ShapeshifterGR98 1.879 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2017 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα στο forum! Τις προάλλες έκανα ένα ποστ στο φόρουμ για δίπλωμα Α2 και για το επόμενο 250αρι. Ωστόσο επειδή το σκέφτηκα 2η φορά προτρέχουνε και οι σπουδές μου και διότι δεν μπορώ επι 4 χρόνια να πηγαινοέρχομαι Βόλο-Λάρισα κάθε μέρα θα αναγκαστώ να νοικιάσω σπίτι απο 3ο έτος (ίσως και τα μέσα του τωρινού έτους) άρα το θέμα "Α2 και αγορά 250αριου" τελικά δεν παίζει. Καλά τα Α2 και η μηχανές αλλα έχω να σκεφτώ και την φοιτητική μου ζωή λιγάκι. Και εξάλλου θελώ και εγω ο ίδιος να ζήσω μόνος μου κάποια στιγμή. Άρα σκέφτηκα κάτι λίγο πιο οικονομικό και παράλληλα ωράιο. Τώρα on topic. Οτι αηδία σκέφτηκα περί του παπιού μου την διαγράφω γιατί απο ένα μοτέρ 125 κυβικών δεν μπορώ να κάνω και πολλά για να ξεζουμίσω περισσότερη δύναμη. Εξάλλου τα 100-110 που πιάνει δεν πρόκειται ούτε εντός Βόλου ούτε και Λάρισας στο μέλλον να τα φτάσω (που τώρα που το σκέφτομαι εκεί είναι το πεδίο μάχης του παπιού). Και 100 στον περιφερειακό ή στην εθνική είναι αρκετά άρα μια εξάτμιση και το φίλτρο είναι μια χαρά και το ζωντανέψανε λιγάκι (και οχι το μοτέρ δεν κάνει ουτε μπερδέματα ούτε σβησίματα, λειτουργεί όπως και πριν εδώ και μέρες). Αρχικά θα του φτιάξω την μούρη μετά απο μια ενα μικρό ατύχημα που είχα (20κατι με 30€ την έχω βρει) και μετα θα αλλάξω πίσω λάστιχο γιατί το συγκεκριμένο έχει φαγωθεί και αρχίζει και γλιστράει σε μερικές στροφες. Τώρα, έχω δει μερικά Address στον Βόλο ένα με κουστούμι Lucky Strike (μάρκα τσιγάρων και αν δεν κάνω λάθος ήτανε χορηγός της Suzuki κάποτε) και ένα με κουστούμι Red Bull. Εγω σαφώς κουστούμι δεν μπορώ να βρω πλέον πουθενά για αυτό σκέφτηκα το εξής: θα ψάξω για διάφορους σπόνσορες τόσο απο μηχανές Suzuki που τρέχουνε σε αγώνες όπως τα GSX-R αλλά και απο αυτοκίνητα της όπως το SX4, Swift και Ignis (όλα απο WRC) και απο το Escudo. Με λίγα λόγια σκέφτομαι να του βάλω αυτοκόλλητα απο διάφορους σπόνσορες και να μοιάζει σαν αγωνιστικό κάπως (τα αυτοκόλλητα δεν κοστίζουνε πάρα πολύ εδω σε ένα μαγαζί). Αυτό είναι και η τελική ιδέα μου για αυτό το μηχανάκι (seriously το μοτέρ δεν θα το πειράξω). Οποιαδήποτε άποψη και γνώμη για το τι αυτοκόλλητα μπορεί κάποιος να βάλει σε ένα Suzuki (πχ το Escudo πάνω έχει Shell HELIX) δηλαδή απο σπόνσορες θα ήτανε καλοδεχούμενη. Και θα φροντίσω με κάθε αλλαγή να ανεβάζω φωτογραφίες. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 31 , 2017 από τον ShapeshifterGR98 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2017 Mέγιστο κιτσαριό. Κλασσικό καγκουριλήκι εποχής 00's που βάζαν ότι αυτοκόλλητο max power ή burnout έπεφτε στα χέρια τους+ όλα τα αυτοκόλλητα από το τελευταίο σέρβις( motul, ngk κλπ). Ακόμα και άσχετα απλά να υπάρχουν.... Αν θες τη γνώμη μου όχι. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.879 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 4 λεπτά, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Mέγιστο κιτσαριό. Κλασσικό καγκουριλήκι εποχής 00's που βάζαν ότι αυτοκόλλητο max power ή burnout έπεφτε στα χέρια τους+ όλα τα αυτοκόλλητα από το τελευταίο σέρβις( motul, ngk κλπ). Ακόμα και άσχετα απλά να υπάρχουν.... Αν θες τη γνώμη μου όχι. Δεν λέω να το γεμίσω όλο με αυτοκόλλητα. Εννοώ να του βάλω μεν κάποια πάνω του (σίγουρα όχι να γίνει τεστ αχρωματοψίας). Απλά να έχει ένα συγκεκριμένο θέμα. Πχ τα δύο αυτά είναι μόνο Red Bull ή Lucky Strike. Αυτό εννοώ. Δεν θέλω να το γεμίσω με αυτοκόλλητα παντού. Αμα ακόμα φαίνεται κιτς η όλη φάση τότε οκ ίσως έχω κακό γούστο. Μέχρι τώρα έχει κάποι πάνω του αλλά είναι λίγα και διακριτικά σχετικά. Θα βάλω φωτογραφίες. Ίσως αυτά που έχω να είναι ήδη αρκετά. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 31 , 2017 από τον ShapeshifterGR98 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2017 Θα συμφωνήσω με το Γιώργο. Όταν δεν είναι ολοκληρωμένο το "κιτ" των γραφικών, δεν φαίνονται ωραία, γιατί δεν έχουν τοποθετηθεί όλα μαζί και δεν τηρούν τους κανόνες της γεωμετρίας (παράλληλα, μοτίβα κ.λπ.) Άσε που συνήθως τα κιτ γραφικών ταιριάζουν σε "αγωνιάρικα" μηχανάκια. Στο παπάκι είναι λίγο σούργελο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.370 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2017 πριν 28 λεπτά, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: η μηχανές Φοιτητή, ΟΙ μηχανές. Για ένα θηλυκό πράγμα Η, για πολλά πράγματα ΟΙ. Να μην βάλεις αυτοκόλλητα, κιτσαριό θα το κάνεις. Μόνο σαν προσωρινή λύση, αν έχει πολλά σπασίματα, και μέχρι να το βάψεις να τα καλύψεις, αλλά κι αυτό προσωρινά και με συνειδητοποίηση ότι είναι κιτς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.879 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 2 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Φοιτητή, ΟΙ μηχανές. Για ένα θηλυκό πράγμα Η, για πολλά πράγματα ΟΙ. Να μην βάλεις αυτοκόλλητα, κιτσαριό θα το κάνεις. Μόνο σαν προσωρινή λύση, αν έχει πολλά σπασίματα, και μέχρι να το βάψεις να τα καλύψεις, αλλά κι αυτό προσωρινά και με συνειδητοποίηση ότι είναι κιτς. Sorry για το ορθογραφικό :( Δεν έχει πολλά. Μόνο η μούρη του έχει μερικά κατά τα άλλα ειναι εντάξει. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 31 , 2017 από τον ShapeshifterGR98 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2017 πριν 8 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Φοιτητή, ΟΙ μηχανές. Για ένα θηλυκό πράγμα Η, για πολλά πράγματα ΟΙ. Είστε σίγουρα μαθηματικός; 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.879 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2017 (τροποποιήθηκε) Αυτό που όλο το κατεβατό που έγραψα είναι καλά και μόνο το οτι αντί να βάλω Οι, έβαλα η καταλάθος Τέλος πάντων, το παπί μέχρι στιγμής δεν φοράει πολλά. Απο την δεξία μεριά, έχει ενα LS2 (απο το κράνος μου) ενα Yoshimura, ενα Rockstar Energy (και στα μπροστά πιρούνια). Στην ποδιά (και στις 2 μερίες έχω απο ένα RK, όπως και κάτω απο την πινακίδα). Αριστερά στο μέρος που ειναι τα LS2 και Yoshimura έχω ενα Renthal και εκεί που είναι το αστέρι με το Rockstar έχω ενα Acerbis. Δεν είναι πολλά μέχρι στιγμής. Τα παραπάνω όλα ήτανε δώρο της κοπέλας μου άρα το "ξέρεις δεν φοράει τίποτα απο αυτά το παπί" δεν νομίζω να το καταλάβαινε και δεν θα ήτανε και ωραίο να μην τα έβαζα. Εμένα προσωπικά δεν μου φαίνεται άσχημο μέχρι τώρα. Να το αφήσω έτσι όπως είναι ή να βγάλω και αυτά που ήδη έχω? Τροποποιήθηκε Αύγουστος 31 , 2017 από τον ShapeshifterGR98 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2017 Πόσο πήγαν οι καθρέφτες ? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.370 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2017 πριν 5 λεπτά, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Αυτό που όλο το κατεβατό που έγραψα είναι καλά και μόνο το οτι αντί να βάλω Οι, έβαλα η καταλάθος Έχεις ένα κουβά 10 κιλά γιαούρτι, και σε μια ακρούλα, πέφτει 1 σταγόνα 1.5 γραμμάριο ευκοίλια γάτας. Το τρώς μετά το γιαούρτι, κι ας ήταν σε 1 μόνο σημείο το ''λέρωμα''; Σε εμπιστεύομαι ότι ήταν πρωτοβουλία οτοκορέκτορα, και όχι λάθος φοιτητή, άρα απόφοιτο Λυκείου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2017 Γραφεις 60 + 60 = 120 χλμ σε Εθνικη Οδό, και .....γυρευεις γνωμες για αυτοκόλλητα. Βαλβίδες ρύθμισες ή πήγε αρχείο το πράμα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.879 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2017 πριν 1 λεπτό, το μέλος innova 04 έγραψε: Πόσο πήγαν οι καθρέφτες ? Απλά τους έβγαλα. Τώρα ένα ζευγάρι ανταλλακτικούς κοντά στα 25 νομίζω πρέπει να κάνουνε. πριν 2 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Έχεις ένα κουβά 10 κιλά γιαούρτι, και σε μια ακρούλα, πέφτει 1 σταγόνα 1.5 γραμμάριο ευκοίλια γάτας. Το τρώς μετά το γιαούρτι, κι ας ήταν σε 1 μόνο σημείο το ''λέρωμα''; Σε εμπιστεύομαι ότι ήταν πρωτοβουλία οτοκορέκτορα, και όχι λάθος φοιτητή, άρα απόφοιτο Λυκείου. Οχι αυτό ήτανε λάθος φοιτητή και όχι πρωτοβουλία του autocorrect (απο λάπτοπ είμαι). Ζητώ συγνώμη. πριν 1 λεπτό, το μέλος innova 04 έγραψε: Γραφεις 60 + 60 = 120 χλμ σε Εθνικη Οδό, και .....γυρευεις γνωμες για αυτοκόλλητα. Βαλβίδες ρύθμισες ή πήγε αρχείο το πράμα ? Οι βαλβίδες θα ρυθμιστούνε αύριο μάζι με την αλλαγή στο πίσω λάστιχο. Έπειται ακολουθεί η μούρη μπροστά που πρέπει να την αλλάξω και αυτή. Τώρα λεφτά και για τα 3 μαζί δεν έχω και σίγουρα το πίσω λάστιχο και οι βαλβίδες είναι πιο σημαντικά απο την μούρη του πιστεύω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2017 Ξαναβαλε τουλαχιστον τον αριστερό. Θα σε καθαρισουν στην Εθνική. Ειναι πολλά τα διανυόμενα χλμ, και δεν εχεις περιθωρια αντιδρασης αμα σε περάσει ξυστα κάποιος. Το γυρισμα κεφαλιού με 100χλμ στο παπί, ειναι θανατος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.879 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2017 Μα το θέμα είναι οτι εθνική ζήτημα να βγω σπάνιες φορές ίσως και καθόλου. Το οτι ανάφερα την εθνική πιο πάνω το είπα για την τελική που μπορεί να φτάσει σε ευθεία (100 με 110 δηλαδή). Κατα 99% το έχω στην πόλη το μηχανάκι. Άντε ίσως όταν κάνω επιτέλους αυτό την βόλτα Βόλος-Λάρισα (μετά τα ξεμπερδέματα με λάστιχα βαλβίδες και μούρη) θα τους βάλω για χάρη του δρόμου. Μέσα στην πόλη δεν έχω πρόβλημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2017 Προσωπικά στην πόλη δεν θα την πάλευα χωρίς καθρέφτες. Εκεί μπορεί να σε στουκάρει από πίσω ο κάθε π@πάρας! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.879 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2017 Bonus και λογικά άθλια ερώτηση (γελάστε άφοβα με αυτό εδώ). Θα πηγαίνανε (με δεδομένο οτι είχα την οικονομική δυνατότητα) οι χυτές ζάντες; Και @The Dread Rider με έβαλες σε σκέψεις για να είμαι ειλικρινής Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2017 Άσκοπα έξοδα σε παπί. Εκτός αν θες να το κάνεις καφετέρια-machine (από την άλλη, τι καφετέρια-machine να γίνει το Address...). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.879 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2017 πριν 1 λεπτό, το μέλος The Dread Rider έγραψε: Άσκοπα έξοδα σε παπί. Εκτός αν θες να το κάνεις καφετέρια-machine (από την άλλη, τι καφετέρια-machine να γίνει το Address...). Όταν λες καφετέρια-machine? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2017 Τώρα δα, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Όταν λες καφετέρια-machine? Μόστρα, πουλ-μουρ κ.λπ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.879 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2017 πριν 1 λεπτό, το μέλος The Dread Rider έγραψε: Μόστρα, πουλ-μουρ κ.λπ. Όχι δεν είμαι τέτοιο άτομο. Δεν πειράζει και οι ακτινοτές καλές είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2017 (τροποποιήθηκε) Δεν το λέω με κακία αλλα τα περισσότερα μέλη του φόρουμ έχουν κάνει-ζήσει περισσότερες καταστάσεις-φάσεις και προσπαθούν με τις συμβουλές τους να σε αποτρέψουν απο το να κανείς κάποια άσκοπα ή καταγκιόζικα πράγματα στο μηχανακι σου, πρεπει να τους ακούσεις, σου μιλάει αυτή τη στιγμή ένας άνθρωπος που εχει ρίξει χρήματα με το τσουβάλι σε μαλακιες πανω στο παπί του, το Τownmate που εχω εδω και 20 χρόνια το εχω κάνει μετατροπή απο τη μέση και πίσω astera grand και απο τη μέση και μπροστά crypton, έβαλα μοτέρ απο crypton το οποίο έφτασα μέχρι 147cc, το έσπασα, το ξαναλλαξα το ξαναβελτίωσα, ξερεις που κετηληξα? Στο να ρίξω αλλα 500 ευρω για να το κάνω πάλι μαμά. Το ταπί άφησε το ήσυχο, μην το πειράζεις, μην το καραγκιοζευεις, ειναι μέσο μετακίνησης και τιποτα παραπάνω. Αυτα απο μένα. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 31 , 2017 από τον Tasos Meli 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.879 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2017 πριν 3 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Δεν το λέω με κακία αλλα τα περισσότερα μέλη του φόρουμ έχουν κάνει-ζήσει περισσότερες καταστάσεις-φάσεις και προσπαθούν με τις συμβουλές τους να σε αποτρέψουν απο το να κανείς κάποια άσκοπα ή καταγκιόζικα πράγματα στο μηχανακι σου, πρεπει να τους ακούσεις, σου μιλάει αυτή τη στιγμή ένας άνθρωπος που εχει ρίξει χρήματα με το τσουβάλι σε μαλακιες πανω στο παπί του, το Τownmate που εχω εδω και 20 χρόνια το εχω κάνει μετατροπή απο τη μέση και πίσω astera grand και απο τη μέση και μπροστά crypton, έβαλα μοτέρ απο crypton το οποίο έφτασα μέχρι 147cc, το έσπασα, το ξαναλλαξα το ξαναβελτίωσα, ξερεις που κετηληξα? Στο να ρίξω αλλα 500 ευρω για να το κάνω πάλι μαμά. Το ταπί άφησε το ήσυχο, μην το πειράζεις, μην το καραγκιοζευεις, ειναι μέσο μετακίνησης και τιποτα παραπάνω. Αυτα απο μένα. Δεν τα βλέπω σαν κακία προς Θεού. Και σίγουρα άλλη εμπειρία έχει ένας στα 19 όπως εγω και αλλή ένας που είναι 20κατι και πάνω. Και οκ άμα είναι απλά ένα μέσο μετακίνησης ας το αφήσω όπως είναι. Εμένα μου πέρασε αυτή η ιδέα του να το αλλάξω εμφανισιακά τουλάχιστον αλλά αμα είναι να το κάνω να μοιάζει με καρναβάλι ας το αφήσω καλύτερα και αυτό. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2017 (τροποποιήθηκε) Αφού το έχει αποφασίσει ό,τι και αντίθετο να του λέμε,μέσα του τον τρώει να το δοκιμάσει.Δεν είναι κακό. Φίλε κάνε το όπως το έχεις σχεδιάσει και αν δε σου αρέσει τότε τα ξηλώνεις.Έτσι θα έχεις και ιδία αντίληψη αν είναι κιτς ή όχι.Στην τελική μπορεί να βγει και ανέλπιστα καλό. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 31 , 2017 από τον karellen 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2017 Εγώ θα σου έλεγα να μην περιμένεις από τους άλλους να σου πουν τι είναι αυτό που θα σου αρέσει. Σχετικά με τα αυτοκόλλητα αυτό. Σχετικά με τις μηχανικές βελτιώσεις, κι εκεί παίζει το θέμα της αισθητικής που είναι υποκειμενικό, εκεί όμως μπορείς να μάθεις από τα λάθη των άλλων. Αν από εκεί και πέρα θέλεις κι εσύ να κάνεις τα δικά σου λάθη go for it, είναι δικαίωμα σου αναφαίρετο. Σχετικά με θέματα ασφάλειας εκεί καλό είναι να αποφύγεις να κάνεις τα δικά σου λάθη, απλώς μάθε από τα λάθη και τις ατυχίες των άλλων. Σχετικά με θέματα ορθογραφίας θα σου έλεγα να μην ζητάς συγνώμη για 1 λάθος σε 400 λέξεις εκτός εάν στο επισημαίνει ο καθηγητής σου ή το αφεντικό σου. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2017 αντε παλι τα ιδια... τι μια λες εισαι φοιτητης και δεν εχεις μια, την αλλη βρησκεις 10 τροπους για να πεταξεις λεφτα στο παπι. δεν αξιζει να δωσεις ουτε 1 ευρω στο παπι εκτος απο τα σερβις/αναλωσιμα, παλι θα τα λεμε? ειναι φθηνο-οικονομικο εργαλειο δουλειας και ευκολης μετακινησης στην πολη, ουτε για κοντρες ειναι, ουτε για καγκουρες στην καφετερια ουτε τιποτα. ξεχνα τα ολα και πηγαινε καμια βολτα με τη γυναικα λεμε. σε 1-2 χρονια παιρνεις αλλη μηχανη και ησυχαζεις. 10 χρονια πριν ειχα ριξει ενα σορο λεφτα στο ιννοβα που ειχα. τι καταφερα με αυτο? απολυτος τιποτα. ναι το παπι εγινε μουναρος, αλλα και τι να λεει? χιλιες φορες να το ειχα αφησει στοκ, σημερα θα μου ηταν πολυ χρησιμο. προσωπικα δε μου αρεσουν ουτε αυτα που εχεις πανω τωρα, αλλα οκ γουστα ειναι αυτα... ασχετο με το θεμα του τοπικ, εχεις οδηγησει τιποτα αλλο εκτος απο παπι? πχ καρτ? ειναι ωραια εμπειρια ακομα και το νοικιαρικο. καπου καπου πηγαινουμε σε μια πιστα της λαρισας και κανουμε. αν θελεις να ασχοληθεις με κατι το οποιο θα εχει ουσια και δε θα ειναι τυπου "πεταω λεφτα στο παπι" ειναι πολυ καλη περιπτωση και θα μαθεις να οδηγας. σε αρχικο σταδιο δεν ειναι ακριβο. αν σε ενδιαφερει στειλε πμ, να σε πω περισστοτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες