ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2020 Την ψάχνουμε όλη μέρα. Την χαμογελαστή αρκούδα... Φήμες αναφέρουν πως άκουσε στο ραδιόφωνο του (κινέζικου) κινητού του για καραντίνα αλλά από την πείνα του κατάλαβε....καντίνα. Μάλλον τρώει. Σα να είναι η τελευταία της μέρα. Όπως λέει και ο Στέφανος... Θα πεθάνουμε όλοι..... Υ.Γ.: Αρκουδίτσα πουτανίτσα @klab ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΙΚΑ 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2020 Μα πώς αγαπιέστε έτσι εσείς οι δύο Χρόνια πολλά !! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2020 Γιωργάρααα πολύχρονος φιλαράκι με υγεία και πολλές βόλτες! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2020 Πεθαίνω τα τα tags χαχαχααχ ευχαριστώ παίδες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2020 Χρόνια πολλά και πάντα όρθιος! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2020 πριν 20 λεπτά, το μέλος spyrosk42 έγραψε: Χρόνια πολλά και πάντα όρθιος! Να είσαι καλά για την ευχή σου αλλά για το δεύτερο μέρος με το όρθιος δεν φημίζομαι, το αντίθετο μάλιστα. Έχω μια αδυναμία στην "απόκτηση γης" Οι δε στατικές πτώσεις έχουν γίνει βούτυρο στο ψωμί μου από πέρσι που πήρα το κτήνος των 260 κιλών, δεν κρατιέται η μαλακία αν γείρει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2020 πριν 51 λεπτά, το μέλος spyrosk42 έγραψε: Χρόνια πολλά και πάντα όρθιος! πριν 26 λεπτά, το μέλος klab έγραψε: Να είσαι καλά για την ευχή σου αλλά για το δεύτερο μέρος με το όρθιος δεν φημίζομαι, το αντίθετο μάλιστα. @telephoner Μλκ πες μου πως κι εσένα σου φάνηκε σαν εξομολόγηση στυτικής δυσλειτουργίας για να μην νιώθω άρρωστος. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2020 Χρόνια Πολλά και Καλά! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2020 πριν 32 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε: Μλκ πες μου πως κι εσένα σου φάνηκε σαν εξομολόγηση στυτικής δυσλειτουργίας για να μην νιώθω άρρωστος. Σιγά το μυστικό, ρώτα τον Canardo που του έφυγε ο καφές από το στόμα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2020 Δε σε ξέρω, έχω γελάσει με το thread, χρόνια πολλά και καλά! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2020 χρονια πολλα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2020 Σας ευχαριστώ παίδες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2020 Κερνάω μπυρίτσες με επίκαιρο όνομα 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες