Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2017 (τροποποιήθηκε) "Ας σταματήσει λοιπόν η φιγούρα και αυτή η ανθρώπινη απαξίωση και οι προσβολές σε όσους δεν έχουν χρήματα λες και είναι ελαττωματικοί ή παρακατιανοί, και να δεις πόσο καλύτερα θα είναι όλα (σιγά μη γίνει, δεν έχω αυταπάτες). " Ρητορική του πέου, award Ξανθόπουλου σου αξίζει ρε Κώστα, συνεχίζεις το τσουβάλιασμα και φάσκεις και αντιφάσκεις διαρκώς, ποιο γραφικός δεν γίνεται φίλτατε, πραγματικά όμως, σε λίγο θα πρέπει να παραθέσουμε και τον αριθμό τραπεζικού μας λογαριασμού ή Ε9 για ορισμένους (εσένα, FZman και λοιπούς γραφικούς). Κανεις αυτά ακριβώς που κράζεις, αφου σε κάνει να κοιμάσαι καλύτερα το βράδυ όμως...πάω πάσο. Απομυζείτε μονο αυτά που θέλετε (και σας συμφέρει) απο μια συζήτηση και τσουπ το τσουβάλιασμα και η ρητορική (το οποιο εσείς οι ίδιοι κατακρίνετε). 2 μέτρα και 2 σταθμά. Ντροπή, μόνο αυτό. Αποχωρώ, αδυνατείτε να καταλάβετε ορισμένοι - ή μάλλον δεν θέλετε, μαλώστε μόνοι σας. Τα σέβη μου Τροποποιήθηκε Αύγουστος 9 , 2017 από τον Red1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2017 πριν 3 ώρες, το μέλος Gouky7 έγραψε: @Kostas-MotoLover Ως γενικός κανόνας σαφώς και ισχύει αυτό που λες. Το GS εσύ προσωπικά δεν το θεωρείς καλύτερη μοτοσυκλέτα από τις αντίστοιχες Ιαπωνικές επιλογές; Εγώ αναφέρομαι γενικά σε όλες τις κατηγορίες, υπάρχουν μοντέλα που υπερτερούν και μοντέλα που υστερούν χωρίς όμως στις πρώτες θέσεις να είναι αυτομάτως τα ευρωπαϊκά. Τώρα όσο αναφορά το στενό πλαίσιο που κατέταξες το gs δίπλα του στέκονται κατά την προσωπική μου άποψη επάξια το Άφρικα και το 1090. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2017 @Kostas-MotoLover Για να μην παρεξηγηθώ, δε σε στοχοποιούσα με το ποστ μου, απλώς πιάστηκα από τον διάλογο που ξεκίνησες. Εγώ πάντως, θέλω να δω κάποιον να πει "Εντάξει, δεν είχα τα φράγκα για το τάδε, ή δεν ήθελα να διαθέσω τα φράγκα για το τάδε αλλά αναγνωρίζω πως είναι καλύτερο από αυτό που πήρα εκεί κι εκεί κι αλλού". Άσχετα αν με τα χρήματα του ο καθένας έκανε την καλύτερη επιλογή στο μπάτζετ που είχε. Έχω ακούσει συζήτηση "Πω τον μλκα ρε πήρες το Galaxy? Μάγκα μου τσέκαρε εδώ. Lingwei, 6 ιντσες νταξ, σφεντόνα. Πόσο. Φίλε 220 ευρώ από Κίνα. Άντε γεια". Εμένα μου τη βαράει λίγο αυτό γιατί είναι οπαδισμός κι εγωισμός. (Όπως μου τη βαράει και η λογική της χαζογκομενας του στυλ "δε το ψάχνω, θα πάρω αυτό που παίρνουν οι πολλοί). Αλλά η BMW και οι κάτοχοι τρώνε πολύ θάψιμο, που εμένα μου βγάζει συχνά λίγο "οσα δε φτάνει η αλεπού". Βέβαια έχουμε φύγει αρκετά από το θέμα της ανάκλησης 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2017 Τώρα δα, το μέλος elprimerozen έγραψε: Εγώ αναφέρομαι γενικά σε όλες τις κατηγορίες, υπάρχουν μοντέλα που υπερτερούν και μοντέλα που υστερούν χωρίς όμως στις πρώτες θέσεις να είναι αυτομάτως τα ευρωπαϊκά. Τώρα όσο αναφορά το στενό πλαίσιο που κατέταξες το gs δίπλα του στέκονται κατά την προσωπική μου άποψη επάξια το Άφρικα και το 1090. Το Άφρικα το οδήγησα και μάρτυς μου ο @ksino1100 τι γνώμη έχω και μάλιστα συγκριτικά με το LC. Πολύ ωραίο μηχανάκι αλλά αφενός έχει 21 τροχό που δεν μου άρεσε καααααααθόλου και αφετέρου το gs είναι σαφέστατα πιο ολοκληρωμένο. Το 1090 δεν το βάζω στην ίδια κατηγορία αλλά δεν το έχω οδηγήσει. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2017 Να πω κι εγώ δυο πράγματα; Θα τα πω. Ανήκω στο γκρουπ που τους αρέσουν τα GS (εφόσον γι'αυτό μιλάμε εν προκειμένω κι όχι γενικώς Ευρωπαίοι vs Τζαπανέζοι) αλλά θεωρώ όντως το adv. μοντέλο ένα υπερτιμημένο SUV. Για διάφορους λόγους που δεν φαίνεται να'ναι της παρούσης. Κοινώς, αν δεν ήμουν φτωχομπινές Ξανθόπουλος και είχα τα φράγκα άνετα δεν θα'λεγα όχι στο απλό μοντέλο. ΑΛΛΑ, θα το φοβόμουν λιγάκι να τ'αγοράσω. Και με την ανάκληση του παρόντος θέματος και με τα διάφορα άλλα που λέγεται πως έχουν βγάλει κατά καιρούς. Μεταχειρισμένο δε, θα το φοβόμουν ακόμα παραπάνω, πιθανώς και σε σημείο αποτροπής. Γιατί είμαι και λίγο (πολύ) γκαντέμης κιόλας, γνωστό αυτό. Απ'την άλλη, δεν δίνω πλέον και πολλή σημασία στην χώρα προέλευσης γιατί απ'ότι φαίνεται έχουν περάσει οι εποχές του ένδοξου αυθεντικού ορίτζιναλ Τζαπανέζου και το ίδιο μου κάνει τώρα να πάρω versys, NC, 1090, GS ή Enfield. Καλά, όχι το τελευταίο, είπαμε, μέχρι ενός σημείου. Αυτό που όμως μ'ενδιαφέρει είναι να'ναι και αξιόπιστο, εκτός των άλλων κριτηρίων. Δεν σημαίνει ότι επειδή με ΓκαΒλώνει το Χ θ'αγνοήσω τυχόν αναφορές σε αναξιοπιστία του. Είτε είναι Τζαπάν, είτε Ευρώπη, είτε Αμερική. Κι ένα κριτήριο ακόμα παίδες είναι όντως και τα φράγκα, μην το αγνοούμε εντελώς. Κάποιος που τα'χει άνετα πιθανώς ν'αγνοήσει πιο εύκολα τυχόν αναφορές αναξιοπιστίας, πιθανές βλάβες κτλ. γιατί, αν και σίγουρα ενοχλητικές, δεν θα το κάνουν απαγορευτικό στην κατοχή-συντήρηση γι'αυτόν. Αντιθέτως, κάποιος που μαζεύει τσούκου-τσούκου να το πάρει, αν του σκάσει καμιά χοντρή θα μείνει χωρίς μηχανή γι'αρκετό καιρό. Θα μου πεις, αν μαζεύεις τσούκου-τσούκου, τι το'θελες το μεταξωτό βρακί ρε μπζηλέ; Πάρε transalp 600 να βρίσκεις ανταλλακτικά στο τάλιρο και στο περίπτερο της γειτονιάς. Ναούμ. Πάσο. Γενικώς, ειρήνη υμίν. Φαντάζομαι όλοι συμφωνούμε πως είναι λάθος της μπέμπας το συγκεκριμένο θεματάκι. Από κει και πέρα, όσοι το'χουν, ας το φτιάξουν-πουλήσουν-βάψουν μπλε και βουρ στον βυθό του μπικίνι. Ότι θέλουν. Οι υπόλοιποι, κλάιν μάιν, οι Τζαπανέζοι μας δεν μασάνε χριστό. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2017 πριν 7 λεπτά, το μέλος Red1 έγραψε: "Ας σταματήσει λοιπόν η φιγούρα και αυτή η ανθρώπινη απαξίωση και οι προσβολές σε όσους δεν έχουν χρήματα λες και είναι ελαττωματικοί ή παρακατιανοί, και να δεις πόσο καλύτερα θα είναι όλα (σιγά μη γίνει, δεν έχω αυταπάτες). " Ρητορική του πέου, award Ξανθόπουλου σου αξίζει ρε Κώστα, συνεχίζεις το τσουβάλιασμα και φάσκεις και αντιφάσκεις διαρκώς, ποιο γραφικός δεν γίνεται φίλτατε, πραγματικά όμως, σε λίγο θα πρέπει να παραθέσουμε και τον αριθμό τραπεζικού μας λογαριασμού ή Ε9 για ορισμένους (εσένα, FZman και λοιπούς γραφικούς). Κανεις αυτά ακριβώς που κράζεις, αφου σε κάνει να κοιμάσαι καλύτερα το βράδυ όμως...πάω πάσο. Απομυζείτε μονο αυτά που θέλετε (και σας συμφέρει) απο μια συζήτηση και τσουπ το τσουβάλιασμα και η ρητορική (το οποιο εσείς οι ίδιοι κατακρίνετε). 2 μέτρα και 2 σταθμά. Ντροπή, μόνο αυτό. Αποχωρώ, αδυνατείτε να καταλάβετε ορισμένοι - ή μάλλον δεν θέλετε, μαλώστε μόνοι σας. Τα σέβη μου Προσωπικά - και στα παπάρια μου αν ακουστεί αυτάρεσκο κύριοι - ο τρόπος με τον οποίο με μεγάλωσαν ειχε ως αποτέλεσμα να μην ζηλεύω τον διπλανό μου ή/και τα παιχνίδια του (στην περίπτωση που ειναι πιο γυαλιστερά απο τα δικά μου) και να μην εύχομαι ποτέ να ψοφήσει η κατσίκα του Αρέσκεσαι όμως να ειρωνεύεσαι και να μιλάς άπρεπα, χωρίς ο άλλος καν να σου έχει απευθύνει το λόγο! Εγώ δεν αναφέρθηκα σε σένα και δεν παρέθεσα γραπτό σου, αλλά εσύ δε χάνεις την ευκαιρία να το κάνεις..... και δεν μπήκες καν στον κόπο να καταλάβεις τί εννοώ, άρχισες τα περί Ε9 κλπ... Εντελώς συμπτωματικά, κάτι άλλοι μια χαρά κατάλαβαν τί έγραψα και γιατί και μια χαρά συνεννοηθήκαμε χωρίς παρεξηγήσεις. Θέλεις ονομαστικά? Gouky, elprimerozen. πριν 4 λεπτά, το μέλος A-nik-i έγραψε: @Kostas-MotoLover Για να μην παρεξηγηθώ, δε σε στοχοποιούσα με το ποστ μου, απλώς πιάστηκα από τον διάλογο που ξεκίνησες. Εγώ πάντως, θέλω να δω κάποιον να πει "Εντάξει, δεν είχα τα φράγκα για το τάδε, ή δεν ήθελα να διαθέσω τα φράγκα για το τάδε αλλά αναγνωρίζω πως είναι καλύτερο από αυτό που πήρα εκεί κι εκεί κι αλλού". Άσχετα αν με τα χρήματα του ο καθένας έκανε την καλύτερη επιλογή στο μπάτζετ που είχε. Έχω ακούσει συζήτηση "Πω τον μλκα ρε πήρες το Galaxy? Μάγκα μου τσέκαρε εδώ. Lingwei, 6 ιντσες νταξ, σφεντόνα. Πόσο. Φίλε 220 ευρώ από Κίνα. Άντε γεια". Εμένα μου τη βαράει λίγο αυτό γιατί είναι οπαδισμός κι εγωισμός. (Όπως μου τη βαράει και η λογική της χαζογκομενας του στυλ "δε το ψάχνω, θα πάρω αυτό που παίρνουν οι πολλοί). Αλλά η BMW και οι κάτοχοι τρώνε πολύ θάψιμο, που εμένα μου βγάζει συχνά λίγο "οσα δε φτάνει η αλεπού". Βέβαια έχουμε φύγει αρκετά από το θέμα της ανάκλησης Δε σε παρεξήγησα. Έννοια σου και καταλαβαίνω πότε κάποιος λέει κάτι κακόβουλα και πότε όχι, άσχετα αν διαφωνούμε ή όχι. Η φράση σου στο bold είναι όνειρο ζωής για μένα. Κάποιοι πάντως στο παρόν τόπικ - για να τα λέμε σωστά - το έγραψαν ότι είναι απαράδεκτο εκ μέρους της εταιρείας όλη αυτή η ιστορία, όπως και του Kevin As παλιότερα. Εκεί δίνω εύσημα και υποκλίνομαι. Διότι απλά αυτό είναι το οφθαλμοφανές και σωστό. Χέστηκα ποιά εταιρεία ευθύνεται. Μ' ενδιαφέρει μόνο αν ευθύνεται και τί έκανε γι' αυτό. Και για το θάψιμο που τρώνε οι κάτοχοι bmw, έχεις απόλυτο δίκιο. Κι εκείνοι έχουν δίκιο. Δυστυχώς συμβαίνει πολύ συχνά και σε πολλές περιπτώσεις λόγω ζήλειας. Ξέρεις όμως ποιό είναι το κακό μ' αυτό? Ότι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το ποιός ζηλεύει επειδή δεν μπορεί να το πάρει και ποιός όχι, οπότε είναι άδικο να τους λέμε όλους ζηλιάρηδες. Απ' την άλλη, όταν γίνονται σαφείς αναφορές ότι "θα θέλατε να το πάρετε, αλλά απλά δεν μπορείτε", εκεί ρε φίλε είναι χτύπημα κάτω απ' τη μέση. Αυτό μου χτύπησε άσχημα. Μήπως να μην προκαλούμε? Καταλαβαίνω ότι γίνεται κάποιες φορές ως άμυνα, αλλά καλό θα ήταν να σταματήσει, διότι αυτό θα σταματήσει και τις εστίες ζήλειας. Αν όχι, τότε η ευθύνη θα είναι αποκλειστικά των ζηλιάρηδων. Ελπίζω να καταλαβαίνεις / καταλαβαίνετε τί θέλω να πω και να μη χρειάζεται κι αυτό περαιτέρω εξήγηση, ή να τύχει πάλι παρερμηνείας, όπως συνήθως γίνεται με τα δικά μου γραπτά. (Έχω σκεφτεί μήπως γράφω με τρόπο που παρεξηγείται, αλλά αφενός δεν μπορώ να γράψω αλλιώς για να γίνω αρεστός, αφετέρου ΜΟΝΟ στο mb και μόνο από συγκεκριμένους γίνονται παρερμηνείες. Οπότε τί?) 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2017 πριν 4 λεπτά, το μέλος Kostas-MotoLover έγραψε: [.........] 1) Κάποιοι πάντως στο παρόν τόπικ - για να τα λέμε σωστά - το έγραψαν ότι είναι απαράδεκτο εκ μέρους της εταιρείας όλη αυτή η ιστορία, όπως και του Kevin As παλιότερα. Εκεί δίνω εύσημα και υποκλίνομαι. Διότι απλά αυτό είναι το οφθαλμοφανές και σωστό. Χέστηκα ποιά εταιρεία ευθύνεται. Μ' ενδιαφέρει μόνο αν ευθύνεται και τί έκανε γι' αυτό. 2) Και για το θάψιμο που τρώνε οι κάτοχοι bmw, έχεις απόλυτο δίκιο. Κι εκείνοι έχουν δίκιο. Δυστυχώς συμβαίνει πολύ συχνά και σε πολλές περιπτώσεις λόγω ζήλειας. Ξέρεις όμως ποιό είναι το κακό μ' αυτό? Ότι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το ποιός ζηλεύει επειδή δεν μπορεί να το πάρει και ποιός όχι, οπότε είναι άδικο να τους λέμε όλους ζηλιάρηδες. Απ' την άλλη, όταν γίνονται σαφείς αναφορές ότι "θα θέλατε να το πάρετε, αλλά απλά δεν μπορείτε", εκεί ρε φίλε είναι χτύπημα κάτω απ' τη μέση. Αυτό μου χτύπησε άσχημα. Μήπως να μην προκαλούμε? Καταλαβαίνω ότι γίνεται κάποιες φορές ως άμυνα, αλλά καλό θα ήταν να σταματήσει, διότι αυτό θα σταματήσει και τις εστίες ζήλειας. Αν όχι, τότε η ευθύνη θα είναι αποκλειστικά των ζηλιάρηδων. [................] Παράθεση από κινητό. I also like to live dangerously. Στο 1) (η αρίθμηση δική μου) έτσι τοποθετήθηκα κι εγώ. Δεν πα να ναι οποίος να ναι. Ο άλλος λέει το CB500, έσπασε η γλιστρα και πήγε να τον σκοτώσει. Εδώ, ταξιδεύεις αραχτός και λαιτ και βρίσκεσαι σε εναν τροχο. Είμαστε με τα καλα μας; Ειδικά στην περίπτωση της BMW που συζητάμε, μου φαίνεται αδιανόητο να γίνεται η ανάκληση 4 χρόνια μετά. Η ασφάλεια και η κατασκευαστική αρτιότητα στο βαθμό έχει να κάνει με την ασφάλεια είναι απαράβατη υποχρέωση κάθε κατασκευαστή. Τελεια και παύλα. Στο 2) τώρα, συμφωνώ απόλυτα. Έτσι είναι εκατέρωθεν. Αλλά για κάποιον λόγο, οι BMWκηδες είναι η πιο μισητή "φυλή" και θα το δεις και σε αυτό το νήμα, πόσο γρήγορα ειπώθηκαν τα πρώτα σχόλια για τους αναβάτες. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2017 πριν 6 λεπτά, το μέλος A-nik-i έγραψε: ............. Στο 2) τώρα, συμφωνώ απόλυτα. Έτσι είναι εκατέρωθεν. Αλλά για κάποιον λόγο, οι BMWκηδες είναι η πιο μισητή "φυλή" και θα το δεις και σε αυτό το νήμα, πόσο γρήγορα ειπώθηκαν τα πρώτα σχόλια για τους αναβάτες. Ε, κάπου θα φταίνε κι αυτοί όμως. Ξέρω άτομα που άλλαξαν χαρακτήρα - για την ακρίβεια μάλλον εκδήλωσαν τον πραγματικό τους χαρακτήρα - μόλις πήραν κάτι "premium". Άρχισαν το τουπέ και τη φιγούρα / ειρωνία. Και κάνουν μπαμ να ξέρεις. Anyway, ας γυρίσουμε στο θέμα γιατί ξεφύγαμε ως συνήθως...... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2017 πριν 8 λεπτά, το μέλος Kostas-MotoLover έγραψε: Ε, κάπου θα φταίνε κι αυτοί όμως. Ξέρω άτομα που άλλαξαν χαρακτήρα - για την ακρίβεια μάλλον εκδήλωσαν τον πραγματικό τους χαρακτήρα - μόλις πήραν κάτι "premium". Άρχισαν το τουπέ και τη φιγούρα / ειρωνία. Και κάνουν μπαμ να ξέρεις. Anyway, ας γυρίσουμε στο θέμα γιατί ξεφύγαμε ως συνήθως...... Ρε εδω ο @karellen με το που εβγαλε πρωτη βολτα το gs στο Λεωνιδιο εκανε πως δεν με εβλεπε οταν τον χαιρετουσα. Κατσε ρε φιλε, κι εμεις premium ειμαστε. 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2017 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2017 Ανακλησεις μοτοσυκλετων που δεν αφορουν κανεναν εδω μεσα χαρμανι με premium χρηστες, αμεσα παρεχομενη κατα βουληση οικονομικη ρευστοτητα , εσανς βαρυγδουπης κλανιας, σουπα μουπες και ξέρεις με ποιον μιλας σε ενα διαρκως φτωχοτερο απο μηχανακια και οδηγους mb. Ξενερα που μας ταιζεις αφιλοτιμο φλωρουμ... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2017 πριν 3 ώρες, το μέλος Red1 έγραψε: "Ας σταματήσει λοιπόν η φιγούρα και αυτή η ανθρώπινη απαξίωση και οι προσβολές σε όσους δεν έχουν χρήματα λες και είναι ελαττωματικοί ή παρακατιανοί, και να δεις πόσο καλύτερα θα είναι όλα (σιγά μη γίνει, δεν έχω αυταπάτες). " Ρητορική του πέου, award Ξανθόπουλου σου αξίζει ρε Κώστα, συνεχίζεις το τσουβάλιασμα και φάσκεις και αντιφάσκεις διαρκώς, ποιο γραφικός δεν γίνεται φίλτατε, πραγματικά όμως, σε λίγο θα πρέπει να παραθέσουμε και τον αριθμό τραπεζικού μας λογαριασμού ή Ε9 για ορισμένους (εσένα, FZman και λοιπούς γραφικούς). Κανεις αυτά ακριβώς που κράζεις, αφου σε κάνει να κοιμάσαι καλύτερα το βράδυ όμως...πάω πάσο. Απομυζείτε μονο αυτά που θέλετε (και σας συμφέρει) απο μια συζήτηση και τσουπ το τσουβάλιασμα και η ρητορική (το οποιο εσείς οι ίδιοι κατακρίνετε). 2 μέτρα και 2 σταθμά. Ντροπή, μόνο αυτό. Αποχωρώ, αδυνατείτε να καταλάβετε ορισμένοι - ή μάλλον δεν θέλετε, μαλώστε μόνοι σας. Τα σέβη μου Στέλιο @Red1 , είσαι λάθος. Και επειδή ξέρω (και ξέρουμε) πως μπορείς να χειριστείς πολύ καλύτερα μια κατάσταση, το λάθος γίνεται ακόμα εντονότερο!! Στην παρούσα φάση, μπορείς να γράψεις κάτι στον αέρα ως αντίμετρο, δε θέλω να μπω στη διαδικασία να αρχίσω να διαγράφω πόστς...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος ksino1100 έγραψε: Στέλιο @Red1 , είσαι λάθος. Και επειδή ξέρω (και ξέρουμε) πως μπορείς να χειριστείς πολύ καλύτερα μια κατάσταση, το λάθος γίνεται ακόμα εντονότερο!! Στην παρούσα φάση, μπορείς να γράψεις κάτι στον αέρα ως αντίμετρο, δε θέλω να μπω στη διαδικασία να αρχίσω να διαγράφω πόστς...... Από κινητό είμαι (για την ακρίβεια στην παιδική χαρά) και βλέπω ότι καλύτερο τόπικ για το χώρο που βρίσκομαι ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Αυτό που με ξεπέρασε (μπράβο Κώστα καιρό είχα να διαβάσω τέτοια επιχειρηματολογία με το στοίχημα που προκάλεσες )είναι ότι 5 σελίδες γράφονται τα ίδια και τα ίδια τα οποία, κατα κύριο λόγο, είναι κενά περιεχομένου. Keep walking... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 4 ώρες, το μέλος Gouky7 έγραψε: Ρε εδω ο @karellen με το που εβγαλε πρωτη βολτα το gs στο Λεωνιδιο εκανε πως δεν με εβλεπε οταν τον χαιρετουσα. Κατσε ρε φιλε, κι εμεις premium ειμαστε. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 9 , 2017 από τον karellen 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος hayabusas έγραψε: Από κινητό είμαι (για την ακρίβεια στην παιδική χαρά) και βλέπω ότι καλύτερο τόπικ για το χώρο που βρίσκομαι ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Αυτό που με ξεπέρασε (μπράβο Κώστα καιρό είχα να διαβάσω τέτοια επιχειρηματολογία με το στοίχημα που προκάλεσες )είναι ότι 5 σελίδες γράφονται τα ίδια και τα ίδια τα οποία, κατα κύριο λόγο, είναι κενά περιεχομένου. Keep walking... - Βλέπε μόνο και λίγο το παιδί, μην ξεχνιέσαι..... - Ε, μα, πώς αλλιώς να δώσεις να καταλάβουν ότι υπάρχει και θέμα γούστου / προτεραιοτήτων για κάθε άνθρωπο ρε γμτ και δεν είναι όλα για το θεαθήναι? Αυτή η καραμέλα πως "όλοι θα το ήθελαν και όσοι δεν το έχουν πάρει είναι γιατί απλά δεν μπορούν" έγινε λίγο αηδία, δε νομίζεις? Συμπεραίνω βέβαια ότι εσύ μου το λες επικριτικά, αλλά δυστυχώς μερικές φορές πρέπει να τα λες και λίγο αλλιώς για να σε καταλάβουν. Αν και απ' ότι είδα, ούτε έτσι πέτυχε. Άμα υπάρχει εμπάθεια πίσω απ' τις κάμερες, επισκιάζονται όλα. Χαρακτηρίστηκα και φιγουρατζής από πάνω. Δε με πειράζει όταν λέγονται από ανθρώπους που δε με ξέρουν καν, και απ' ότι καταλαβαίνω δεν έχουν και κληρονομικό χάρισμα να κρίνουν χαρακτήρες. Keep misunderstanding. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2017 (τροποποιήθηκε) Ας αμπελοφιλοσοφήσω λίγο πιο ανθρώπινα τώρα........... Γενική συζήτηση ΟΝ Επικριτικά το έγραψα και εξηγώ πάραυτα: αν σκέφτεσαι στοιχειωδώς λογικά, δεν αρκεί να έχεις το χρήμα να αγοράσεις κάτι, ΠΡΕΠΕΙ να μπορείς και να το συντηρήσεις κιόλας. Κάποτε στη φαμίλια υπήρχε αυτοκίνητο πολύ μεγάλου κυβισμού το οποίο δόθηκε ούτε στο 1/6 της αξίας του γιατί τα τέλη κυκλοφορίας, φόροι, κόστος κίνησης ήταν υπερβολικά υψηλά για τα νέα δεδομένα. Έτσι όπως έχει η κατάσταση ΣΗΜΕΡΑ, το μόνο εύκολο είναι να πάρεις πχ ένα αυτοκίνητο 4000cc, σχεδόν τα χαρίζουν. Μπορείς να "αναλάβεις" όμως το όλο πακέτο ιδιοκτησίας ενός τέτοιου αυτοκινητού? Σχετικά με τα μηχανάκια τώρα. Έστω πχ ότι έχεις το χρήμα για να αγοράσεις το gs, το χρήμα για να το συντηρήσεις το έχεις? Θυμάμαι περιστατικό όπου ένας ΕΠΟΠ (700-800€ μισθό? κάπου εκεί) αγόρασε ένα πανάκριβο ντουκ και τα χρήματα του ήταν ίσα να το κινήσει. Όταν δε πήγε για σέρβις και είχε δώσει τακάκια και 2-3 ψιλά 300€, έκλαιγε. Για τους παραπάνω λόγους θεωρώ ότι η πρόκληση σου είναι άστοχη και δεν προσέφερε κάτι στην κυοβέντα. έντιτ: ναι μεν γράφω σε δεύτερο πρόσωπο σε όλο μου το ποστ, χωρίς φυσικά να αναφέρομαι διαρκώς σε σένα Κώστα. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 10 , 2017 από τον hayabusas 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2017 πριν 53 λεπτά, το μέλος hayabusas έγραψε: Θυμάμαι περιστατικό όπου ένας ΕΠΟΠ (700-800€ μισθό? κάπου εκεί) αγόρασε ένα πανάκριβο ντουκ και τα χρήματα του ήταν ίσα να το κινήσει. Όταν δε πήγε για σέρβις και είχε δώσει τακάκια και 2-3 ψιλά 300€, έκλαιγε. Διακόσια έχουν μόνο τα 2σετ μπροστινά. EBC και ante geia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος hayabusas έγραψε: Επικριτικά το έγραψα και εξηγώ πάραυτα: αν σκέφτεσαι στοιχειωδώς λογικά, δεν αρκεί να έχεις το χρήμα να αγοράσεις κάτι, ΠΡΕΠΕΙ να μπορείς και να το συντηρήσεις κιόλας. Συμφωνώ μεν, εν μέρει δε. Είχα διαφορετικού κυβισμού μηχανάκια μέχρι τώρα, όλα Τζαπανέζοι βέβαια, οκ. Οι διαφορές μεταξύ τους δεν ήταν και τόοοσο μεγάλες, μακροχρόνια. Ακόμα και ανάμεσα στο varadero(1000cc) και το virago(250cc) δεν ήταν τόσο τεράστιες οι διαφορές, δεδομένων και των διαστημάτων μεταξύ σέρβις. Γενικά έχω την εντύπωση πως, απ'την μεσαία κατηγορία (600+) έως και τα μεγαθήρια, η συντήρηση είναι πάνω-κάτω μία η άλλη, ελάχιστα παραπάνω βλέπω τα κόστη στα μεγάλα, κι αυτό ίσως λόγω μεγαλύτερων κάρτερ κτλ. Εδώ στην transalp 600 που'χω τώρα, ένα βασικό απλό σέρβις με λάδια-φίλτρα-4 μπουζί κτλ. φτάνει κοντά στο κατοστάρι. Χώρια δε που άμα πάμε και σε καταναλώσεις, με το GS να'χει το 5-5, βία 6 μέσο όρο, ε δεν το λες και... αλκοολικό! Κι εδώ που τα λέμε, δεν ξέρω τι φάση παίζει με τους Ευρωπαίους (προφανώς) αλλά αν μιλάμε για αντικατάσταση οτιδήποτε με αυθεντικό, ε δεν νομίζω να'ναι και τόσο μακριά απ'τους Γιαπωνέζους. Όταν ρώτησα για το δικό μου (μοντ. '96-'97) για το πλαϊνό πλαστικό μου'παν το επικό ποσό των 94 ευρώ. Τώρα για κάτι Multistrada έχω όντως ακούσει ιστορίες τρόμου για τα κόστη σέρβις αλλά δεν έχω ιδία εμπειρία οπότε δεν λέω τίποτα. Διορθώστε με οι Ευρωπαίοι αν είμαι κάπου off. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2017 (τροποποιήθηκε) Αλλαγή αλυσίδας με ΟΕΜ Αλλαγή μπροστινού γραναζιού Αλλαγή υγρών συμπλεκτη Αλλαγή λαδιών (4 λίτρα υπολόγισε ) + φίλτρου Εργασία Ποια θεωρείς τρομακτική τιμή για τα παραπάνω; Τροποποιήθηκε Αύγουστος 10 , 2017 από τον Gouky7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2017 πριν 2 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε: Αλλαγή αλυσίδας με ΟΕΜ Αλλαγή μπροστινού γραναζιού Αλλαγή υγρών συμπλεκτη Αλλαγή λαδιών (4 λίτρα υπολόγισε ) + φίλτρου Εργασία Ποια θεωρείς τρομακτική τιμή για τα παραπάνω; Τρομακτική; Κοντά στο 400άρι θα'ταν προς το τρομακτικό, μ'έναν πρόχειρο υπολογισμό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2017 - 25% ακριβώς. Δεν νομίζω ένα XR ή ένα Χόντα ( αν είχε εκπρόσωπο στην κατηγορία anyway ) να πέσει πολύ πιο κάτω από τα 300. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2017 μην μιλατε για ανταλακτικα που χρειαζονται τα μηχανακια..... με διαφορα τα πιο ακριβα τα εχουν γιαπωνεζικα.... και οταν λεμε ανταλακτικα....κανα πλαστικο,κανα λασπωτηρα,τιποτα φουσκες για καρμπυρατερ,τιποτα τσιμουχες,τιποτα ψυγεια,τιποτα ντιζες,κατι κλειδαριες,απ ολα εχει ο μπαξες..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2017 πριν 3 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε: - 25% ακριβώς. Δεν νομίζω ένα XR ή ένα Χόντα ( αν είχε εκπρόσωπο στην κατηγορία anyway ) να πέσει πολύ πιο κάτω από τα 300. Αυτό ακριβώς έγραψα και πιο πάνω. 1000% δεν πάει πολύ πιο κάτω, κι αν πάει θα'ναι αναλόγως ανταλλακτικών, αν κυνηγήσεις τίποτα πιο φθηνό κτλ. Τώρα τελευταία που σουλούπωσα την transalp μου βγήκε γύρω στο 500άρι για όλα. Λαδια, φίλτρο λαδιού, αλυσίδα-γρανάζια, λάστιχα, μπουζί, υγρά φρένων, δίσκο και τακάκια πίσω. Συν εργασία. Κι αυτό για μηχανή 20ετίας, που στον δρόμο δεν έχει καμιά σχέση με το GS (ή όποιο άλλο σύγχρονο δηλαδή), είναι σαφέστατα πιο αργό και καίει και παραπάνω. Γι'αξιοπιστία δεν μπορώ να κρίνω ακόμα, ούτε 70k χιλιόμετρα έχει, δεν συντηρούνταν κι ευλαβικά και τα μόνα μελανά σημεία μέχρι τώρα ήταν ανορθωτής-μπαταρία και η σκατένια μαμά εξάτμιση που'χει γίνει σαν ελβετικό τυρί απ'την σαπίλα. Χοντάρα ρε. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος Gouky7 έγραψε: Αλλαγή αλυσίδας με ΟΕΜ Αλλαγή μπροστινού γραναζιού Αλλαγή υγρών συμπλεκτη Αλλαγή λαδιών (4 λίτρα υπολόγισε ) + φίλτρου Εργασία Ποια θεωρείς τρομακτική τιμή για τα παραπάνω; αυτη ; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2017 Οχι @ΩΡΙΩΝ, την μαμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες