maxim46 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2016 Καλησπέρα σας. θα ήθελα τη γνώμη σας για τα δυο αυτα μηχανακια.Δε θα πω ψέματα, προσανατολίζομαι για το nc750x αλλα αυτο το εχει κολλητός μου και ξερω τα πάντα ή έστω όσα με αφορούν. Αν λοιπον εξαιρέσουμε αυτο, TRACER 900 ή CROSSRUNNER;Θα ήθελα λοιπον, τα υπέρ και τα κατα είτε απο κατόχους είτε απο κάποιους που έχουν κανει test ride και έχουν αποκομίσει μια κάποια εμπειρία. Έρχομαι απο εντελώς διαφορετική κατηγορία και όταν αποχωριστώ την καλή μου http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/8359547/ (θα με πάρουν τα κλάματα όταν γίνει γτ το εχω σαν παιδί μου) θα ήθελα να εχω οσο το δυνατόν ξεκάθαρη γνώμη για την επόμενη επιλογή μου.Εχω διαβάσει για το tracer στο forum χωρίς να ειναι ξεκάθαρη η λύση κυρίως για το wobbling (κάθε ένας εχει βρει και κάτι διαφορετικό που βοήθησε την κατάσταση) και το πρόβλημα με τον τεντωτηρα.Για το cross εχω την εγγύηση της Honda για ενα κινητήρα αξιόπιστο και άριστη ποιότητα πλαστικών και περιφερειακών. Δεν εχει νόημα να σας ζαλίζω, ο καθένας σας θα εχει τη γνώμη του για κάποιους λόγους. Αυτο θελω κι εγω λοιπον, γνώμες για πράγματα που μπορει να μην εχω παρατηρήσει ή δεν εχω δωσει βάση και θα με βοηθήσουν να πάρω την απόφαση μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2016 Εχω οδηγησει το Crossrunner.Ειναι ενα εξαιρετικο μηχανακι ζυγισμενο με πολυ ωραιο ηχο μοτερ.Γενικα ειναι πολυ μαλακο σε σημειο που με εκανε να απορω πως διαολο το παω ταπα και δε γλιστραει(στην επιδαυρο).Με λιγο πιο ωριμη σκεψη ομως,ειναι κλασικη περιπτωση Honda,εκει που με αλλα μηχανακια θα εκανες πατιναζ με τα λαστιχα που φορουσε αυτο μου εδινε εμπιστοσυνη.Αν το σφιξεις κιολας με ελατηρια και λαδια θα ειναι τρενακι.Το Tracer δυστυχως δεν το εχω οδηγησει για να κανω συγκριση αλλα πολυ δυσκολα θα πλησιαζει την εμπιστοσυνη και τη φιλικοτητα του Crossrunner.Με αυτα που εχω διαβασει θα ημουν πολυ επιφυλακτικος παντως... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxim46 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2016 είχες θέμα με τη θερμοκρασία που πήγαινες τάπα; γιατι εχω ακούσει οτι ανεβάζουν πολυ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2016 σε επαρχιακο δεν ανεβαζει θερμοκρασιες κανενα συγχρονο μηχανακι.Αν εχεις ακουσει κατι θα ειναι μεσα στην κινηση οπου καθε τετρακυλινδρο η τρικυλινδρο βραζει ουτως η αλλως.Και τα δυο μηχανακια θα σε ζεσταινουν πολυ μεσα στην πολη ειναι δεδομενο αυτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxim46 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2016 δεν το θέλω για μέσα στην πόλη! έχω πάπια γι αυτο! ούτε το smc δεν κυκλοφορώ στην κίνηση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
damianos 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2016 Τα έχω οδηγήσει και τα δύο. Το tracer μάλιστα αρκετές φορές και έχω να σου πω το εξής. Πουλάει ένας γνωστός μου ένα 990 adventure στα 6 χιλιάρικα αν θυμάμαι καλά το οποίο είναι συντηρημένο με αγάπη,στοργή και προδέρμ με πάρα πολλά εξτρά.Δεν το δίνει για άλλη μηχανή αλλά απο ανωτέρα βία. Αν έχεις ktm, τότε για εκεί είσαι φίλε μου.Βλέπω ότι γλυκοκοιτάς το crossrunner(διότι αναφέρεις τα θετικά του,ενώ στο tracer αναφέρεις τα αρνητικά του) αλλά να ξέρεις πως ναι μεν είναι ότι πιο ποιοτικό ,αξιόπιστο κλπ κλπ αλλά είναι όμως και ότι πιο ανάλατο και ξενέρωτο(για μένα) μπορείς να πάρεις με 12000 ευρώ. Στους 3 γύρους στα μέγαρα που το οδήγησα το μόνο που ευχαριστήθηκα με αυτό,ήταν το ότι ήμουν τελευταίος στην ουρά και άφηνα όση απόσταση ήθελα και άνοιγα το v-tec με 1η και 2α.Μέχρι να μπει το vtec όμως ένιωθα πως είχα την ίδια επιτάχυνση με το nc. Ειδικά εσύ που προέρχεσαι απο ktm αν πάρεις crossrunner,θα πρέπει να υπολογίσεις + τα έξοδα ψυχολόγου διότι το μόνο σίγουρο είναι πως θα χρειαστείς τον πρώτο καιρό την υποστήριξη του. Είναι τέρας "ομοιομορφίας"- "ισορροπίας". Αν τα γουστάρεις αυτά τότε εκεί είσαι.Ακριβώς το αντίθετο δλδ από το tracer το οποίο για τα 10000 που κάνει παίρνεις την πιο "πολύ" και "εκρηκτική" μηχανή που μπορείς να πάρεις με ένα μοτέρ που δεν το χορταίνεις!Προσωπικά δεν θα έπαιρνα κανένα από τα δύο. Στην θέση σου θα πήγαινα διακοπές να καθαρίσει το μυαλό μου διότι δεν μου κολάνε τα δεδομένα 1)έχω ktm 2)κοιτάω nc στα 8000 3)σκέφτομαι και cross στα 12.Στην θέση σου 1)αν καυλούριζα και ήθελα να μην χάσω τον χαρακτήρα του ktm θα έπαιρνα το 990 2)αν ξυπνούσα ένα πρωί και ήμουν άλλος άνθρωπος και είχαν αλλάξει τα μυαλά μου και είχα γίνει πιο ορθολογιστής θα έπαιρνα το nc και 3) αν είχα τα λεφτά και την οικονομική άνεση θα έπαιρνα το v strom 1000 το οποίο ήταν και αυτό που γούσταρα και κατα ευχαριστήθηκα στα μέγαρα περισσότερο από κάθε άλλο! Με αυτό το v twin 1000άρι να σε χαστουκίζει με 10 κιλά ροπή με το καλημέρα! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2016 Συμφωνώ με τον billy το crossrunner το έχω οδγηγήσει και σε αφήνει κατά την προσωπική μου γνώμη με ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη από πλευράς φιλικότητας,σημειωτέον δεν είμαι κάγκουρας ή χεράς,αλλά η ποιότητα της οδηγικής απόλαυσης που σου δίνει χωρίς να σε αγχώνει,προσωπικά ήμουν ανάμεσα σε αυτό και στο NC750X DCT τελικά κατέληξα στο ΝC πράμα που δεν το μετάνοιωσα ποτέ και το θεωρώ πολύ must μηχανάκι και φούλ οικονομικό και ας λένε οι rossi του πληκτρολογίου ότι έχει λίγα άλογα ,τάφος κτλ,ούτως η άλλως δεν τους λαμβάνω υπόψιν στα δικά μου θέλω,το tracer τώρα δεν το έχω οδηγήσει αλλά ποιοτικά δεν λέει,έχει μόνο αυτόν τον εκπληκτικό κινητήρα και το μειονέκτημα του wobbling όπως έχουν αναφέρει τόσοι εδώ μέσα και στο εξωτερικό,και δεν είναι πρός τιμή της yamaha να σε δουλεύει ότι δεν ξέρεις να το πάς,να αλλάξεις λάστιχα να φτιάξεις ανάρτηση κτλ,ρε γελοίοι να τους πεί κάποιος 10000 σας σκάμε και μας δουλεύτε κιόλας. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2016 Για το Γιαμαχάκι δεν έχω άποψη παρά ότι ακούγεται αλλά για το Κρος έχω να πω ότι θα τόπαιρνα χαλαρότατα αν ήθελα κάτι στην ιπποδύναμή του, κατανάλωσή του κλπ.Και γω ήμουν στο ενδιάμεσο μεταξύ αυτού και του NC και προτίμησα τελικά το δεύτερο γιατί απλά προσωπικά δεν χρειάζομαι κάτι παραπάνω.Ποιοτικότατο, ταξιδεύει μια χαρά δικάβαλο με τριβάλιτσο, απαλότατο από την πρώτη στιγμή λες και το οδηγάς χρόνια, με τα αξεσουάρ που πρέπει χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερα κάτι εξτρά εκτός από διπλό σταντ και άλλη ζελατίνα για όσους θέλουν φουλ ανεμοκάλυψη και ένα αναπτηράκι για παροχή ρεύματος. Θέση συνεπιβάτη Rolls Roys, ανάρτηση Σιτροέν Βάτραχου να ανεβοκατεβαίνει πεζοδρόμια και να μη νιώθεις τίποτα, ούτε σκουριές (ναι έχουν ακουστεί και αυτά δυστυχώς για τον ανταγωνιστή του). Στρίβει δικάβαλο και τριβάλιτσο μια χαρά σε απαιτητικά δρομολόγια και γενικά κατά τη γνώμη μου αξίζει τα λεφτά του μέχρι πεντάρας.Επειδή όμως ο καθένας έχει την γνώμη του θα σου πρότεινα να τα οδηγήσεις και τα δύο και να καταλήξεις σε αυτό που θα σε κάνει να χαμογελάς. Για θέματα αξιοπιστίας κλπ θα δείξουν και τα δύο σε βάθος χρόνου. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2016 Συμφωνώ με τον billy το crossrunner το έχω οδγηγήσει και σε αφήνει κατά την προσωπική μου γνώμη με ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη από πλευράς φιλικότητας,σημειωτέον δεν είμαι κάγκουρας ή χεράς,αλλά η ποιότητα της οδηγικής απόλαυσης που σου δίνει χωρίς να σε αγχώνει,προσωπικά ήμουν ανάμεσα σε αυτό και στο NC750X DCT τελικά κατέληξα στο ΝC πράμα που δεν το μετάνοιωσα ποτέ και το θεωρώ πολύ must μηχανάκι και φούλ οικονομικό και ας λένε οι rossi του πληκτρολογίου ότι έχει λίγα άλογα ,τάφος κτλ,ούτως η άλλως δεν τους λαμβάνω υπόψιν στα δικά μου θέλω,το tracer τώρα δεν το έχω οδηγήσει αλλά ποιοτικά δεν λέει,έχει μόνο αυτόν τον εκπληκτικό κινητήρα και το μειονέκτημα του wobbling όπως έχουν αναφέρει τόσοι εδώ μέσα και στο εξωτερικό,και δεν είναι πρός τιμή της yamaha να σε δουλεύει ότι δεν ξέρεις να το πάς,να αλλάξεις λάστιχα να φτιάξεις ανάρτηση κτλ,ρε γελοίοι να τους πεί κάποιος 10000 σας σκάμε και μας δουλεύτε κιόλας.Καλα η Yamaha εχει κανει χειροτερα στο παρελθον αυτο δεν ειναι τιποτα...Αφησε το καλυτερο της μοντελο(και πανακριβο) χωρις ανακληση στο βολαν και αρχισαν να σκανε το ενα μετα το αλλο γεμιζοντας κομματια απο μαγνητες το μοτερ.Στο τελος εβγαλε νεο τυπο βολαν, ουσιαστικα δηλαδη παραδεχτηκε το σφαλμα της ομως το πληρωνες κανονικοτατα για να το αντικαταστησεις.Και στα @@ τους κανονικα φυσικα.Το κακο ειναι οτι το ιδιο βολαν φορουσαν και αλλα μοντελα εκτος απο το R1 οπως το Fazer1000 και 800.Aνταλλακτικο που ειναι ζωτικης σημασιας και σε αφηνει και στο δρομο αν διαλυθει(που θα διαλυθει σιγουρα αργα η γρηγορα).Οποτε οσοι εχετε Tracer κλπ να ειστε προετοιμασμενοι γιατι ειναι δεδομενο οτι δεν τους καιγεται καρφι.Το εχουν αποδειξει.Ευχομαι βεβαια το μοντελο να βγει οσο αξιοπιστο ηταν το TDM γιατι ειναι πραγματικα εξοργιστικο να μπλεκεις με μαλακιες. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxim46 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2016 να ξεκαθαρίσω στον damianos ότι εάν είχα το μαρούλι θα πήγαινα στο 1190 κ δε θα ζητούσα γνώμες! δεν το παίζω ξερόλας ούτε το λέω υποτιμητικά, αλλα αυτο ειναι καημός που δεν μπορεί να εκπληρωθεί τωρα! ας με συγχωρέσουν τα "τζαπανια" αλλα δεν αλλάζω τον αυστριακό γιατί το θέλω κ ποσο μάλλον ένα μηχανάκι που ειναι αψεγάδιαστο!!! απλα νομίζω ότι μεγάλωσα για αυτο πρεπει να πάω σε κάτι πιο λειτουργικό (που να ανεβεί η γυναίκα στο smc, τρέμει απο φόβο). δε θέλω σκούτερ κ με βάση τα λεφτά που έχω ειμαι για το nc που έχω οδηγήσει κ μου αρέσει πολύ! φοβάμαι σε βάθος χρόνου (σύντομου) ότι το γκάζι θα με ξενερώσει κ γλυκοκοιταζω το cross! ο αντίλογος ειναι το tracer! τι κανω;;; έχω μπερδευτεί! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ta-sio 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2016 Για το Γιαμαχάκι δεν έχω άποψη παρά ότι ακούγεται αλλά για το Κρος έχω να πω ότι θα τόπαιρνα χαλαρότατα αν ήθελα κάτι στην ιπποδύναμή του, κατανάλωσή του κλπ.Και γω ήμουν στο ενδιάμεσο μεταξύ αυτού και του NC και προτίμησα τελικά το δεύτερο γιατί απλά προσωπικά δεν χρειάζομαι κάτι παραπάνω.Ποιοτικότατο, ταξιδεύει μια χαρά δικάβαλο με τριβάλιτσο, απαλότατο από την πρώτη στιγμή λες και το οδηγάς χρόνια, με τα αξεσουάρ που πρέπει χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερα κάτι εξτρά εκτός από διπλό σταντ και άλλη ζελατίνα για όσους θέλουν φουλ ανεμοκάλυψη και ένα αναπτηράκι για παροχή ρεύματος. Θέση συνεπιβάτη Rolls Roys, ανάρτηση Σιτροέν Βάτραχου να ανεβοκατεβαίνει πεζοδρόμια και να μη νιώθεις τίποτα, ούτε σκουριές (ναι έχουν ακουστεί και αυτά δυστυχώς για τον ανταγωνιστή του). Στρίβει δικάβαλο και τριβάλιτσο μια χαρά σε απαιτητικά δρομολόγια και γενικά κατά τη γνώμη μου αξίζει τα λεφτά του μέχρι πεντάρας.Επειδή όμως ο καθένας έχει την γνώμη του θα σου πρότεινα να τα οδηγήσεις και τα δύο και να καταλήξεις σε αυτό που θα σε κάνει να χαμογελάς. Για θέματα αξιοπιστίας κλπ θα δείξουν και τα δύο σε βάθος χρόνου.Για την κατανάλωσή του το crossrunner??????? η μηχανη ειναι καταβοθρα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thanos89 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2016 Από όσο τα έχω προσέξει από κοντά, το Honda είναι ένα κλικ πάνω σε ποιότητα, ειδικά στα πλαστικά, εκεί είναι και τα 2 χιλιάρικα διάφορα. Θα ήθελα να έχει 2 διαφορετικά πράματα το crossrunner. Ανάποδο μπροστινό, ναι ξέρω δεν έχει κάποια ουσιαστική διαφορά εκτός από εμφάνιση αλλά ακριβώς γι αυτό το θέλω και μια πιο όμορφη εξάτμιση αντί γι αυτο το τέρας. Έχεις κάτσει και εχεις βάλει μονομπρατσο και πας και το χαλάς με αυτό ρε Honda? Τα ίδια ισχύουν και για το vfr800. Το tracer είναι πιο φρέσκο μοτο γενικά και σίγουρα με πιο σύγχρονο μοτερ. Ότι θέματα μπορεί να έχουν και τα δυο νομίζω με διάφορους τρόπους τα διορθώνεις. Οπότε αν θέλεις κάτι πιο χαλαρό και σοβαρό πας στο Honda. Αν θες και λίγο ''παιχνιδι'' κοιτάς το Tracer. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2016 Για την κατανάλωσή του το crossrunner??????? η μηχανη ειναι καταβοθρα.... Για την κατανάλωσή του το crossrunner??????? η μηχανη ειναι καταβοθρα....Αν αντέχεις την κατανάλωση του crossrunner όταν ανοίγει το v-tec, το Honda κατά την γνώμη μου πάντα, είναι πολύ καλύτερο μηχανάκι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2016 Και εγώ το honda θα προτιμούσα,αν αμφιταλαντευόμουν αυστηρά ανάμεσα σ'αυτά τα δύο..ανασταλτικός παράγοντας η τιμή.Αν λοξοκοιτας χαμηλότερα,υπάρχει και η λύση των versys-tracer 700.Επειδή όμως μάλλον λοξοκοιτάς και ψηλότερα έχοντας την "άνεση" να ξοδέψεις 5ψήφιο ποσό κ αφού γουστάρεις Österreich ,γιατι δεν κοιτάς εδώ;Υπάρχει βέβαια και το tiger 1050. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sifisk 75 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2016 να ξεκαθαρίσω στον damianos ότι εάν είχα το μαρούλι θα πήγαινα στο 1190 κ δε θα ζητούσα γνώμες! δεν το παίζω ξερόλας ούτε το λέω υποτιμητικά, αλλα αυτο ειναι καημός που δεν μπορεί να εκπληρωθεί τωρα! ας με συγχωρέσουν τα "τζαπανια" αλλα δεν αλλάζω τον αυστριακό γιατί το θέλω κ ποσο μάλλον ένα μηχανάκι που ειναι αψεγάδιαστο!!! απλα νομίζω ότι μεγάλωσα για αυτο πρεπει να πάω σε κάτι πιο λειτουργικό (που να ανεβεί η γυναίκα στο smc, τρέμει απο φόβο). δε θέλω σκούτερ κ με βάση τα λεφτά που έχω ειμαι για το nc που έχω οδηγήσει κ μου αρέσει πολύ! φοβάμαι σε βάθος χρόνου (σύντομου) ότι το γκάζι θα με ξενερώσει κ γλυκοκοιταζω το cross! ο αντίλογος ειναι το tracer! τι κανω;;; έχω μπερδευτεί!Αφου ο καημος ειναι το 1190 δεν κοιτας και το 1050; 13.000 καινουργο αλλα εχουν εμφανιστει μτχ στο δεκαρικο. Μεταξυ των δυο που ρωτας εγω θα προτιμουσα το Honda, θα με κερδιζε η ποιοτητα κατασκευης και κυλισης/χρησης, με τα μυαλα που ειχα νεοτερος βεβαια θα προτιμουσα το yamaha για το γκαζι του, οτι και να σου πουμε εδω μεσα αν τα κανεις και δυο μια βολτα θα ξερεις ποιο σου ταιριαζει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2016 Φίλε έχεις είχες - έχεις το 690 και σε προσανατολιζουν να πάρεις το χοντα. Τι να πω, τους χτύπησε η ζέστη, για να μην πω κάτι πιο χοντρό. Πάνε κάνε μία δοκιμή το Γιαμαχα και έλα να μας πεις. 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2016 Για την κατανάλωσή του το crossrunner??????? η μηχανη ειναι καταβοθρα.... Καθόλου καταβόθρα και ελεγμένο τριβάλιτσο και δικάβαλο. Δεν θυμάμαι νούμερα τώρα αλλά για να μη θυμάμαι δεν μούκανε καμία εντύπωση, κινείται εκεί που κινούνται όλα τα σύγχρονα - φρέσκα μοτέρ αντιστοίχου ιπποδυνάμεως. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2016 Φίλε έχεις είχες - έχεις το 690 και σε προσανατολιζουν να πάρεις το χοντα. Τι να πω, τους χτύπησε η ζέστη, για να μην πω κάτι πιο χοντρό. Πάνε κάνε μία δοκιμή το Γιαμαχα και έλα να μας πεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2016 Φίλε έχεις καταλάβει ότι τα μηχανάκια που κοιτάς είναι διαφορετικά εντελώς? Να σταθώ σε κάτι άλλο? Που μένεις, τι χρήση θες να κάνεις, ποιες είναι οι επιδιώξεις και τα θέλω σου από την νέα αγορα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxim46 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2016 Φίλε έχεις είχες - έχεις το 690 και σε προσανατολιζουν να πάρεις το χοντα. Τι να πω, τους χτύπησε η ζέστη, για να μην πω κάτι πιο χοντρό. Πάνε κάνε μία δοκιμή το Γιαμαχα και έλα να μας πεις.είδες κατάντια; ψάχνω να ηρεμησω κ γι αυτο κοιτάω και το nc! απλα με προβληματίζει το γκάζι, γιατί αλλο ειναι να οδηγάς του κολλητού σε μια βόλτα κ να το απολαμβάνεις κι αλλο να γίνει εν τέλη δικό σου.στα χρήματα πιο πάνω απο nc μεταχειρω δεν μπορώ να πάω! κοιτάζω όμως αν το ζορισω πολύ να πάω σε καινούριο με κάποιο δάνειο! ειναι πολύ το ζόρι για να πάω στο cross αλλα νομίζω θα τα καταφέρω, πιο πάνω με τίποτα! εδώ όμως έρχεται η αγριάδα του tracer με σούπερ τιμή γι ´ αυτά που προσφέρει. αλλα κολλάω με όλα αυτά που διαβάζω για ψιλοθεματακια! το Yamaha μολις επιστρέψω απο διακοπές θα κανονίσω να το κανω βόλτα , το cross δεν ξέρω αν θα βρω για να τα συγκρίνω! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgosv78 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2016 Αν πας για καινούργιο, το θέμα του τεντωτήρα η γιαμαχα το έχει αντιμετωπίσει με επανασχεδιασμό του συστήματος λίπανσης του. Οπότε αυτό πάρα πολύ πιθανώς δεν θα είναι πρόβλημα. Για τα προηγούμενα έχει βγεί καινούργιος τεντωτήρας, όμως κάποιοι που τους άλλαξαν αναφέρουν πάλι πρόβλημα. Εγω τον άλλαξα και μέχρι τώρα δεν έχω.. Το θέμα του wobbling είναι μεγάλη ιστορία και δεν έχω καμία όρεξη να γίνουμε ρδελομπου αναλύοντας το. Ας πούμε λοιπόν ότι κάποιοι το έχουν, κάποιοι το είχαν και το αντιμετώπισαν, και τέλος κάποιοι δεν το είχαν καθόλου. Η "ακραία" γεωμετρία της μηχανής, έχει τα καλά της, έχει και τα κακά της οπότε παίζει πολύ μεγάλο ρόλο τι θές..Τώρα, απο πολύ ευχαριστημένος απο ktm, σε nc?? Φαντάζομαι για να το κοιτάς προφανώς έχεις αποφασίσει μέσα σου ότι θέλεις μια ριζική αλλάγη για τους λόγους σου οπότε...Αν απλά δεν ξέρεις τι θές, οδήγησε και το γιαμάχα και αποφάσισε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2016 Με βαση το δεδομενο οτι ερχεσαι απο 690 νομιζω το tracer θα σε καλυψει μια χαρα, ειναι οικονομικο, γρηγορο, ευκολοδηγητο, και αρκετα παιχνιδιαρικο ωστε να ευχαριστιεσαι το μονοκαβαλο. Αυτο που οδηγησα εγω δεν εμφανισε καμια ασταθεια παροτι το πηγαινα αρκετη ωρα με 180-190.Τα αλλα μηχανακια δυστυχως δεν τα εχω οδηγησειΤο crossrunner δειχνει και φημολογειται ως κατι πολυ ποιοτικο και υπολογισιμο, αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορει να ειναι ενθουσιωδες στην οδηγηση.Το nc το θεωρω εντελως διαφορετικο, με μοναδικο του στοχο την οικονομικη και ξεγνοιαστη μετακινηση 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2016 Βάλε και το triumph στην εξίσωση. Όσο για το δίλημμα που έχεις τι να σου πω. Θα πήγαινα με κλειστά ( στην κυριολεξία) ματια στο tracer λόγω μοτέρ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxim46 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2016 παίδες να ξεκαθαρίσω ότι θα αλλάξω μηχανάκι όχι γτ το θέλω! το smc σε γκάζι, αναρτήσεις, φρένα, ποιότητα και παιχνίδι δεν το συγκρίνω με τα τζαπανια που σας αναφέρω! δε θα το βρω αυτο πάλι σε ιαπωνικό μαμά μηχανάκι όπως το smc! όποτε ναι παμε για μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου! κ απο όσα λένε κ οι προλαλησαντες αρχίζω να παίρνω κλίση προς το tracer! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2016 παίδες να ξεκαθαρίσω ότι θα αλλάξω μηχανάκι όχι γτ το θέλω! το smc σε γκάζι, αναρτήσεις, φρένα, ποιότητα και παιχνίδι δεν το συγκρίνω με τα τζαπανια που σας αναφέρω! δε θα το βρω αυτο πάλι σε ιαπωνικό μαμά μηχανάκι όπως το smc! όποτε ναι παμε για μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου! κ απο όσα λένε κ οι προλαλησαντες αρχίζω να παίρνω κλίση προς το tracer!ε ναι... οτιδηποτε και να παρεις σα το νσι, απο πλευρας δυναμης θα ειναι λιγο ακυρο. Αφου μπορεις να παρεις ενα σωρο πιο παιχνδιαρικα μηχανάκια, γιατι να περιορισεις το γκάζι που θα έχει; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες