Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2018 Και εκει που κατεβαινω με την αδερφη μου το μεσημερακι ωραια και καλα να παρω το κουτι να κανουμε κατι δουλειες, το βλεπω το μισο πανω στο πεζοδρομιο. Πλησιαζω και βλεπω την πορτα να εχει φτασει στο τιμονι, τον πισω αριστερο τροχο κατω απο το αμαξι και τον μπροστα στραβο οσο δεν παει. Για να μην τα πολυλογω το αυτοκινητο το χτυπησε μια μανταμ (73 χρονων) που εβγαινε απο το γκαραζ της, δεν σταματησε αλλα ευτυχως υπηρχαν μαρτυρες και την βρηκαμε. Οι μαρτυρες φωναξανε τροχαια η οποια κρατησε ολα τα στοιχεια. Πηραμε τηλεφωνο στην ασφαλιστικη (και την μαμα , γιατι ειναι στο ονομα της), ηρθε ενας γερανος, τραβηξανε φωτο και συμπληρωσανε ενα χαρτι (δεν ξερω τι ηταν). Η κυρια αυτη τωρα ζηταει, παρολο που ειναι ασφαλισμενη, να μην βαλουμε τις ασφαλιστικες στην μεση, αλλα να μας δωσει λεφτα στο χερι. Απο ατομα που ρωτησα μου ειπαν οτι εχει λεφτα και δεν το λεει για πλακα αυτο. Η ζημια βγαινει χαλαρα 2+ χιλιαρικα, που ειναι παραπανω απο την αξια του αυτοκινήτου οποτε μας βολευει κιολας. Στην τροχαια μας ειπαν οτι απο αυτους εχουμε ακομα χρονο για να κανουμε οτι θελουμε γιατι δεν εχουν καταγραψει το ατυχημα ακομα (κατι τετοιο νομιζω ειπαν). Εστω οτι εγω συμφωνω μαζι της για να μας δωσει λεφτα στο χερι. Με το να εχω φωναξει τον γερανο, γινεται ακομα αυτο ή την εχασα την ευκαιρια? Επισης, μπορει να μου κανει καμια μλκια και μετα να εχω αλλα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2018 Δεκεορο asap κι ασε τα φορουμ με το μακρυ και το κοντο καθενος. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2018 Αν όντως είναι ασφαλισμένο το αυτοκίνητο ή έχει ληγμένο δίπλωμα ή φοβάται πως θα της το πάρουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2018 (τροποποιήθηκε) Αν δεν πολυαξιζε το αυτοκινητο οπως λες θα της ελεγα να μου μεταφερει αυριο κιολας 2 χιλιαρικα και θα το εδινα για ανταλλακτικα η σκραπ. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2018 από τον GeorStrat 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος GeorStrat έγραψε: Αν δεν πολυαξιζε το αυτοκινητο οπως λες θα της ελεγα να μου μεταφερει αυριο κιολας 2 χιλιαρικα και θα το εδινα για ανταλλακτικα η σκραπ. Επιχειρηματικο πνευμα ο Τζωρτζ.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2018 πριν 7 λεπτά, το μέλος hayabusas έγραψε: Επιχειρηματικο πνευμα ο Τζωρτζ.... Ναι καλά, Ακράποβιτς θα τα έκανε 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2018 πριν 21 λεπτά, το μέλος hayabusas έγραψε: Επιχειρηματικο πνευμα ο Τζωρτζ.... Εεεε μα......δικηγορους ,ασφαλειες,τροχαιες,πραγματογνωμονες,φανοποιους.....ριχτα στο χερι και παμε γι αλλα αφου το αμαξι δεν αξιζει,ειναι παλιο η δεν ξερω κι εγω τι αλλο. πριν 16 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε: Ναι καλά, Ακράποβιτς θα τα έκανε Λαιμους ναι και ισως τιτανιο αφου θα ημουν πιο large ....τελικο πουυυτε ακραπα,εχει τα χαλια του τα μαυρα...Bos ομως ισως..... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2018 (τροποποιήθηκε) Το αμαξι ειναι ενα seicento του 2000. Η αξια του στο car ειναι ~1500€. Την ζημια την υπολογιζουμε εμεις οτι παει πανω απο 2 χιλιαρικα αλλα δεν εχουμε ακομα νεα απο τον μηχανικο που το κοιταει. Η γυναικα δεν μας εχει πει τι ασφαλιστικη εχει αλλα η τροχαια μας ειπε οτι ειναι ασφαλισμενο. Και εγω θελω να μην παμε με ασφαλιστικες και να μας δωσει τα λεφτα στο χερι αλλα δεν ξερω αν αυτο το χαρτι που συμπληρωσε η μαμα μου τις εχει μπλεξει ηδη. https://i.imgur.com/8D5WWLo.jpg https://i.imgur.com/p0U7T7G.jpg https://i.imgur.com/j8xoPPU.jpg Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2018 από τον Roaf Beast Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2018 (τροποποιήθηκε) Απο πυλωτη απεναντι βγηκε με τα οσα?? Θα την δασκαλεψει σιγουρα καποιος γνωστος για την αξια του αυτοκινητου και θα σας προτεινει τιμη,εκει μετα πραττεις αναλογα....η το πας by the book και το φτιαχνεις η παιρνεις εστω τα 1500 και προχωρας (εγω αυτο θα εκανα). Η τιμη του μηχανικου σας ας ειναι λιγο πιο στρογγυλη προς τα πανω σε περιπτωση μοιρασματος της διαφορας. Και μαθε τι χαρτι ηταν αυτο....αν το εχει η τροχαια πηγαινε απο κει. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2018 από τον GeorStrat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2018 Να δεις που αυτή ήταν ή πήγαινε σε πονηρό σκοπό, και δεν θέλει να γίνει κάτι επίσημα, να μην μάθει ο άντρας της την κίνηση... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2018 Πριν 6-7 χρόνια με ρίχνει στατικά γνωστός του πατέρα μου. Είχαν συναλλαγές επαγγελματικά και ο πατέρας μου έπινε καφέ στο μαγαζί του "κυρίου" συχνά πυκνά, όλα αυτά στην υπερκλειστή κοινωνία της Ναυπάκτου. Μικρό ζημιές και ο τύπος προτείνει να μου δώσει τα χρήματα χωρίς να εμπλεξουμε ασφάλειες. Αφελώς δέχομαι, δεν πάω καν σε μάστορα για να μην ανεβάσω το κόστος και του ζητάω μόνο τα ανταλλακτικά με δική μου εργασία, σύνολο ~200€. Για ενάμιση μήνα ο τύπος εξαφανισμένος, δεν απαντούσε σε τηλέφωνα, στο μαγαζί άφαντος, μετά κόπων και βασάνων πήρα τα χρήματα αφού έκανε τον ανηξερο και αμφισβητούσε τα τιμολόγια ως πλαστά. Εμπιστεύεσαι επομένως άγνωστη / ανώνυμη; Δεν σου εγγυάται κανείς ότι δεν θα διαλαλεί ότι σου έδωσε ήδη 3k ενώ δεν έχεις πάρει cent. Καταλαβαίνω το δέλεαρ του να πάρεις περισσότερα από την αξία του οχήματος, αλλά υπάρχει ένα ρίσκο, αυτό λέω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2018 Η ζημιά δε θα φτάσει 2χίλιαρο. Με την καμία..... Οι φωτό δε βοηθούν, πχ δε βλέπουμε αν ο ουρανός έχει τραυματιστεί στην περιοχή της μεσαίας κολόνας δείγμα του να έχει αρκετή ζημιά το πλαίσιο) Αλλά οι τιμές ανταλλακτικών στα seicento είναι χαμηλές και χωρίς τάσεις εγκεφαλικού στους ιδιοκτήτες. Προσέξτε μη σας δαγκώσει ο φανοποιός. Αν καταφέρετε να της πάρετε 1.5+Κ€, καταθέστε πινακίδες, βρείτε ένα ίδιο καθαρό στο car.gr, και το τρακαρισμένο κρατήστε το για ανταλλακτικά 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 43 λεπτά, το μέλος ksino1100 έγραψε: Η ζημιά δε θα φτάσει 2χίλιαρο. Με την καμία..... Οι φωτό δε βοηθούν, πχ δε βλέπουμε αν ο ουρανός έχει τραυματιστεί στην περιοχή της μεσαίας κολόνας δείγμα του να έχει αρκετή ζημιά το πλαίσιο) Αλλά οι τιμές ανταλλακτικών στα seicento είναι χαμηλές και χωρίς τάσεις εγκεφαλικού στους ιδιοκτήτες. Προσέξτε μη σας δαγκώσει ο φανοποιός. Αν καταφέρετε να της πάρετε 1.5+Κ€, καταθέστε πινακίδες, βρείτε ένα ίδιο καθαρό στο car.gr, και το τρακαρισμένο κρατήστε το για ανταλλακτικά στην μεσαια κολονα, απο την μερια του πισω παραθυρου, εκει που κανει "γωνια" το τζαμι δηλαδη, εχει κανει σαν ρωγμες στο χρωμα. Εκει ομως δεν ειχε θεματα το χρωμα που με κανει να πιστευω οτι εχει λυγισει. Ο μηχανικος ειναι γνωστος μας οποτε δεν νομιζω να εχουμε θεματα. Οπως και να εχει,αυριο το πρωι θα ξερουμε. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2018 από τον Roaf Beast Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Ο μηχανικος με επιβεβαιωσε. Η μεσαια κολονα εχει λυγισει, το πλαισιο απο κατω ομως ειναι ΟΚ. Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι ασφαλες για να βγει στον δρομο ομως. Οπως και να'χει μας ειπε οτι η ασφαλιστικη θα το βγαλει ολικη γιατι το κοστος ειναι χαλαρα πανω απο χιλια ευρω (οσο πρεπει να ειναι για να βγει ολικη) και φτανει και σχετικα ευκολα τις 2 χιλιαδες. Ως δια μαγειας η γυναικα μας πηρε απο μονη της τηλεφωνο την ωρα που το εγραφα αυτο, να μας πει οτι μιλησε με τα παιδια της και οτι να μας δωσει 1500€ (οσο κανει στο car χαχα.....) για να παρουμε αλλο. Αν ειναι να παρουμε 1500 τοτε φωναζω ασφαλιστικη να την τρεξουν λιγο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Τι θα κερδισεις με την ασφαλιστικη? Παρε τα 1500 και αυτο η το πουλας για σκραπ/ανταλλακτικα κανα 300αρι η το κρατας spare για οτι χρειαστεις. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 (τροποποιήθηκε) Το ολο σκεπτικο ειναι οτι για να της κανω την χαρη να μην παω στην ασφαλεια θα μας κανει την χαρη να μας δωσει λεφτα να παρουμε κατι αντιστοιχο με αυτο που ειχαμε. Στο car αυτη την στιγμη δεν υπαρχει seicento ουτε καν στην εκδοση που ειχαμε, ποσο μαλλον στην κατασταση που ηταν. Αν ειναι να παρω 1500 απο αυτη τοτε θα παω μεσω ασφαλιστικης να παρω τα ιδια λεφτα, να την τρεξουν και να μαθουμε γιατι δεν ηθελε εξ αρχης να ληξει το θεμα ετσι. Συν οτι μολις παμε μεσω ασφαλιστικης, νοικιαζουμε και ενα αμαξακι να κανουμε τις δουλειες μας μερες που ειναι και θα εχουμε και επισκεπτες. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 2 , 2018 από τον Roaf Beast Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Και πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι η ασφαλιστική θα σας αποζημιώσει με 1.500 και όχι λιγότερα; Αφού η γυναίκα δεν είναι λαμόγιο λύσε το πρόβλημά σου όσο πιο απλά μπορείς. 1.500+300 από το σκραπ μια χαρά αμαξάκι αγοράζεις. Σε 3 μέρες. Χωρίς να περιμένεις ασφάλειες κλπ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Σιγουρος δεν ειμαι. Αλλα ξερω οτι κοιτανε μεσω car και στο car το seicento της χρονιας που ειναι, στα κυβικα που ειναι, χωρις ζημια βγαζει 1450€ μεσο ορο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Και από τον μέσο όρο ξεκινάει το ψαλίδι..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 πριν 40 λεπτά, το μέλος Roaf Beast έγραψε: Αν ειναι να παρω 1500 απο αυτη τοτε θα παω μεσω ασφαλιστικης να παρω τα ιδια λεφτα ;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 πριν 13 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε: ;;; Αν ειναι να μου δωσει 1500 στο χερι τοτε δεν υπαρχει λογος να μην παω μεσω ασφαλιστικης που θα μου δωσει τα ιδια (χονδρικα) λεφτα και θα μπορω να εχω και ενα νοικιασμενο αμαξακι στο μεταξυ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos polymeneas 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 προβλεπω fail. παρτα και γεια σας. χθες. με υπευθυνη δηλωση του εδωσα τοσα λεφτα για τον ταδε λογο . τον πραγματικο η καποιο αλλο νομιμο διοτι οι μεταφορες ανευ αιτιας κανονικα φορολογουνται 40% ως δωρεα τριτων. στο χερι 2000 θα ταν το αριστο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Ζήτησε της με όμορφο τρόπο λίγα παραπάνω για να καλύψεις έξοδα μηχανικού, μεταβίβαση νέου αυτοκινήτου κλπ και παρ'τα. Για να μην θέλει να μπλέξετε τις ασφαλιστικές θα έχει σοβαρό λόγο, οπότε δεν νομίζω να αρνηθεί. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2018 Τα 1500 είναι σούπερ. Ούτε στον παπά αν (ΑΝ) σας τα δώσει. Τελική τιμή επισκευής με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά έχετε? Η ασφαλιστική δε θα σας δώσει πάνω από 7 με 8 κατοστάρικα και θα κλαίτε. Προσέξτε μη πάτε για μαλλί και βγείτε κουρεμένοι 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2018 (τροποποιήθηκε) Εχουμε αισιο τελος. Συμφωνησε η κυρια να μας δωσει 2000, απο τα οποια πηραμε τα 1700 χθες και τα αλλα 300 μεσα σε 15 μερες. Την βαλαμε να υπογραψει υπευθυνη δηλωση που λεει αυτα ακριβως. Και για καλη μας τυχη βρηκαμε και ενα πολυ ωραιο punto sporting του 2002 απο ιδιωτη μεσο φιλου. Τελος καλο, ολα καλα. Θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολους για τις αποψεις και τις συμβουλες σας. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 6 , 2018 από τον Roaf Beast 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες