GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2017 (τροποποιήθηκε) Σήμερα πήγα και έκανα το πρώτο μέρος από τα δυο επίπεδα, στο Riding school του Θανάση Χουντρα.Αυτό που είμαι σίγουρος ότι θέλετε να μάθετε όλοι, είναι αυτό που είχα την αγωνιά να δω και γω. Τελικά αξίζει να πάει κάποιος σε ένα τέτοιο σχολειό; Εξαιρούνται προφανώς οι αγωνιζόμενοι . Αφού ρε φίλε μπορείς να βγεις στο δρόμο και ο φίλος σου ο Κώστας που έχει διαβάσει και το twist of the wrist, να σου δείξει τι παίζει.. τι να πας να πληρώσεις; Πάμε λοιπόν για ένα διήγημα, μιας και αρέσει να γράφω τέτοια. Γράφω μπόλικα, σας προειδοποίησα.Πρωινό ξύπνημα, 7 παρά, καιρός ωραιότατος, και βούρ για το autofestival.Φτάνω στην ώρα μου μιας και κίνηση δεν είχε, και ήμασταν οκτώ άτομα νομίζω όλα κι όλα. Αυτό είναι το πλεονέκτημα αν πας χειμώνα, και είσαι τυχερός και δε στα χαλάσει ο καιρός.Σταματάω έξω από τις εγκαταστάσεις και δε βλέπω ψυχή. Προχωράω λίγο παραμέσα, και μετά από λίγο έρχονται άλλες δυο μοτοσυκλέτες. Φαίνεται μας άκουσαν από παραμέσα, , μας φωνάζει ένας κύριος να πάμε εκεί. Διαπιστώνω ότι υπάρχουν διάφορα μικρά κτήρια, που στην ουσία είναι μια ξεχωριστή αίθουσα το καθένα. Περνώντας από την εθνική αλλά και από από το υλικό που υπάρχει στο διαδίκτυο, είχα σχηματίσει την εντύπωση ενός πολύ πιο πρόχειρου και μικρού χώρου.Αυτή η αίθουσα, ήταν ουσιαστικά ο χώρος της γραμματείας, και αίθουσα εστίασης, με τα απαραίτητα. Πάγκο με καφέ, κουλουράκια, και αρκετά τραπέζια με καρέκλες. Όπως όμως σε κάθε σεμινάριο που σέβεται τον εαυτό του, ανεξάρτητα από το αντικείμενο, δεν πολύ κάθεσαι.Πριν πάμε για τη θεωρία, ήρθε ένας πολύ ευγενικός κύριος, πραγματικά χαμογελαστός, ο όποιος μας ρώτησε αν θέλουμε τίποτα από εξοπλισμό. Κοιτάει τα μποτάκια μου τα όποια δεν είναι μοτοσυκλέτας, και μου λέει δε θες να βάλεις μπότες; Πήγα λοιπόν μαζί του, σε μια άλλη μικρή αίθουσα, που είχε τα πάντα από εξοπλισμό και μεγέθη, και έβαλα μπότες. Και ολόσωμη αν ήθελα να βάλω, έβαζα. Πολύ κακώς δε το δοκίμασα. Βάζω όμως τις μπότες μου και όλα καλά. Μετακόμιση στην απέναντι μικρή αίθουσα , με τα καρεκλάκια και το πινάκα, για τη θεωρία. Αρχικά η κ. Ιωάννα, μας εξηγεί πως κινούμαστε στη πιστά, τι σημαίνουν οι σημαίες και τα σινιάλα των εκπαιδευτών. Μετά έρχεται ο κ.Χούντρας ( ο Θανάσης από δω και στο εξής, γιατί όπως όλοι τους, σου βγάζουν οικειότητα, ακόμα και αν δε πεις τίποτα μαζί τους σε κάποιο διάλλειμα).Ξεκινάμε με τη πρώτη ενότητα, η όποια είχε να κάνει με το γυροσκοπικό. Αφού τελειώσαμε, βγαίνουμε στη πίστα.Εν τω μεταξύ, είχαν κολλήσει ταινία στους καθρέπτες για να μην ασχολείσαι με το τι γίνεται πίσω σου, καθώς και στο ταχύμετρο, για τον ίδιο σατανικό λόγο. Ανεβαίνουμε στις μοτοσυκλέτες και περιμένουμε τους εκπαιδευτές να έρθουν. Ο καλός κύριος που μου είχε δώσει τις μπότες, πλησιάζει φορώντας μια δερμάτινη ολόσωμη που είχε διακριτικά του εκπαιδευτή, και ανεβαίνει στη μια Ducati. Πριν ξεκινήσουμε, μας συστηθήκαν με ένα τεράστιο χαμόγελο και με μια ωραία χειραψία . Εγώ ήμουν στην ομάδα με τον καλό κύριο που μου έδωσε τις μπότες, ο καλός κύριος είναι ο Χρηστός και ναι είναι ένας από τους εκπαιδευτές μας! Έγιναν διευκρινίσεις που αφορούσαν την επόμενη άσκηση καιμετά από λίγο ξεκινήσαμε.Η πίστα. Όχι δεν είναι μια πίστα καρτ όπως τη φανταζόμουν, είναι μια πιστα αρκετά μεγαλύτερη, ειδικά σε περίμετρο, και ίσως σε φάρδος. Έχει από όλες τις στροφές, γενικά μου άρεσε πολύ. Στη διάρκεια της άσκησης, γίνεται αυτό που έχει αναφερθεί, αν δει κάτι ο εκπαιδευτής, ακούς το μπράουυυυ του V2, σε περνάει και σου δείχνει τι κάνεις λάθος, δείχνοντας σου το σωστό ταυτόχρονα.Η θεωρία του κάθε κεφαλαίου είναι είκοσι λεπτά, και αντίστοιχα είναι η πρακτική άσκηση. Για μένα που έχω δει μόνο ερασιτέχνες να στρίβουν, το θέαμα ήταν εντυπωσιακό: Έβλεπες ένα χαμογελαστό και φυσιολογικό άνθρωπο, να μεταμορφώνεται μέσα στη δερμάτινη στολή φορώντας το κράνος, σε κάτι άλλο. Σκαφτόμουν πολύ ώρα να βρω πως θα παρομοιάσω την εικόνα, και νομίζω η καλύτερη παρομοίωση είναι αυτή του Κενταύρου. Δεν έβλεπες έναν αναβατή και μια μοτοσυκλέτα, αλλά τον αναβάτη να διατάζει το που θα πάει το όχημα, τελείως αβίαστα, όπως θα γινόταν αν αυτό ήταν συνέχεια του σώματος του.Μόνο η εικόνα λοιπόν, ενός τέτοιου αναβατή, σε κάνει να μαθαίνεις πολλά, υποσυνείδητα. Ακόμα κι αν τον ακολουθήσεις για τρεις στροφές.Μετά το εικοσάλεπτο, πάλι έξω από τη πίστα όπου ο κάθε εκπαιδευτής έχει λίγα λεπτά να (ξανα)συνοψίσει το τι συνέβη σε αυτή την άσκηση, προτού σε φωνάξουν να πας τρέχοντας για το επόμενο κεφάλαιο.Αυτή ήταν η διαδικασία, και τα κεφάλαια αφορούν τα γνωστά και χιλιογραμμένα θέματα του πως στρίβουμε σωστά. Θέση σώματος, πότε ανοίγουμε το γκάζι, που κοιτάμε, κλπ κλπ. Με πολλές πολλές λεπτομέρειες, και συμβουλές όπου είναι δυνατό για ασφαλή οδήγηση στο δρόμο.Εσκεμμένα δε θα αναφέρω τίποτα από όλα αυτά που ειπώθηκαν, γιατί είναι γραμμένα λεπτομερέστατα, δεν είναι εκεί το θέμα. Το twist of the wrist αλλωστε,τα λέει όλα.Στο τέλος της μέρας, μετά από ένα οκτάωρο εκεί, βγήκαμε αναμνηστικές φωτογραφίες, μας εξήγησε ο Θανάσης και το τι περιέχει το δεύτερο σκέλος (εστιάζει στις γραμμές και στο να διαβάζεις το δρόμο, να αποφεύγεις εμπόδια στη στροφή κλπ) και σχολάσαμε.Τι συνέβη με εμένα λοιπόν. Όπως το φανταζόμουν, ουσιαστικά ότι είπε ο Θανάσης, τα ήξερα, είτε βλέποντας τα δικά του βιντεακια, είτε διαβάζοντας ότι διαβάζουμε οι περισσότεροι εδώ. Ο διάβολος όμως, κρύβεται στις λεπτομέρειες που λένε. Ακριβώς επειδή το να εξηγεί πως στρίβεις το έχει κάνει επάγγελμα, και το έχει ψάξει από όλες τις πλευρές του (από νευροφυσιολογια του εγκεφάλου, μέχρι φυσική και πως στρίβει η μοτοσυκλέτα), εδώ και εκεί, πήρα τη μια μικρή και σημαντική λεπτομέρεια, η οποία σε κάνει να κατανοήσεις γιατί κάνεις κάτι λάθος.Βγαίνοντας στη πιστά, κάνοντας τη κάθε μια άσκηση επανειλημμένα μέσα στο εικοσάλεπτο, αρχίζεις και παρατηρείς τις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Εκεί έρχεται και η συνδρομή του εκπαιδευτή, που θα σου δείξει πως είναι το σωστό. Δε θα προσπαθήσει να στο περιγράψει μέσα από το πληκτρολόγιο, ούτε θα σου δείξει ότι έμαθε εμπειρικά στα λιμανάκια.Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα να προσπαθείς να μάθεις κιθάρα μόνος σου, και να πας σε ένα δάσκαλο στο ωδείο. Όποιος το έχει δοκιμάσει, καταλαβαίνει τι λέω. Είπαμε, ο διάολος είναι στις λεπτομέρειες. Θα σου πει ένα πράγμα, και ξαφνικά θα πιάσεις τη συγχορδία που δε μπορούσες. Θα σου δείξει πώς να κινείς το χέρι σου σωστά, και ξαφνικά οι ίδιες νότες θα γίνουν πιο μελωδικές. Έρχεται και η θεωρία που δε ξέρεις, και η βελτίωση σου είναι δραματική σε σχέση με πριν.Τι έμαθα εγώ λοιπόν. Είδα πόσο σημαντικό και καταστρεπτικό να έχεις σφιγμένα χέρια την ώρα που στρίβεις. Χαλάρωσαν τα χέρια μου πάρα πολύ. Έμαθα να χρησιμοποιώ τα πόδια για να στηρίζω το βάρος μου. Εντυπωσιακά όμορφη η αίσθηση να στρίβεις σε φουρκέτα αριστερή, και να στηρίζεσαι με το δεξί πόδι στο ρεζερβουάρ.Έμαθα να κοιτάω μακριά από το σημείο που στρίβω. Νόμιζα ότι το έκανα και πριν, αφού το ξέρουμε ότι πρέπει να κοιτάς εκεί που θα πας, αλλά καμία σχέση με το πώς πρέπει να γίνεται.Ένοιωσα έστω και λίγο το πόσο σημαντικό είναι να ανοίγεις το γκάζι μέσα στη στροφή. Όπως λέει και η θεωρία είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες του να στρίψεις σωστά, αλλά το πιο δύσκολο να το πετύχω.Έμαθα να βουτάω πιο βαθιά στη στροφή, και να φοβάμαι λιγότερο τα φρένα.Φυσικά και δεν έγινα κανάς χεράς. Όμως πραγματικά μου έφυγε το μάγκωμα που είχα σχεδόν πριν κάθε στροφή, και όπως διαφημίζει και ο Θανάσης, όντως ξέρω τι πρέπει να κάνω για να στρίβω σωστά.Ναι, το πάτησα το λάστιχο μέχρι τα chicken strips , αλλά αυτό ήρθε μόνο του, ουδέποτε σκέφτηκα ότι πρέπει να γείρω πολύ. Χρήσιμες και οι μπότες, μιας και ακούμπησε κάτω σε μια φουρκέτα. Από τότε το ποδαράκι, στη σωστή θέση πάντα. Τέλος ήταν φοβερή η αίσθηση μια φορά που έτυχε να ανοίξω το γκάζι στην έξοδο της στροφής και να κουνήσει επιτέλους λίγο, απειροελάχιστα, αλλά το κούνησε το κωλαράκι της η μηχανή.Άξιζε; Για το δικό μου επίπεδο, και με το παραπάνω. Για κάποιον που είναι πιο έμπειρος ; Πάλι πιστεύω ότι αξίζει, γιατί θα βρει πολλά πράγματα να διορθώσει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι υπήρχαν αναβάτες που είχαν το δίπλωμα ένα μήνα, και απλά πήγαιναν γύρω γύρω στη πιστά (μαθαίνοντας όμως τη σωστή τεχνική προφανώς από νωρίς), και αναβάτες πιο έμπειροι, που σαφώς πήγαιναν πιο γρήγορα, αλλά κι αυτοί όλο και κάτι είχαν να διορθώσουν.Τέλος για όσους αναρωτιούνται αν η πιστά είναι κατάλληλη για τη μοτοσυκλέτα τους, εγώ τουλάχιστον δεν ένοιωσα να με ενοχλεί στο παραμικρό. Για να στραμπουλίξεις μια μοτοσυκλέτα εκεί και να πάρει μια στροφή γρήγορα, έστω και με δευτέρα, πρέπει να εφαρμόσεις σωστά τη τεχνική. Είτε εκεί μέσα, είτε είσαι σε μια πιο μεγάλη.Ποτέ πάμε στο οδοιπορικό είπαμε;YΓ. Το παρόν νημα δε γράφτηκε με σκοπό να διαφημισει το συγκεκριμένο σχολείο, άλλα για να μεταφέρει μια εμπειρία. Είμαι σίγουρος οτι και το CSS να κάνεις η και οποιοδήποτε αξιολογο σχολείο, θα ειναι εις όφελος του κάθε αναβάτη. ΥΓ 2 Γαμώ το κέρατο μου, γαμω τις ducati που ειναι τοσο ομορφες που θελω μια.... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 5 , 2017 από τον GavriilVet 71 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2017 Πρώτα έκανα λίκε.Θα το διαβάσω απολαύσω ύστερα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2017 (τροποποιήθηκε) Πρώτα έκανα λίκε.Θα το διαβάσω απολαύσω ύστερα.τετοιος εισαι εσυ...,. τα φιλια μου στη πομόνα που ελπιζω να μην εχει πια αυτοκολλητα Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 5 , 2017 από τον GavriilVet Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2017 Όπως το βίωσα και εγώ πριν 7 χρόνια, καταλήγοντας στο ίδιο συμπέρασμα για το πόσο απαραίτητο είναι.Μόνος, και χρονοβόρο είναι, και παίζει να συνεχίσεις να κάνεις λάθη... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2017 Μπράβο Γαβριήλ!!!! Σ' ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας την εμπειρία σου! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2017 Όπως το βίωσα και εγώ πριν 7 χρόνια, καταλήγοντας στο ίδιο συμπέρασμα για το πόσο απαραίτητο είναι.Μόνος, και χρονοβόρο είναι, και παίζει να συνεχίσεις να μη βρεις ποτέ πού κάνεις λάθη...fixed Μπράβο Γαβριήλ!!!! Σ' ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας την εμπειρία σου! αντε ρε, αφου με τρωει ο κ@λος μου να γράφω 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2017 Και μερικές φωτό απο τότε... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2017 Γαβριήλ πόσο κόστισε το 1o level ?? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2017 @ksino1100 λεμε εδω κοστος η pm? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2017 Gavrii, τα σέβη μου.Ερώτηση : Πόσο πάει το μαλλί ? YΓ : Τι μηχανάκια έχουν οι δάσκαλοι ? Eνα Hyper 821 αμα δε κάνω λάθος και... ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2017 Κρυμμένο περιεχόμενο Εννοείται πως αναφέρεις Γαβριήλ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2017 Gavrii, τα σέβη μου.Ερώτηση : Πόσο πάει το μαλλί ? YΓ : Τι μηχανάκια έχουν οι δάσκαλοι ? Eνα Hyper 821 αμα δε κάνω λάθος και... ?θα σου απαντησω στο υγ, μεχρι να μου πει ο γιαννης για το κοστος αν θεωρειται διαφημιση κλπ..ενα hyper νομιζω ναι, και σιγουρα ενα ατιμο monster 1200 νομιζω, που μου εχει παρει τα μυαλα Γαβριήλ πόσο κόστισε το 1o level ?? 160ευρω + φπα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2017 Ανεβαίνει και Σέρρες ο Χούντρας για σχολείο ? Αν έχεις κάνει level 1 CSS σε βάζει κατευθείαν στο δεύτερο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
juve750 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 Καλοστριφτος και παντα ορθιος!!!!Λεωνιδιο εχει πιτα στις 5 Μαρτη και οδοιπορικο στις 2 ΑΠριλη !!!Για παμε λεμε!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 Γνωρισα τον Θαναση και το Στεργιο στα μαθηματα που εκανε ο μικρος το καλοκαιρι στο Junior Riding School. Εξαιρετικοι και οι δυο σαν ανθρωποι και ο Στεργιος εχει φοβερη επικοινωνια με τον μικρο και μεταδοτικοτητα.Ειχα ρωτησει τον Θαναση αν μπορω να παω με το σκουτερ και απαντησε οτι απο την στιγμη που εχει γκαζι που το στριβεις και ξεκιναει, μια χαρα μπορω. Την ανοιξη που θα ξεκινησει παλι ο μικρος τα μαθηματα, θα το κανω και εγω. Και ειμαι σιγουρος πως παρολο που οδηγω μοτο 28 χρονια θα μαθω πολλα! Μπραβο Γαβριηλ !!! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 Καλοστριφτος και παντα ορθιος!!!!Λεωνιδιο εχει πιτα στις 5 Μαρτη και οδοιπορικο στις 2 ΑΠριλη !!!Για παμε λεμε!!!!! Ευχαριστώ, πιστευω θα τα πουμε και στη πιτα απο κοντα! Ανεβαίνει και Σέρρες ο Χούντρας για σχολείο ? Αν έχεις κάνει level 1 CSS σε βάζει κατευθείαν στο δεύτερο? Δε στελνεις ενα mail ? Την ανοιξη που θα ξεκινησει παλι ο μικρος τα μαθηματα, θα το κανω και εγω. Και ειμαι σιγουρος πως παρολο που οδηγω μοτο 28 χρονια θα μαθω πολλα! Σιγουρα θα μαθεις εσυ, και -αλλο μεγάλο θεμα- ποσο ωραίο που ο μικρος (και το καθε παιδι) θα εχει παει 16-18 χρονων, και εκει που οι αλλοι παιρνουν παπακια και κανουν βλακειες στο δρομο, και πριν μαθουν οι αλλοι να καβαλανε μηχανακι, αυτος θα εχει κανει αλλο πραγματα, και δε θα του λενε τιποτα ολα αυτα.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 Σιγουρα θα μαθεις εσυ, και -αλλο μεγάλο θεμα- ποσο ωραίο που ο μικρος (και το καθε παιδι) θα εχει παει 16-18 χρονων, και εκει που οι αλλοι παιρνουν παπακια και κανουν βλακειες στο δρομο, και πριν μαθουν οι αλλοι να καβαλανε μηχανακι, αυτος θα εχει κανει αλλο πραγματα, και δε θα του λενε τιποτα ολα αυτα.. Εκει πονταρω και εγω, συν οτι επειδη σε καθε μαθημα που εκανε περσι, 5 συνολικα, γινοταν κουβεντα για σωστο εξοπλισμο, θελω να του γινει βιωμα και οταν ερθει εκεινη η μερα που φιλος του θα του πει "ανεβα στο παπι να σε παω σπιτι" να απαντησει " δεν εχω κρανος-μπουφαν, δεν ανεβαινω".Εδω επεσε στατικα, προσπαθησε να ξεκαβαλησει και δεν ειχε ανοιξει σωστα το σταντ οποτε παρτον κατω, κανεις τους δεν ασχοληθηκε με το μηχανακι, τον ρωταγαν αν χτυπησε, αν τρομαξε κτλ. Ε, μετα μου ελεγε οτι δεν καταλαβε τιποτα, ο εξοπλισμος που φορουσε εκανε την πτωση να μοιαζει με πτωση στο κρεββατι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 Μπράβο φίλε που μας ενημέρωσες! Ενδιαφέρουσα περιγραφή. Έχω διαβάσει και σε άλλα threads αρκετές απόψεις για το Riding School και το CSS, υπέρ και κατά, αλλά είναι πάντα καλό να μαθαίνουμε από ανθρώπους που πήγαν και λένε μια "ερασιτεχνική" γνώμη. Σε κάθε περίπτωση, η άποψη μου είναι, πώς 1 πράγμα να μάθεις να κάνεις σωστά που πριν το έκανες λάθος, τότε το σχολείο αξίζει και τα 160 και τα 260 και όσα θες. Και κάτι άλλο, ίσως να το έχασα στο πρώτο post σου, αλλά σκέφτεσαι να κάνεις και το 2ο level; Δηλαδή, έχοντας εμπειρία του 1ου, πόσο "απαραίτητο" θεωρείς το 2ο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 Μπράβο φίλε που μας ενημέρωσες! Ενδιαφέρουσα περιγραφή. Έχω διαβάσει και σε άλλα threads αρκετές απόψεις για το Riding School και το CSS, υπέρ και κατά, αλλά είναι πάντα καλό να μαθαίνουμε από ανθρώπους που πήγαν και λένε μια "ερασιτεχνική" γνώμη. Σε κάθε περίπτωση, η άποψη μου είναι, πώς 1 πράγμα να μάθεις να κάνεις σωστά που πριν το έκανες λάθος, τότε το σχολείο αξίζει και τα 160 και τα 260 και όσα θες. +1000...Σε αυτό που λές. Αξιζει να φανει εδω αυτη η αποψη, μηπως και ξεκολλησουμε απο την αποψη του ξερόλα που εχουμε στην Ελλαδα. Τωρα αν καποιος για οικονομικους λογους δε μπορει να το κανει με τιποτα, ειναι κατανοητο. Αλλα για μένα αξίζει τελικά να μη παρεις καινουριο μπουφάν για παραδειγμα, και να κανεις ενα τετοιο σχολειο. Αν μη τι αλλο, θα εισαι πιο ασφαλης. Και κάτι άλλο, ίσως να το έχασα στο πρώτο post σου, αλλά σκέφτεσαι να κάνεις και το 2ο level; Δηλαδή, έχοντας εμπειρία του 1ου, πόσο "απαραίτητο" θεωρείς το 2ο; Αποψή μου ειναι οτι το πρώτο ειναι τελειως απαραίτητο, τωρα το δεύτερο θα ηταν το κερασάκι στη τουρτα. Σιγουρα θελω λιγο χρόνο, για να αφομοιωσω καλά οσα ειπωθηκαν στο πρώτο, και πιστευω πριν κανω το δευτερο, θα προτιμουσα πα παω να κανω καποιο ιδιαιτερο να βελτιωσω οτι ατελειες εχω στη τεχνικη, και μετα θα εκανα το δευτερο. Ακριβως για τους λογους που ειπαμε πιο πανω, δε θα παει ουτε αυτο χαμένο, το αντιθετο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 Σούπερ ακούγεται!Η περιγραφή μου ανοίγει όρεξη για μηχανή Χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα στις στροφές, το επόμενο θέμα να είναι "Ρε μπορώ να στρίψω λέμε"! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 Σούπερ ακούγεται!Η περιγραφή μου ανοίγει όρεξη για μηχανή Χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα στις στροφές, το επόμενο θέμα να είναι "Ρε μπορώ να στρίψω λέμε"! Ξερεις ε; αν ειχες ενα δουκακι 390 εκει μεσα, παρτυ θα κανες!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JK 277 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 Μπραβο ρε Γαβριηλ!Άντε και εις ανώτερα!Ευχαριστουμε που μοιράστηκες την εμπειρία σου μαζί μας. Υ.Γ. Μήπως ήρθε η ώρα να βγάλεις απο την κλάση σου το "δε μπορω να στρίψω λέμε"? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 Ξερεις ε; αν ειχες ενα δουκακι 390 εκει μεσα, παρτυ θα κανες!! Άνετα! Ή ένα ωραίο SMακι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 Υ.Γ. Μήπως ήρθε η ώρα να βγάλεις απο την κλάση σου το "δε μπορω να στρίψω λέμε"?Προς το παρον θα μεινει, οπως και θα γραψω ισως και στο ομωνυμο θεμα σκεψεις πιο μαζεμενες, ασε να γραψω λιγα χλμ με το νεο software στον εγκεφαλο. Αν και πιστευω την ανεση που θελω να εχω θα την εχω. Τα χρονομετρα ειναι για αλλους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
papasouzas98 135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 Γαβριηλ,εγω προτεινω να ανεβασεις καμια καινουργια ιστορια σου στο blog,γιατι διαβασα μεχρι κ τις πρωτες που ειχες ανεβασει το '13 και να αφησεις τις πιστεςΟπως και να το κανουμε :once a koulomaria,always a koulomaria Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες