ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 Γαβριηλ,εγω προτεινω να ανεβασεις καμια καινουργια ιστορια σου στο blog,γιατι διαβασα μεχρι κ τις πρωτες που ειχες ανεβασει το '13 και να αφησεις τις πιστεςκαλά τα λέει για παπάς 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 Γαβριηλ,εγω προτεινω να ανεβασεις καμια καινουργια ιστορια σου στο blog,γιατι διαβασα μεχρι κ τις πρωτες που ειχες ανεβασει το '13 και να αφησεις τις πιστεςΟπως και να το κανουμε :once a koulomaria,always a koulomaria ιστορία πρέπει να γράψω , ισχύει .. Δοκίμασε να πας σε πίστα και μετά μου ξαναλές ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
papasouzas98 135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 τι πιστα ρε γαβριηλ με τον κινεζοπαπο??οταν παρω το εχω σκοπο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 Και κάτι άλλο, ίσως να το έχασα στο πρώτο post σου, αλλά σκέφτεσαι να κάνεις και το 2ο level; Δηλαδή, έχοντας εμπειρία του 1ου, πόσο "απαραίτητο" θεωρείς το 2ο; Προσωπικά ναι, θεωρώ απαραίτητο και το 2ο γιατί έρχεται και "δένει" όλα τα μαθήματα του 1ου επιπέδου, κάπως σαν στο 1ο να μαθαίνεις πως να ελέγχεις την μηχανή (έτσι στρίβουμε, με αυτόν τον τρόπο ανοίγουμε το γκάζι κτλ), και στο 2ο πως να τα αξιοποιήσεις όλα αυτά για να πάς πιο γρήγορα, να μάθεις τα όρια του δίπολου αναβάτης/μηχανή και με μεγαλύτερη ασφάλεια.Το μόνο που δεν θα πρότεινα, αν και ξέρω ότι δεν είναι τόσο εύκολο, είναι να τα κάνεις και τα 2 μαζί (όπως έκανα εγώ). Και αυτό γιατί την 2η ημέρα δεν έχεις προλάβει να εμπεδώσεις 100% τα πράγματα της πρώτης οπότε τα δουλεύεις ακόμα και ακούσια "χάνεις" κάποια πράγματα από τα μαθήματα της 2ου επιπέδου, συν ότι θα έχεις μαζέψει και κούραση.Ιδανικά, έχοντας κάνει διήμερο, πιστεύω ότι θα ήταν καλό κάποιος να κάνει το 1ο level, μετά να αφήσει να περάσει λίγος καιρός κάνοντας εξάσκηση στο δρόμο, και μετά το ξανακάνει (επανάληψη) σε συνδυασμό με το 2ο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 (τροποποιήθηκε) Για να μην "μπερδευόμαστε", τα levels που λέμε είναι τα Riding 1&2 (City & Road) ; (που απ'ότι βλέπω όμως στο site, τα κλείνεις σε πακέτο) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 από τον A-nik-i Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 τι πιστα ρε γαβριηλ με τον κινεζοπαπο??οταν παρω το εχω σκοπο παντως εχθές ήταν και τριτροχο μέσα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 Για να μην "μπερδευόμαστε", τα levels που λέμε είναι τα Riding 1&2 (City & Road) ; (που απ'ότι βλέπω όμως στο site, τα κλείνεις σε πακέτο)οχι, εσυ γραφεις αν εισαι για το 1 η για το 2... Ναι αυτα τα μαθηματα ειναι, εγω πηγα στο 1 παντως εχθές ήταν και τριτροχο μέσα! ακριβως... βασικα νομιζω θα γουσταρα και με παπι εκει μεσα... ιδανικα να εχει και τεποζιτο να κρατιεσαι... ειχα απο σκουτερακι 3 ροδο, σκουτερακι μικρο, 250ρακι cbf μεχρι μια τεραστια τουρνιγκ bmw .... κυριολεκτικα τα παντα ολα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 αξιος που το εκανες και μπραβο σου.νομιζω οτι ειναι τα μονα λεφτα οπου δεν πρεπει να κλαψει κανεις 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 Δεν ειναι μαγκια να πας και να το κανεις, δεν βγαζεις και το mit δα. Το να πεις "δε τα ξερω ολα" και να πας ειναι καλο. Επισης οτιδηποτε μπορει να συ γλυτωσει ακομα και απο χαζοτουμπα, τα αξιζει τα λεφτα του. Εντυπωσιαστηκα απο ενα κυριο εκει, που ειχε το διπλωμα νομιζω μια εβδομάδα.. και ακριβως επειδη φοβοταν πολυ, πηγε με τη μια στο σχολειο. και σιγουρα ψαχτηκε αρκετα, γιατι δεν ηταν ο τυπος που ειναι στα φορουμε και περιμενει πως και πως ποτε θα κανει βολτα με τη μοτο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
papasouzas98 135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 παντως εχθές ήταν και τριτροχο μέσα! κατεβαίνω απο Αλεξανδρούπολη με το 50αρι. Προλαβαίνω τα μαθήματα του καλοκαιριού?? :p Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 ναι ρε χαλαρά! και τα πρώτα μη σου πω, σε δυο μήνες! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 ρε @GavriilVet πώς ειπαμε θα πουμε την ομαδα στο Λεωνίδο? "κουλομαρίες" ? μλκ γώ θα ειμαι το κουλάδι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 να έχετε και καμμια μαρία όμως! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 να έχετε και καμμια μαρία όμως! Κι αν είναι και καλή , θα μετονομαστούν σε καυλομαρίες μετά 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 ρε @GavriilVet πώς ειπαμε θα πουμε την ομαδα στο Λεωνίδο? "κουλομαρίες" ? μλκ γώ θα ειμαι το κουλάδιειναι το καλυτερο ονομα για ομαδα... μας αφαιρει το αγχος, αν τερματησουμε τελευταιοι, μια χαρα, και οποιαδηποτε ομαδα περασουμε, θα λενε οτι τους περασαν και οι κουλομαριες!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 Μπραβο ρε Γαβριηλ, την καλυτερη κινηση εκανες. Η καλυτερη επενδυση που μπορει να κανεις ενας μοτοσικλετιστης!!Ειχα την τυχη, οταν πρωτοξεκινησα να καβαλαω δικυκλα, πριν 8 χρονια, να με πιασουν απο το χερι πολυ πιο εμπειροι αναβατες, με χρονια και χιλιομετρα την πλατη τους, με πολλα γυρολογια στις πιστες, και να μου δειξουν τα βασικα βημα-βημα και να ξεπερασω τους φοβους μου, και να μαθω πολυ πιο γρηγορα τα μυστικα της οδηγησης της μοτοσικλετας. Ατομα που τρεφω ιδιαιτερη εκτιμηση και αδυναμια (ξερουν αυτοι) για αυτα!! Και τους ευχαριστω πολυ, γιατι αν δεν τους ειχα συναντησει δεν ξερω πως θα ειχα εξελιχθει σαν οδηγος, αλλα και σαν "μυαλα". Ομως, οταν εκανα το σχολειο με τον Χουντρα, πραγματικα βιωνεις ολη την κατασταση εντελως διαφορετικα, σε βαζει σε ενα επιπεδο πιο βαθια.. Πραγματα που "ξερεις", που εχεις ακουσει, που ισως νομιζες οτι τα κανεις και σωστα, τα βλεπεις στην πραξη να σε αλλαζουν σαν οδηγο, να βελτιωνουν την καθε σου κινηση!! Ετοιμασου, τουλαχιστον για τους επομενους 6 μηνες, να ακους τα λογια του θαναση και των υπολοιπων δασκαλων, καθε μερα που καβαλας, και πας για δουλεια, για ποτο, σουπερμαρκετ, βολτα, ταξιδι!! Καθε φορα που θα καβαλας, θα βιωνεις παλι τα ιδια απο την αρχη, και θα βελτιωνεσαι, μεχρι να γινουν κτημα σου! 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 Ετοιμασου, τουλαχιστον για τους επομενους 6 μηνες, να ακους τα λογια του θαναση και των υπολοιπων δασκαλων, καθε μερα που καβαλας, και πας για δουλεια, για ποτο, σουπερμαρκετ, βολτα, ταξιδι!! Καθε φορα που θα καβαλας, θα βιωνεις παλι τα ιδια απο την αρχη, και θα βελτιωνεσαι, μεχρι να γινουν κτημα σου!ετσι πιστευω οτι θα γινει, για να δουμε :)) θα ενημερωσω ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 ο στεργιος πρεπει να ειναι μεγαλη τυπαρα ε? αυτος σου εκανε μαθημα η οχι? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 ο στεργιος πρεπει να ειναι μεγαλη τυπαρα ε? αυτος σου εκανε μαθημα η οχι? O @Στέργιος Βήχος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 O @Στέργιος Βήχοςο Νενες ! Όχι , έκανε στα παιδάκια νομίζω , τον είδα να τριγυρνάει σε κάποια φαση με ενα παιδικό έντουρακι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anakin 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 ο Νενες ! Όχι , έκανε στα παιδάκια νομίζω , τον είδα να τριγυρνάει σε κάποια φαση με ενα παιδικό έντουρακιμε τα γραμματια της harley ξεμπέρδεψε? 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2017 Ανεβαίνει και Σέρρες ο Χούντρας για σχολείο ? Αν έχεις κάνει level 1 CSS σε βάζει κατευθείαν στο δεύτερο? Μπαμπίνο όταν είχα μιλήσει στο τηλέφωνο μαζί του, μου είχε αξηγήσει πως πολύ δύσκολα να κλείσει στις σέρρες για μάθημα. γιατί χρειάζεται τουλάχιστον 25 συμμετοχές απο άποψη κόστους ενοικίασης πίστας, πράγμα όμως που δεν τον βολεύει γιατί προτιμάει να κάνει ολιγομελή τμήματα. επίσης μου είπε πως προτιμάει μια πίστω όπως το Ρύσιο που ειναι μικρή γιατί στα 20' της πρακτικής προλαβαίνεις να κάνεις περισσότερες επαναλήψεις στο ίδιο πράγμα σε σχέση με την μεγάλη πίστα των Σερρών. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2017 (τροποποιήθηκε) Το σχολειο απο μονο του δεν ειναι αυτοσκοπος καθως ο χρονος και το κοστος που διαθετεις θα πανε χαραμι εαν δεν εφαρμοσεις συγκεκριμενο προπονητικο προγραμμα για να εξασκηθεις στα διδαχθεντα.Και βεβαια αυτο πρεπει να γινει σε ευλογο διαστημα πρωτου ξεχασεις τι εμαθες ,προπονουμενος συχνα και ποιοτικα με στοχο την καλυτερη αποδοση σου.Ο λαθος τροπος ειναι να αφησεις να περασουν ενα-δυο μηνες μετα το μαθημα ασχολουμενος ευκαιριακα σε τιποτα βολτες σε δημοσιο δρομο -εκτος πιστας δλδ-,με συνεπεια να εξασκησαι λαθος- και το χειροτερο - με την αυτοπεποιθηση οτι εξασκησαι με τον σωστο τροπο.Πρεπει να καταλαβει ο μοτοσυκλετιστης οτι η βελτιωση στην τεχνικη εχει κανονες που διδασκονται απο τα σχολεια ,αλλα η σωστη εφαρμογη των κανονων εξασφαλιζεται με τις συνεχομενες και πολλαπλες εφαρμογες τους στο ασφαλες περιβαλλον μιας πιστας και μονον εκει.Ο δημοσιος δρομος λογω της ποικιλοτητας του δεν εξασφαλιζει την επαναληψιμοτητα και την δυνατοτητα μελετης που δινει η καθορισμενη χαραξη της πιστας τοσο επι χαρτου ,οσο και στην πραξη (προπονητικες γραμμες -σημεια εισοδου και εξοδου στις στροφες κλπ)Εφαρμογες στον δημοσιο δρομο εκτος του κινδυνου που καραδοκει,αξιολογουν υποκειμενικα την προοδο σου καθως ασυνειδητα επικεντρωνεσαι στο '' στυλ '' που δεν λεει απολυτως τιποτα ,ενω αντιθετα το χρονομετρο της πιστας ειναι το αλανθαστο δηλωτικο προοδου.Η υπερθεματηση των σχολειων απο ολους , δεν ακολουθειται απο την αναλογη συνειδητοποιηση οτι στην πραγματικοτητα τα πληρωμενα μαθηματα αποτελουν μονο την αφετηρια των εξοδων και του μοχθου προκειμενου να γινεις καλυτερος και ασφαλεστερος οδηγος.Με αλλα λογια δεν ''καθαρισες'' επειδη ο Χ δασκαλος ,σου διδαξε απαξ και σε λιγες ωρες την βασικη ακολουθια της ασφαλους οδηγησης.Εσυ εισαι ο υπευθυνος να την παγιωσεις σε υποσυνειδητη/αντανακλαστικη συμπεριφορα μεσα απο την διαρκη εξασκηση.Το ( τα) track day ειναι το υποχρεωτικο επομενο βημα που πρεπει να ακολουθησει το μαθημα και αυτα πρεπει να προγραμματιστουν μεσα στον μηνα. Αν δεν γινει αυτο ,χαραμι τα λ7 του μαθηματος και η ωφελεια καθολου η λιγη.Μπειτε οτι μηχανακι και εαν εχετε ,στα εξοδα του καταλληλου εξοπλισμου και των τρακ ντευς και ας μεινει στην ακρη η εξατμηση και η αφτερμαρκετ ζελατινα. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 7 , 2017 από τον ΩΡΙΩΝ 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2017 @ΩΡΙΩΝ συμφωνώ απόλυτα με το σκεπτικό σου. Δικός μου προβληματισμός όσον αφορά την πίστα είναι ο εξής, άντε και κάνεις τα μαθήματα , άντε και μπαίνεις με ό,τι μηχανάκι κι αν έχεις και ξεκινάς να εφαρμόζεις τα όσα έμαθες. Το περιβάλλον της πίστας δεν θα σε οδηγήσει να πιέσεις όσο περισσότερο γίνεται; Κι αν ναι, τότε δεν είναι με μαθηματική ακρίβεια σίγουρο πως η πτώση κάπου θα έρθει ; Άρα αυτομάτως το " μπείτε με ό,τι μηχανάκι έχετε " πρέπει να τεθεί σε άλλη βάση και να συνυπολογιστούν εξαρχής τα έξοδα που θα φέρει το πέσιμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2017 ............................... Μου ακούγονται πάρα πολύ λογικά και σωστά όλα αυτά. Η άλλη όψη του νομίσματος που λένε.... Ερώτηση που μου προκύπτει: αυτό σημαίνει ότι στο δρόμο ο "εκπαιδευόμενος" δεν θα μπορέσει τελικά να εφαρμόσει σωστά όλα αυτά που έμαθε στο σχολείο, λόγω της πολυμορφίας των διαδρομών / συνθηκών, παρά μόνο σε πίστα? Θα μπορέσει δηλ. να αξιοποιήσει ίσως ελάχιστα (αλλά όχι και ασήμαντα νομίζω) στην καθημερινή του μετακίνηση? πχ πως να αποφύγει ένα εμπόδιο, ή πώς να αντιδράσει σε τυχόν γλίστρημα τροχού. Ή απλά θ' αργήσει πολύ (και μετά από μπόλικες εισόδους σε πίστα) να βγάλει και στο δρόμο όσα έμαθε?Το λέω γιατί έχουμε δει παραδείγματα αναβατών εδώ που ξεκίνησαν από χαμηλά όσον αφορά τις ικανότητές τους και εξελίχθηκαν σε πολύ γρήγορους αναβάτες και στο δρόμο (στην πίστα αν πηγαίνουν, σίγουρα). Ίσως είναι χρήσιμο να μας πουν αυτοί πως πέτυχαν την εξέλιξή τους. Μάθημα ----> πίστα για εξάσκηση ----> δρόμος? Ή μάθημα -----> δρόμος κατευθείαν?Παναγιώτη Renegade πχ, έχεις το λόγο και την προσοχή μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες