Jump to content

klab

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  4.558
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  58

Όλο το περιεχόμενο του μέλους klab

 1. Άνοιξα την μπαγκαζιέρα να πάρω ένα πανάκι να σκουπίσω τα νερά της βροχής και ανακάλυψα ότι είχε πάρει νερά και είχε γίνει ενυδρείο. Πρέπει να είναι 10 ημέρες τώρα η δουλειά και μάλλον από πιεστικό σε self service πλυντήριο. Τα αδιάβροχα μου κολύμπαγαν και μύριζαν μούχλα. ΑΛΛΑ το "καλό" δεν ήταν η βαλίτσα ενυδρείο. Είχε εκτονωθεί-διαρρεύσει μιά καλή ποσότητα σπρέι αλυσίδας μέσα στην βαλίτσα και όλα κόλλαγαν. Πουτάνα λέμε το σύμπαν, το νερό είχε πάει το σπρει παντού. Δεν έβγαινε η μαλάκια με τίποτα από όλες τι επιφάνειες.αδιάβροχα κλπ συμπράγκαλα μέχρι που δοκίμασα με βενζίνη καθαρισμού. Ευτυχώς πέτυχε. Τα αδιάβροχα θα μείνουν απλωμένα για 3-4 ημέρες μέχρι φύγει η μπόχα. Με τις υγείες μου
 2. klab

  ΜΕΣΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

  Με την προυπόθεση ότι έχεις τα χρήματα να πάρεις οποιοδήποτε από αυτά και όπως λες βασικό κριτήριο είναι ταξιδάκια και εθνικη τότε Vstrom 650. Αν δεν έχεις τα φράγκα...........μάζεψε για να πάρεις το Suzuki Τον κινέζο άστον στην άκρη μέχρι να αποδείξει τι ψάρια πιάνει σε βάθος χρόνου, τώρα είναι νωρίς να βγουν συμπεράσματα από τους beta testers.
 3. Κοίτα και την πίεση στα ελαστικά. Ξέρω έναν φίλο, φίλου, που έχει ένα γνωστό, αλλά δεν είμαι εγώ ............που την πάτησα μια μέρα και τράβαγα τα βυζιά μου όταν τσέκαρα το άερα.
 4. klab

  Α2 ΕΡΩΤΗΣΗ

  Και το βάρος της χρειάζεται.
 5. klab

  Με CBR και PCR

  Θα πάμε ρε, θα πάμε
 6. klab

  Ανανέωση

  Τα έξοδα σε σχέση με το 650 είναι μόνο τα αυξημένα τέλη κυκλοφορίας 55€ το ένα 135€ το άλλο. Όλα τα άλλα είναι ίδια και μπορεί να έχεις παρόμοια κατανάλωση, αν όχι καλύτερη με το 1250. Η ροπάκλα σε αφήνει να ρολάρεις με πολύ χαμηλές στροφές στην πόλη γιατί πολύ απλά δεν σου χρειάζεται να γκαζώσεις. Έχω CB400 και πήρα πριν 2μιση χρόνια και ένα CB1300, το βλέπω το έργο με τα μάτια μου καθημερινά. Ασφάλεια τα ίδια, λάδια ξύδια τα ίδια, τα λάστιχα 50€ διαφορά με σημερινές τιμές, πριν 2 χρόνια ήταν 20€ Εντός πόλης είμαι σε σχέση με το 400 είμαι συνήθως 1 λίτρο πάνω ανά 100χλμ, κοινώς μπούρδες διαφορά. Το μικρό 5,5 λίτρα/100χλμ (σχεδόν ποτέ, μπορεί 2-3 φορές στα 10 χρόνια) μέχρι 7 και το μεγάλο 7 εώς 8. Μετράω πάντα τις καταναλώσεις σε όλα μου τα οχήματα κάθε φορά που βάζω βενζίνη. Η κατανάλωση στο 1300 τσίμπησε προς τα πάνω μόνο όταν βγήκα στην εθνική οδό και πήγαινα.............δεν λέω πόσο γρήγορα αλλά κατανάλωση μέτρησα 9 και κάτι λίτρα αν αυτό μπορείς να ειπωθεί σαν ουσιώδης διαφορά. Εεε αυτό ήταν, το τρώει η ακινησία το 400άρι, ζήτημα να έχω κάνει 500χλμ σε δυο χρόνια, δεν θα με πιστεύουν όταν θα το περάσω πάλι ΚΤΕΟ την άνοιξη. Όσο για την χρήση που λες στην τελευταία παράγραφο θα σου πω ότι με το μεγάλο πάω πιο αργά και ήρεμα, γιατί όταν ξέρεις τι κρύβεται στο δεξί σου γκριπ απλά αδιαφορείς, δεν χρειάζεται να ξελιγώσεις-αξιοποιήσεις τίποτα, έχει γούστο να έχεις διαθέσιμο ότι χρειαστείς και ας μην το κάνεις ποτέ.....................παπάρια ποτέ ΥΓ1 Αναρωτιέμαι γιατί υπερασπίζομαι τόσο πολύ την αγορά ενός Bandit ΥΓ2 Να βρεις ένα με εξάτμιση Περιμένω νέα σου
 7. klab

  Ανανέωση

  Γιατί ότι πάλι bandit και μάλιστα το 1250cc; Το συμπαθώ το άτιμο και όταν είχε βγει η προσφορά πριν κάτι χρόνια που τα έδιναν καινούργια σε τιμή χώμα, σιχτίριζα που δεν είχα τα χρήματα. Όταν ανέβηκα πρώτη φορά στο 650 φίλου μου ένιωσα ότι ήταν μηχανή φτιαγμένη για ατελείωτα ταξίδια. Και αφού σου αρέσει και είναι και φθηνό για αυτό που δίνει, γιατί όχι;
 8. klab

  Yamaha MT-10 2022

  Το προηγούμενο μου άρεσε, τώρα κάτι δεν πήγε καθόλου καλά.
 9. klab

  Daytona Sprinter σχαρα

  Jebani ne ratwile din spiderman negone perquisit dewalt drillare
 10. klab

  Νέο αυτοκινητάκι

  Όντως αυτό με τα 87 δεν είχε τέτοιο πρόβλημα. Γενικά τα έχει κάνει σκατά με τοκάψιμο των λαδιων πχ στο Auris της αδερφής μου το οποίο πουλήθηκε σε μάντρα και το ξεφορτώθηκε αλλά και σε Corolla 1400 του 2003 συνάδελφου στην δουλειά και Yaris 1300 vvti φίλου μου.
 11. klab

  Νέο αυτοκινητάκι

  Yaris 1000άρι μεγαλύτερος τάφος δεν υπάρχει και στο λέω εγώ που έχω matiz 800cc. Η απόκριση στο γκάζι είναι δράμα, για την ακρίβεια θα το χαρκατήριζα υστέρηση και όχι απόκριση. Το yaris 1300 είναι πολύ καλύτερο αλλά τα μοτέρ τους έχουν κακή σχέση με την κατανάλωση λαδιού. Καμμία σχέση με τα παλιά αθάνατα toyota, θέλει καλό ψάξιμο από μάστορα. Τα πρώτα yaris, που δεν είχαν στάνταρ abs, είχαν ζήτημα με τα φρένα τους που δεν έπιαναν όλα μαζί ταυτόχρονα (τούμπα alert) Στην θέση σου θα πήγαινα μόνο για το Getz από αυτά τα 3 που αναφέρθηκαν.
 12. Έχω το 7400mp οπότε ήταν εύκολο να το δω. Προϊστορικά αλλά καλά μηχανάκια με πολλε΄ς ρυθμίσεις αλλά πάρα πολύ αργό στα mp3, ήταν από τις πρώτες γενιές που έπαιζαν mp3
 13. klab

  Ταινια LED - Help wanted

  Your england are getting bester and bester.
 14. klab

  Honda NT1100 2022

  Πάντα μου άρεααν οι τουριστικές μότο, αλλά θα ήθελα απο 4 κυλίνδρους και πάνω. Όταν κυκλοφορούσαν τα παλιά goldwing έβγαιναν σαν οικονομικότερες εναλλακτικές για τουστικές μοτοσυκλέτες, το Paneuropean στα 1300cc, το σπανιότερο Pacific Coast 800 και τα Deauville στα 650cc & 700cc με τα μοτέρ των Transalp. Αυτό μάλλον είναι κάτι ανάλογο καθώς οι τιμές των σημερινών GL1800 ξεκινάνε από 40.000€+ Το δε όνομα NT παραπέμπει στο Deauville NT700V αλλά μοιάζουν και στο look όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο.
 15. Ναι, αλλά πως μπορώ να σε βοηθήσω; Δεν λες τι θες.
 16. Όξω κόπρα με το Kymco που του έβαλαν αυτοκόλλητα kawaχάλια Μάθε μπαλίτσα ρεεεε
 17. Ο τάφος της piaggio να λείπει, ναι οδήγησα και αυτό το πράγμα για μια ολόκληρη ημέρα. Αν μετράει πολύ το οικονομικό πάρε το SYM jet αλλιώς θα σου πρότεινα το Honda PCX 125 που μου άρεσε πολύ, αλλά πάει ένα χιλιάρικο πάνω. ΥΓ ευτυχώς δεν βγάζει η kawaσαύρα σφούχτερ και γλυτώσαμε από τον κσίνο.
 18. Το burgman το καβάλησα πρόσφατα, τα φρένα είναι ανύπαρκτα και οι τροχοί πολύ μικροί για τέτοια μαούνα οπότε η σταθερότητα του ήταν Στα θετικά η επιτάχυνση μέχρι τα 110 πολύ smooth και σχετικά σβέλτα όπως και η καλή ανεμοκάλυψη. Εμένα δεν μου άρεσε, αν δεν τα οδηγήσεις να μην τα αγοράσεις σαν γουρούνι στο σακί γιατί μετά δεν έχει γυρισμό.
 19. Κανονική είναι τιμή εννοείται μαζί με την βαφή. Δεν ρώτησες κοστολόγιο πριν ξεκινήσεις τις εργασίες;
 20. Υπάρχουν συνεργεία ελέγχου στάθμης θορύβου της τροχαίας, κοινώς μπλόκα με ηχόμετρα. Είναι σαν τα γνωστά που γράφει και η αστυνομία τα μπαράκια για ηχορύπανση, κοινώς ο εξοπλισμός υπάρχει. Αν πέσεις σε τέτοιο έλεγχο (όχι κωλόμπαρου) με εξάτμιση εκτός ορίων πχ +3db πάνω από ότι λέει η άδεια κυκλοφορίας τσιμπάς πρόστιμο. Ακόμα χειρότερα αν είσαι +6db ή βεβαιωθεί υπέρβαση των 105db, θα παρακαλάς να αρκεστούν στο πρόστιμο, αλλιώς έχει κατάσχεση επί τόπου. Έλεγχο κάνεις μόνο για τον θόρυβο και τίποτε άλλο, φλόγες, καπνοί και ουράνιο τόξα είναι για "άλλες" εξετάσεις. ΥΓ πως βάζουμε spoiler γμτπτνμ; Υπάρχει υπουργική απόφαση του 1992 που στην ουσία ακολουθεί οδηγίες από την ΕΕ όταν ακόμα λεγόταν ΕΟΚ πριν το 1980 η οποία μιλάει για χρήση κάρτας θορύβου αλλά ας το κάνουμε γαργάρα γιατί δεν θα μπορούμε ούτε στο ρελαντί να οδηγούμε χωρίς "θερμοσίφωνες". Για να μην καρφωνόμαατε μόνοι μας δεν θα γράψω φεκ και αριθμούς κοινοτικών οδηγιών.......και πολλά είπα .
 21. Έχε υπ όψιν σου ότι δεν χρειάζεται ντεσιμπελόμετρο για να σε γράψουν όταν δεν έχει σιγαστήρα (που είναι οφθαλμοφανές) Η παράβαση είναι: Μη εφοδιασμός οχήματος με αποτελεσματικό σιγαστήρα Ο κινητήρας εσωτερικής καύσης, ο οποίος χρησιμοποιείται για την προώθηση οδικού οχήματος, επιβάλλεται να είναι εφοδιασμένος με αποτελεσματικό σιγαστήρα, κατάλληλο να μειώνει το θόρυβο, ο οποίος προκαλείται από την έξοδο των καυσαερίων και τέτοιας κατασκευής, ώστε να μην δύναται να τεθεί εκτός λειτουργίας από τον οδηγό από τη θέση του. Νόμος Ν.2696/1999 άρθρο 81 παράγραφος 12 φεκ 57α και αναπροσαρμογή νόμων Ν.3542/02.03.2007 φεκ 50Α & Ν.4530/30.03.2018 φεκ 59Α
×
×
 • Create New...