Jump to content
Chris1981

Το πρώτο παπί της SYM! MAGIC 125 SR

Recommended Posts

Το παπί της SYM
To πρώτο EURO 4 παπί!
MAGIC 125 SR

MAGIC 125 SR

1.945 €

Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται μεταφορικά και έξοδα πινακίδας

1.795 €

τιμή μετρητοίς

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣΤετράχρονος
ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ/ΒΑΛΒΙΔΕΣ1 / 2
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑEFI
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ x ΔΙΑΔΡΟΜΗ52.4mm Χ 57mm
ΡΟΠΗ8.6Nm/5000rpm
ΦΡΕΝΑ ΕΜΠΡΟΣΔίσκος 220mm
ΦΡΕΝΑ ΠΙΣΩΔίσκος 220mm
ΨΥΞΗΑερόψυκτο
ΒΑΡΟΣ103kg

Sym_magic125_black-1030x898.jpg

Sym_magic125_white-1030x898.jpgSym_magic125_red-1030x898.jpgSym_magic125_grey-1030x898.jpg

ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Το MAGIC 125 SR, έχει έντονες και επιθετικές γραμμές που παραπέμπουν σε ένα sport σύνολο, χωρίς να θυσιάζει τις ανέσεις:

• Αεροδυναμική εμπρόσθια μάσκα με ενσωματωμένα φλας και LED φώτα θέσης
  • Ισχυρός και μεγάλος προβολέας
  • Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει η αεροδυναμική χειρολαβή συνεπιβάτη και το φανάρι sport σχεδίασης με τα LED φωτιστικά σώματα, το οποίο καταλήγει σε ένα λεπτό και καλοσχεδιασμένο οπίσθιο φτερό
  • Δίχρωμη εσωτερική ποδιά με κοφτερές γραμμές σχεδίασης
  • Πεντάκτινες ζάντες αλουμινίου 17” σε σχήμα “Υ”
  • Ευανάγνωστος πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων. Πλήρης πληροφόρηση του αναβάτη με ηλεκτρονική ένδειξη στιγμιαίας & μέσης ταχύτητας, στροφόμετρο, ένδειξη σχέσης ταχύτητας κιβωτίου, δείκτη ελέγχου στάθμης βενζίνης, ολικό και μερικό χιλιομετρητή (TRIP A/B), ρολόι, λυχνίες φλας και φώτων πορείας και ένδειξη στάθμης φόρτισης μπαταρίας

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Το MAGIC 125 SR εναρμονίζεται πλήρως στις υψηλές απαιτήσεις των προδιαγραφών EURO 4

• Διαθέτει σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού καυσίμου (EFI), προσφέροντας ικανές επιδόσεις με πιστοποιημένα χαμηλή κατανάλωση 2,2lt/100Km (EURO 4) και πολύ χαμηλές εκπομπές ρύπων CO2 50g/km κατατάσσοντάς το στα πλέον οικονομικά EURO 4 δίκυκλα της αγοράς
  • Επιτυγχάνει υψηλή αυτονομία, χάρη στη χαμηλή κατανάλωση και το μεγάλο δοχείο καυσίμου 5,2 lt
  • 4χρονος SOHC κινητήρας – Διάμετρος Χ Διαδρομή: 52.4mm Χ 57mm
  • Βελούδινη λειτουργία σασμάν προσφέροντας ομαλές και απαλές αλλαγές ταχυτήτων

ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΟΔΗΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Το MAGIC 125 SR παρέχει κορυφαία επίπεδα ασφάλειας και άνεσης. Είναι ευέλικτο και σταθερό στην οδήγηση και φέρει χαρακτηριστικά που πρώτη φορά συναντώνται σε παπί:

• Εφοδιάζεται με δύο δισκόφρενα τύπου μαργαρίτα εμπρός και πίσω, με διπίστονες δαγκάνες, σωληνάκια υψηλής πίεσης και σύστημα συνδυασμένης πέδησης (CBS), προσφέροντας άμεσο και αποτελεσματικό φρενάρισμα.
  • Αποσβένει αποτελεσματικά τους κραδασμούς του οδοστρώματος χάρη στο εμπρόσθιο τηλεσκοπικό πιρούνι και τις πίσω αναρτήσεις λαδιού-αερίου
  • Διαθέτει μεγάλο πολυεδρικό προβολέα προσφέροντας υψηλή ορατότητα και ασφάλεια κατά τη νυχτερινή οδήγηση
  • Το πλαίσιο είναι σωληνωτό δικτύωμα με ενισχύσεις, προσφέροντας ακαμψία

ΧΩΡΟΙ – ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΝΕΣΗΣ

Τα επίπεδα εξοπλισμού του MAGIC 125 SR είναι υψηλά για τα δεδομένα της κατηγορίας:

• Διαθέτει άνετη μεγάλη σέλα με πλούσιο αφρώδες αντιολισθητικό υλικό
  • Κάτω από τη σέλα υπάρχει χώρος αποθήκευσης αντικειμένων
  • Τις μεταφορικές δυνατότητες συμπληρώνει ο γάντζος στο εσωτερικό της ποδιάς
  • Ο κεντρικός μαγνητικός πολυδιακόπτης αυξάνει τα επίπεδα ασφάλειας από πιθανή κλοπή, ενώ και το άνοιγμα σέλας γίνεται από τον κεντρικό διακόπτη.

http://www.sym.gr/model/magic-125-sr/

Τροποποιήθηκε από τον Chris1981

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν λεει το πιο βασικο! Την ιπποδυναμη!? Μου αρεσει το πισω δισκοφρενο..Οσο για την τιμη την βρισκω υψηλη κ θα προτιμουσα το wave..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το wave ειναι ο ορισμος της κινεζιας.

Θα το προτιμουσες επειδη λεει honda πανω και τιποτα αλλο...

Ωραιουτσικο φαινεται αυτο το συμ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το καντράν του είναι μια καγκουριά και μισή. Το evomoto velos 125 έχει μακράν τον ομορφότερο πίνακα και γενικά είναι πολύ πιο όμορφο. Tο sym magic εμφανισιακά δείχνει παρωχημένο πριν καλά καλά βγεί... Πάντως και μόνο που ΔΕΝ έχει μανιβέλα δεν αξίζει ούτε καν μια ματιά. Που ακούστηκε παπί χωρίς μανιβέλα;;;;;;

Τροποποιήθηκε από τον jawaforever

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά είναι το πρώτο παπί της Sym που έρχεται Ελλάδα, όχι το πρώτο γενικώς. Ωραίο φαίνεται πάντως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

57 διαδρομη? αυτο με ενα πιστονακι 56 εχει ηδη φτασει τα 140cc, καλοοοοοο....

Βρε Τασο καγκουρα.....κι εσυ αυτο παρατηρησες?

:afro:

Ασχημουλικο ειναι παντως.....αυτο που κατεβαινουν τα πλαστικα της ουρας τοσο χαμηλα δεν το συμπαθησα σε κανενα παπι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πως κάνει μπαμ ο κάγκουρας ! :crazy::crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε Τασο καγκουρα.....κι εσυ αυτο παρατηρησες?

Οχι καγκουρας...

ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ειναι το πιο σωστο! 

Χαχαχαχαχαχα.....

Πως κάνει μπαμ ο κάγκουρας ! :crazy::crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aκους εκει, και ηθελα να ξερα, τι καταλαβαινετε εσεις τα μεγάλα παιδάκια, αν γίνει 140cc απο 125... τσ τσ :mB_kalo_e:

Ασχημουλικο οντως.. και τα οργανα επισης. 

Βεβαια αν ειναι αξιοπιστο, τη δουλεια σου θα θες να κανεις με τον παπιο, και ολα καλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ασχημόπαπο! Και ακριβό όταν στα ίδια κάποιος βρίσκει Honda Astrea Grand 110, Kawasaki KazeR 115, Yamaha Crypton 110. Αν είχε κάτω από 1500€ ίσως και να 'χε τύχη.

Στη ζάντα τι έκαναν; Αντέγραψαν του Focus ST;  :doh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aκους εκει, και ηθελα να ξερα, τι καταλαβαινετε εσεις τα μεγάλα παιδάκια, αν γίνει 140cc απο 125... τσ τσ :mB_kalo_e:

Εγω το δικο μου το ειχα 149cc το 2007, τα μαμα 125 ειναι λιγα, ασε που δεν ¨μετρας¨ με μαμα παπι στην κενωνια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

57 εχει και το ιννοβα :rtfm::biggrin:

αυτο το sym μονο σε μενα φενεται οτι εχει πολυ χαμηλης ποιοτητας ανταλλακτικα πανω του? 

δειτε μπροστινη αναρτηση και ψαλιδι. ιδια ποιοτητα με τα νικελ απομιση astrea grand-supra:thumbsdown:

να κοστιζε 1200-300ε να πω ενταξει (γιατι τοσο φενεται να αξιζει), αλλα οχι 2κ ρε σεις...

Τροποποιήθηκε από τον noodles

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αλλος λεει ειναι σαπιο αλλος λεει εχει χαλια πλαστικα αλλος λεει παιρνεις αστρα γκραντ και kazer (10 ετιας μιλαμε) δηλαδη συγνωμη αλλα οτι να ναι...

εχει παει κανεις να το δει απο κοντα η λεμε λογια του αερα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@spiros!!! ρε αγορινα, επεξεργαστηκες καλα οσα διαβασες η οχι? γιατι μαλλον εσυ λες οτι να 'ναι.

ο φιλος πιο πανω εννοει το καινουριο astrea grand του 2016 οπως επισης και το καινουριο kazer. 

τι να δουμε απο κοντα? καλα καλα δεν θα εχει φτασει στις αντιπροσωποιες ακομα.

πανω στο λινκ εχει hd φωτογραφιες, απο εκει κρινουμε προς το παρων. 

κοιτα ποιοτητα στις γωνιες του ψαλιδιου, στους δισκους, στη δαγκανα κτλ:winking:

τι διαολο τωρα τελευταια ρε σεις, παντου ψαχνουμε αντιπαραθεση και ερμηνευουμε τα γραφομενα του αλλου οπως μας βολευει για να αρπαχθουμε?

λιγη ηρεμια καλο θα κανει πιστευω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάει η προηγούμενη απάντηση, χάθηκε...

Δεν πειράζει, πάμε ξανά. Λοιπόν το νέο sym είναι καραμπινάτη Κινεζία! όποιος το παρατηρήσει λίγο παραπάνω θα δεί ότι οι δισκόπλακες είναι ολόιδιες με αυτά που χρησιμοποιούνται σε κάτι φθηνιάρικα TCB! Επίσης δείχνει και κακοφινιρισμένο στα πλαστικά του κουβά ενώ έχουν ξεχάσει να βάλουν 2 βίδες.

http://www.sym.gr/model/magic-125-sr/

Η τελευταία φωτογραφία. Είπαμε MADE IN CHINA αλλά όχι και να λείπουν οι βίδες... Καλή αρχή...

Τι είπες ΡΕ ;;;;:mB_kalo_e:

χάθηκε η απάντηση... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν παιδιά πήγα σήμερα και το είδα στον γκοργκόλη επειδή ψάχνω να πάρω καινούργια πάπια. Η εμφάνιση είναι υποκειμενική για τον καθένα οπότε δεν το εξετάζουμε αν και εμένα μου άρεσε εξωτερικά.Δεν το έχουν για τεστ drive γιατί το έχουν στείλει για τεστ στα περιοδικά.

Μου άρεσε πολύ η θέση οδήγησης και το ύψος του τιμονιού.Είμαι  1,86. Ουσιαστικά κάθεσαι μέσα και όχι πάνω στο παπί. Η σέλα μεγάλη σαν του Honda Supra αλλά μου φάνηκε  λίγο σκληρή. Η χώρος από κάτω είναι μεγάλος αλλά όχι για φουλ φεης κράνος. 

Δεν έχει πάνω μανιβέλα αλλά παίρνει.

Η ποδιά έχει καλή κάλυψη, οι πατούρες καλής ποιότητας φαίνονται. 

Τα πλαστικά δεν με έπεισαν για την ποιότητα αν και ως πρώην κάτοχος SYM GTS 300 έχω πολύ καλή άποψη και εμπειρία για την εταιρία.

Τα φρένα μια χαρά φαίνονται και θεωρώ σε αυτό το κομμάτι δεν θα υστερεί το μηχανάκι

Συμπέρασμα....εμένα μου άρεσε και θέλω να το πάρω ..αλλά χωρίς test drive πρώτα δεν μπορώ. Είμαι μεταξύ αυτού και του Supra.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ορίστε και μια παρουσίαση από τη σελίδα superpapi

http://www.superpapi.gr/dokimes/sym-magic-125-sr-super-test/

Κάτι που δεν μου άρεσε:

Η απόδοση φτάνει τους 7,5 ίππους στις 7.000rpm και η ροπή τα 0.86 kgm, στις 5.000 rpm

Τα παπιά τα κάνουν όλο και πιο αδύναμα μου φαίνεται! Το δικό μου το Modenas Kriss 125 Sport, με το καρμπιρατέρ έχει απόδοση 10 ίππους στις 7.500rpm, ενώ το αντίστοιχο καινούριο με το injection 8.5 ίππους στις 8.000rpm. Όσον αφορά την κατανάλωση του, γράφουν για μέση κατανάλωση 2.6lt ανά 100χλμ, όταν εμένα έχει από 2,4-2.8lt, και ποτέ παραπάνω, ενώ δεν κάνω έκπτωση στο γκάζι του! Τέλος το δικό μου με 4.3lt ντεπόζιτο μου έχει βγάλει ακόμη και 150χλμ! Με ασφάλεια τα 140 χωρίς να με αφήσει από βενζίνη. Άρα το injection στα παπάκια δεν χρειάζεται!

Τροποποιήθηκε από τον Chris1981

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το wave ειναι ο ορισμος της κινεζιας.

Θα το προτιμουσες επειδη λεει honda πανω και τιποτα αλλο...

Ωραιουτσικο φαινεται αυτο το συμ.

Η ομορφιά είναι αντικειμενικό πράγμα! Ας πούμε εγώ θεωρώ το wave το πιο όμορφο παπί και αυτό το sym τον ορισμό της κινεζιάς. Ειδικά αυτές οι ζάντες που έχει μου φέρνουν αναγούλα! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η ομορφιά είναι αντικειμενικό πράγμα! Ας πούμε εγώ θεωρώ το wave το πιο όμορφο παπί και αυτό το sym τον ορισμό της κινεζιάς. Ειδικά αυτές οι ζάντες που έχει μου φέρνουν αναγούλα! 

Οταν λεω κινεζια εννοω ποιοτικα και δε το λεω απο θεμα ομορφιας.

Ειναι σε επιπεδο hoiiazen(random κινεζικη εταιρεια με παπια των 700Ε) σε επιπεδο αξιοπιστιας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν λεω κινεζια εννοω ποιοτικα και δε το λεω απο θεμα ομορφιας.

Ειναι σε επιπεδο hoiiazen(random κινεζικη εταιρεια με παπια των 700Ε) σε επιπεδο αξιοπιστιας

Τι να σου πω δεν ξέρω. Το δικό μ πάντως μέχρι στιγμής του εχω σκίσει τις μητροσαλπιγγες και το μόνο που έχει βγάλει είναι μια καμένη λάμπα! Βέβαια είναι νωρίς ακομα(20.000χλμ) αλλά ακομα και τα πλαστικά δεν κάνουν κιχ! Βέβαια το εχω μαμα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να σου πω δεν ξέρω. Το δικό μ πάντως μέχρι στιγμής του εχω σκίσει τις μητροσαλπιγγες και το μόνο που έχει βγάλει είναι μια καμένη λάμπα! Βέβαια είναι νωρίς ακομα(20.000χλμ) αλλά ακομα και τα πλαστικά δεν κάνουν κιχ! Βέβαια το εχω μαμα. 

Γυρω στα 30000 βγαζουν τα κλασσικα κινεζικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα