Jump to content
FZMAN

Φαγωμάρα μεταξύ Ευρώπης και Ασίας (Διάσπαση θέματος)

Recommended Posts

πριν 5 λεπτά, το μέλος furious99 έγραψε:

Πουθενα δεν εχουν τα GS τοσο μεγαλο μεριδιο αγορας στα "ακριβα" μηχανακια. Παραδεχτειτε λοιπον οτι τα αγοραζετε πρωτα και κυρια για μοστρα,  και ξεκιναμε απο εκει να κανουμε συζητηση για τεχνικα χαρακτηριστικα κλπ.

Παραδέξου και εσύ οτι αγοράζεις βάση budget και οχι βαση καύλας και οτι πρέπει να βγάλεις την χολή σου και ξεκινάμε απο εκει να κάνουμε συζήτηση για τεχνικα χαρακτηριστικά κλπ. - ώπα, καποια απο τα "λίγα" τεχνικα χαρακτηριστικά τα παρέθεσα στο πάνω post, τι, δε σε συμφέρει μάλλον, amirite ?

Μη βγαζεις στατιστικές απο τον πισiνούλη σου επειδή έτσι σε συμφέρει για να κοιμασαι πιο ήσυχα το βραδυ ώς "τιμιος" αναβάτης και εσύ.

Πολύ κόμπλεξ ρε μαγκες, πολύ, κατσε να ρίξω μια φωτοτυπία τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού και Ε9 και για 'σένα ;)

Τροποποιήθηκε από τον Red1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πριν 7 λεπτά, το μέλος furious99 έγραψε:

Πουθενα δεν εχουν τα GS τοσο μεγαλο μεριδιο αγορας στα "ακριβα" μηχανακια. Παραδεχτειτε λοιπον οτι τα αγοραζετε πρωτα και κυρια για μοστρα,  και ξεκιναμε απο εκει να κανουμε συζητηση για τεχνικα χαρακτηριστικα κλπ.

(χαχα παρομοια συζητηση ειχαμε πριν 12 χρονια, οταν ειχα πρωτογραφτει στο mybike)

Ego pantos to paradexomai :baby:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με το συμπάθιο και συγχωρατε δε τιμα κανεναν σας αυτη η συζητηση.

Τα δε επιχείρηματα οτι μακακες στην τελικη αυτοι που επιλεγουν το ταδε προιον ειναι της πλακας..

Συμφωνήστε οτι πρεπει να σεβεστε μεταξυ σας καποια ορια που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε χωρις εντασεις και ας παει το πράμα παρακάτω

Ειναι κριμα(να μη το πω αλλιως)αυτο που γινεται..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος Gouky7 έγραψε:

Ιανουάριος - Ιούνιος 2017 στην Ιταλία

http://www.motoblog.it/post/840260/classifica-moto-vendite-2017

Άσχετο λίγο....εγώ σκέφτομαι να πάρω Aprilia και δεν τα αγοράζουν ούτε οι Ιταλοί; :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 λεπτά, το μέλος Wolf1138 έγραψε:

Άσχετο λίγο....εγώ σκέφτομαι να πάρω Aprilia και δεν τα αγοράζουν ούτε οι Ιταλοί; :laugh:

Εδω σου λεει πρωτο ΣΚΟΥΤΕΡ στην ΙΤΑΛΙΑ σε πωλησεις ειναι το sh...

Oλο το piaggio group τα τρωει στις ψυχοθεραπειες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 λεπτά, το μέλος Χ έγραψε:

17im1y.jpg

6c0a4472576fbf2b076a7191f44273e2--lisp-h

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 17 λεπτά, το μέλος Wolf1138 έγραψε:

Καλά πάρτο εσύ το καυλομήχανο κι ας μην το αγοράζουν οι Ιταλοί:wub::wub::wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με τετοια φανατικη πουλμουρολογια παντως ουτε ξερω τι θα φανταζεται κανεις οτι κυκλοφορουν απο μηχανακια εδω μεσα...:cry:

παρε αυτο ,μην παιρνεις το αλλο,ασε εκεινο .....:doh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος Χ έγραψε:

Αν τα έχεις οδηγήσει και περιεργαστεί και τα 2 δεν σου κάνει εντύπωση. Δείχνει ότι οι Ιταλοί κάτι καταλαβαίνουν αν μη τι άλλο.

Καλά πάρτο εσύ το καυλομήχανο κι ας μην το αγοράζουν οι Ιταλοί:wub::wub::wub:

Α για να ανοίγω θέματα με ζημιές να κάνουμε τζίρο στο mybike ε; :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

Ψυχοπαθείς ''για κλείσιμο στο ίδρυμα'' χαρακτήρισα τους σχεδιαστές-μηχανικούς της BMW, και έδωσα και δύο τεχνικά παραδείγματα γιατί το λέω αυτό. Το Σάββατο που μας πέρασε, έτυχε κατά τρομερή σύμπτωση, να λύσω με ένα φίλο ένα ψαλίδι 1150GS  για αλλαγή ρουλεμάν έδρασης. Να γράψω κιάλλα γιατί θεωρώ τους σχεδιαστές της BΜW ψυχασθενείς;

Η μεγάλη ΜΟΥ απορία, είναι ότι αυτό το ΚΑΚΟ προιόν (εκεί το υπολογίζω-εκτιμώ-προσδιορίζω ΕΓΩ το 1200GS), γιατί αυτό το πράγμα, πουλάει σε τέτοια νούμερα. Με την δική μου γνώμη, θα έπρεπε να πουλάει 20 μοτοσυκλέτες τον χρόνο. Και είναι πρώτο σε πωλήσεις στην Ευρώπη.

Μενω στην παραπανω παραγραφο γιατι επι αυτου εχω να σχολιασω.

Ψυχοπαθεις δεν θα τους ελεγα, "anti" θα τους ελεγα. Πως εχουμε κατι δικους μας που αμα πεις "μαυρο" σου λενε "ασπρο" και αμα πεις "ασπρο" σου λενε "μαυρο" για να αισθανονται διαφορετικοι και ξεχωριστοι συναμα? "Οσο πιο λιγοι τοσο πιο καλοι"? Και πιστευουν οντως μεσα τους οτι ειναι πιο καλοι?  Ε, κατι τετοιο...

(ιδεα "κλεμενη" απο μια χιουμοριστικη φωτο που ειχε σχεση ενα ελληνικο κομμα....)

GS1200_LOGIC2.jpg

...και πιστευω οτι ατομα που εχουν ψαξει βαθυτερα το θεμα "GS" να βρουν και αλλα "ΟΧΙ" που εγιναν χωρις να χρειαζονται, στον βωμο της "εντυπωσης χαρην της διαφορετικοτητας"

Εχοντας χρονια που ασχολουμαι με την οργανωση παραγωγης σε μια εταιρια, το χτισιμο ενος καινουριου προιοντος νομιζω πως παει με την εξης σειρα:

1. Αντιγραφω / "κλεβω" απο δοκιμασμενες πηγες
  2. Βελτιωνω / διαφοροποιω αυτο που αντεγραψα ως προς τις αναγκες μου (..και προσπαθω να το παρουσιασω σαν καινοτομια μεσω μαρκετιγκ αμα λαχει)
  3. Καινοτομω, αν εχω το απαραιτητο budget ιδεων και χρηματων παντα σε μερικα σημεια ωστε σε περιπτωση στραβης "να μην εχω τοσα να μαζεψω"

Οταν εσυ σαν εταιρια πας και πετας στην ακρη δοκιμασμενες λυσεις 10ετιων αλλων εταιριων που αποδεδειγμενα δουλευουν και εχεις το budget και την τεχνογνωσια να τις βελτιωσεις και προσπαθεις να δουλεψεις μονο με καινοτομια την οποια εχεις δοκιμασει για πολυ λιγο χρονικο διαστημα και με προσωμοιωσεις και προσπαθεις να εισαι τοσο γαμημενα με το ζορι διαφορετικος που αλλαζεις μεχρι και την θεση των χειριστηριων που μεχρι και στα ποδηλατα ειναι τα ιδια (που λεει ο λογος) ΛΥΠΑΜΑΙ αλλα κατι μου λεει οτι δεν προσπαθεις να πουλησεις λογω ποιοτητας/χρηστικοτητας, αλλα λογω διαφορετικοτητας.

Συν αυτο, εχεις φτιαξει τα πραγματα τοσο "αχρειαστα διαφορετικα" που καθιστας την απλη συντηρηση και επισκευη απο εναν κοινο ανθρωπο ή ενα κοινο συνεργειο ακομα ΑΔΥΝΑΤΗ. Την ωρα που οι κατοχοι Triumph ΚΤΜ και Aprilia μπαινουν και ρυθμιζουν την χαρτογραφηση στον εγκεφαλο της μοτοσυκλετας απο το κινητο (που ζηλευω σαν Hondaκιας), εσυ θες το εξουσιοδοτημενο σου. Την ωρα που ολοι οι αλλοι μπορουν να παρουν μια μεταχειρισμενη μοναδα ABS απο οπου γουσταρουν και την κουμπωσουν επανω και ολα καλα...εσυ θες ειδικη διεργασια σε εξουσιοδοτημενο. Βιδα να σφιξεις δεν μπορεις αν δεν εχεις καποιο "ειδικο κλειδι"...δηλαδη ελεος!

Και ολα αυτα σε ενα πακετο "adventure bike"  που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι συμφωνα με την χρηση του ωσαν "adventure" να ειναι ευκολοεπισκευασιμο και ετοιμοπολεμο ωστε να μπορει να συνεχισει το ταξιδι του ειτε στην Γερμανια βρισκεται ειται στην Ουγκαντα. Που στο "Long Way Round" πηγαν να κανουν ηλεκτροκοληση πανω στην μοτοσυκλετα σε βλαβη στην Μογκολια και αχρηστεψαν το ABS καi φρενα μαζι και βγηκε η μηχανη αχρηστη? Πως στο διαολο μια ηλεκτρικη βλαβη βγαζει knock out ενα μηχανικο συστημα που συμπιεζει υγρα, ας μου εξηγησει καποιος (Link στο 20:28) και αν οντως γινεται, γιατι να ειναι επιτρεπτο σε μια μοτοσυκλετα που εχει φτιαχτει για αυτο το σκοπο? 

different.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε τι εχει ειπωθει στους ανθρωπακια  που γουσταρουν  το μηχανακι...:2funny:

Βουρδουλιες με κνουτο  χρειαζονται που θελουν ντε και καλα να καβαλησουν το πνευμα του κακου.

Τι συνομοσια και ιντριγγα στο παγκοσμιο στερεωμα ειναι αυτη .Ο αγιος Σοιχιρο να μας φυλαει και μη χειροτερα...:blink:

Ειστε unique ρατσα οι χοντακηδες το αναγνωριζω.H Μαρια Λουκα με βαλβολινες ενα πραγμα.....666 666 666 

Παντως μια χαρα μηχαναρα εβρηκα το gs adv.Τα παντα ειναι σχεδιασμενα με γνωμονα το ταξιδι και την ευκολια να καταπινει χιλιομετρα.Αν και απεχει απο τα προσωπικα μου γουστα σαν κατασκευαστρια σχολη .δεν χωραει καμμια αμφιβολια οτι παραδιδουν μαθηματα τουρισμου οι γερμαναραδες και σε μοτοσυκλετες μεικτης χρησης.

To πανοραμικο kockpit αρκουντως φαρδυ με την τεραστια ζελατινα να ρυθμιζεται εν κινησει καθυψος και κλιση.

IMG_20170812_173623.jpg

αεροδυναμικα βοηθηματα στα πλαγια διαχειριζονται τελεια τις ενοχλησεις και ας μην τα πιανει το ματι

IMG_20170812_173631.jpg

τζοιστικ σημα κατατεθεν της -εταιριας αναθεμα αν γνωριζω τι κανει -και φωτιζομενοι διακοπτες.

IMG_20170812_173604.jpg

keyless ( ;) για ξενοιασια

IMG_20170812_173616.jpg

Το περιεργο που ειχα καπου διαβασει για καποια διαδρομη μεσω τιμονοπλακας της γραμμης ABS δεν το διαπιστωσα ,αλλα με επιφυλαξη γιατι εχει 40 αρι ζεστη και το να ψαχνω σκυβοντας δεν ειναι στο φορτε μου.Παντως με λιγες ματιες κατι τετοιο δεν διαπιστωσα.Θα το ψαξω .

IMG_20170812_173824.jpg.

IMG_20170812_173850.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@ΩΡΙΩΝ ρε τι έχουν κάνει οι Γερμανοί εκεί;;;;; Που έχουν βάλει την κόρνα και που τα φλας; Κάποιος να τους δείξει τον σωστό τον δρόμο

16_16ym_crf1000l_africa_twin.jpg :wub::wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε:

@ΩΡΙΩΝ ρε τι έχουν κάνει οι Γερμανοί εκεί;;;;; Που έχουν βάλει την κόρνα και που τα φλας; Κάποιος να τους δείξει τον σωστό τον δρόμο

16_16ym_crf1000l_africa_twin.jpg :wub::wub:

γαμανε λιγο το ESA στο στροφιλικι παρα τις διαστασεις ;;

IMG_20170812_173904.jpg

Με δυο ντεποζιτα γυριζεις Πελοποννησο

IMG_20170812_173937.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 6 ώρες, το μέλος karellen έγραψε:

Ego pantos to paradexomai :baby:

Βάλε τριβάλιτσο κι έλα να σε πάω μια βόλτα Passo Kolonaki να φχαριστηθείς μόστρα :yes:

Για πελοποννησο φευγω σε 20 λεπτα, να περασω για τραμπα; :laugh:

πριν 1 ώρα, το μέλος ΩΡΙΩΝ έγραψε:

Να σου στειλω την οδικη μου ;:bye:

Εσείς οι δύο γουστάρετε Ευρωπαϊκά, άρα είστε ανώμαλοι.

Κι αυτά τα περί "τράμπας" και "οδικής" είναι λίγο ύποπτα. Λίγο μου βρωμάνε :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Moustardas να σου θυμισω λιγο γατακι τι λεγεται στην πιατσα για τους οδηγους gs να ερθεις λιγο στα ισα σου; Α; :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Gouky7 δεν χρειάζεται να μπεις στον κόπο. Όσοι έχουν GS κΣέρουν. Όσοι δεν έχουν ας δουν το βίντεο από την τελευταία κοπή πίτας του Gs club

Την 25/7/2017 at 11:03 ΠΜ, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

Εγώ πάντως που βρέθηκα σε γνωστό BMW στέκι στον Σταυρό, μια χαρά χαρούμενους και αποφασισμένους και περήφανους τους είδα τους ''ιδιοκτήτες''.

Βλέποντας το βίδεο μπορεί να κατανοήσει κάποιος τα λεγόμενα του συμφορουμίτη μας. Χαρούμενοι, αποφασισμένοι και περήφανοι !:laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 58 λεπτά, το μέλος Moustardas έγραψε:

@Gouky7 δεν χρειάζεται να μπεις στον κόπο. Όσοι έχουν GS κΣέρουν. Όσοι δεν έχουν ας δουν το βίντεο από την τελευταία κοπή πίτας του Gs club

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Βλέποντας το βίδεο μπορεί να κατανοήσει κάποιος τα λεγόμενα του συμφορουμίτη μας. Χαρούμενοι, αποφασισμένοι και περήφανοι !:laugh:

Untitled_1.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπούρδες όλα. Να αγοράζεις και να οδηγάς ότι γουστάρεις.

Ο καθένας έχει την ελευθερία της επιλογής. Κανείς δεν σου έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό να πάρεις κάτι που δεν σου αρέσει (είτε το λένε bmw, είτε honda, είτε boeing). Το οτι δεν σου αρέσει, δεν σημαίνει οτι δεν είναι ωραίο, απλά αυτή είναι η αποψή σου. Σεβάσου την άποψη και των άλλων, όπως θέλεις να σέβονται τη δική σου.

Καλές βόλτες σε όλους, να είμαστε καλά να καβαλάμε ότι μας αρέσει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διαβάζω τα θέματα με τα bmw των τελευταίων ετών...να ξέρω που να την παρκάρω μην την βάλει κανείς φωτιά:laugh: μπα σε καλό με τρομαξατε, χαχαχαχαχαχα! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 9 ώρες, το μέλος ΚΡΗΤΗ έγραψε:

Μπούρδες όλα. Να αγοράζεις και να οδηγάς ότι γουστάρεις.

Ο καθένας έχει την ελευθερία της επιλογής. Κανείς δεν σου έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό να πάρεις κάτι που δεν σου αρέσει (είτε το λένε bmw, είτε honda, είτε boeing). Το οτι δεν σου αρέσει, δεν σημαίνει οτι δεν είναι ωραίο, απλά αυτή είναι η αποψή σου. Σεβάσου την άποψη και των άλλων, όπως θέλεις να σέβονται τη δική σου.

Πριν κανα μηνα δωσαμε ενα polo που ειχε η γυναικα μου και πηραμε ενα golf, το λεω σε ενα φιλαρακο μου και το πρωτο πραμα που μου ειπε: Ρε συ αυτα καινε λαδια, αντι να πει καλοταξιδο... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα