TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2020 (τροποποιήθηκε) Τα βιντεάκια μπορεί να είναι γραφικά αλλά η Daytona σκίζει στις πωλήσεις - και ειδικά τα Zontes. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι μπορεί να μην είναι οι... πρωτοποριακές κατασκευές, μπορεί να έχουν περισσότερα μπλιμπλίκια απ' όσα χρειάζεται (με κίνδυνο να χαλάνε, όμως από την άλλη αρέσουν στους πιτσιρικάδες), όμως... έχουν κάνει πολύ κόσμο να αποκτήσει μια "κανονική" μοτοσυκλέτα με λίγα προβλήματα αν την προσέχεις! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 4 , 2020 από τον TKM 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2020 Με ξεπερνάει ότι ακόμη μετά από τόσα χρόνια που κυκλοφορούν τόσα "καλά" προϊόντα και τόσα " κινέζικα " προϊόντα είναι πολύ λίγοι που καταλαβαίνουν μια βασική διαφορά. Και οι δύο έχουν στόχο το κέρδος. Ανάλογα με τι εκπτώσεις θα κάνει ο κάθε ένας θα βγει και το τελικό πόσο ( υλικά και R&D ). Τώρα... ότι σε 15 χρόνια δεν θα υπάρχει καν αυτό το zontes γιατί θα έχει αλλάξει 2 μοτέρ ή δεν θα δουλεύει τίποτα και θα είναι πεταμένο στο χωράφι, ενώ ο γιαμαχα έστω και κουτσά στραβά θα είναι εκεί ακόμη να δώσει ... άλλη ιστορία.... πριν 7 ώρες, το μέλος TKM έγραψε: η Daytona σκίζει στις πωλήσεις - και ειδικά τα Zontes. έχουν κάνει πολύ κόσμο να αποκτήσει μια "κανονική" μοτοσυκλέτα με λίγα προβλήματα αν την προσέχεις! Σωστός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2020 Εγω παντως πολυ θα ηθελα να δω ενα απο κοντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2020 πριν 16 ώρες, το μέλος TKM έγραψε: Τα βιντεάκια μπορεί να είναι γραφικά αλλά η Daytona σκίζει στις πωλήσεις - και ειδικά τα Zontes. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι μπορεί να μην είναι οι... πρωτοποριακές κατασκευές, μπορεί να έχουν περισσότερα μπλιμπλίκια απ' όσα χρειάζεται (με κίνδυνο να χαλάνε, όμως από την άλλη αρέσουν στους πιτσιρικάδες), όμως... έχουν κάνει πολύ κόσμο να αποκτήσει μια "κανονική" μοτοσυκλέτα με λίγα προβλήματα αν την προσέχεις! Έχω τις διαφωνίες μου τόσο για τις πωλήσεις όσο και για το ότι έχουν εισάγει κόσμο στη μοτοσυκλέτα. Όντως τα Ζόντες πυροβολούν σε ταξινομήσεις και μπράβο τους και μαγκιά τους αλλά εξκιουζέ που έλεγε και ο τύπος από το Boemerang, δεν πρέπει να ξεχνάμε και σε ποια αγορά απευθύνονται. Όταν το αγοραστικό κοινό το οποίο αξιολογούμε έχει τόσο την οικονομική δυνατότητα να κινηθεί σε όλη τη γκάμα της Χ κατηγορίας όσο και την κουλτούρα πάνω στο αντικείμενο το οποίο εξετάζουμε (βλ Ιταλία, Γερμανία κοκ ) τότε ναι, μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για την δυναμική μιας μάρκας ή ενός μοντέλου. Το Ελληνικό κοινό δεν έχει τίποτα από τα δύο, δυστυχώς. Όσον αφορά το δεύτερο κομμάτι, 4 χιλιάρικα κοστίζει το Χ310. Ναι, εξαιρετική τιμή σε σχέση με τα 6800 ενός Xmax 300 iron max αλλά με τα ίδια χρήματα , αυτός που αγαπάει τη μοτοσυκλέτα και όχι τα κουμπιά που ανεβάζουν τη ζελατίνα έξω από μια ράντομ καφετέρια του Περιστερίου , αγοράζει τέρατα σε σχέση με το Ζόντες. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 349 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2020 Όπως έχω γράψει και παλιότερα, 4000 ευρώ είναι αρκετά χρήματα. Θα μου πείτε, βέβαια ότι αγοράζεις "πολύ" πράγμα. Σύμφωνοι αλλά τι ποιότητας; Αν η Zontes έβγαζε κάτι μικρότερο και αρκετά φτηνότερο θα έδινε την ευκαιρία σε περισσότερο κοινό να αγοράσει και να "αξιολογήσει". Και αν ήταν αξιόπιστη ας έβγαζε μετά ακριβότερα μηχανάκια. Να δώσει κάποιος με το μπαμ 4 χιλιάρικα, μεγάλο ρίσκο δεν είναι; Έπειτα, ακούω συνέχεια για τη Daytona. Άλλο sprinter και dy (που είναι dayang) και άλλο x/r 310 (που είναι Zontes). Τι έχει βγάλει στο παρελθόν η Zontes για να της δείξουμε εμπιστοσύνη και να της ακουμπησουμε 4κ; Α! Και στα ψεκαστα sprinter/dy προβλήματα με το ψεκασμό ακούω (τουλάχιστον τα πρώτα μοντέλα) και άλλαζαν εγκεφάλους, ευτυχώς στην εγγύηση. Αυτό κάτι δείχνει... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2020 Ρε παιδια εγω δε μπορω να κατηγορησω κατι χωρις λογο απλα επειδη ειναι κινεζικο. Οταν υπαρξουν σοβαρα επιχειρηματα του στυλ, χαλασε αυτο, χαλασε το αλλο χαλασε εκεινο και ιδιαιτερα οταν υπαρξει αξιολογηση σε βαθος χρονου, τοτε ναι να πω οτι ειναι σαπακια η οτι ειναι μια καλη οικονομικη μοτοσυκλετα. Μεχρι τοτε δε μπορω να πω κατι. Χαζα προβληματα ολες οι εταιρειες εβγαλαν. Τι να πουμε για ηλεκτρονικα σε ιταλικα για υγρασιες νερα κλπ. Για τα ιαπωνικα και ανορθωτες? Για να μην πουμε για πλαστικα που απο γυαλιστερα γινονται ματ. Ο αναμαρτητος πρωτος το ληθο βαλετω. Αν τα δουμε σε βαθος χρονου πρωτα και ας κρινουμε. Ετσι που τα κραζουμε και καποιο μελος να το ειχε παρει θα ντρεπονταν να το πει. Και μη γελιομαστε με 4000 αλλοι περνουν το παπι της honda. Εκεινο τα αξιζει? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 349 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2020 (τροποποιήθηκε) Πιστεύω ότι το πιο πολύ "κράξιμο" εδώ δεν έγινε γιατί τα μηχανάκια δεν αξίζουν. Έγινε γιατί κάποιοι προσπάθησαν να πείσουν ότι όποιος παίρνει οτιδήποτε άλλο εκτός από zontes είναι κορόιδο. Από εκεί και πέρα, περί ορέξεως.... Διαφωνώ στο θέμα "κινέζικο". Δυστυχώς, μετά από τόσα χρόνια που οι Κινέζοι βγήκαν μαζικά στην παραγωγή και διάθεση δικύκλων, δεν έχουν το καλύτερο όνομα στην αγορά. Αυτοδικαίως, κάποιος θα είναι επιφυλακτικός απέναντι σε ένα ακόμα κινέζικο. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2020 από τον CRX 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 14 λεπτά, το μέλος CRX έγραψε: Πιστεύω ότι το πιο πολύ "κράξιμο" εδώ δεν έγινε γιατί τα μηχανάκια δεν αξίζουν. Έγινε γιατί κάποιοι προσπάθησαν να πείσουν ότι όποιος παίρνει οτιδήποτε άλλο εκτός από zontes είναι κορόιδο. Από εκεί και πέρα, περί ορέξεως.... Διαφωνώ στο θέμα "κινέζικο". Δυστυχώς, μετά από τόσα χρόνια που οι Κινέζοι βγήκαν μαζικά στην παραγωγή και διάθεση δικύκλων, δεν έχουν το καλύτερο όνομα στην αγορά. Αυτοδικαίως, κάποιος θα είναι επιφυλακτικός απέναντι σε ένα ακόμα κινέζικο. Απλα αναρωτιεμαι αν αντι για τα 4000 ευρω, εκανε 5500 και ερχονταν με απο πισω την bmw, οπως τα cf moto με την ktm, θα αλλαζε η σταση μας? Ναι τα zontes δε τα ξερει κανενας ναι μπορει να ειναι κατι προσκαιρο αλλα ας αφησουμε το χρονο να δειξει. Μπορει να αποδειχθουν μαπα μπορει και διαμαντακια. Εγω π. χ αν ειχα 4000 ευρω και ηθελα να παιξω σε αυτη τη κατηγορια αποκλειστικα, θα το επαιρνα μονο και μονο γιατι μ αρεσει ετσι οπως το βλεπω. Δε μ αρεσει ουτε το gs ουτε το versys ουτε το v strom. Αν ειχα 15.000 ευρω θα πηγαινα σε multistrada. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2020 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
νεκταριος 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2020 Η ZONTES..απλα εκπροσωπειται απο την εδω daytona του γκοργκολη ...που αν μη τι αλλο ειναι μια ελληνικη εταιρια ! Η μητρικη ειναι η εταιρια TAYO με ιδρυση το 2003 δειχνει να υποσχεται πολλα. Μπορει με αυτη την κυκλοφορια των zontes να εδειξε που ''βαδιζει''....αλλα προσωπικα πιστευω θα εχουμε να λεμε. Σιγουρα τα zontes δεν ειναι αδιαφορα...δεν ειναι κορυφαια σε ποιοτητα οκ..αλλα κουβαλανε κορυφαιο εξοπλισμο και τελος τα μεχρι τωρα αγορασμενα.....δειχνουν να στεκονται καλα στην μη ενδειξη ''σοβαρων '' προβληματων χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν υπαρχουν τα λεγομενα νεοτητος,. Παντως γεγονος ειναι οτι εκει ειναι το μελλον.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2020 πριν 7 ώρες, το μέλος νεκταριος έγραψε: ZONTES.. κορυφαιο εξοπλισμο Δεν πάνε μαζί αυτά... και τελος τα μεχρι τωρα αγορασμενα.....δειχνουν να στεκονται καλα στην μη ενδειξη ''σοβαρων '' προβληματων χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν υπαρχουν τα λεγομενα νεοτητος,. Στο car σε 26 αγγελείες που βγάζει για 310 μόνο ένα έχει 10.000 χλμ όλα τα υπόλοιπα είναι μοντέλα 18-19 με 5.000 και αν! Μήπως αυτό λέει κάτι? Ότι ο κόσμος μόλις τα δουλέψει λίγο μετά δεν τα θέλει? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2020 ΩΩΩ σωστός! Και με 1500 χιλιόμετρα τα πουλάνε. Γιατί άραγε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2020 πριν 8 ώρες, το μέλος BlackDiamond έγραψε: Αυτο δε λεει κατι. Στο car εχει και καμια 80αρια tracer 900 με ουτε 10.000χλμ. Τι παει να πει οτι ειναι για πεταμα? Εγω θελω αν υπαρξει καποιος που να κανει πολλα χλμ να πει αντικειμενικα πως το ειδε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος spiros!!! έγραψε: Αυτο δε λεει κατι. Στο car εχει και καμια 80αρια tracer 900 με ουτε 10.000χλμ. Τι παει να πει οτι ειναι για πεταμα? Εγω θελω αν υπαρξει καποιος που να κανει πολλα χλμ να πει αντικειμενικα πως το ειδε. Για το συγκεκριμένο μηχανάκι που αναφέρεις όπως και τα 1200αρια της bmw ( gs ) είναι μηχανάκια που έχουν αγοραστεί από πάρα πολλούς που δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τον μοτοσυκλετισμό / οδήγηση. Πες το πουλ μουρ μαγκιά κλανιά... πες πως είχαν αυτά τα 10-20 χιλιάρικα για πέταμα ( πραγματικά λεφτά υπάρχουν! ). Αυτούς δεν μπορώ να τους βάλω στο ίδιο σακί με τους υπόλοιπους που έκανα αυτή την αγορά. Σίγουρα αυτό που λες θα ήταν το καλύτερο αλλά δεν νομίζω πως υπάρχουν αυτοί ( τουλάχιστον ακόμη! ) γιατί δεν θα πήγαινε εύκολα κάποιος μου γνωρίζει / καταλαβαίνει να δώσει 4.000€ για να δοκιμάσει κάτι κινέζικο ( αυτή είναι η αλήθεια ), ίσως μετά από 3-5 χρόνια να αξίζουν τα λεφτά τους ( πχ. dy, sprinter 125 ) αλλά προς το παρόν για εμένα δεν τα αξίζουν καθώς 4.000 για να "εργάτη" και κινέζο .... όχι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2020 Εγω δεν υπερασπιζομαι ουτε τα zontes ουτε τιποτα. Αν δε δουμε κριτικες με πολλα χλμ εμενα θα μου φαινονται απλα ωραιες μοτοσυκλετες. Τα Sym πως πεσαμε ολοι πανω και τα πήραμε. Την ηξερε κανενας αυτη τη, μαρκα? Βαζω κι εμενα μεσα γιατι ειχα παρει κι εγω σκουτερ sym 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος crussifier έγραψε: εγώ είμαι αδιάφορος , Honda είναι και τα 2 που έχω αυτή τη περίοδο και δε βλέπω κάτι που να με ενδιαφέρει σε ένα Zontes βρίσκω όμως άκρως ενδιαφέρουσες τις απόψεις για το μέλλον αυτών των μοντέλων χωρίς ούτε μία κρυστάλλινη σφαίρα της προκοπής, δηλαδή κάπου ΩΠΑ Δηλαδη σαν μοτο δε σου αρεσουν? Εννοω οπως τις βλεπεις στο ματι. Εμενα μου αρεσουν αρκετα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2020 Από όπου και να τα δω μου βγάζουν μια πολύ φθηνή κατασκευή. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
νεκταριος 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2020 Την 6/3/2020 at 7:49 ΠΜ, το μέλος BlackDiamond έγραψε: Διαβασες οτι θες μαλλον...λεω δεν εχουν ποιοτητα...αλλα ''κουβαλανε'' κορυφαιο εξοπλισμο και αναφερομαι στο τι εχει στανταρ η μοτοσυκλετα..που ειναι η αντιρρηση σου ? ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ το car Kαι TRACER εχει 10-15 αγγελιες...και δεν εχουν ουτε 10.000 χλμ...μαλλον και αυτα χαλια θα ειναι !! Και crypton εχει με 2 και 3 και 5.000 χλμ.... χαλια και αυτα ? Πες απλα ΔΕΝ τα γουσταρω..και τελος Γιατι προσπαθειςμε αλλο τροπο να πεις κατι που λεγεται με 2 και μονο λογια ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2020 πριν 3 ώρες, το μέλος νεκταριος έγραψε: κορυφαιο εξοπλισμο και αναφερομαι στο τι εχει στανταρ η μοτοσυκλετα..που ειναι η αντιρρηση σου ? Όλα αυτά θα δείξουν σιγά σιγά ( η ιστορία επαναλαμβάνεται ). TRACER εχει 10-15 αγγελιες...και δεν εχουν ουτε 10.000 χλμ...μαλλον και αυτα χαλια θα ειναι !! Άτομα που έχουν οδηγήσει λίγο πολύ ότι υπάρχει στην αγορά λένε πως τα tracer 700 - 900 είναι απλά οκ και μην τρελενεσαι. Εννοείται πως θα κάνουν τα πάντα αλλά με μέτρο και υπομονή σε σχέση πάντα με τον ανταγωνισμό! Όποιος γνωρίζει τις πραγματικές του αδυναμίες ( πχ. φρένα/κομμένα μπροστινά σε βούτες με λίγα χιλιόμετρα ) καταλαβαίνει τι εννοώ. Και crypton εχει με 2 και 3 και 5.000 χλμ.... χαλια και αυτα ? Πες απλα ΔΕΝ τα γουσταρω..και τελος Γιατι προσπαθειςμε αλλο τροπο να πεις κατι που λεγεται με 2 και μονο λογια ??? Σε αυτά δεν μπορώ να πω κάτι. Με αποστόμωσες ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
νεκταριος 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2020 πριν 56 λεπτά, το μέλος BlackDiamond έγραψε: Καταλαβα....''να'χαμε να λεγαμε !'' Ουτε να τα δεις ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2020 πριν 4 ώρες, το μέλος νεκταριος έγραψε: Διαβασες οτι θες μαλλον...λεω δεν εχουν ποιοτητα...αλλα ''κουβαλανε'' κορυφαιο εξοπλισμο και αναφερομαι στο τι εχει στανταρ η μοτοσυκλετα..που ειναι η αντιρρηση σου ? Μερικές σκόρπιες απορίες 1) Που το ξέρεις πως δεν έχουν ποιότητα; Είσαι κάτοχος ή μηχανικός; Ήρεμα ρωτάω. 2) Τον κορυφαίο εξοπλισμό που τον είδες; Ένα usd από το πανέρι (no name ) και μια ηλεκτρική τάπα βενζίνης ΔΕΝ είναι κορυφαίος εξοπλισμός για την κατηγορία. Πχ το 390 adv φέρει πλήρως ρυθμιζόμενο μπροστινό από την WP εξελιγμένο ειδικά για το μοντέλο από οδηγό αγώνων Rallye, διαθέτει IMU, 44 ίππους, cornering abs απο την Bosch, 320 δίσκο με φρένα της Bybre κοκ. Αυτά ναι, είναι κορυφαίος εξοπλισμός. 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
νεκταριος 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2020 πριν 13 ώρες, το μέλος Gouky7 έγραψε: Μερικές σκόρπιες απορίες 1) Που το ξέρεις πως δεν έχουν ποιότητα; Είσαι κάτοχος ή μηχανικός; Ήρεμα ρωτάω. 2) Τον κορυφαίο εξοπλισμό που τον είδες; Ένα usd από το πανέρι (no name ) και μια ηλεκτρική τάπα βενζίνης ΔΕΝ είναι κορυφαίος εξοπλισμός για την κατηγορία. Πχ το 390 adv φέρει πλήρως ρυθμιζόμενο μπροστινό από την WP εξελιγμένο ειδικά για το μοντέλο από οδηγό αγώνων Rallye, διαθέτει IMU, 44 ίππους, cornering abs απο την Bosch, 320 δίσκο με φρένα της Bybre κοκ. Αυτά ναι, είναι κορυφαίος εξοπλισμός. Ναι και μηχανικος και κατοχος (ημουν) και εννοω οτι δεν υπαρχει η ΙΔΙΑ ποιοτητα σε σχεση με τον ανταγωνισμο...και ΜΟΝΟ αυτο! Ειναι ενα δικυκλο τιμιο στα χρηματα του...παει και αυτο. Τωρα οσον αφορα τον εξοπλισμο....λεω εξοπλισμο και μονο αυτο....ενω εσυ αναφερεις το ΚΤΜ που εχει ΚΟΡΥΦΑΙΑ και επωνυμα μερη ...και εχει 6500 ευρω ! Απο το πανερι μπορει να ειναι που λες...αλλα δεν το εχουν ολα αρα εχει κατι διαφορετικο που δεν υπαρχει στον ανταγωνισμο οπως και η ταπα. Το Τ 310 ας πουμε εχει καγκελα...ποδια προστασιας..ζελατινα ηλεκτρικα ρυθμιζομενη...πισω αναρτηση με πολαπλες ρυθμισεις..ηλεκτρικο κλειδωμα στο τιμονι φωτιζομενους διακοπτες...κ.α που δεν εχει ο ανταγωνισμος ! Προστατευτικά κάγκελα Σ πριν 15 ώρες, το μέλος BlackDiamond έγραψε: Τη μοτοσυκλετα εχεις ? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2020 (τροποποιήθηκε) Εγω λεω αφου βρέθηκε ενας που την ειχε να μας πει εντυπώσεις. Ποσα χλμ ειχες αν ειχες δει κατι που δε σ αρεσει, γιατι το εδωσες κλπ. Αυτα θα βοηθησουν να βγαλουμε συμπερασματα οχι να <<τσακωνομαστε >> για το τι εχει ενα μηχανακι σε σχέση με αλλο. Ας μας πει λοιπόν ο φιλος Νεκταριος δυο πραματα.... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 10 , 2020 από τον spiros!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2020 πριν 3 ώρες, το μέλος νεκταριος έγραψε: εχει καγκελα...ποδια προστασιας..ζελατινα ηλεκτρικα ρυθμιζομενη...πισω αναρτηση με πολαπλες ρυθμισεις..ηλεκτρικο κλειδωμα στο τιμονι φωτιζομενους διακοπτες... Απλά σου λέει ο αποπαραπάνω, ότι δεν είναι και το πρώτο νόημα σε ουσία όλα αυτα, ειδικά αν απλά τα απαριθμείς, χωρίς να τα εξετάζεις. Τι εννοώ: Το να λέμε για παράδειγμα ''εχει πηρούνι USD'' για πλεονέκτημα, δεν είναι πάντα αληθές. Δεν είναι όλα τα USD καλύτερα, και υπάρχει σοβαρό τεχνικό επιχείρημα που λέει ότι για χρήση δρόμου και όσο πιο ελαφριά είναι μια μοτοσυκλέτα, ένα πηρούνι USD μειονεκτεί σε παραπανίσιο μη-αναρτώμενο βάρος σε σχέση με ένα ίδιας ποιότητας συμβατικό. Γενικότερα, το USD ετσι γενικά κι αόριστα από μόνο του, δεν αποτελεί πλεονέκτημα, ένα συγκεκριμένο USD που ξέρουμε ότι δουλεύει καλά σε μια συγκεκριμένη μοτό είναι πλεονέκτημα. Πιάνεις την διαφορά; Ομοίως το να λέμε έχει ηλεκτρική τάπα και ηλεκτρικό τζάμι κ.ο.κ. δεν είναι σίγουρο ότι είναι για καλό. Είναι όντως καλά όλα αυτά; Άμα αρχίσουν και χαλάνε τα ηλεκτρικά μοτεράκια τους ας πούμε, τι γίνεται το ''πλεονέκτημα''; Επίσης, άλλος πάλι θα πει, τα χρειαζόμαστε όντως αυτά ή τζάμπα βάρος, πολυπλοκότητα, καλώδια προσθέτουμε για κάτι που δούλευε και χωρίς αυτά; Τελικό επιχείρημα: Η μοτοσυκλέτα είναι και λίγο πάθος. Δεν είναι τοστιέρα, δεν είναι πιστολάκι για τα μαλλιά, είναι κάτι που το αγοράζεις γιατί το...ονειρεύεσαι. Το έχεις αφίσσα στο εφηβικό σου δωμάτιο. Το χαζεύεις όταν περνάει στο δρόμο και ζηλεύεις που δεν έχεις. Ε, δεν είδα ποτέ κανέναν να βάζει αφίσσα και να ονειρεύεται ένα μοτό , γιατί έχει ηλεκτρική ζελατίνα, κάγκελα και ηλεκτρική τάπα και άλλα ΙΧιδικα. Για άλλα πράγματα ονειρεύεται κανείς. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2020 Κανένα από αυτά που είπες για την αφίσσα σου, δεν έχει ηλεκτρικά ΙΧιδικα γκατζετάκια. Άλλη μια επιβεβαίωση. Τα άλλα που είπες ως ανταγωνιστές, ΕΓΩ ας πούμε, ούτε να τα βλέπω δεν θέλω. ΕΓΩ ''μικρό'' αφίσσα, ακόμα και σήμερα, θα έβαζα ένα CBR400RR ας πούμε. Που επίσης δεν έχει ΙΧδικα γκίζμος για ''προτέρημα'', ούτε χρειάζεται usd της κακιάς ώρας για να πατάει σωστά στον δρόμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2020 Με πρόλαβε ο Flying. Ως μηχανικός θα ξέρεις σίγουρα πως ένα usd δεν λέει τίποτα. Πχ το crossrunner έχει συμβατικό μπροστινό και το cb300r usd. Με πιάνεις, έτσι; Με συμβατικά μπροστινά έβγαιναν μηχανές με γυρολόγιο στο λεπτό στα Μέγαρα, με ατελείωτες τουριστικές δυνατότητες κτλπ. Ποιο usd τώρα σε μότα των 30 ίππων και γιατί; Ωραίο στο μάτι δεν λέω αλλά από ουσία μηδέν. Btw έχω σκούτερ με ηλεκτρική ζελατίνα και μοτοσυκλέτα με ηλεκτρικό κλείδωμα. Χωρίς να έχει χαλάσει τίποτα από τα δύο, είναι ό,τι πιο άχρηστο, ανούσιο ,πιθανώς κοστοβόρο ως και καταστροφικό (αν η στραβη κατσει σε ταξιδι ). Η μεν ζελατίνα είναι άκρως δεσμευτική ενώ ήδη τρίζει στο πάνω-κάτω ( honda, 8k km ) ενώ στη μηχανή, τη μια φορά που έμεινα απο μπαταρία, δεν γινόταν να ξεκλειδώσω το τιμόνι ώστε να την σπρώξω με αποτέλεσμα να μπω σε μια εντελώς χαζή και χρονοβόρα ταλαιπωρία. Εννοείται πως από τότε κουβαλάω μαζί μου σαν μαλάκας starter ( κι άλλο έξοδο από εκεί ). Φτάνεις δηλαδή να υπηρετείς τη μηχανή από το να σε υπηρετεί αυτή. Ε, όχι να υπηρετήσω και το Ζόντες ρε φίλε. ΥΓ: Έμεινα από μπαταρία επειδή την ξελίγωσε μια διαρροή της ηλεκτρικής τάπας βενζίνης. True story. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες