Jump to content
GavriilVet

Riding School Θ.Χούντρας, lvl 1. Εντυπώσεις.

Recommended Posts

Πρώτα έκανα λίκε.

Θα το διαβάσω απολαύσω ύστερα.

τετοιος εισαι εσυ...,. τα φιλια μου στη πομόνα που ελπιζω να μην εχει πια αυτοκολλητα

Τροποποιήθηκε από τον GavriilVet

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Όπως το βίωσα και εγώ πριν 7 χρόνια, καταλήγοντας στο ίδιο συμπέρασμα για το πόσο απαραίτητο είναι.

Μόνος, και χρονοβόρο είναι, και παίζει να συνεχίσεις να κάνεις λάθη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο Γαβριήλ!!!! :biggrin:

Σ' ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας την εμπειρία σου! :biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όπως το βίωσα και εγώ πριν 7 χρόνια, καταλήγοντας στο ίδιο συμπέρασμα για το πόσο απαραίτητο είναι.

Μόνος, και χρονοβόρο είναι, και παίζει να συνεχίσεις να  μη βρεις ποτέ πού κάνεις λάθη...

fixed

Μπράβο Γαβριήλ!!!! :biggrin:

Σ' ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας την εμπειρία σου! :biggrin:

αντε ρε, αφου με τρωει ο κ@λος μου να γράφω :biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Gavrii, τα σέβη μου.

Ερώτηση : Πόσο πάει το μαλλί ?

YΓ : Τι μηχανάκια έχουν οι δάσκαλοι ? Eνα Hyper 821 αμα δε κάνω λάθος και... ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Gavrii, τα σέβη μου.

Ερώτηση : Πόσο πάει το μαλλί ?

YΓ : Τι μηχανάκια έχουν οι δάσκαλοι ? Eνα Hyper 821 αμα δε κάνω λάθος και... ?

θα σου απαντησω στο υγ, μεχρι να μου πει ο γιαννης για το κοστος αν θεωρειται διαφημιση κλπ..

ενα hyper νομιζω ναι, και σιγουρα ενα ατιμο monster 1200 νομιζω, που μου εχει παρει τα μυαλα

Γαβριήλ πόσο κόστισε το 1o level ?? 

160ευρω + φπα.... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανεβαίνει και Σέρρες ο Χούντρας για σχολείο ? 

Αν έχεις κάνει level 1 CSS σε βάζει κατευθείαν στο δεύτερο? 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοστριφτος και παντα ορθιος!!!!
Λεωνιδιο εχει πιτα στις 5 Μαρτη και οδοιπορικο στις 2 ΑΠριλη !!!
Για παμε λεμε!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γνωρισα τον Θαναση και το Στεργιο στα μαθηματα που εκανε ο μικρος το καλοκαιρι στο Junior Riding School. Εξαιρετικοι και οι δυο σαν ανθρωποι και ο Στεργιος εχει φοβερη επικοινωνια με τον μικρο και μεταδοτικοτητα.
Ειχα ρωτησει τον Θαναση αν μπορω να παω με το σκουτερ και απαντησε οτι απο την στιγμη που εχει γκαζι που το στριβεις και ξεκιναει, μια χαρα μπορω. :tooth:

Την ανοιξη που θα ξεκινησει παλι ο μικρος τα μαθηματα, θα το κανω και εγω. Και ειμαι σιγουρος πως παρολο που οδηγω μοτο 28 χρονια θα μαθω πολλα!

Μπραβο Γαβριηλ !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοστριφτος και παντα ορθιος!!!!
Λεωνιδιο εχει πιτα στις 5 Μαρτη και οδοιπορικο στις 2 ΑΠριλη !!!
Για παμε λεμε!!!!!

Ευχαριστώ, πιστευω θα τα πουμε και στη πιτα απο κοντα! 

Ανεβαίνει και Σέρρες ο Χούντρας για σχολείο ? 

Αν έχεις κάνει level 1 CSS σε βάζει κατευθείαν στο δεύτερο? 

Δε στελνεις ενα mail ? 

Την ανοιξη που θα ξεκινησει παλι ο μικρος τα μαθηματα, θα το κανω και εγω. Και ειμαι σιγουρος πως παρολο που οδηγω μοτο 28 χρονια θα μαθω πολλα!

Σιγουρα θα μαθεις εσυ, και -αλλο μεγάλο θεμα- ποσο ωραίο που ο μικρος (και το καθε παιδι) θα εχει παει 16-18 χρονων, και εκει που οι αλλοι παιρνουν παπακια και κανουν βλακειες στο δρομο, και πριν μαθουν οι αλλοι να καβαλανε μηχανακι, αυτος θα εχει κανει αλλο πραγματα, και δε θα του λενε τιποτα ολα αυτα..  

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγουρα θα μαθεις εσυ, και -αλλο μεγάλο θεμα- ποσο ωραίο που ο μικρος (και το καθε παιδι) θα εχει παει 16-18 χρονων, και εκει που οι αλλοι παιρνουν παπακια και κανουν βλακειες στο δρομο, και πριν μαθουν οι αλλοι να καβαλανε μηχανακι, αυτος θα εχει κανει αλλο πραγματα, και δε θα του λενε τιποτα ολα αυτα..  

Εκει πονταρω και εγω, συν οτι επειδη σε καθε μαθημα που εκανε περσι, 5 συνολικα, γινοταν κουβεντα για σωστο εξοπλισμο, θελω να του γινει βιωμα και οταν ερθει εκεινη η μερα που φιλος του θα του πει "ανεβα στο παπι να σε παω σπιτι" να απαντησει " δεν εχω κρανος-μπουφαν, δεν ανεβαινω".

Εδω επεσε στατικα, προσπαθησε να ξεκαβαλησει και δεν ειχε ανοιξει σωστα το σταντ οποτε παρτον κατω, κανεις τους δεν ασχοληθηκε με το μηχανακι, τον ρωταγαν αν χτυπησε, αν τρομαξε κτλ. Ε, μετα μου ελεγε οτι δεν καταλαβε τιποτα, ο εξοπλισμος που φορουσε εκανε την πτωση να μοιαζει με πτωση στο κρεββατι :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο φίλε που μας ενημέρωσες! Ενδιαφέρουσα περιγραφή. Έχω διαβάσει και σε άλλα threads αρκετές απόψεις για το Riding School και το CSS, υπέρ και κατά, αλλά είναι πάντα καλό να μαθαίνουμε από ανθρώπους που πήγαν και λένε μια "ερασιτεχνική" γνώμη. Σε κάθε περίπτωση, η άποψη μου είναι, πώς 1 πράγμα να μάθεις να κάνεις σωστά που πριν το έκανες λάθος, τότε το σχολείο αξίζει και τα 160 και τα 260 και όσα θες. 

Και κάτι άλλο, ίσως να το έχασα στο πρώτο post σου, αλλά σκέφτεσαι να κάνεις και το 2ο level; Δηλαδή, έχοντας εμπειρία του 1ου, πόσο "απαραίτητο" θεωρείς το 2ο; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο φίλε που μας ενημέρωσες! Ενδιαφέρουσα περιγραφή. Έχω διαβάσει και σε άλλα threads αρκετές απόψεις για το Riding School και το CSS, υπέρ και κατά, αλλά είναι πάντα καλό να μαθαίνουμε από ανθρώπους που πήγαν και λένε μια "ερασιτεχνική" γνώμη. Σε κάθε περίπτωση, η άποψη μου είναι, πώς 1 πράγμα να μάθεις να κάνεις σωστά που πριν το έκανες λάθος, τότε το σχολείο αξίζει και τα 160 και τα 260 και όσα θες. 

+1000...Σε αυτό που λές. Αξιζει να φανει εδω αυτη η αποψη, μηπως και ξεκολλησουμε απο την αποψη του ξερόλα που εχουμε στην Ελλαδα. 
Τωρα αν καποιος για οικονομικους λογους δε μπορει να το κανει με τιποτα, ειναι κατανοητο. Αλλα για μένα αξίζει τελικά να μη παρεις καινουριο μπουφάν για παραδειγμα, και να κανεις ενα τετοιο σχολειο. Αν μη τι αλλο, θα εισαι πιο ασφαλης. 

Και κάτι άλλο, ίσως να το έχασα στο πρώτο post σου, αλλά σκέφτεσαι να κάνεις και το 2ο level; Δηλαδή, έχοντας εμπειρία του 1ου, πόσο "απαραίτητο" θεωρείς το 2ο; 

Αποψή μου ειναι οτι το πρώτο ειναι  τελειως απαραίτητο, τωρα το δεύτερο θα ηταν το κερασάκι στη τουρτα. Σιγουρα θελω λιγο χρόνο, για να αφομοιωσω καλά οσα ειπωθηκαν στο πρώτο, και πιστευω πριν κανω το δευτερο, θα προτιμουσα πα παω να κανω καποιο ιδιαιτερο να βελτιωσω οτι ατελειες εχω στη τεχνικη, και μετα θα εκανα το δευτερο.  Ακριβως για τους λογους που ειπαμε πιο πανω, δε θα παει ουτε αυτο χαμένο, το αντιθετο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σούπερ ακούγεται!

Η περιγραφή μου ανοίγει όρεξη για μηχανή :laugh:

Χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα στις στροφές, το επόμενο θέμα να είναι "Ρε μπορώ να στρίψω λέμε"! :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σούπερ ακούγεται!

Η περιγραφή μου ανοίγει όρεξη για μηχανή :laugh:

Χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα στις στροφές, το επόμενο θέμα να είναι "Ρε μπορώ να στρίψω λέμε"! :winking:

Ξερεις ε; αν ειχες ενα δουκακι 390 εκει μεσα, παρτυ θα κανες!! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπραβο ρε Γαβριηλ!Άντε και εις ανώτερα!Ευχαριστουμε που μοιράστηκες την εμπειρία σου μαζί μας.

Υ.Γ. Μήπως ήρθε η ώρα να βγάλεις απο την κλάση σου το "δε μπορω να στρίψω λέμε"?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξερεις ε; αν ειχες ενα δουκακι 390 εκει μεσα, παρτυ θα κανες!! 

Άνετα! Ή ένα ωραίο SMακι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υ.Γ. Μήπως ήρθε η ώρα να βγάλεις απο την κλάση σου το "δε μπορω να στρίψω λέμε"?

Προς το παρον θα μεινει, οπως και θα γραψω ισως και στο ομωνυμο θεμα σκεψεις πιο μαζεμενες, ασε να γραψω λιγα χλμ με το νεο software στον εγκεφαλο. Αν και πιστευω την ανεση που θελω να εχω θα την εχω. Τα χρονομετρα ειναι για αλλους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γαβριηλ,εγω προτεινω να ανεβασεις καμια καινουργια ιστορια σου στο blog,γιατι διαβασα μεχρι κ τις πρωτες:worshippy: που ειχες ανεβασει το '13 και να αφησεις τις πιστες

Οπως και να το κανουμε :once a koulomaria,always a koulomaria :_devil::laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα