Γιαννης Κρήτη 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2016 Παιδιά μια ερωτηση για οποιον γνωριζει.Μου εστειλε ο αντιπροσωπος να συμπληρωσω εξουσιοδοτηση για να μπορεσει να μου βγαλει αδεια και πινακιδες. Πρεπει ομως απ' οτι μου ειπε να αναγραψω ως διευθυνση μια διευθυνση στον νομο αττικης (φιλου, συγγενη) για να μπορεσει να κανει την διαδικασια. Με διαβεβαιωσε πως το θεμα ειναι καθαρα τυπικο και πως δεν προκειται ποτε να παει κανενα χαρτι απο το υπουργειο σε αυτην τη διευθυνση ή κατι τετοιο. Το φοβαμαι ομως γιατι εμενα η κατοικια μου ειναι θεσσαλονικη.. μην προκυψει κανα θεμα με ασφαλεια ή οτιδηποτε. Μηπως να τις εβγαζα μονος μου εδω τις πινακιδες;φιλε μου ακριβω ακριβως το ιδιο εγινε και με εμενα. Γι αυτο και μου ειπε ο ασφαλιστης μου να τις βγαλω στο αγρινιο οπως σου ειχα πει. Δεν ειναι οτι θα σου παιξουν ταπα τα παιδια αλλα το θεμα με την ασφαλεια ψαξε.. Ελπιζω να σε βοηθησα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2016 φιλε μου ακριβω ακριβως το ιδιο εγινε και με εμενα. Γι αυτο και μου ειπε ο ασφαλιστης μου να τις βγαλω στο αγρινιο οπως σου ειχα πει. Δεν ειναι οτι θα σου παιξουν ταπα τα παιδια αλλα το θεμα με την ασφαλεια ψαξε.. Ελπιζω να σε βοηθησα...Τι να σου πω ρε Γιαννη. Ρωτησα σημερα στο τηλ κεντρο της insurancemarket. Μου ειπαν δεν παιζει ρολο η πινακιδα...τωρα τι να πω... θα ρωτησω κι αλλου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tracter 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2016 για paddock εννοείς κάτι τέτοιο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2016 για paddock εννοείς κάτι τέτοιο?yep. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2016 Τι να σου πω ρε Γιαννη. Ρωτησα σημερα στο τηλ κεντρο της insurancemarket. Μου ειπαν δεν παιζει ρολο η πινακιδα...τωρα τι να πω... θα ρωτησω κι αλλου.Νέα επικοινωνια με mydirect. Η πινακιδα επηρεαζει το υψος των ασφαλιστρων μονο σε περιπτωση που υπαρχει ιστορικο ατυχηματος στον οδηγο. Κατα τα αλλα μονο ο τοπος διαμονης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 Θα προσπαθησω να φανω οσο το δυνατον πιο ψυχραιμος...Μολις με πηραν απο την αντιπροσωπεια.Οι φωστηρες του Σαρακακη που προφανως δεν ξερουν που πανε τα 4 του εστειλαν το cb μου σε gloss μαυρο και οχι ματ...Δηλαδη αυτο: αντί για αυτό:Οταν τους ενημερωσε το παληκαρι πως ΜΑΤ ειχε παραγγειλει και οτι για ΜΑΤ εχει λαβει προκαταβολη του ειπαν πως εριξαν μια ματια στις κουτες, είδαν το μπροστα φτερο που ειναι ματ και υπεθεσαν πως ειναι ολο το μηχανακι ετσι... Μαλιστα ο ιδιος ο αντιπροσωπος τους εδειξε στην ιστοσελιδα του (την δικια του και χι του Σαρακακη...) τα χρωματα που εχει το νεο cb, για να συνεννοηθουν.Εχουν ερθει Ελλαδα μονο 12 cb με αυτην την παρτιδα... δεν υπαρχει κανενα μαυρο ματ, και αν περιμενω μπορει να πιασουμε και Μαρτιο.Τα αυτοκολλητα μπορω να τα βγαλω αλλα θα μεινει ενα κομματι κιτρινο στο ντεποζιτο γιατι απο εκει δεν βγαινει (μαλλον ειναι βαφη)... Γυφτικο τσαντιρι δηλαδη......και το συγκεκριμενο μαυρο μου φαινοταν το πιο ασχημο απ'ολα...Περιμενω τωρα να μου στειλουν φωτο απο την κουτα για να το δω και να το σκεφτω... Το παληκαρι δεν ηξερε κι αυτος τι να μου πει. Θα το κοιταξει μαλιστα μηπως κανουν και τιποτα καλυτερο για την ολη ταλαιπωρια... και φαντασου πως δεν ειναι ΚΑΝ δικο τους σφαλμα... απλα ο ΣΑΚΑΡΑΚΑΣ δεν ξερει τι του γινεται...ουτε τι εισαγει ΟΥΤΕ ΚΑΝ σε ποια χρωματα βγαινουν τα μοντελα του...ελεος... θα σκασω...Καταλαβαινω πως ειναι "ασπρο βασανο" το χρωμα αλλα ρε πουστη μου γειωθηκα πολυ ασχημα και ξενερωσα...τοσον καιρο μετραω τα λεπτα, οχι τις μερες...Τεσπα...θα γραψω στανταρ στα εξαπτερυγα του Σακαρακα...οχι οτι θα βγει κατι αλλα να μην μας περνανε και για μπουφους...Στο εξωτερικο αληθεια πώς θα αποζημιωνοταν ενας πελάτης για όλο αυτο; Εδω; Ελλανταρα;Μπορω να διεκδικησω κατι;Να παω για το γυαλιστερο τωρα που ηρθε και ειναι ζεστο και ετοιμο;Να περιμένω και να το πάρω όπως γουσταρω;Ευχαριστω παιδια και σορυ για την ενταση... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 Στο εξωτερικο αν κ σπανιζουν τετοια λαθη γιατι εν γενει ειναι πιο επαγγελματιες, ομως οποτε συμβουν σου πετανε 3 συγνωμες τυπικες οσο δε παει κ τελος. Εκτος κ αν υπαρχει γραπτη δεσμευση για κατι οπου εκει υπαρχουν κ γραπτες ρητρες οποτε τις πληρωνουν αλλα παμε αλλου μετα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 Ω ρε πίκρα... Εμένα πάντως μου αρέσει και το γυαλιστερό αν και από αυτή την φωτό δεν μπορώ να καταλάβω και πολύ πως δείχνει. Όταν σου στείλει ανέβασε να δούμε!Αν αποφασίσεις να πάρεις το γυαλιστερό κάνε καμιά μπλόφα του στυλ θέλω προκαταβολή πίσω γιατί άλλο παρήγγειλα και άλλο ήρθε. Τρίξε λίγο τα δόντια, χαμένος δεν θα βγεις πιστεύω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 αν καταφερεις να κερδισεις και κανα ευρω παρε αυτο το χρωμα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 Μολις μου εστειλε φωτο:Να ξαναπω πως απο τα παιδια στην αντιπροσωπεια δεν εχω κανενα παραπονο. Ειναι αψογοι σε ολα και σην συμπεριφορα. Αλλουνου ειναι το σφαλμα. Μου κανουν λογω του θεματος που προεκυψε δωρο τα μεταφορικα απο Αθηνα. Και μπραβο τους.Τωρα σκεφτομαι μηπως ο Σαρακας τελικα δεν το εισαγει ΠΟΤΕ το μαυρο ματ και μεινω να περιμενω τζαμπα τελείως...δεν ξερω... για πειτε ρε παιδια... 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 εγω δεν υπηρχε περιπτωση να περιμενω μεχρι μαρτιο ,θα εκανε καμια ωραια μερα αρχες μαρτι δεν θα ειχα μηχανη και θα τρελενομουν,η μηχανη ειναι κουκλα αμα γλυτωσεις και καποια ευρω ακομα καλυτερα,παρτιν και παμε βολτα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 Μπορεί να είναι αυτό που λες... Όπως το ακούω ή θα αργήσει άπειρα ή δεν θα το φέρει. Εγώ στη θέση σου όμως θα το έψαχνα να μάθω ακριβώς τι θα γίνει.Αλλά και πάλι ρε φίλε δεν είχα δει του 16.. "νταξ".... καυλα και αυτό. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Deluxe 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 Κοίτα να δεις παιχνίδι της 'τυχης' τώρα.... Από την αρχη του θέματος που το παρακολουθώ θυμαμαι ότι ενας από τους κυριότερους προβληματισμούς σου ήταν στο χρωμα!Πλέον, έτσι όπως εξελίχθηκε η κατάστασή έχεις να επιλέξεις νομίζω ανάμεσα στις εξής επιλογές:1)Συμβιβάζεσαι με το χρώμα που εχουν φέρει και την προσφορα των μεταφορικων2)Συμβιβάζεσαι με το χρώμα εφόσον δεχθούν να κάνουν και μια μικρή έκπτωση, εκτός των μεταφορικών3)Περιμενεις.... όσο είναι να περιμενεις για να πάρεις τελικά αυτό που έχεις παραγγείλει , εφόσον αντέχεις :)Είναι δύσκολο βεβαία για εμας που δεν είναι δική μας αγορα να καταλάβουμε τον "πονο" σου με το χρώμα , οποτε μην σε επηρεάσουμε/επηρεάσουνε και πολύ..Κάνε αυτό που πιστεύεις εσυ ότι θές κυριως..Και προσωπικη γνώμη, αν τελικά αποφασισεις να κρατησεις αυτό που ήρθε τωρα, μην ασχοληθείς να βγάλεις καν τα αυτοκόλλητα..Την μηχανή θα την λατρέψεις στο δρόμο κυρίως και στην οδήγηση και το χρώμα απλα θα γίνει συνήθεια! :)(Αρκει να μην πετύχεις στον δρόμο μετα κανενα ματ και σε παρουν τα δακρυα τελικά.. :P ) 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 Το ματ και εμενα μου αρεσει περισοτερο αλλα εχω ματ κρανος και επαθα κ εμαθα δεν ειναι για Ελλαδα το μαυρο ματ δεν αντνακλαει καθολου τον ηλιο κ περαν οτι καιγεσαι φθειρεται κ πιο γρηγορα...Αν ΔΕΝ σε χαλαει το γυαλιστερο (πραγμα υποκειμενικο) τοτε παρτο, παντως η κιτρινη γραμμη εμενα με χαλαει λιγο θα προτιμουσα ασπρη ή γκρι κ δεν θα ειχα προβλημα να περιμενω δυο μηνες να ερθει αυτο που μου αρεσει.Αν δεν εχεις αλλο μηχανακι ζητα για το διαστημα αναμονης μηχανακι αντικαταστασης, εμενα μου ειχαν δωσει οταν περιμενα 1 μηνα ενα αντλακτικο στην εγγυηση. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 Τα μεταφορικα δεν ειναι και κανενα τρομερο κοστος, οποτε μια επιπροσθετη εκπτωση θα μπορουσες να την ζητησεις, εφοσον αποφασισεις να την κρατησεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 Κοίτα να δεις παιχνίδι της 'τυχης' τώρα.... Από την αρχη του θέματος που το παρακολουθώ θυμαμαι ότι ενας από τους κυριότερους προβληματισμούς σου ήταν στο χρωμα!Eιδες ειρωνια ρε φιλε; Αυτο σκεφτομουν κι εγω...καταρα απο την αρχη να ασχολουμαστε με το χρωμα...Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα αντιπροσωπου παντως. Ο ιδιος ο Σαρακας θα επρεπε να κανει κατι αλλα τελος παντων...πιασε το αυγο και καντου μοϊκανα... Ο κυβος ερριφθηI pulled the trigger που λενε και στο χουριό μ'Εδωσα το ΟΚ. Αυριο βγαινουν πινακιδες.Σας ευχαριστω παιδια ολους! 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 Eιδες ειρωνια ρε φιλε; Αυτο σκεφτομουν κι εγω...καταρα απο την αρχη να ασχολουμαστε με το χρωμα...Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα αντιπροσωπου παντως. Ο ιδιος ο Σαρακας θα επρεπε να κανει κατι αλλα τελος παντων...πιασε το αυγο και καντου μοϊκανα... Ο κυβος ερριφθηI pulled the trigger που λενε και στο χουριό μ'Εδωσα το ΟΚ. Αυριο βγαινουν πινακιδες.Σας ευχαριστω παιδια ολους!Μεγεία, και αν ειναι το μαυρο που ποσταρες παρπάνω, κουκλι ειναι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skoufos 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 Τι να σου πω ρε Χ. Αυτό το χρώμα το έχεις μαράζι και αποφάσισες να περιμένεις για να μη συμβιβαστεί μέχρι τώρα. Το αν μ' αρέσει εμένα ή οποιουδήποτε άλλου μικρή σημασία έχει. Το θέμα είναι να σ' αρέσει εσένα και όπως είπε κι άλλος συμφορουμίτης να το χαρείς και να μη σιχτιρίσεις αν δεις αύριο μεθαύριο κανένα άλλο ματ σε φανάρι. Δύσκολο να έρθω στη θέση σου, αλλά μάλλον δε θα άντεχα να περιμένω άλλο. Ζήτα κάτι παραπάνω (αν δεν το πάρεις σε ρευστό, πιο εύκολο θα είναι να το πάρεις σε αξεσουάρ). Και βάλτε στη ζυγαριά. Άλλωστε μέχρι πρότινος ήσουν έτοιμος για έναν συμβιβασμό σε περίπτωση που βρισκόταν μια αξιοπρεπής πρόταση στα μεταχειρισμένα. Ε τώρα μπορεί να κάνεις το συμβιβασμό, να γλιτώσεις κάτι παραπάνω και να το πάρεις και καινούριο! Always look on the bright side of life! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 Απλα ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΜΑΡΤΙΟ. Με τιποτα. Τελος. 3 χρονια περιμενα. (για να μην βαλω και τα χρονια απο την εφηβεια μου... χα χα)Οταν το δω απο κοντα θα φυγουν ολα αυτα πιστευω.Ασε που οι ανθρωποι ετσι ειμαστε. Αν ειχα παρει το ματ μετα απο καποιον καιρο θα εβλεπα το γυαλιστερο και θα ελεγα "παιζει να εκανα μακακια που πηρα το ματ"Κι αυτο μαυρο ειναι στο κατω κατω. Ολα καλα.Και να σου πω ρε σκουφε ,γιατι κι εσυ ψειρας εισαι σε κοβω, μακαρι στην ζωη μου οι συμβιβασμοι που εκανα και θα κανω να ειναι παντα τετοιοι... 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 Το συγκεκριμενο της φωτο ειναι απλα τουμπανο!! Θεωτω πως τα αυτοκολλητα και η γυαλαδα του το κανουν πολυ επιβλητικο και ομορφο. Οταν ηθελα να παρω το citycom ημουν μεταξυ ασπρου και μαυρου ματ. Ενω ημουν ετοιμος να κλεισω το μαυρο, εν τελει πηρα το ασπρο και δεν το μετανοιωσα καθολου! Το ματ καλως η κακως γρατσουνιεται και δεν καθαριζει. καλοριζικο και καλα χιλιομετρα να χεις!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 Και να σου πω ρε σκουφε ,γιατι κι εσυ ψειρας εισαι σε κοβω, μακαρι στην ζωη μου οι συμβιβασμοι που εκανα και θα κανω να ειναι παντα τετοιοι...Ειμαι της αποψης, καθε εμποδιο για καλο. Επειδη φαινεσαι ψειρας καλυτερα το γυαλιστερο. Το ματ γρατζουνιεται πολυ ευκολα, ενω το γυαλιστερο οχι. Με το καλο να την παραλλαβεις!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 Απλα ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΜΑΡΤΙΟ. Με τιποτα. Τελος. 3 χρονια περιμενα. (για να μην βαλω και τα χρονια απο την εφηβεια μου... χα χα)Οταν το δω απο κοντα θα φυγουν ολα αυτα πιστευω.Ασε που οι ανθρωποι ετσι ειμαστε. Αν ειχα παρει το ματ μετα απο καποιον καιρο θα εβλεπα το γυαλιστερο και θα ελεγα "παιζει να εκανα μακακια που πηρα το ματ"Κι αυτο μαυρο ειναι στο κατω κατω. Ολα καλα.Και να σου πω ρε σκουφε ,γιατι κι εσυ ψειρας εισαι σε κοβω, μακαρι στην ζωη μου οι συμβιβασμοι που εκανα και θα κανω να ειναι παντα τετοιοι...μην προσπαθεις να αποφυγεις την βολτα επειδη θα πεσει τσαι περα απο τον χαβαλε μιας και εισαι σαλονικιος κανονιζουμε και με αλλα παιδια της μεσαιας ταξης ;P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 μην προσπαθεις να αποφυγεις την βολτα επειδη θα πεσει τσαι περα απο τον χαβαλε μιας και εισαι σαλονικιος κανονιζουμε και με αλλα παιδια της μεσαιας ταξης ;POυ παιδια δεν το συζηταμε! Εννοειται και το 'χω ξαναπει! Απλα για να μην κουβαλατε ολοκληρες τσαγιερες :p δωστε μου ενα μικρο διαστημα προσαρμογης απο την παπια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 Oυ παιδια δεν το συζηταμε! Εννοειται και το 'χω ξαναπει! Απλα για να μην κουβαλατε ολοκληρες τσαγιερες :p δωστε μου ενα μικρο διαστημα προσαρμογης απο την παπια.εχω οδηγησει cb500x εχει πιο ωραια λειτουργεια το μοτερ του απο οτι το δικο μου για τα γουστα μου και μεγαλυτερη τελικη αλλα η ροπη ειναι αρκετα μικροτερη , θα προτιμουσα το μοτερ σου παντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 Καλοριζικο! Ας μπορουσα να παω αυριο να παραγγειλω καινουργιο ενα μηχανακι που καραγουσταρω κι ας ερχοταν χωρις πλαστικα, η αβαφο εντελως. Κι οπως ειπες μακαρι ολοι οι συμβιβασμοι στη ζωη να ηταν τετοιοι! Καλες βολτες, καβαλα το και ξεκινα τα χιλιομετρα! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες