Jump to content
V46

Ποιες μάρκες μου προτείνετε

Recommended Posts

Πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό το kymco. Σου έβγαλε προβληματα; Είχες παράπονα από την ποιότητα του ; Ετριζε η οτιδήποτε ; ΟΚ, έκαιγε 4,2 στα 100 και το αγόρασες 2300. Το sh150 θα καίει ένα λίτρο κάτω . Στα 10κ που έκανες δηλαδή, επιβαρυνθηκες κατά περίπου 140-150 ευρώ σε καύσιμα γλιτώνοντας παράλληλα 2000 από την αγορά. Καλό deal μου ακούγεται και μια χαρά γαμάτο μου φαινεται το kymco αν το μόνο σου παράπονο ήταν η κατανάλωση. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πριν 9 ώρες, το μέλος Denzo έγραψε:

Honda φιλε , δεν σπαει δεν χαλαει , θα το εχεις μια ζωή χωρις να γνωριζεις τι μαρκα λαδιου φοράει. Και τα ανταλακτικά χώμα οι τιμές σε σχέση με τις λαδιερες τα Ιταλικά. :smile:

Ιταλικό συμφωνώ και εγώ είχα και δεν πρόκειται να ξαναπάρω... Τώρα για τα honda από scooter δεν μου αρέσει κανένα σχεδόν σε εμφάνιση αλλά ότι είναι αξιόπιστα είναι.. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 13 λεπτά, το μέλος V46 έγραψε:

Ιταλικό συμφωνώ και εγώ είχα και δεν πρόκειται να ξαναπάρω... 

πριν 12 ώρες, το μέλος V46 έγραψε:

είμαι ανάμεσα σε sym... honda.... Yamaha... Piaggio... 

Αυτό το Mybike θέλουμε κύριοι. Όλα τα άλλα είναι αυγολεμονα 

Τροποποιήθηκε από τον Gouky7

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 11 λεπτά, το μέλος V46 έγραψε:

Ιταλικό συμφωνώ και εγώ είχα και δεν πρόκειται να ξαναπάρω... Τώρα για τα honda από scooter δεν μου αρέσει κανένα σχεδόν σε εμφάνιση αλλά ότι είναι αξιόπιστα είναι.. 

Πες'τα βρε χρυσοστομε γιατι εδω μέσα έιναι κατι άτομα  που λένε όλο σκατα στη χχόντα , ταφοι ,και οτι είναι ρδελαμπου κλπ 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 58 λεπτά, το μέλος Denzo έγραψε:

Πες'τα βρε χρυσοστομε γιατι εδω μέσα έιναι κατι άτομα  που λένε όλο σκατα στη χχόντα , ταφοι ,και οτι είναι ρδελαμπου κλπ 

Η Honda ειναι η apple των μοτοσιλκετων, πληρωνεις πολλα για να παρεις (θεωρητικά) λιγα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 21 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε:

Η Honda ειναι η apple των μοτοσιλκετων, πληρωνεις πολλα για να παρεις (θεωρητικά) λιγα..

Εισαι και εσυ κακοπροέρετος φιλε Τασο :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 16 ώρες, το μέλος Gouky7 έγραψε:

Πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό το kymco. Σου έβγαλε προβληματα; Είχες παράπονα από την ποιότητα του ; Ετριζε η οτιδήποτε ; ΟΚ, έκαιγε 4,2 στα 100 και το αγόρασες 2300. Το sh150 θα καίει ένα λίτρο κάτω . Στα 10κ που έκανες δηλαδή, επιβαρυνθηκες κατά περίπου 140-150 ευρώ σε καύσιμα γλιτώνοντας παράλληλα 2000 από την αγορά. Καλό deal μου ακούγεται και μια χαρά γαμάτο μου φαινεται το kymco αν το μόνο σου παράπονο ήταν η κατανάλωση. 

δεν ειναι μονο η καταναλωση, κατασκαυαστικες ατελειες, το διπλο σταν κοπαναγε επανω στην εξατμιση, απο τα πρωτα χιλιωμετρα ειχε φαει το λαστιχακι, αλλαγη με καινουργιο, αντε παλη τα ιδια μετα απο λιγο. Για δευτερο ατομο δεν το συζηταω, 80 κιλα εγω 60 η γυναικα μου τερματιζε κατω και κοπαναγε σαν να μην εχει καθολου αναρτηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 21 ώρες, το μέλος getsim andreas έγραψε:

δεν ειναι μονο η καταναλωση, κατασκαυαστικες ατελειες, το διπλο σταν κοπαναγε επανω στην εξατμιση, απο τα πρωτα χιλιωμετρα ειχε φαει το λαστιχακι, αλλαγη με καινουργιο, αντε παλη τα ιδια μετα απο λιγο. Για δευτερο ατομο δεν το συζηταω, 80 κιλα εγω 60 η γυναικα μου τερματιζε κατω και κοπαναγε σαν να μην εχει καθολου αναρτηση.

Καταλαβαίνω τι λες. Ξαναλέω όμως, ήταν ένα σκούτερ που το αγόρασες 2300 κούτα κι αυτό που του καταλογίζεις σε 10κ χλμ είναι η κατανάλωση βενζίνης και ένα λαστιχάκι στην εξάτμιση το οποίο στο άλλαξαν, ξαναχάλασε μετά από καιρό κι αν τους το πήγαινες θα στο άλλαζαν ξανά. Από την άλλη εγώ έδωσα 6 χιλιάρικα για το Forza, έχω αυξημένη κατανάλωση βενζίνης , αυξημένη κατανάλωση λαδιού , πλαστικά που τρίζουν ή/και δεν δουλεύουν όπως πρέπει και καμία αντιπροσωπεία να αναλάβει τις ευθύνες για αντικατάσταση αυτών. Αυτά λοιπόν τα "προβλήματα" σε οδήγησαν να διατυπώσεις δύο απόψεις που κατά την γνώμη μου δεν στέκουν. Η μία ήταν πως τα kymco δεν θα τα πρότεινες ( λόγω των "προβλημάτων" ) και η άλλη πως τα Χόντα είναι άλλη κλάση ( που είναι αλλά για διαφορετικούς λόγους ). Θυμίζω απλά πως η Kymco δίνει τα μοτέρ της σε bmw και καβασάκι , έχει φτιάξει ένα από τα καλύτερα σκούτερ της αγοράς ( ΑΚ550 ) , έχει παρουσιάσει τα Revonex και Supernex στην EICMA του 2019 και γενικότερα είναι η μοναδική εκτός Τζαπάν και Ευρωπαίων που ακολουθεί μια διαφορετική προσέγγιση στις μηχανές έχοντας να παρουσιάσει και κάτι άλλο εκτός από σκουτερόπαπα του κιλού. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος Gouky7 έγραψε:

Καταλαβαίνω τι λες. Ξαναλέω όμως, ήταν ένα σκούτερ που το αγόρασες 2300 κούτα κι αυτό που του καταλογίζεις σε 10κ χλμ είναι η κατανάλωση βενζίνης και ένα λαστιχάκι στην εξάτμιση το οποίο στο άλλαξαν, ξαναχάλασε μετά από καιρό κι αν τους το πήγαινες θα στο άλλαζαν ξανά. Από την άλλη εγώ έδωσα 6 χιλιάρικα για το Forza, έχω αυξημένη κατανάλωση βενζίνης , αυξημένη κατανάλωση λαδιού , πλαστικά που τρίζουν ή/και δεν δουλεύουν όπως πρέπει και καμία αντιπροσωπεία να αναλάβει τις ευθύνες για αντικατάσταση αυτών. Αυτά λοιπόν τα "προβλήματα" σε οδήγησαν να διατυπώσεις δύο απόψεις που κατά την γνώμη μου δεν στέκουν. Η μία ήταν πως τα kymco δεν θα τα πρότεινες ( λόγω των "προβλημάτων" ) και η άλλη πως τα Χόντα είναι άλλη κλάση ( που είναι αλλά για διαφορετικούς λόγους ). Θυμίζω απλά πως η Kymco δίνει τα μοτέρ της σε bmw και καβασάκι , έχει φτιάξει ένα από τα καλύτερα σκούτερ της αγοράς ( ΑΚ550 ) , έχει παρουσιάσει τα Revonex και Supernex στην EICMA του 2019 και γενικότερα είναι η μοναδική εκτός Τζαπάν και Ευρωπαίων που ακολουθεί μια διαφορετική προσέγγιση στις μηχανές έχοντας να παρουσιάσει και κάτι άλλο εκτός από σκουτερόπαπα του κιλού. 

Filaraki μηπως μας τρολάρεις με τρόπο ? Δεν εχω ξανακουσει Iαπωνικο και ποσο μαλλον ΗΟΝDA να καιει λάδια. 

Τι ποσότητα λαδιου καταναλώνει?

Τροποποιήθηκε από τον Denzo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 6 ώρες, το μέλος Gouky7 έγραψε:

Πωπω μλκα μου θυμισες εναν τυπο σε μια διαφημιση του καινουργιου HD 300 στο Facebook που εγραφε απο κατω κατι σε στιλ: Ο,τι χειροτερο, μακρια, ζημιες κτλπ. και γραφει σε μια φαση το πηρα 3 χρονια πριν και του λενε "ρε μαγκα πως το πηρες 3 χρονια πριν αφου περυσι κυκλοφορησε" και απανταει "α για ενα 50αρι Sym ελεγα που πηρα 1200 ευρω" :plaf:

Μακρονησος μονο.

Τροποποιήθηκε από τον CptAngel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 20/5/2020 at 11:40 ΠΜ, το μέλος Denzo έγραψε:

Filaraki μηπως μας τρολάρεις με τρόπο ? Δεν εχω ξανακουσει Iαπωνικο και ποσο μαλλον ΗΟΝDA να καιει λάδια. 

Τι ποσότητα λαδιου καταναλώνει?

Το σκούτερ άλλαξε λάδια στα 1000 και μετά στα 7κ χλμ. Στην αλλαγή των 7 λοιπόν, ο μάστορης μου είπε πως τα βρήκε εξαιρετικά χαμηλά και πως θέλει να τα τσεκάρω κάθε χίλια. Τώρα έχω 8300 περίπου, τα τσέκαρα χθες το μεσημέρι και είναι λίγο πάνω από τη μέση. Προφανώς και δεν παίζει να κάθομαι να ελέγχω λάδια στο σκούτερ που έχω για εργαλείο, έτσι; Απλά θα το κρατήσω μέχρι μέχρι να λήξει η εγγύηση και μετά θα το σουτάρω αντικαθιστώντας το προφανώς με ΜΗ Χόντα όχι για άλλο λόγο αλλά επειδή βαριέμαι να περιμένω ένα πλαστικό καπάκι του καθρέπτη κι ένα άλλο κομματάκι για 40+ μέρες μέχρι να έρθει. Η μάρκα αυτή απλά δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου, προχωράμε. 

Τροποποιήθηκε από τον Gouky7

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 ώρες, το μέλος Gouky7 έγραψε:

Το σκούτερ άλλαξε λάδια στα 1000 και μετά στα 7κ χλμ. Στην αλλαγή των 7 λοιπόν, ο μάστορης μου είπε πως τα βρήκε εξαιρετικά χαμηλά και πως θέλει να τα τσεκάρω κάθε χίλια. Τώρα έχω 8300 περίπου, τα τσέκαρα χθες το μεσημέρι και είναι λίγο πάνω από τη μέση. Προφανώς και δεν παίζει να κάθομαι να ελέγχω λάδια στο σκούτερ που έχω για εργαλείο, έτσι; Απλά θα το κρατήσω μέχρι μέχρι να λήξει η εγγύηση και μετά θα το σουτάρω αντικαθιστώντας το προφανώς με ΜΗ Χόντα όχι για άλλο λόγο αλλά επειδή βαριέμαι να περιμένω ένα πλαστικό καπάκι του καθρέπτη κι ένα άλλο κομματάκι για 40+ μέρες μέχρι να έρθει. Η μάρκα αυτή απλά δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου, προχωράμε. 

Αλλαξε τα 10w30 με 15w50 και θα σταματησει να τα καει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 13 ώρες, το μέλος Gouky7 έγραψε:

Αμα θες γρηγορα ανταλλακτικά με παραγγελία απο αντιπροσωπεία ΚΤΜ. Εμενανε 10 μερες μου είπαν απο Austria για μια ουρά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 18/5/2020 at 3:36 ΜΜ, το μέλος Gouky7 έγραψε:

Είναι Άργος ο μαλέας. Με Ζώη , Γιώργηδες και κάτι άλλα παιδιά πήγαμε. Ψήστε να σκάσουμε για κανένα κοψίδι τώρα που θα ανοίξουν πάλι

Μόνο με διθέσιους να κάνεις παρέα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 7 λεπτά, το μέλος enterprise-psi έγραψε:

Sh , pcx και Forza είναι made in Italy και ο νοών νοείτω :laugh:

Ναι ρε φίλε οκ , είναι όμορφα , αλλά παραμένουν μπουρδέλα :laugh::laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 54 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε:

Ναι ρε φίλε οκ , είναι όμορφα , αλλά παραμένουν μπουρδέλα :laugh::laugh:

Ε μα δεν πήρες τμαξ που είναι σωστή μοτοσυκλέτα , αλλά καλύτερα στημένο από ss , για να μπαίνεις και πίστα :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανάλογα το τι θέλεις και τι χρήση θες να του κάνεις θα δεις και τα αντίστοιχα scooter. Αν κινείσαι μόνο εντός πόλης μπορείς να δεις το SH που είπαν και παραπάνω το οποίο είναι και οικονομικό στην κατανάλωση και είναι και honda. Αν τώρα θες να κινείσαι και εκτός πόλης, καλύτερα να δεις κάτι πιο άνετο με πιο φαρδιά σέλα και καλύτερη προστασία από αέρα (SYM Citycom, Yamaha XMAX, Kymco Downtown). 

Εγώ θα σου πω την μικρή μου εμπειρία από το SYM Citycom 300. Έχω μέχρι στιγμής 34000 χλμ και το 80% αυτών είναι εκτός πόλης (ταχύτητες 100-110 χλμ) γιατί στην πόλη κινούμαι κυρίως με το παπί. Μέχρι στιγμής τα μοναδικά θέματα που είχε, ήταν ο διακόπτης της κόρνας που μια πατιόταν και μια όχι και αλλάχτηκε (δεν είχε ούτε 5 ευρώ), και το λάστιχο του σταντ, το οποίο φαγώθηκε και κοπανούσε, το οποίο αλλάχτηκε επίσης (μικρό κόστος, ακριβώς δε θυμάμαι). Λάδι μέχρι στιγμής δεν έχει χρειαστεί να συμπληρώσω από αλλαγή σε αλλαγή (αλλαγή κάθε 2500 αντί για 3000 που λέει το βιβλίο και βάζω 10W-40 ημισυνθετικό). 

Μέσα στην πόλη κινείσαι άνετα και ο 16άρης τροχός βοηθάει στις ανωμαλίες του εδάφους. Στις εκτός πόλης διαδρομές, η όρθια θέση οδήγησης κουράζει κάποιες φορές (σε σχέση πχ με ένα Kymco Downtown) μετά από αρκετή ώρα, αλλά στις αποστάσεις της τάξης των 70-100 χλμ εγώ είμαι μια χαρά. Μέσα στην πόλη μου καίει από 3,5 έως 4 λίτρα (με κανονική οδήγηση), ενώ εκτός (ταχύτητες 100-110) καίει 3,2-3,5.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα