωνίες που φιλοξενούσαν την εκδήλωση καθώς και δυσμενή σχόλια για όλους ανεξαιρέτως τους μοτοσυκλετιστές. ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ Θέλοντας η Π.Σ.Μ. να συνεχίσει να υπάρχει για τους σκοπούς και τους λόγους που δημιουργήθηκε, ενημερώνουμε τους μοτοσικλετιστές που θα θελήσουν να συμμετέχουν στην 30η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ότι θα ισχύσουν τα εξής: 1.-Στο χώρο της εκδήλωσης επιτρέπεται η είσοδος μόνο με μοτοσυκλέτα. Δεν επιτρέπεται η είσοδος με αυτοκίνητο. 2.-Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση οφείλουν να τηρούν εντός και εκτός του κατασκηνωτικού Χώρου τον Κ.Ο.Κ. 3.-Στην είσοδο ταυτοποιούνται τα στοιχεία των εισερχομένων και των μοτοσυκλετών τους από τα επίσημα έγγραφα που διαθέτουν. 4.-Είναι υποχρεωτική η τήρηση των κανονισμών που ο οργανωτής ορίζει και κοινοποιεί στους Συμμετέχοντες. 5.-Απαγορεύεται η χρήση ηχοσυστημάτων στον κατασκηνωτικό χώρο. 6.-Με το απογραφικό δελτίο ο μοτοσυκλετιστής υπογράφει ότι αποδέχεται τους κανονισμούς της Εκδήλωσης. Η μη τήρηση των κανονισμών λειτουργίας συνεπάγεται αυτόματη αποβολή του παραβάτη από την εκδήλωση. Η 30η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ θα πραγματοποιηθεί στην ΣΚΙΑΘΟ από την 09 έως 13 Ιουνίου 2011. πηγή το θεμιτό αποτέλεσμα ειναι η πραγματική γιορτή της μοτοσικλέτας.. οικογένειες με μηχανάκια... ομορφα πράγματα.. το αθέμιτο μιας και εαν τηρηθούν ολα τα παραπάνω.. ειναι μια εκδήλωση χωρίς κόσμο.. !! μιας και το ονομα της παραπάνω εκδήλωσης εχει σπιλωθει απο κανγκαρέους... !! τα σχόλια δικά σας...
 6. Μέσα και εγώ.. να σας μοστράρω το νεο σουπερ οπλο μου...
 7. ALEXANDER!

  WD-40 στην αλυσίδα

  Να πάρουμε ολοι gs που έχουν άξονα και να ησυχάσουμε...
 8. ALEXANDER!

  Crm 250-rmx 250- husky wr 250

  Θα ειμαι κακός για να πω κανένα απο τα 3 ?? το Honda ειναι πιο αργο και απο γρια αγελάδα.. το husky εαν χρειαστείς κατι απο ανταλακτικό θα κλάψεις.. οχι απο την διαθεσιμότητα αλλα απο τις τιμές.. πες μας τι χρήματα διαθέτεις και τι θέλεις να κάνεις... !
 9. καλα ρε δεν έχεις οδική ?? μονο σε εμάς την πουλάς ??? δεν προτείνω σε καμία περίπτωση μακαρόνι.. μιας και χαλάει τα λινά οπως τρυπάει το σουβλι για να σφίξει.. ! μανιτάρι.. και αλλαγή σύντομα..
 10. Απο την Ελλάδα δεν είσαι και εσύ ?? δεν ξέρεις οτι υπάρχουν μάστορες με @@ και μάστορες @@ ???
 11. ALEXANDER!

  HUSABERG 400 na to parw?

  χαχαχα μου αρέσει οτι οι κουβέντες εδω ειναι διαχρονικές... θα βλέπουν τα εγγονια μας τι χαζομάρες γράφαμε.. !!! καλα τα yamaha... πολυ αξιόπιστα.. αλλά... οι αναρτήσεις κανουν την διαφορά... σύντομα θα σας πω απόψεις απο ενα fe 450 08...
 12. ALEXANDER!

  HUSABERG 400 na to parw?

  4 χρόνια μετά... τα berg τελικά είναι καλά μηχανάκια ??
 13. Πιστεύω οτι η κίνηση και το ηθος του κιθαρίστα.. θα έκαναν ακόμα και τον πλουσιότερο άνθρωπο να φανεί μηδενικό .. !!!
 14. κάτσε κάντε το μονος σου... !!! τι διάμετρο έχεις καλάμι 45. ή 50 ?? εγω για το husky πήρα original στα 8 ευρώ την μια.. υπολόγιζε τα μισά για το δικό σου.. μαζι αλλάξε και λαδάκια.. αλλα εαν πιάνει και λιγο το χερι σου καντό μονος σου !! www.dirt-bike.gr εχει ενα σωρό tutorials !!
 15. ALEXANDER!

  Husaberg fe650 e '03

  ανάλογα με την την κατάσταση και τις ώρες λειτουργίας... εαν το πάρεις προληπτικά... αλλάζεις μια μπιέλα... εαν εχει ζοριστεί εκει θα χτυπήσει πρώτα.. οχι το berg αλλα οποιοδήποτε μηχανάκι πολεμικό.. ζήτα και την βοήθεια των experts www.dirt-bike.gr
 16. το βιντεάκι πρεπει να αλλάξει τιτλο !! πως να ξεφορτωθείς το BMW μηχανάκι σου... και το απολαύσεις !!
 17. ALEXANDER!

  G650GS ... αυτό το όνειρο

  Ωραιο μηχανάκι προσεχε το γιατι μπορεί ευκολα να γίνει το ονειρο που έγινε εφιάλτης !!
 18. 1-2-τρίο! The Striple has gone !!

 19. Με ολη την αγαπη μου στην βασιλική οικογένεια.. που μας ζάλισε τα @@ ολές αυτές τις ημέρες !!
 20. οταν ανειγεις τον διακοπτη κανει ypvs check ?? βγάλε τις ντίζες και αφησε τις βαλβίδες τερμα ανοιχτές.. κανενα carb καθάρισες ??
 21. ( spam onnn ) Δεν μεγάλωσα σε βίλα το σχολείο μου ηταν δημόσιο τα goodys δεν μου άρεσαν ποτε μονο mc donalds !! ο πατέρας μου φοράει γραβάτα αυστηρά σε γάμους βαπτίσεις και λοιπές κοινωνικές εκδηλώσεις !! πάντα έπαιζα στην γειτονιά με τα υπολοιπα παιδάκια.. Χ5 πήρα πρόσφατα λόγο χώρου για ενα ταξίδι που ήθελα να κάνω.. στα 28 μου οχι στα 18 μου... όσο για σένα.. καραφλή.. και άτριχη p@tanitsa !! ρε χαραμοφάη της τουμπας.. ρε λαμογιο των πακετάδων ( ημουν και πακετάς απο τα 16-18 μου στην θερμη ναι μοίραζα χαβιάρι και moet ! ) ρε παστίτσιο με ποδια !! ρε αρχηγέ της πανελήνιας της ΜΟΤΟΕ ! απο πότε τα πολλά κυβικά και τα άλογα σε αυτοκίνητο σε έκαναν γλήγορο ! εσένα και τα πλουσιόπαιδα τους φίλους σου... !! http://www.youtube.com/watch?v=fB4_IyEXW8Iclick me ! ( spam offf ) βόλτα θα πάμεεε ???
 22. ;) ευχομαι να μην την αποχωριστείς όπως έγινε με τους Nightwish...
×
×
 • Create New...