Jump to content
reizopoulos__

Sym vf 185 vs keeway rkf 125

Recommended Posts

Καλησπερα ειμαι αναμεσα σε δυο μηχανακια το Sym το vf 185 και το keeway rkf 125..Ειμαι 22 χρονων και οδηγαω εναν χρονο το θρυλικο town mate..Θελω πολυ να αλλαξω μηχανακι και να παω σε κατι μεγαλυτερο και λογο το νεαρο της ηλικιας μ..Αλλα για παπακι μου φαινονται πολλα τα 2800..απο την αλλη το αλλο ειναι κινεζικο σαφως 400 εκατοσταρικα πιο κατω αλλα κινεζικο...Αξιζει να παρω καποιο απο τα δυο η να κινηθω σε κατι αλλο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καταρχάς κανένα από τα δύο μηχανάκια δεν είναι παπάκι. Monoshock , συμπλέκτης , ντεπόζιτο 10λιτρο ανάμεσα από τα πόδια , "μεγάλα λάστιχα" και πολλά άλλα το κάνουν μοτοσυκλέτα μικρού κυβισμού το rkf.

Το vf μοιάζει με παπί αλλά δεν το λες παπί... Παπί ++ ... Γενικά παπί και συμπλέκτης δεν πάνε μαζί.

Δίπλωμα ? Το ένα είναι με Α1 ενώ το άλλο με Α2. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος BlackDiamond έγραψε:

Καταρχάς κανένα από τα δύο μηχανάκια δεν είναι παπάκι. Monoshock , συμπλέκτης , ντεπόζιτο 10λιτρο ανάμεσα από τα πόδια , "μεγάλα λάστιχα" και πολλά άλλα το κάνουν μοτοσυκλέτα μικρού κυβισμού το rkf.

Το vf μοιάζει με παπί αλλά δεν το λες παπί... Παπί ++ ... Γενικά παπί και συμπλέκτης δεν πάνε μαζί.

Δίπλωμα ? Το ένα είναι με Α1 ενώ το άλλο με Α2. 

A2 εχω απλα θελω ενα μηχανακι το οποιο να μπορω να το φτιαξω εξατμιση φιλτρο κ.α διοτι οι γονεις μου δεν με αφηνουν για κατι μεγαλυτερο...Εγω αρχικα κοιτουσα daytona r310 και λογο των γονιων μου κατεληξα σε αυτα τα δυο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 54 λεπτά, το μέλος reizopoulos__ έγραψε:

Εγω αρχικα κοιτουσα daytona r310 και λογο των γονιων μου κατεληξα σε αυτα τα δυο

Να τους ακους τους γονεις σου, το καλο σου θελουν. :biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τώρα δα, το μέλος pitapola έγραψε:

Να τους ακους τους γονεις σου, το καλο σου θελουν. :biggrin:

Χαχαχα τους ακουω γιαυτο κατεληξα σε αυτα τα δυο ;) απλα δεν ξερω τιποτα για το keeway και το φοβαμαι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι, να τους ακους τους γονεις, σε σωσαν απο την χαρυβδη, και σε στελνουνε στις σκυλες. :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 20 ώρες, το μέλος reizopoulos__ έγραψε:

A2 εχω απλα θελω ενα μηχανακι το οποιο να μπορω να το φτιαξω εξατμιση φιλτρο κ.α διοτι οι γονεις μου δεν με αφηνουν για κατι μεγαλυτερο...Εγω αρχικα κοιτουσα daytona r310 και λογο των γονιων μου κατεληξα σε αυτα τα δυο

Ναι με  εξατμιση και φιλτρο θα γινει τιποτα φοβερό νομιζεις... Παλι ενα παπακι του ελέους θα χεις

Γιατι δεν παιρνεις μοτοσικλετα 125-200 κυβικά; τοσα μοντελα υπάρχουν.

Αυτα τα sum κλπ δεν εχω καταλάβει το λόγο υπαρξης τους, καταφερνουν και συνδυαζουν τα μειονεκτήματα των παπιών και των μοτο. Μονο πλεονεκτημα μάλλον οτι δεν τρομάζει η μαμά-τράπεζα γιατι βλέπει ένα παπάκι.

Τροποποιήθηκε από τον costikos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος costikos έγραψε:

Ναι με  εξατμιση και φιλτρο θα γινει τιποτα φοβερό νομιζεις... Παλι ενα παπακι του ελέους θα χεις

Γιατι δεν παιρνεις μοτοσικλετα 125-200 κυβικά; τοσα μοντελα υπάρχουν.

Αυτα τα sum κλπ δεν εχω καταλάβει το λόγο υπαρξης τους, καταφερνουν και συνδυαζουν τα μειονεκτήματα των παπιών και των μοτο. Μονο πλεονεκτημα μάλλον οτι δεν τρομάζει η μαμά-τράπεζα γιατι βλέπει ένα παπάκι.

αδερφε δεν θελω να δωσω παραπανω απο 3000 χιλ γιαυτο ρωτησα αμα αυτο το keeway rkf αξιζει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το είπα γιατί ξεκίνησες με το Ζοντες που κανει απο 3700.
Υπαρχουν και μοτο με 3000, ψαξε τι σ αρεσει και ζητα γνωμες εδω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι φοβιζει τους γονεις σου, τα κυβικα ή το ειδος της μηχανης? μπορεις να στραφεις σε κανενα scooter 250-300.

Οτι και να παρεις θα σου φανει πυραυλος σε σχεση με το Townmate, το θεμα ειναι οτι δεν αξιζει να πας παλι σε παπακι, εδω και τα 250αρια σαν παπακια πανε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 18 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε:

Τι φοβιζει τους γονεις σου, τα κυβικα ή το ειδος της μηχανης? μπορεις να στραφεις σε κανενα scooter 250-300.

Οτι και να παρεις θα σου φανει πυραυλος σε σχεση με το Townmate, το θεμα ειναι οτι δεν αξιζει να πας παλι σε παπακι, εδω και τα 250αρια σαν παπακια πανε.

τα κυβικα τους φοβιζουν και οτι θα τρεχω...αλλα προτιμω κατι καινουριο και οικονομικο ,δεν με χαλαει τοσο το sym αλλα ειδα και το keeway και εμφανιασιακα με τραβηξε πιο πολυ...Και ψαχνω να μαθω για το συγκρεκριμενο πιο πολλα πριν στραφω σε αυτο..Αν εχει δηλαδη πολλα ανταλακτικα αντιπροσωπους στην ελλαδα βελτιωσεις κ.α τετοια οπως εχει το sym για παραδειγμα

πριν 19 ώρες, το μέλος costikos έγραψε:

Το είπα γιατί ξεκίνησες με το Ζοντες που κανει απο 3700.
Υπαρχουν και μοτο με 3000, ψαξε τι σ αρεσει και ζητα γνωμες εδω.

Ναι σορρυ λαθος παραδειγμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα τρεχεις οσο ειναι να τρεχεις ασχετα απο τα κυβικα. Ειδικα μεσα στην πολη ολοι πανω κατω με τις ιδιες ταχυτητες κινουμαστε.

Ενα ανοιγμα στον ανοιχτο δρομο που θα προκυψει 2-3 φορες τη μερα δεν αλλαζει κατι.
Η διαφορα ειναι οτι το μεγαλυτερο μπορει να διαχειριστει τις ταχυτητες καλυτερα απ' οτι το μικροτερο και να σε σωσει ευκολοτερα αν χρειαστει.

Εχω παει να σκοτωθω με σκουτερακι(και με ποδηλατο μη σου πω), 10πλασιες φορες απ' οτι με τη μηχανη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η για να το πούμε αλλιώς, ενα 300ρι έχει πολύ καλύτερα φρένα στα 80 χιλιόμετρα από ένα 125. ΚΑΙ εχει ABS. Βασικό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος costikos έγραψε:

Η για να το πούμε αλλιώς, ενα 300ρι έχει πολύ καλύτερα φρένα στα 80 χιλιόμετρα από ένα 125. ΚΑΙ εχει ABS. Βασικό.

σωστα σημερα που εψαχνα βρηκα ενα 250 αρι cf moto 250 nk και αυτα που διαβασα για την εταιρεια με ικανοποιησαν (Η εταιρεία διαθέτει 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των μοτοσυκλετών και των atv. Κατέχει περισσότερα από 110 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και βασικός της στόχος, είναι η παραγωγή προηγμένων και ποιοτικών μοτοσυκλετών, με κύρια προϋπόθεση τις προσιτές τιμές. Στη χώρα μας εισάγεται από την ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε) Και επισης ειναι σχεδιασμενη απο τον Kiska o οποιος επιμελειται τα μοντελα της KTM..Η τιμη του ειναι 3290 ευρω...Αυτο που με προβληματιζει ειναι αν υπαρχουν ανταλακτικα εδωΗ εμδδφάνιση του είναι φουτουριστική και ιδιαίτερη, καθώς είναι εξολοκλήρου σχεδιασμένη από τον πασίγνωστο οίκο σχεδίασης Kiska, ο οποίος μάλιστα επιμελείται τα μοντέλα της KTMδΗεμφάνιση του είναι φουτουριστική και ιδιαίτερη, καθώς είναι εξολοκλήρου σχεδιασμένη από τον πασίγνωστο οίκο σχεδίασης Kiska, ο οποίος μάλιστα επιμελείται τα μοντέλα της KTM.ΗΗ εμφάνιση του είναι φουτουριστική και ιδιαίτερη, καθώς είναι εξολοκλήρου σχεδιασμένη από τον πασίγνωστο οίκο σχεδίασης Kiska, ο οποίος μάλιστα επιμελείται τα μοντέλα της KTM. εμφάνιση του είναι φουτουριστική και ιδιαίτερη, καθώς είναι εξολοκλήρου σχεδιασμένη από τον πασίγνωστο οίκο σχεδίασης Kiska, ο οποίος μάλιστα επιμελείται τα μοντέλα της KTM.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πέρυσι κοντά στον Μάιο αν θυμάμαι καλά βρισκόμουν στην Πάτρα και πέρασα έξω από γνωστή αντιπροσωπία, καθώς πάω να φύγω από το κατάστημα πως απέξω είχαν μια κούτα και άρχιζαν να την ανοίγουν....Όπως καταλαβαίνεις έπρεπε να δω τι είναι μέσα :biggrin: καθώς η πλευρά που έβλεπα δεν έγραφε απολύτως τίποτα !

Τελικά ήταν ένα cf moto 250nk. Πριν ακόμη βάλουν καθρέπτες ανέβηκα για να δω πως είναι κάπως παίζει μπάλα με το δικό μου σαν κατηγορία. Τελικές εντυπώσεις ? Πολύ φθηνή κατασκευή σε σχέση με το βαρελάκι... ΠΑΡΑΛΑΦΡΟ σε σημείο που δεν μου άρεσε... Πολλά μπιμπλιμπλίκια ( προσωπικά δεν είμαι φαν ) 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω προτεινω να παρεις το Vf185, μην κοιταζεις κινεζικα μηχανακια ακομα, περιμενε μια 10ετια, μετα ισως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο τα 2 που βάσεις , το VF γιατί έχει περισσότερα κυβικά αλλά και ABS

απο άλλες επιλογές , παίρνεις Benelli BN251 , που είναι μια μικρή μοτοσυκλέτα , καλή κατα τας γραφάς.

Το NK250 , δεν το έχω δει απο κοντά , στο MotoTriti είχαν εκφραστεί πολύ θετικά.

απο μτχ , ακούγεσαι για CBR250R ή Duke 250 

εξοπλισμό και κάνα σχολείο ασφαλούς οδηγήσης και γενικά , η μοτό στην Ελλάδα είναι όντως επικίνδυνο σπορ όπως και γενικότερα η οδήγηση , έχε το πάντα κατα νου

και πρόσεχε για τον εαυτό σου πρωτίστως και ύστερα για τους δικούς σου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος crussifier έγραψε:

απο τα 2 που βάσεις , το VF γιατί έχει περισσότερα κυβικά αλλά και ABS

απο άλλες επιλογές , παίρνεις Benelli BN251 , που είναι μια μικρή μοτοσυκλέτα , καλή κατα τας γραφάς.

Το NK250 , δεν το έχω δει απο κοντά , στο MotoTriti είχαν εκφραστεί πολύ θετικά.

απο μτχ , ακούγεσαι για CBR250R ή Duke 250 

εξοπλισμό και κάνα σχολείο ασφαλούς οδηγήσης και γενικά , η μοτό στην Ελλάδα είναι όντως επικίνδυνο σπορ όπως και γενικότερα η οδήγηση , έχε το πάντα κατα νου

και πρόσεχε για τον εαυτό σου πρωτίστως και ύστερα για τους δικούς σου

Πάντα με εξοπλισμό κυκλοφορώ...Η ασφάλεια πάνω από όλα..

πριν 5 ώρες, το μέλος BlackDiamond έγραψε:

Πέρυσι κοντά στον Μάιο αν θυμάμαι καλά βρισκόμουν στην Πάτρα και πέρασα έξω από γνωστή αντιπροσωπία, καθώς πάω να φύγω από το κατάστημα πως απέξω είχαν μια κούτα και άρχιζαν να την ανοίγουν....Όπως καταλαβαίνεις έπρεπε να δω τι είναι μέσα :biggrin: καθώς η πλευρά που έβλεπα δεν έγραφε απολύτως τίποτα !

Τελικά ήταν ένα cf moto 250nk. Πριν ακόμη βάλουν καθρέπτες ανέβηκα για να δω πως είναι κάπως παίζει μπάλα με το δικό μου σαν κατηγορία. Τελικές εντυπώσεις ? Πολύ φθηνή κατασκευή σε σχέση με το βαρελάκι... ΠΑΡΑΛΑΦΡΟ σε σημείο που δεν μου άρεσε... Πολλά μπιμπλιμπλίκια ( προσωπικά δεν είμαι φαν ) 

Δηλαδή λες ότι είναι μια κακη λύση....Θα πάω και εγώ από βδομάδα να το δω από κοντά και να μάθω περισσότερα γι'αυτό αλλιώς θα καταλήξω στο vf..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 7 ώρες, το μέλος reizopoulos__ έγραψε:

Δηλαδή λες ότι είναι μια κακη λύση....Θα πάω και εγώ από βδομάδα να το δω από κοντά και να μάθω περισσότερα γι'αυτό αλλιώς θα καταλήξω στο vf..

Δεν ξέρω αν είναι κακή λύση, εγώ έκανα μια σύγκριση σε αυτό και στο δικό μου καθώς παίζουν στα ίδια κυβικά και περίπου στα ίδια λεφτά. Μετά από αυτή την σύγκριση θα προτιμούσα ακόμη το δικό μου ( όχι επειδή είναι δικό μου ) 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 ώρες, το μέλος BlackDiamond έγραψε:

Δεν ξέρω αν είναι κακή λύση, εγώ έκανα μια σύγκριση σε αυτό και στο δικό μου καθώς παίζουν στα ίδια κυβικά και περίπου στα ίδια λεφτά. Μετά από αυτή την σύγκριση θα προτιμούσα ακόμη το δικό μου ( όχι επειδή είναι δικό μου ) 

πως λεγεται το δικο σου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ninja 250R.

Έχει πολλά να σου δώσει χωρίς να σου ζητήσει, θα έχεις τεπόζιτο ανάμεσα στα πόδια να στέκεσαι σαν άνθρωπος και όχι να φρενάρεις με το γόνατο στο κοντέρ, τα γκομενάκια θα λένε ότι έχεις μηχανή και όχι παπί (τουλάχιστον μέχρι να βάλεις μπροστά). Τέλος, το σημαντικότερο, το αγοράζεις με ψέματα και το πουλάς στα ίδια λεφτά ακριβώς, όταν (σύντομα) το βαρεθείς. 

Επειδή είμαστε στην ίδια ηλικία στα λέω, μην πετάξεις λεφτά σε πρώτο μηχανάκι. Δώσε όσο το δυνατόν λιγότερα. Εγώ αντί για Ninja, πήρα ΧΤ600SM (γιατί για XTX ζήταγαν ό,τι να ναι). Αντικειμενικά είναι μέτριο σε όλα του αλλά είδα 10 πράγματα παραπάνω που ήθελα από το παπί. Ακόμα και τώρα που πήρα μεγαλύτερο το έχω κάνει παπί. Σουζάρει, διπλώνει, δεν ζητάει € και με πάει όπου θέλω κάθε μέρα ευχάριστα. 

Σκέψου καλά, πάρε βόλτα όσα περισσότερα μπορείς και αποφάσισε. Τους γονείς θα τους καταφέρεις, 22 χρόνων άντρας είσαι. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 16 ώρες, το μέλος telephoner έγραψε:

Ninja 250R.

Έχει πολλά να σου δώσει χωρίς να σου ζητήσει, θα έχεις τεπόζιτο ανάμεσα στα πόδια να στέκεσαι σαν άνθρωπος και όχι να φρενάρεις με το γόνατο στο κοντέρ, τα γκομενάκια θα λένε ότι έχεις μηχανή και όχι παπί (τουλάχιστον μέχρι να βάλεις μπροστά). Τέλος, το σημαντικότερο, το αγοράζεις με ψέματα και το πουλάς στα ίδια λεφτά ακριβώς, όταν (σύντομα) το βαρεθείς. 

Επειδή είμαστε στην ίδια ηλικία στα λέω, μην πετάξεις λεφτά σε πρώτο μηχανάκι. Δώσε όσο το δυνατόν λιγότερα. Εγώ αντί για Ninja, πήρα ΧΤ600SM (γιατί για XTX ζήταγαν ό,τι να ναι). Αντικειμενικά είναι μέτριο σε όλα του αλλά είδα 10 πράγματα παραπάνω που ήθελα από το παπί. Ακόμα και τώρα που πήρα μεγαλύτερο το έχω κάνει παπί. Σουζάρει, διπλώνει, δεν ζητάει € και με πάει όπου θέλω κάθε μέρα ευχάριστα. 

Σκέψου καλά, πάρε βόλτα όσα περισσότερα μπορείς και αποφάσισε. Τους γονείς θα τους καταφέρεις, 22 χρόνων άντρας είσαι. 

Ευχαριστω φιλε θα το σκεφτω πολυ καλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για μεταχειρισμένα εγώ θα σου πρότεινα τα εξής καθώς δεν σε βλέπω να το κρατήσεις και πολύ καιρό: 

• Cbr 250R μερικά από αυτά έχουν νορμάλ τιμές απόσο γνωρίζω είναι κλασσικό χοντα και χωρίς χαζές ασθένειες + καλή μεταπωλητική αξία 
  • Ybr 250 Πιο φθηνό από το παραπάνω

Αν θέλεις πιο καινούργιο μοντέλο και γενικά ήρεμο θα σου πρότεινα την σειρά των 250 της suzuki ( Gw / Gsx-r ) διότι είναι αξιόπιστα, ήρεμα και πάνω απόλα value for money!!

Σε καινούργιο μοντέλο πολύ πιθανό να κοίταγα το Bn 250 της Benelli που πιστεύω με κάποιες μικρές υποχωρήσεις ( κανα τριξιμακία σε πλαστικά κλπ κλπ ) δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα.

Για το vf που έλεγες το θεωρώ λίγο αποτυχία σαν μοντέλο. Τρομερά άβολη σέλα, συμπλέκτης ( πρόβλημα για πόλη ) αρκετά μεγάλα λάστιχα ( κόστος ) και γενικά δεν μου έχει γεμίσει το μάτι η ποιότητά του... Γκάζι γκάζι δεν έχει.... Έχω δει το άνοιγμα του....εγώ με το fx που είχα τον άφηνα πίσω... Οπότε όταν είσαι τόσο κοντά στην τιμή με το bn 250 είναι μονόδρομος , για εμένα τουλάχιστον.

Καλές αγορές :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 44 λεπτά, το μέλος BlackDiamond έγραψε:

Γκάζι γκάζι δεν έχει.... Έχω δει το άνοιγμα του....εγώ με το fx που είχα τον άφηνα πίσω... :thumbsup:

Άφηνες πίσω vf 185 με fx125? 

Μήπως αυτός έκανε τη βόλτα του και εσύ κόντρες με τον εαυτό σου?

Δε βγαίνουν τα νούμερα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα