Datr 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2022 Καλησπερα στο φορουμ, τι γνωμες εχετε για το νεο παπακι της αγορας? Ξερω ειναι πολυ νωρις για να μιλησουμε για θεματα αξιοπιστιας, υπαρχει κανεις εδω που να το χει αγορασει? Απο εμφανιση πολυ μπροστα, και απο περιφερειακα αποτι ειδα, αλλα το κυριοτερο ειναι η τιμη (2300??). Σκεφτομαι να κανω την αγορα, καθε γνωμη σεβαστη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2022 Παίζει να ξέρεις μόνο εσύ την υπαρξή του. Η Malagutti τι είναι τώρα; Κινέζικη όπως σχεδόν όλες οι πρώην Ιταλικές; Ή παραμένει Ιταλική; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2022 Από ότι είδα με ένα γρήγορο googleαρισμα, είναι θυγατρική της KSR από το 2018. Καλό δείχνει αλλά αν δεν το δω από κοντά δεν μπορώ να έχω σαφή γνώμη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crussifier 392 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2022 Τούμπανο εμφάνιση και δίσκάρα τρακόσα είκοσι χλστά -> 10 άλογα 2300 βέβαια https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/318785251-malaguti 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Datr 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2022 πριν 4 ώρες, το μέλος crussifier έγραψε: Τούμπανο εμφάνιση και δίσκάρα τρακόσα είκοσι χλστά -> 10 άλογα 2300 βέβαια https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/318785251-malaguti 2300 σχετικα κομπλε τιμη ειναι συγκριτικα με τα υπολοιπα πλεον. Πολλα για παπι βεβαια. Τι λετε να κανω την αγορα αξιζει το ρισκο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crussifier 392 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2022 πριν 2 ώρες, το μέλος Datr έγραψε: 2300 σχετικα κομπλε τιμη ειναι συγκριτικα με τα υπολοιπα πλεον. Πολλα για παπι βεβαια. Τι λετε να κανω την αγορα αξιζει το ρισκο? μα δεν έχει τπτα φοβερό, ο υπερβολικός δίσκος και η πολύ επιθετική εμφάνιση μπορεί να κρύβουν μέτρια κατασκευή π.χ τη Μπαλαμούτι την έχει το KSR Group όπως είπε και ο φίλος παραπάνω , άρα μιλάμε για κινεζικά εξαρτήματα σε πολύ χαμηλή τιμή , τι μπορεί να παει στραβά ? άμα σου αρέσει όμως , πάρτο μια βόλτα , οδήγησε και τον ανταγωνισμό του (π.χ SYM VF 125) ή και κάνα γλAstrea Grand X , γιατί όχι ) και πάρε αυτό που γουστάρεις πιο πολύ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Datr 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2022 πριν 4 λεπτά, το μέλος crussifier έγραψε: μα δεν έχει τπτα φοβερό, ο υπερβολικός δίσκος και η πολύ επιθετική εμφάνιση μπορεί να κρύβουν μέτρια κατασκευή π.χ τη Μπαλαμούτι την έχει το KSR Group όπως είπε και ο φίλος παραπάνω , άρα μιλάμε για κινεζικά εξαρτήματα σε πολύ χαμηλή τιμή , τι μπορεί να παει στραβά ? άμα σου αρέσει όμως , πάρτο μια βόλτα , οδήγησε και τον ανταγωνισμό του (π.χ SYM VF 125) ή και κάνα γλAstrea Grand X , γιατί όχι ) και πάρε αυτό που γουστάρεις πιο πολύ Παντως το ειδα απο κοντα, τα πλαστικα κτλπ φαινονται πολυ ποιοτικα. Τεστ ντραιβ δεν το εδινε ακομα για να δοκιμασω, το μονο που με προβληματιζει ειναι το μοτερ του που δεν ειναι δοκιμασμενο και δεν μπορω να βρω πληροφοριες παραπανω. Αυτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2022 625 SMC δεν έχεις; Τί την κοιτάς την πάπια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2022 πριν 37 λεπτά, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: 625 SMC δεν έχεις; Τί την κοιτάς την πάπια; Αυτό και να το έχεις, είναι σαν να μην το έχεις. 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.523 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2022 (τροποποιήθηκε) Οπως είπε και ο Κοσμας ο Αιτωλός για το Malagutti Ἤ τρεῖς μέρες ἤ τρεῖς μῆνες ἤ τρία χρόνια θά βαστάξη." Και για τα ΚΤΜ: "Θά είναι σάν να έχεις μεκανάκι, καί σάν να μήν έχεις" Τροποποιήθηκε Μάρτιος 21 , 2022 από τον costikos 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Datr 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2022 πριν 3 ώρες, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: 625 SMC δεν έχεις; Τί την κοιτάς την πάπια; Που κολαει η παπια με το smc ρε συ? Το παπι για τη δουλεια το θελω, οσο και αν μαρεσει να πηγαινω με το 625 . Μαγκες δεν ξερω τι λετε για το 625, αλλα εγω εχω μεινει μαλακας μετα το 640 που ειχα... Προσοχη θελει στα σερβις κτλπ και να το δουλευεις σωστα τιποτα αλλο. Μια τρομπα συμπλεκτη εβγαλε μονο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peperr 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2022 Το KSR group διευθύνεται από τον ίδιο άνθρωπο που κατέστρεψε την Kawasaki στη χώρα μας (δεν υπάρχει πλέον αντιπροσωπεία στην Ελλάδα από 1-1-2022) Από την άλλη έχει φέρει ενα παπί με ωραία εμφάνιση αλλά δεν το δίνει για τεστ στα περιοδικά και στα ειδικευμένα μέσα Η απόφαση αν θα το πάρεις όλη δική σου 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Datr 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2022 Πετυχα 1 στο δρομο σημερα.. πηγα απο γνωστα μαγαζια να ρωτησω τιποτα μπας και μαθω αν και ψιλομαλακιες λενε αυτοι. Δεν ειχανε στοκ παιδια, πηγα σε 3 μαγαζια και το καθενα ειχε πουλησει απο καμια 10αρια μεσα σε μια βδομαδα. Παιζει να γινει ψιλοχαμος με αυτα, επισης παιζει να ανεβει και η τιμη. Θα μαθουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.845 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2023 Την 21/3/2022 at 9:18 ΜΜ, το μέλος costikos έγραψε: Ἤ τρεῖς μέρες ἤ τρεῖς μῆνες ἤ τρία χρόνια θά βαστάξη." ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ Συγνώμη για την ανασκαφή παλιου θρεντ αλλά έπεσα πάνω σε αυτό και με έπιασε νευρικό Να σαι καλά ρε άνθρωπε μου εφτιαξες την μέρα Πάντως Μαλαγκουτι δεν βλέπω πολλά εδώ. Περισσότερο το VF125 πουλάει από ότι φαίνεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babis3g 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2023 (τροποποιήθηκε) και εγώ τώρα βλεπω το τόπικ γιατί πριν δεν ήμουν μέλος το vf125 διαβάζω ότι έχει Ταϊβανέζικο κινητήρα (όχι πού είναι άσχημος, απλός τετράχρονος, πόσο λάθος να είναι αν δεν είναι τέρμα γκάζι συνέχεια) αλλά βλέπω το μαλακούτι έχει χαρακτηριστικά χόντα και επίσης πέτυχα μία θετική κριτική Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2023 από τον babis3g Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.845 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2023 (τροποποιήθηκε) πριν 9 ώρες, το μέλος babis3g έγραψε: έχει Ταϊβανέζικο κινητήρα Μα η SYM σαν εταιρία Ταϊβανέζικη είναι, όπως και η Kymco. Ο ψεκασμός στα SYM/Kymco πάντως είναι Keihin. πριν 9 ώρες, το μέλος babis3g έγραψε: αλλά βλέπω το μαλακούτι έχει χαρακτηριστικά χόντα Οι περισσότεροι τέτοιου τύπου κινεζοκινητήρες είναι συνήθως αντίγραφα Honda XR και CG. Κάποιοι αντιγράφουν τα μοτέρ των Suzuki DR. Η σχεδίαση είναι η ίδια ναι, αλλά τα μέταλλα και η ποιότητα κατασκευής σαφώς δεν συγκρίνονται με τα "γνήσια". Ειδικά αυτοί οι αερόψυκτοι Honda/Suzuki σε 125/150/200 κυβικά αποδείχθηκαν πάρα πολύ αξιόπιστοι. Τώρα στο βίντεο, ίσως στο Malaguti ο κύλινδρος του CRF να ταιριάζει κουτί αν δεν χρειαστεί κάποια εργασία στα κάρτερ. Δεν κερδίζεις όμως μόνο από το να βάλεις ένα μεγαλύτερο έμβολο...πρέπει να πειράξεις και άλλα πράματα. Waste of money... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2023 από τον ShapeshifterGR98 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geogotsktm 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 Την 21/3/2022 at 12:12 ΠΜ, το μέλος Datr έγραψε: Καλησπερα στο φορουμ, τι γνωμες εχετε για το νεο παπακι της αγορας? Ξερω ειναι πολυ νωρις για να μιλησουμε για θεματα αξιοπιστιας, υπαρχει κανεις εδω που να το χει αγορασει? Απο εμφανιση πολυ μπροστα, και απο περιφερειακα αποτι ειδα, αλλα το κυριοτερο ειναι η τιμη (2300??). Σκεφτομαι να κανω την αγορα, καθε γνωμη σεβαστη! Πριν σου περιγράψω να σημειωθεί πως δύο χρόνια τώρα που το έχω σχεδόν δεν έχω κάνει σέρβις σε επίσημη αντιπροσωπεία. Το κάνω στην πόλη που ζω και δυστυχώς δεν έχει στα κοντά. Παρά μόνο στα 100 km απόσταση . Το έχω σχεδόν δύο χρόνια και έχω κάνει περίπου 34000κμ . Στα θετικά βάλε πως κάθε μέρα χρήση ( όχι delivery ) παίρνει αμέσως μπροστά, ωραίο στον δρόμο , καλά φρένα , καλά φώτα , ευέλικτο , μόνο ότι χρειάζεται από σέρβις . Έχει βγαλει στον χρόνο την μεγάλη σκάλα που δεν λειτουργεί σαν πρόβλημα και μου είπαν πως αλλάζεις όλο το φως περίπου 130 ευρώ , σέλα οπωσδήποτε τροποποίηση ( 140 με μεταφορικά ) την κόρνα που ανάλογα τις μέρες έχει την ανάλογη ένταση και τώρα ένα πρόβλημα ( ανεβάζει στροφές στο ρελαντί , ρεταρει , δεν ανεβάζει στροφές στην πορεία ) . Λογικό σαν πρόβλημα γιατί όπως σου είπα η χρήση είναι καθημερινή και κόβει εντός και εκτός χιλιόμετρα. Οικονομικό περίπου στα 2.2 με 2.3 λίτρα . Τα λάστιχα είναι λίγο ακριβά 185 ευρώ επώνυμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstakys 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 (τροποποιήθηκε) καλησπερα τωρα ειδα το φορουμ εχω το malaguti spectre gp 125 2 μηνες τωρα ειμαι στα 1300 χιλιομετρα το μηχανάκι ειναι πολυ αξιοπιστο απτα 400-500 χιλιομετρα αρχισα να το ανοιγω και δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα ουτε μοτερικα ουτε εξωτερικα ειναι σκυλι για οτι εχει περασει μέχρι στιγμης και φαινεται πως θα αντεξει, τωρα ο καιρος θα το κρινει αυτο αν θελετε την γνωμη μου σας προτεινω να το αγορασετε εχω περασει και απο βφ125 και αστρα Χ 125 και ντειτονα σπριντερ ολα ειχαν καπου τα θεματακια τους πχ το ντειτονα στα πλαστικα. εμενα προσωπικα με ελκυει η εμφανιση του και με τον καιρο θα δουμε και μοτερικη αξιοπιστια. αμα καποιον τον ενδιαφερει με κλειστα ματια να το παρει! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 15 από τον kwstakys ορθογραφικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες