efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2018 Ως Classic Enduro περιγράφεται, κάτι σαν ένα ακόμα adv μοντέλο με vintage πινελιές. Αερόψυκτο V2 850cc, 77 hp, διπλοί προβολείς.Το αμορτισέρ τοποθετημένο στα δεξιά εδράζεται απευθείας πάνω στον άξονα. Μπροστά μου θυμίζει λίγο tiger 800 αλλά μέχρι εκεί. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis_81 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2018 Μια χαρά σύγχρονο on off μου φαίνεται εμένα(κοιτάζοντας απο πίσω) με μόνη vintage πινελιά τους διπλούς στρογγυλούς προβολείς.Και μάλλον το marketing παει για άλλη μια φορά να μας μπερδέψει, αφού κοιτάζοντας από μπροστά (στρογγυλοι προβολείς και σηκωμένο φτερό)συγκρίνεται με το bmw r nine t urban G/S. Στα 850 cc αν η τιμή κρατηθεί χαμηλά πιστεύω πως θα πάει καλά. Μου αρέσει όπως και να έχει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.367 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2018 Την 5/7/2018 at 10:21 ΠΜ, το μέλος efkola έγραψε: Το αμορτισέρ τοποθετημένο στα δεξιά εδράζεται απευθείας πάνω στον άξονα. Και πως μπορεί και γυρνάει ο άξονας; (στο ψαλίδι - κάλυμα άξονα εδράζεται, όχι στον άξονα βεβαίως βεβαίως) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis_81 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2018 Βρήκα και την ιστοσελίδα ειδικά για το v85 ιστοσελίδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2018 Ό,τι πιο άσχημο έχω δει τελευταία. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος kpapageo έγραψε: Ό,τι πιο άσχημο έχω δει τελευταία. Κατσε να σου στειλω αυτη που χαμουρεψα χτες 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.367 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2018 Για μηχανή μιλάμε ακόμα ή θα δούμε τίποτα καλλλλό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis_81 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2018 Κατά τη γνώμη μου πάντως η μοτοσικλέτα δείχνει πολύ πιο όμορφη στο concept bike με τον κίτρνο χρωματισμό και περιμένω να δω πως θα είναι το μοντέλο που θα βγει στην παραγωγή. Η πρώτη μοτοσικλέτα προς σύγκριση που μου έρχεται στο μυαλό, είναι το Τiger 800 xrx. Πόσο λέτε να κοστολογηθεί? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgosbou 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2018 Καπου στα 13.500€ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis_81 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2018 (τροποποιήθηκε) νωρίτερα η παρουσιάση του v85 πηγή Τροποποιήθηκε Αύγουστος 31 , 2018 από τον giannis_81 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2018 Εχει το C.A.R.C. αραγε; Γιατι το βαζουν μονο στα μεγαλα μοντελα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2018 Κοντά στους 80 ίππους και τιμή κάτω από 12.000€ στην Ιταλία τον Ιανουάριο που θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις. Παρουσίαση στην ΕICMA. Περισσότερα εδώ . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2018 Ελπιζω να μην βγει ετσι... Μου θυμίζει έντονα το bmw r850gs του 1999 περίπου με τα διπλα φαναρια 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2018 Oταν το Ιταλικό design πάει "περίπατο"... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos 650 858 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2018 Μαρέσει σαν αρχική εικόνα γιατί θυμίζει street που μετατράπηκε σε ον-οφ. Από εκεί και πέρα τα διπλά φανάρια είναι δυσανάλογα λίγο μεγαλύτερα από την συνολική σιλουέτα. Φαίνεται ωραία η σπορ ουρά και βλέπω σέλα πολύ άνετη. Οι χρωματισμοί πολύ άστοχοι. Σε μαύρο κατράμι κάτι γίνεται :) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2018 Σα τυχαιο project ο,τι να ναι τυπου που πηρε μηχανακι και το βιασε ειναι. Ας το απαλλαξει καποιος απο τη μιζερια του το κακομοιρο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2018 Moto Guzzi V85 TT(Tutto Terreno) 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2018 Από το Φεβρουάριο στις ιταλικές εκθέσεις με τιμή κοντά στα 11.500€. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2018 Το ποθώ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panavour 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2018 Περι ορεξεως κολοκυθοπιττα βεβαιως,αλλα προσωπικως νομιζω οτι δεν ειναι και η καλυτερη σχεδιαστικη στιγμη για την εταιρεια.Νομιζω οτι πασχει σ ολο το μπροστινο απ το τεποζιτο μερος,φωτα πηρουνι καλαμια φτερο κλπ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2018 Ψηλόφτερο? Επειδή οι ιδιοκτήτες θα πάνε το βαρίδι σε παχιά φρέσκια λασπουριά και με χαμηλό φτερό θα στούμπωνε? Και μπροστά σε αυτή την ανάγκη, ποιος τη χ3ζει τη σταθερότητα στην εθνική...... Υ.Γ.: είπαμε να χρησιμοποιούμε φρέσκια τεχνολογία (στα απολιθώματα της MG). Αλλά όχι και κοινή οθόνη οργάνων με την RSV4.....Μέχρι και το πριζάκι ίδιο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2019 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2019 Ωραιο review Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2019 Είδα ενα στο δρόμο... Ρε ωραίο είναι τούτο.. Διαφορετικό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2019 Από το 1.36 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες