Καλαμαρης 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 Για αυτους που παρεξηγηθηκαν εχω ειδη ξεκινησει να βγαζω διπλωμα. Για την ασφαλεια υποθετω δεν με καλυπτει εφοσον δεν εχω διπλωμα. Πραγματικα καταλαινω το λαθος μου δεν χρειαζομαι αλλο κραξιμο. Αλλα να εχεις το μοτορι και να το βλεπεις καθε φορα που βγενεις απο το σπιτι σου για να πας να στριμωχτεις σε μια τρυπα με αλλους 50 ανθρωπους ειναι κριμα. Τελος παντων, αν καταλαβα καλα για ενα φτερο δεν αξιζει ο κοπος να βγαλω ασφαλεια σε καποιον με διπλωμα για να καλυψει η ασφαλεια τη ζημια..; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 αν μπορέσεις να διαβάσεις τι είχα γράψει τότε δεν είχα πινακίδα στο μηχανάκι γενικώς Αντρέα. Το θυμάμαι Βικέντιε..... χειρότερα δηλ. αλλά δεν ήθελα να το γράψω εγώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 Το θυμάμαι Βικέντιε..... χειρότερα δηλ. αλλά δεν ήθελα να το γράψω εγώ.άρα παραπληροφορείς τους followers μου Φιλύλλιε.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 ............. Τελος παντων, αν καταλαβα καλα για ενα φτερο δεν αξιζει ο κοπος να βγαλω ασφαλεια σε καποιον με διπλωμα για να καλυψει η ασφαλεια τη ζημια..;- Και πώς θα καλύψεις το μεταγενέστερο του πράγματος?- Πώς είσαι σίγουρος ότι δεν θα τα πάρει στο κρανίο ο παθών, που θα δει ότι πας να καλύψεις και τα νώτα σου, ενώ εκείνος δε σε κυνήγησε? Και να σε περιμένει κιόλας να κάνεις τη λαμογιά που σκέφτηκες.- Και πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι η ασφαλιστική είναι τόσο κορόϊδο? Λες να μην ξέρει? Γνωστό το κόλπο. Ξέρεις ότι μετά πας για απάτη κατά της ασφαλιστικής? (ποινικό). Από κει δηλ. που θα ξεμπερδέψεις μ' ένα φτερό, μπορεί να βρεθείς κατηγορούμενος. Άντε καμάρι μου, προχώρα το. Μην ζητήσεις μετά βοήθεια κλαίγοντας. Θα λείπουμε όλοι........ Ποιος είναι ο Αντρέας ρε παιδιά ;Ο μαλακΑντρέας φαντάζομαι..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Καλαμαρης 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 - Πώς είσαι σίγουρος ότι δεν θα τα πάρει στο κρανίο ο παθών, που θα δει ότι πας να καλύψεις και τα νώτα σου, ενώ εκείνος δε σε κυνήγησε? Και να σε περιμένει κιόλας να κάνεις τη λαμογιά που σκέφτηκες.Μου δωσε τα στοιχεια του και μου πε ολα κομπλε θα τα καλυψουμε. Ακομα κι οταν του ειπα πως δεν εχω ασφαλεια μου πε θα καλυφθουν οταν βγαλω. Μεχρι και ταυτοτητα μου δειξε. Με συγκινησε ο ατιμος.Οσο για την ασφαλιστηκε οπως ανεφερα ειχε καμερα πισω που τα κατεγραψε ολα και κρανος φορουσα οποτε δεν νομιζω να ξερουν ποιος οδηγουσε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.371 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 Για αυτους που παρεξηγηθηκαν εχω Ηδη ξεκινησει να βγαζω διπλωμα. Για την ασφαλεια υποθετω δεν με καλυπτει εφοσον δεν εχω διπλωμα. Πραγματικα καταλΑΒαινω το λαθος μου δεν χρειαζομαι αλλο κραξιμο. Αλλα να εχεις το μοτορι και να το βλεπεις καθε φορα που βγενεις απο το σπιτι σου για να πας να στριμωχτεις σε μια τρυπα με αλλους 50 ανθρωπους ειναι κριμα. Τελος παντων, αν καταλαβα καλα για ενα φτερο δεν αξιζει ο κοπος να βγαλω ασφαλεια σε καποιον με διπλωμα για να καλυψει η ασφαλεια τη ζημια..;''Καταλαβαίνω κατά δήλωσή μου τι μου λέτε, αλλά από αυτό που λέω στην ίδια παράγραφο μετά, δείχνω ότι δεν πήρα ούτε μυρωδιά τι μου είπανε.''Go ahead and fuck the icebergs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 Μου δωσε τα στοιχεια του και μου πε ολα κομπλε θα τα καλυψουμε. Ακομα κι οταν του ειπα πως δεν εχω ασφαλεια μου πε θα καλυφθουν οταν βγαλω. Μεχρι και ταυτοτητα μου δειξε. Με συγκινησε ο ατιμος.Οσο για την ασφαλιστηκε οπως ανεφερα ειχε καμερα πισω που τα κατεγραψε ολα και κρανος φορουσα οποτε δεν νομιζω να ξερουν ποιος οδηγουσε. Οκ. Άρα απ' αυτόν δεν έχεις θέμα. Να ευχαριστείς το Θεό που υπάρχουν και άνθρωποι ΚΑΛΟΙ.Απ' την ασφαλιστική πάντως φυλάξου. Ξέρουν τις απάτες που γίνονται και την ψάχνουν τη δουλειά για ν' αποφύγουν να πληρώσουν. Να σου πω την αλήθεια μου, καλά κάνουν. Γιατί να πληρώνουν γαμησιάτικα? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 Ποιος είναι ο Αντρέας ρε παιδιά ;Όποιος είναι ο γιαννης εδωΝαι, σίγουρα είναι καλύτερο απ' το τίποτα, αλλά ρε συ Γιάννη, όταν βλέπεις πχ να γράφουν αποκλειστικά για δακτύλιο - που δεν προκαλεί τροχαία ατυχήματα - και περνάνε πχ δίπλα οι γκόμενες με το i-phone στα μούτρα τους και πάνε σαν τους μεθυσμένους ή σαν τα καβούρια και κινδυνεύει ο κόσμος γύρω τους, εγώ τί να δικαιολογήσω? Sorry αλλά δεν τους δικαιολογώ με τίποτα. Αυτή είναι η ένστασή μου στα "μπλόκα". Δεν είναι δυνατόν να γίνονται τα αίσχη στο δρόμο κι εσύ μπατσάκι να γράφεις τα..... παρκαρισμένα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 Μου δωσε τα στοιχεια του και μου πε ολα κομπλε θα τα καλυψουμε. Ακομα κι οταν του ειπα πως δεν εχω ασφαλεια μου πε θα καλυφθουν οταν βγαλω. Μεχρι και ταυτοτητα μου δειξε. Με συγκινησε ο ατιμος.Οσο για την ασφαλιστηκε οπως ανεφερα ειχε καμερα πισω που τα κατεγραψε ολα και κρανος φορουσα οποτε δεν νομιζω να ξερουν ποιος οδηγουσε. Πες του ευχαριστω πολυ δεν θελω τιποτα*. Πληρωσε τις ζημιες σου, κλειδωσε την μηχανη μεχρι να παρεις το διπλωμα στα χερια σου, βγαλε ασφαλεια και να ευχαριστεις την τυχη σου γιατι αν ημουν εγω στην θεση του, θα ηταν πολυ διαφορετικη η εξελιξη. *Μην θεωρεις καθολου σιγουρο οτι μετα που το κουβεντιασε με φιλους δεν του αλλαξαν γνωμη για το πως πρεπει να το χειριστει. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 Το αστείο είναι πως κατάλαβα πως κάτι τέτοιο παίζει , διάβασα το μήνυμα του Κώστα που παρέθεσες κι εσύ αλλά εγώ συνέχιζα να βλέπω "Γιώργος" και όχι "Γιάννης" οπότε λέω ας ρωτήσω τι φάση με το Αντρέας 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 Το αστείο είναι πως κατάλαβα πως κάτι τέτοιο παίζει , διάβασα το μήνυμα του Κώστα που παρέθεσες κι εσύ αλλά εγώ συνέχιζα να βλέπω "Γιώργος" και όχι "Γιάννης" οπότε λέω ας ρωτήσω τι φάση με το Αντρέας Jerks!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 Ειστε off topic κυριοι.. Παρεμπιπτόντως ρωτησα την γκομενα αν ειναι ανασφάλιστη και μου κουνησε με φθονο τον μέσο αμφότερων των χεριών. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 ................... *Μην θεωρεις καθολου σιγουρο οτι μετα που το κουβεντιασε με φιλους δεν του αλλαξαν γνωμη για το πως πρεπει να το χειριστει.Έχει ένα δίκιο εδώ ο πάνικ. Συμβαίνει πάρα πολύ συχνά φίλε καλαμάρη, μη σου πω τις περισσότερες φορές. Ειστε off topic κυριοι.. Παρεμπιπτόντως ρωτησα την γκομενα αν ειναι ανασφάλιστη και μου κουνησε με φθονο τον μέσο αμφότερων των χεριών.Πνίγεσαι κι εσύ ρε φίλε. Φέρτης μια μπριζόλα στο κεφάλι..... κατεψυγμένη νά 'ναι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 Αλλα τι περιμενεις... Γκομενα που δεν ανεβαινει μεκανακι μην χαλασει το μαλι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 Αλλα τι περιμενεις... Γκομενα που δεν ανεβαινει μεκανακι μην χαλασει το μαλι...Ζω για να το ακούσω το συγκεκριμένο από γκόμενα που πρόκειται να μπει σε κανά πορσικό κάμπριο. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 Προς αποκατάσταση της αλήθειας: και τροχαία να καλούσε το αυτοκίνητο, υπαίτιος είναι ο ίδιος και όχι το μηχανάκι. Το μόνο που θα καταφέρει το αυτοκίνητο με την τροχαία είναι να πάρει κλήση το μηχανάκι για ανασφάλιστο όχημα και βέβαια κλήση για έλλειψη διπλώματος.Φυσικά αυτό μπορούσε να το εκμεταλλευτεί και να εκβιάσει την κατάσταση.... Ζω για να το ακούσω το συγκεκριμένο από γκόμενα που πρόκειται να μπει σε κανά πορσικό κάμπριο.εκεί είναι αλλα τα δεδομένα ψηλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
some1 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 με συγχωρεις αλλα σταματησα να διαβαζω το ποστ σου οταν ειδα το "χωρις διπλωμα και ασφαλεια". γνωμη μου θα επρεπε να ντρεπεσαι που ανοιξες θεμα σε ενα φορουμ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ γιατι εσυ δεν εισαι μοτοσυκλετιστης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 Τι διαβάζω: Καλαμάρης: Το Πρώτο ΤρακάρισμαΤι καταλαβαίνω: Καλαμάρης: Το πρώτο Τρoλάρισμα Τι θυμήθηκα: Ράμπο: Το Πρώτο Αίμα 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 με συγχωρεις αλλα σταματησα να διαβαζω το ποστ σου οταν ειδα το "χωρις διπλωμα και ασφαλεια". γνωμη μου θα επρεπε να ντρεπεσαι που ανοιξες θεμα σε ενα φορουμ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ γιατι εσυ δεν εισαι μοτοσυκλετιστης.ντροπη γιατι; ειναι 17 ετων... Ολοι περασαμε απο εκει... ολοι καναμε λαθη..εκτος και εαν εσυ εισαι ο Παπας με το αλαθητο του 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
some1 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 ντροπη γιατι; ειναι 17 ετων... Ολοι περασαμε απο εκει... ολοι καναμε λαθη..εκτος και εαν εσυ εισαι ο Παπας με το αλαθητο τουοπως ειπα σταματησα σταματησα να διαβαζω στη δευτερη σειρα. ναι ειμαι ο παπας 16 χρονων εβγαλα διπλωμα για 50αρι και πηρα ενα glx με την παρανομια οτι ηταν 72κυβικα. να σε δω οταν τρακαρεις με εναν χωρις διπλωμα ασφαλεια αν θα τον συμμεριστεις. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 Προς αποκατάσταση της αλήθειας: και τροχαία να καλούσε το αυτοκίνητο, υπαίτιος είναι ο ίδιος και όχι το μηχανάκι. Το μόνο που θα καταφέρει το αυτοκίνητο με την τροχαία είναι να πάρει κλήση το μηχανάκι για ανασφάλιστο όχημα και βέβαια κλήση για έλλειψη διπλώματος.Αυτό ακριβώς. Απο την στιγμή που έβαλε όπισθεν το αυτοκίνητο και κινήθηκε ανάποδα προς την φορά του δρόμου, φταίει αυτός.Το ξέρω γιατί συνάδελφος πριν 2 χρόνια, την ώρα που πάρκαρε, δεν υπήρχε κανένας απο πίσω του, και σε χρόνο dt σκάει ένα αγροτικό με αλβανό οδηγό με χίλια απο πίσω του. Στο τέλος, μετά απο δικαστήριο, τον πλήρωσε και απο πάνω ο συνάδελφός μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Καλαμαρης 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 με συγχωρεις αλλα σταματησα να διαβαζω το ποστ σου οταν ειδα το "χωρις διπλωμα και ασφαλεια". γνωμη μου θα επρεπε να ντρεπεσαι που ανοιξες θεμα σε ενα φορουμ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ γιατι εσυ δεν εισαι μοτοσυκλετιστης.Δεν ειμαι μοτοσυκλετιστης και ντρεπομαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jawaforever 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 με συγχωρεις αλλα σταματησα να διαβαζω το ποστ σου οταν ειδα το "χωρις διπλωμα και ασφαλεια". γνωμη μου θα επρεπε να ντρεπεσαι που ανοιξες θεμα σε ενα φορουμ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ γιατι εσυ δεν εισαι μοτοσυκλετιστης.Βασικά είναι ασυνειδητος και ανευθυνος. Επιπλέον αντί να μην μιλάει καθόλου που κυκλοφορεί χωρίς δίπλωμα και χωρίς ασφάλεια, ψάχνει να βρει πως θα πληρωθεί το σπασμένο φτερό... Δηλαδή έλεος! οπως ειπα σταματησα σταματησα να διαβαζω στη δευτερη σειρα. ναι ειμαι ο παπας 16 χρονων εβγαλα διπλωμα για 50αρι και πηρα ενα glx με την παρανομια οτι ηταν 72κυβικα. να σε δω οταν τρακαρεις με εναν χωρις διπλωμα ασφαλεια αν θα τον συμμεριστεις.Φυσικά και δεν πρόκειται να τον συμμεριστει. Απλά εδώ ισχύει το "οποίος είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια ξέρει". Λες και αν σε πάρει σβάρνα κανένας αυτοκινητιστης και σακατέψει εσένα και τη μηχανή σου, θα δείξεις κατανόηση επειδή είναι 17χρονος... Οτι να ναι... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 Υπόψην και δίπλωμα και ασφάλεια να είχες, πάλι φταίς για το ατύχημα (ο πίσω οφείλει να έχει αποστάσεις, ναι ακόμα κι αν ο μπροστά κάνει όπισθεν), οπότε το φτερό θα το πλήρωνες έτσι κι αλλοιώς. ΑΡΘΡΟ 22 : Κίνηση προς τα πίσω 1. Απαγορεύεται η προς τα πίσω κίνηση των οχημάτων, με εξαίρεση τις περιπτώσεις κατά τις αποίες η προς τα μπρος κίνηση είναι αδύνατη ή γίνεται ελιγμός στάθμευσης, καθώς και στις περιπτώσεις εκπαίδευσης και εξέτασης υποψήφιων οδηγών σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις. Ο ελιγμός στάθμευσης επιτρέπεται να εκτελείται στην ίδια οδό και σε μήκος όχι μεγαλύτερο του διπλάσιου μήκους του οχήματος. 2. Αυτός που παραβαίνει τις διατάξεις του άρθρου αυτού τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο ογδόντα (80,00) ευρώ. (source ©: www.kok.gr) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 Εχω εδω κι ενα μηνα τη πρωτη μου μηχανη fmx 650 και για κακο του κεφαλιου μου οδηγαω χωρις διπλωμα η ασφαλεια.ΑΠορω πως μεταβιβαστηκε (και βγηκε νέα άδεια κυκλοφοριας ) η μοτό σε εσενα, χωρις ασφάλεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες