TsifKwn 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2020 Παιδιά γειά σας. Έχω ένα ρημαδιασμένο kawasaki er6n του 2009 με 30.000 χλμ. Όλα προσεγμένα απο τότε που το πήρα με λάδια,φίλτρα,ξίδια,μπουζιά,βυζιά τα πάντα! 100 οκτάνια μόνο για καύσιμο και εντελώς μανίσια. Ούτε εξάτμιση ούτε τίποτα. Το πρόσεχα πολύ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ μία ημέρα πάω να βάλω μπροστά την μαλακισμ** και δεν έπαιρνεεεεεεεεεεε... Λέω εδώ είσαι ένεκα κορονοιού να σου κ άλλα έξοδα. Κάνει το τσεκ κανονικά με φώτα παντού, ο ήχος της τρόμπας κόβεται στη μέση και απλά δίνει μίζα αλλά δε παίρνει μπροστά. Επειδή τις τελευταίες ημέρες κάθε φορά που άνοιγα το γκάζι, δυνάμωναν τα φώτα υπέθεσα πως ήθελα μπαταρία. Πάω βάζω καινούργια, τίποταααα... Την πάω σε ένα μάστορα να μη σας τα πολυλογώ μου λέει θέλεις μάτι στροφάλου. Λέω πόσα; Λέει 160€, λέω φτιάξτη. Με παίρνει μετά απο καιρό τηλέφωνο μου λέει έλα είναι έτοιμη. Πάω ενα πρωί τίποτα η μαλακισμ***. Λέω τι έγινε; Λέει άσε να τη δώ και θα σε πάρω. Με παίρνει μετά απο καιρό μου λέει θέλεις κεντρικό διακόπτη, λέω να σου γαμ**** και άλλα έξοδα;; Δηλαδή ήμα ΔΕΝ τη πρόσεχα τι σκατά θα γίνοταν; Να μη τα πολυλογώ την παίρνω απο τον τύπο διότι έμεινα πολύ δυσαρεστημένος για πολλούς λόγους με σκοπό να τη πάω σε άλλο μάστορα. Βρίσκω ενα γνωστό, τη πάω του εξηγώ ΑΚΡΙΒΩΣ τι έγινε με τη μαλακισμ*** μου λέει θα δω και θα σε πάρω. Με τα πολλά, καταλήγει πώς μάλλον θέλει εγκέφαλοοοοοοοοοοο......... Λέω εδώ είμαστε. Μετά ως τελευταία μου ελπίδα βρίσκω ενα παλικάρι που ειναι ηλεκτρονικός-μηχανικός και πιάνουν τα χέρια του απο εγγυημένο άτομο συστημένος. Την πήρε 3 ημέρες. Άνοιξε ΟΛΑ τα καλώδια, ΟΛΕΣ τις επαφές, ΟΛΕΣ τις πρίζες, ΟΛΟΥΣ τους διακόπτες και δεν βρήκε τίποτααααααα......... Μάλιστα την 4η ημέρα με παίρνει τηλ μου λέει που είσαι; Λέω στη δουλειά. Λέει έρχομαι να σου παραδώσω τη μηχανή!! Λέω ώπααααααααααααααααααααααααα εδώ είσαιιιιιιιιιιιι με ένα 40αρι την έκανες λαχείο(εκτός τα άλλα 150 που έχασα)Έρχεται το παιδί στη δουλειά με το που παρκάρει για να κατέβει σβήνει μόνη της και δεν ξανά έπαιρνε.............. Έχω στεναχωρεθέι τόοοοοοοοοοοοσο πολύ. Την πρόσεχα, λίγα χιλιόμετρα και ξαφνικά με εγκαταλείπει με 3 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων να μη ξέρουμε 100% τι έχει η μηχανή. Έχουμε μείνει στο ότι θέλει εγκέφαλο. Του τέστι; 650 καινούργιο. Καλύτερα να τη πετάξω στη θάλασσα να ξεθυμάνω παρά να τη φτιάξω τη μαλακισμ****. Ελπίζω να μην παρέλυψα κάτι παιδιά. Όποια βοήθεια είναι πολύτιμη. Να συμπληρώσω πως η τελευταία μου ελπίδα πριν τη πετάξω στη θαλασσα(το εννοώ διότι είμαι σε νησί) είναι να τη πάω στη Kawasaki αντιπροσωπεια δηλαδη. Παιδιά SOS και με συγχωρείτε αν μακρηγόρησα η για τις χυδαίες λέξεις μου αλλα δεν μπορώ άλλο. Κάθεται 1 μήνα τώρα και τη τρώει η υγρασία!!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.296 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2020 Μπαμπά γειά σου. Από ανόρθωση-γεννήτρια, παραγωγή ρεύματος, έχετε μετρήσει αν είναι όλα καλά; Επίσης, όταν λες δεν παίρνει, δλδ τι ακριβώς κάνει και δεν παίρνει; Ποιά συμπεριφορά παρουσιάζει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2020 (τροποποιήθηκε) καταρχην επρεπε να την εχεις παει ηδη στην καβασακι η εστω σε καποιον μαστορα με ενημερωμενο καταλληλο διαγνωστικο να στην φισωσουν να δουν τι σφαλμα θα γραψει. η λογικη αυτο λεει. με μαντεψιες και αλλαζοντας απλα πραγματα μονο απο τυχη θα το πετυχαινατε. ο ηχος της τρομπας που κοβεται στη μεση τι σημαινει? μπορει να ναι παντως κατι πολυ απλο. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 10 , 2020 από τον Στέργιος Βήχος 2 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TsifKwn 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2020 πριν 1 λεπτό, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Μπαμπά γειά σου. Από ανόρθωση-γεννήτρια, παραγωγή ρεύματος, έχετε μετρήσει αν είναι όλα καλά; Επίσης, όταν λες δεν παίρνει, δλδ τι ακριβώς κάνει και δεν παίρνει; Ποιά συμπεριφορά παρουσιάζει; Παίχτη μου απόσον ξέρω απο τον τελευταιό ηλεκτρονικό-μηχανικό όλα είναι εντάξει στο λέω με επιφύλαξη θα τον ρωτήσω στο τηλ ξανά να το επιβεβαιβώσω ! βάζω κλειδί κάνει τσεκ κανονικα με τη διαφορά ΌΤΙ ο ήχος της τρόμπας βενζίνης κάτι σαν απαλό σφύριγμα (βζνννννννννν) κόβεται στη μέση δεν διαρκεί ας πούμε 3 δευτερόλεπτα αλλα 1.5 δευτερόλεπτο. Μου είπαν ότι το ρεύμα εκέι κόβεται γιαύτο δεν ολοκληρώνεται ο ήχος της τρόμπας. Επίσης κατι σημαντικό, παρατήρησα οτι τις 2-3 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ Η ΤΡΟΜΠΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΝ ΗΧΟ, Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΒΑΖΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. Πατάω μίζα δουλευει η μηχανή αλλά δεν παίρνει μπροστά. Θα προσπαθήσω να το τραβήξω βίντεο ( αν έχει μείνει μπαταρία ) Φαντάσου απλά πως είναι οταν πατασ μια μίζα έχεις ήχο αλλά δε πάιρνει μπροστά Ελπίζω να σε βοήθησα γιατί είμαι άσχετος όσον αφορά τα μηχανολογικα πριν 3 λεπτά, το μέλος Στέργιος Βήχος έγραψε: καταρχην επρεπε να την εχεις παει ηδη στην καβασακι η εστω σε καποιον μαστορα με ενημερωμενο καταλληλο διαγνωστικο να στην φισωσουν να δουν τι σφαλμα θα γραψει. η λογικη αυτο λεει. με μαντεψιες και αλλαζοντας απλα πραγματα μονο απο τυχη θα το πετυχαινατε. ο ηχος της τρομπας που κοβεται στη μεση τι σημαινει? μπορει να ναι παντως κατι πολυ απλο. Λάθος μου που δεν τη πήγα στη kawasaki απο αρχής το παραδέχομαι. Είχα λόγο όμως. Προσπάθησα να εξηγήσω παραπάνω πως είναι περίπου όταν κόβεται ο ήχος της τρόμπας. Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου και εσένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.296 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2020 Όταν δεν παίρνει, η μίζα ακούγεται να γυρνάει πρόθυμα και ορεξάτη ή σαν ξεψυχισμένη, σαν να ζορίζεται; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TsifKwn 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2020 Πρόθυμα και ορεξάτη φίλε μου. Μόνο 2 φορές που άδειασε η μπαταρία απο τις πολλές μίζες-δοκιμές ακουγόταν λίγο. Ο εγκέφαλος έχει 2 φύσες σωστα; Η καθε φυσα δεν εχε καμια 30 μικρες τρυπουλες με κατι μικρα μικρα σιδερακια μεσα; Ισα που τα βλεπεις δηλαδη.. Ε, 2 απο αυτα τα σιδερακια ειχαν υποχωρησει προς τα πισω απο οτι ειδε το παιδι με αποτελεσμα λεει να εστελνε ρευμα στο πουθενα και να σου εκαψε τον εγκεφαλο.. Ελπιζω να με πιανετε τι λεω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2020 ειχαν στραβωσει εννοει? αν ναι με κομμενες διοδους η οξειδωμενες ισως δικαιολογηται τετοια συμπεριφορα απο την ecu Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TsifKwn 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2020 Οχι στραβωμα.. Ειχαν παει πιο πισω συγκριτικα με τα αλλα! Αρα παιδια ως πιο εμπειροι εσεις τι με συμβουλευεται; Τι να τη κανω; Πως μπορω να τη πουλησω ετσι οπως ειναι; Μονο πεταμα ε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2020 ελα πετα την εξω απ το σπιτι μου. σου στελνω πμ 2 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TsifKwn 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2020 Κανεις εδω μεσα που να ειχε καποιο αντιστοιχο προβλημα ρε μαγκες; Καποιος με kawa? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2020 αν το εχεις δει αυτο που σου ειπε και θεωρεις οτι αυτα τα δυο τρια pins που λες στις φισες,δεν κανουν επαφη,τοτε αυτο θα ειναι το προβλημα σου. αλλιως φισωμα και διαγνωστικο να ξεμπερδεψεις. οτι και να λεμε εδω,μαντεψιες ειναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2020 (τροποποιήθηκε) Για ανορωση-πηνεια ακουγεται, αφου εισαι σιγουρος παντως ,παρε μια μεταχειρη ecu και κανε δοκιμή. Αμα δεν πετυχει και είσαι Αττική ελα πετα το εξω απο το δικό μου σπιτι οχι του Βήχου είναι μακριά. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 10 , 2020 από τον Denzo 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 Παλίκαρε καλημέρα. Εύχομαι να διορθωθεί το πρόβλημα (που πιθανότατα να είναι κάτι πολύ απλό). Στο πλαϊνό σταντ, όπως και στη βάση της μανέτας του συμπλέκτη, υπάρχουν δύο βαλβίδες που κόβουν το ρεύμα και πρέπει να πατάς συμπλέκτη για να πάρει μπροστά το μοτέρ. Συνήθως στις Kawasaki αν είναι χαλασμένα τα διακοπτάκια αυτά δε γυρνάει καν η μίζα. Κάντε ένα τσεκ εκεί. Περισσότερο ποντάρω σε πρόβλημα στη μίζα. Όχι σοβαρό. Θέλει καθάρισμα κ ίσως κ νέα καρβουνάκια. Έχω την υποψία πως εμφανίζει μεγαλύτερη αντίσταση και δεν αφήνει αρκετό ρεύμα για την εκκίνηση. Δοκιμάσατε με starter ή με κροκοδειλάκια να δώσετε ρεύμα από αυτοκίνητο? (Αν το δοκιμάσετε πάντως μη μιζάρετε πολλά δευτερόλεπτα γιατί το παραπάνω ρεύμα μπορεί να κάψει τη μίζα. Σε τέτοιες περιπτώσεις πατάμε το μπουτόν της μίζας για 2 ή 3 το πολύ 5 δευτερόλεπτα και αφήνουμε άλλα τόσα σε ηρεμία πριν ξαναπατήσουμε) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.488 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 Κάτι δεν βλέπει η ECU να γινεται στη διαδικασία της εκκίνγσης και δίνει error, και σταματάει το πρόγραμμα που κάνει το start (είναι ξεχωριστό πρόγραμμα) . Ο ηλεκτρολόγος μπορεί να σου συνδέσει τα πιν εστω και πρόχειρα; πχ με καρφίτσες; Το pick-up σίγουρα δεν ήταν, γιατί κόβει πρίν ξεκινήσει η μίζα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.488 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 Α, και που σαι, αν δεν φτιάξει, βάλτο μου στο πλοίο. Εισητήριο πλοίου και εξοδδα μεταβίβασης δώρο από μένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 Δεν μπορώ να σε βοηθήσω με κάτι φίλε, αλλά σου έριξα ένα λάικ έτσι επειδή λυπήθηκα από την οργή και απογοήτευση που βγάζει το γραπτό σου 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.580 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 Εμένα γιατί μου κάνει και για καλωδίωση; Δηλαδή αν δεν είναι ανόρθωσης κλπ(που δεν νομίζω) ,τότε εγώ θα έψαχνα για μισοκομενο καλώδιο που δεν περνάει σωστά τα ρεύματα και άρα διαβάζει η μονάδα σφάλμα, ή να ακουμπάει στο σασί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TsifKwn 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια, ολους. Δε ξέρω τι να κάνω παιδιά. Θα λήξει η καραντίνα και θα πάω αντιπροσωπεία δεν έχω άλλες επιλογές ειλικρινά. Όλα τα καλώδια, επαφές, ρεύματα είναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΆ! Μόνο τα σιδεράκια της φυσας μας προβληματιζουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.580 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 Τι θα λήξει;; 3 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.296 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 Θα πας στην ''αντιπροσωπεία της kawasaki'' (από τις χειρότερες στην Ελλάδα, αν όχι η χείριστη) και θα σου δώσει λύση. Μουαχαχαχαχαχαχα, γελάω αν και δεν είναι ευγενικό, καλή τύχη σου εύχομαι. Αυτό με τα ''χωμένα'' pins μου ακούγεται πολύ περίεργο, αλλά όχι παντελώς απίθανο. Προσπάθησε να τα ισιώσεις-τραβήξεις έξω, να δεις αν έφταιγε αυτό. Ή βρες μια δανεική άλλη ηλεκτρονική (υποθέτω τα pins είναι στην ηλεκτρονική,΄όχι στα φις της πλεξούδας). Μπορείς να τα βάλεις εδώ μια καλή macro φωτογραφία, να τα δούμε; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 πριν 3 ώρες, το μέλος TsifKwn έγραψε: Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια, ολους. Δε ξέρω τι να κάνω παιδιά. Θα λήξει η καραντίνα και θα πάω αντιπροσωπεία δεν έχω άλλες επιλογές ειλικρινά. Όλα τα καλώδια, επαφές, ρεύματα είναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΆ! Μόνο τα σιδεράκια της φυσας μας προβληματιζουν Τα συνεργεια δουλευουν κανονικα.δεν εκλεισαν ποτε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2020 Σκαστό παίρνει μπροστά; Μήπως φταίει η αντλία; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panais460 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2021 μπορει να κανω και λαθος αλλα για να σου κοβει η τρομπα νωριτερα απο οτι συνηθως σημαινει οτι ειναι μπουκομενη απο σωματιδια. γιατι το λεω αυτο. λες οτι περασε απο δυο ελεκτρολογους και δεν βρηκαν κατι το οποιο θα φαινοταν στα πολυμετρα. η αντλια δινει σωστα ρευματα οταν δεν ειναι καμενη αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δινει βενζινα κιολας. αφου η μιζα σου δινει και δεν παιρνει μπροστα τοτε κατι δεν παει καλα με την παροχη καυσιμου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TsifKwn 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2021 Στείλε μου το κινητό σου με μήνυμα να σε καλέσω παίχτη μου σε παρακαλώ Την 11/12/2020 at 9:30 ΜΜ, το μέλος DIAMAPA έγραψε: Σκαστό παίρνει μπροστά; Μήπως φταίει η αντλία; Δεν το έχω δοκιμάσει γιατί μείναμε στο ότι κάηκε η ηλεκτρονική η αλλιώς εγκέφαλος! Ποτέ ξανά kawasaki! πριν 13 ώρες, το μέλος panais460 έγραψε: μπορει να κανω και λαθος αλλα για να σου κοβει η τρομπα νωριτερα απο οτι συνηθως σημαινει οτι ειναι μπουκομενη απο σωματιδια. γιατι το λεω αυτο. λες οτι περασε απο δυο ελεκτρολογους και δεν βρηκαν κατι το οποιο θα φαινοταν στα πολυμετρα. η αντλια δινει σωστα ρευματα οταν δεν ειναι καμενη αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δινει βενζινα κιολας. αφου η μιζα σου δινει και δεν παιρνει μπροστα τοτε κατι δεν παει καλα με την παροχη καυσιμου Στείλε μου το τηλ σου σε προσωπικό μήνυμα παίχτη μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2021 πριν 56 λεπτά, το μέλος TsifKwn έγραψε: Προσπαθήσατε να το βάλετε μπροστά με ρεύμα από αυτοκίνητο ή καλό starter? Σε επίσημο συνεργείο kawasaki με διαγνωστικό πήγες να δεις τι error βγάζει? Ή ακόμα υποθέσεις κάνετε? πριν 56 λεπτά, το μέλος TsifKwn έγραψε: Ποτέ ξανά kawasaki! Ναι...Η kawasaki φταίει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες