vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2016 Ενα παπακι zx 130 του αδερφου μου ξεκιναει να κανει ενα θορυβο μεσα απο το μοτερ εδω και κανα χρονο περιπου.(εκαιγε λαδι-περιπου 30.000 χλμ- πρωτο χερι και κομπλε στα service του- ατομο ηλικιας 35+ παντρεμενος καγκουριες δεν)Τη ζημια δεν ξερουμε καν αν την εκανε ο αδερφος μου...Παει λοιπον στο μηχανικο ,του λεει ο μηχανικος μπιελα...Δυσκολες εποχες,ο αδερφος μου με ρωταει εμενα και του λεω και μπιελα να ειναι(που δεν μου ακουγεται εμενα για μπιελα αλλα δεν ειμαι και μαντης) το μηχανακι κραταει καιρο ακομα δεν χαλαει σε 1-2 μηνες(ισα ισα που ακουγοταν ο θορυβος και ο αδερφος μου το προσεχει πολυ με τα service του κτλ και εν το μεταξυ απο τοτε που αρχισε να ακουγεται ξεκινησε να το φερνει σε μενα για αλλαγη λαδιων φιλτρου κτλ)Εγω ομως τωρα μετακομισα μακρυα σε νησι ετσι ο αδερφος μου αναγκαστικα του εκανε μια επισκεψη παλι αυτου του μηχανικου,και του αλλαξε ο μηχανικος το τροπαριο του λεει τελικα μαλλον πιστονι ειναι γιατι καιει και λαδι(αντι για μπιελα,αφου ειδε οτι ο αδερφος μου σχεδον1 χρονο τον ειχε κανει περα και δεν πηγαινε) και του δινει τον καταλογο με τα ανταλλακτικα εργασια κτλ.Μετα μου στελνει μηνυμα ο αδερφος μου, μου λεει μου ζηταει ταδε:πιστονι 40κυλινδρο ρεκτιφιε 30φλατζες 15 !εργασια 70!για 1 πιστονι ολα αυτα παρακαλω και μπορει καν να μην εχει θεμα κατι απο αυτα.Εμπαση περιπτωση.Ψαχνω με μια γρηγορη ματια ενος λεπτου στο google ''πιστονι zx 130 γνησιο'' και το βρισκω μεσα σε 1 λεπτο 10 ευρω πιο φθηναφλατζες βρισκω με 8 ευρω(οκ μπορει με τα 15 αυτος να εννοουσε γνησιες αλλα εγω που το ξερω οτι οντως θα του βαλει γνησιες,και επι πλεον γνησιες φλατζες σιγα φλατζες ειναι)μανι μανι εχει γλυτωσει ετσι στα μπαμ 15+ευρωΚαι καθομε και σκεφτομε εγω:του λεει πρωτα το παραμυθι με τη μπιελα,μετα του βαζει κατι τιμες μεγαλες(ειδικα τωρα 70 εργασια για 1 πιστονι ελεος+ τα ανταλλακτικα)και η πλακα ειναι οτι αυτοι τα ανταλλακτικα τα παιρνουν με χοντρικες τιμες και οχι λιανικης!αρα βγαζουν ακομα περισσοτερο!δηλαδη βγαζουν που βγαζουν απο ψευτικες διαγνωσεις,βγαζουν απο ακριβα ανταλλακτικα,βγαζουν και απο τις φθηνοτερες τιμες που τα παιρνουν λογο επαγγελματος.Αυτο δεν λεγεται αισχροκερδια?και νταξει θα μου πει καποιος φορολογειτε, εχει μαγαζι(που δεν ξερω καν αν κοβει αποδειξεις κτλ) αλλα αυτο ειναι καρακλοπη κατ εμε!δηλαδη κοιταζει να βγαζει x3.Εγω εχω ξενιασει εδω και αρκετο καιρο το φτιαχνω μονος μου το παπι εχοντας εξαπατηθει 1-2 φορες και γω καπως ετσι και το συμπερασμα που εχω βγαλει ειναι οτι δεν εχω συντησει στη ζωη μου μεχρι τωρα εναν τιμιο μηχανικο οπως ειπα την πατησα 1-2 φορες αλλα εχω μιλησει με αλλους ποσους και μου χουν πει τιμες και για διαφορες αλλες εργασιες που χω ρωτησει.Ποια η γνωμη σας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2016 Η εργασια εμενα μια χαρα μου ακουγεται..Αν κανει και ρεκτιφιε στον κυλινδρο, που σημαινει οτι θα το βγαλει να τον παει σε καποιον που κανει ρεκτιφιε, να παει αν τον παρει κλπ.+ τα υπολοιπα, δεν βλεπω κατι κακο.Για ανταλλακτικα, δεν ξερω , δεν εχω αποψη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2016 αφού βλέπεις ότι η βλάβη σιγά σιγά πάει προς τα επάνω,κράτα το κανένα χρόνο ακόμα να πάει στις βαλβίδες που είναι ακόμα πιο φθηνές ο . . . ΄΄ μάστορας ΄΄ λέει ότι του έρθει ! ! ! (κάτι ακούγετε εκεί μέσα θα το ανοίξουμε και βλέπουμε )(σιγά μην σε θυμάται ένα χρόνο πριν )γιατί δεν πας σε άλλον μάστορα ; ; ; 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tammy 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2016 απο την στιγμη που εκαιγε λαδι ηθελε λυσιμο. κακως το αφησες να περασει καιρος.και τα σερβις τι σχεση εχουν ? τα εκανες δεν τα εκανες αφου βαραει θελει λυσιμο.λυστο μονος σου να τελειωνεις . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2016 Το post σου μπάζει απο χιλιες μεριές σαν σουρωτήρι.Αν ισχυουν τα πράγματα όπως τα λες (ποντάρω στο οτι θα προσθέσεις/αλλάξεις λεπτομέρειες απο την ιστορία σου) όταν πήγες το παπάκι την πρώτη φορά το πήγες γιατί έκανε θόρυβο... σου είπε εκείνος ότι είναι μπιέλα. Έκανε μια εκτίμηση, δεν το άνοιξε σαν τον superman με τα μάτια για να το δει. Την δεύτερη φορά που το πήγες είπες πως σου απάντηση οτι εφόσον καίει λάδια θέλει πιστόνι. Λογικό δεν είναι αυτό?? Τι ακριβώς σου κάνει εντύπωση απο την απάντηση του? Ή μήπως αυτό έρχεται σε αντίθεση με την απάντηση που σου είχε δώσει πριν ένα χρόνο για τον θόρυβο?Λες μετά φράσεις όπως "το προσέχει πολύ ο αδερφός μου με τα service του" κλπ. Σοβαρά ? το έχετε το μηχανάκι τόσο καιρό να κοπανάει και λες οτι το προσέχετε? μάλλον εννοείς του αλλάζατε λάδια και αυτό είναι όλο.Πάμε λοιπόν και στην αισχροκέρδια του μηχανικού. Σου φαίνονται πολλά τα λεφτά για ανταλλακτικά? γιατί δεν τα αγοράζεις σαν μάγκας απο το google που τα βρήκες 10 ολόκληρα ευρώ φθηνότερα να του τα πας να στα περάσει?Σου φαίνονται πολλά τα 70ε εργατικά για να σου ανοίξει το μοτερ? 5 λεπτά υπόθεση είναι αν έχει όντως πάρει η μπιέλα σου λες?Και όλα αυτά γιατί χαρακτηρίζεις αισχροκέρδια τα +15ε που "και καλά" θα φάει απο εσένα... ? Μην ακούσω φράσεις του στυλ "είναι δυσκολες οι εποχες φιλος" και τέτοιες χαζομάρες. Μάλλον φαντάζεσαι πως θα έχει 100αδες πελάτες καθημερινά και θα τρώει απο όλους 10ευρα και θα πλουτίζει.Για ξανασκέψου τα όλα αυτά. 24 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2016 Το post σου μπάζει απο χιλιες μεριές σαν σουρωτήρι.Αν ισχυουν τα πράγματα όπως τα λες (ποντάρω στο οτι θα προσθέσεις/αλλάξεις λεπτομέρειες απο την ιστορία σου) όταν πήγες το παπάκι την πρώτη φορά το πήγες γιατί έκανε θόρυβο... σου είπε εκείνος ότι είναι μπιέλα. Έκανε μια εκτίμηση, δεν το άνοιξε σαν τον superman με τα μάτια για να το δει. Την δεύτερη φορά που το πήγες είπες πως σου απάντηση οτι εφόσον καίει λάδια θέλει πιστόνι. Λογικό δεν είναι αυτό?? Τι ακριβώς σου κάνει εντύπωση απο την απάντηση του? Ή μήπως αυτό έρχεται σε αντίθεση με την απάντηση που σου είχε δώσει πριν ένα χρόνο για τον θόρυβο?Λες μετά φράσεις όπως "το προσέχει πολύ ο αδερφός μου με τα service του" κλπ. Σοβαρά ? το έχετε το μηχανάκι τόσο καιρό να κοπανάει και λες οτι το προσέχετε? μάλλον εννοείς του αλλάζατε λάδια και αυτό είναι όλο.Πάμε λοιπόν και στην αισχροκέρδια του μηχανικού. Σου φαίνονται πολλά τα λεφτά για ανταλλακτικά? γιατί δεν τα αγοράζεις σαν μάγκας απο το google που τα βρήκες 10 ολόκληρα ευρώ φθηνότερα να του τα πας να στα περάσει?Σου φαίνονται πολλά τα 70ε εργατικά για να σου ανοίξει το μοτερ? 5 λεπτά υπόθεση είναι αν έχει όντως πάρει η μπιέλα σου λες?Και όλα αυτά γιατί χαρακτηρίζεις αισχροκέρδια τα +15ε που "και καλά" θα φάει απο εσένα... ? Μην ακούσω φράσεις του στυλ "είναι δυσκολες οι εποχες φιλος" και τέτοιες χαζομάρες. Μάλλον φαντάζεσαι πως θα έχει 100αδες πελάτες καθημερινά και θα τρώει απο όλους 10ευρα και θα πλουτίζει.Για ξανασκέψου τα όλα αυτά.Υπογράφω. 100% σύμφωνος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2016 Νομίζω είναι λογική τιμή... αν αναλογιστεί πληρώνει ΤΕΒΕ ενοίκια υπαλλήλους και χίλια διό αλλα...αν αυτήν την τιμή στην ελεγε ο Κώστας ο ξάδερφος του Θανάση που τα φτιάχνει στην πιλοτη τις Γιαγιάς του Κωστα.. τότε ναι μιλάμε για αισχροκερδια και ο, τι άλλο θέλεις...Από την στιγμή που θέα να ΠΑΣ σε ενα νόμιμο και οργανωμένο συνεργείο όπου υποθετικά η ποιοτητα τον υπηρεσιών του είναι αυξημένη λογο εξοπλισμού οργανομενου χορού και επαγγελματικής εμπειρίας κτλ τότε είναι λογική η τιμή.Τώρα όσο αφορά το προσεχαμε το μηχανάκι κτλ ....ξεκολα το είχατε και κουδουνιζε για κανα χρόνο. και ανταυτου του αλλάζετε λάδια φίλτρα μπουζί!!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bzzz_bzzz 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2016 πόσο καιρό το έχει το μηχανάκι και πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2016 Λογικοτατη η τιμη αλλοι χρεωνουν εργατικα τοσα για πρωτο σερβις.Αν καιει λιγο λαδι μην ασχοληστε ολα τα παπια μετα απο καποια χλμ καινε απλα να το χει το νου του μην μεινει απο λαδι. Λαδια καθε ποσα χλμ αλλαζαμε??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2016 (τροποποιήθηκε) λοιπον βλεπω ενα καταιγισμο απαντησεων θα το παω σιγα σιγα.@ηλια σε ευχαριστω για την αποψη σου φιλε,εσυ απ οτι καταλαβα το θεωρεις οκ σαν τιμη και το λες απλα και ωραια,εισαι ο πιο κατανοητος.@tammy συμφωνω φιλε αλλα το λυσιμο θελει και λεφτα ο αδερφος μου εχοντας ακουσει απο τον μαστορα ειναι μπιελα σου λεει θελουν ολα αλλαγη οποτε θα το φτιαξω μια και καλη οταν βρω λεφτα.@seatcowl γιατι ρε φιλε λες οτι το ποστ μου μπαζει απο παντου?σου περιγραφω ενα συμβαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ και δεν εχω να κανω καμια προσθηκη η αλλαγη.Σου εδειξα καποιο δειγμα ψευτη η με ξες και απο χθες?Συμφωνουμε οτι εκανε μια εκτιμηση οτι ειναι μπιελα, αλλα και τοτε το μηχανακι εκαιγε λαδι και τοτε το μηχανακι ακουγοταν(αυτο το λιγο).Ξαφνικα μετα απο ενα χρονο που πηγε ο αδερφος μου του λεει τωρα ειναι πιστονι ενω του ειχε πει μπιελα,τι αλλαξε δηλαδη και ξαφνικα απο μπιελα η ζημια εγινε πιστονι?Το οτι κοπαναει κανεις δεν μπορει να πει οτι ειναι μπιελα πιστονι κτλ με σιγουρια μπορει να ειναι και απλα μια βαλβιδα(λεω εγω τωρα...) γιατι ο ηχος που κανει ειναι ψιλος και οχι χοντρος μπορει ομως και να ναι και μπιελα δεν θα διαφωνησω ουτε θα κανω τον εξυπνο.Και οπως ειπα και πριν για να φτιαχτει θελει λεφτα(αν ειναι μπιελα) και οταν ο αλλος σου λεει θελω 300 ευρω ξερω γω για να στο φτιαξω μετα ξεκινας να το σκεφτεσαι γιατι δεν ειναι το σερβις των 20-30 αντε 100 ευρω....και εκει ναι πραγματι απογοητευτηκε ο αδερφος μου(οπως και ο καθενας μας υποθετω) γιατι σε μηχανακι με 30.000 χλμ πρωτο χερι δεν επιτρεπεται τετοια ζημια.Τα λαδακια και φιλτρα λαδιου παρολα αυτα τα αλλαζαμε κομπλε που ειναι το πιο βασικο κατ εμε μαζι με την οδηγησηΕιπα 70 τα πολλα για εργατικα οταν σαν ζημια λεει ΠΙΣΤΟΝΙ οχι για ΜΠΙΕΛΑ δεδομενου οτι θα βγαλει και απο τα αλλα και δεδομενου οτι τον αδερφο μου τον ειχε μονιμο πελατη μεχρι που ξεκινησε να βαραει.Με τα ανταλλακτικα συμφωνω μαζι σου και αν παει εκει αυτο θα γινει θα τα παρει και θα του τα παει.Παντως ναι τα θεωρω αισχροκερδια!γιατι ειναι υπουλο κερδος για μενα.δεν ειναι φανερο χωρια το δηθεν μπιελα και ξαφνικα πιστονι.Προσωπικα δεν θα ξαναπατουσα αν ηταν σε μενα.Γι αυτο και γω πλεον το φτιαχνω μονος μου το δικο μου.Αλλα το zx δεν το εχω ξαναανοιξει περα απο αυτα τα απλα πραγματα οποτε ειναι λιγο βαρυ ξαφνικα για μενα να κανω μπιλιες ενα αγνωστο μοτερ.Να φτασω μεχρι πιστονι το κανω.Τωρα στα υπολοιπα νομιζω δεν εχω κατι να απαντησω νομιζω καλυψα αρκετα.Ξαναλεω γιατι μαλλον δεν το καταλαβατε το μηχανακι δεν ειναι δικο μου,εγω εχω το αστρα στην υπογραφη μου που φενεται ακριβως απο κατω.Δεν ειμαι ενα ατομο που μολις ηρθε στο φορουμ και ειπα να κανω το 1ο μου ποστ η να πω τη βλακεια μου,ασχολουμε καιρο.Αν η τιμη που του κανει σας φενεται καλη τοτε πειτε το οπως ο ηλιας και τελος.Επισης ξαναλεω το μηχανακι το πηγαινε εκει για service μεχρι που αρχισε να βαραει οπου εκει ξεκινησε και το φερνε σε εμενα για αλλαγη λαδιων-φιλτρου διοτι του ειπε ο αλλος ο ''''μαστορας''' οτι βαρεσε μπιελα και θελει 300 ευρω επισκευη(το λεω με μια επιφυλαξη το 300 ευρω γιατι αυτο δεν το θυμαμαι ακριβως γιατι εχει περασει καιρος,μπορει να ταν και 250 παντως εκει γυρω του χε πει-ΓΙΑ ΜΠΙΕΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 27 , 2016 από τον vagoskonti Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2016 λογικη φενεται η τιμη για αλλαγη πιστονιου (μπορεις να βρεις καποιον με 60ευρω εργατικα αλλα οκ). γιατι δε το παει και σε αλλο μηχανικο να παρει ακομα μια γνωμη? καλυτερα να μη πει στο μηχανικο "ξες, νομιζω ειναι μπιελα η πιστονι". ας το ακουσει να του πει τι μπορει να φταιει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2016 @caferacer λαδια αλλαζοντουσαν καθε 2,500 χλμ και φιλτρο λαδιου καθε 2η αλλαγη δηλαδη καθε 5000 χλμ.Το οτι καιει λαδι και μπορει να θελει αλλαγη τα ελατηρια του πιστονιου η τα τσιμουχακια της κεφαλης η και τα 2 μου ακουγεται λογικοτατο στα 30.000 χλμ που εχει κανει.@noodles γιατι ρε συ και σε αλλον να παει θα του πει ταδε,ο αλλος θα του πει κατι αλλο και ο αλλος το παραλο,ξες πως πανε αυτα καθενας λεει αυτο που πιστευει οτι ειναι.Σιγουρα διαγνωση ετσι δεν μπορει να γινει αν δεν ανοιχτει, εγω ομως δεν το γραψα το ποστ για να βρω τι εχει ενοειτε πως πρεπει να ανοιχτει αλλα αυτη η σιγουρια που σου λεει τη μια μπιελα και την αλλη πιστονι μαζι με την αισχροκερδια εγω αυτα κατεκρινα.Και παρεθεσα τους προβληματισμους μου εδω περα.Τωρα τι να πω ισως να με και γω υπερβολικος οπως εγγραψα στην αρχη.Παιδες να πω πως γνωριζω και δεν διαφωνω μαζι σας οτι και ο αδερφος μου εχει την ευθυνη του δεν αντιλεγω ουτε τον απαλλασω αλλα αλλο το ενα και αλλο το αλλο.Αμα εχει παρει μπιελα το λογικο ειναι να αλλαξεις και το πιστονι με τον κυλινδρο(ρεκτιφιε η καινουργιος) αλλα εφοσον καιει που καιει λαδι το πιστονι θα θελει ελατηρια οποτε ετσι και αλλιως ηταν να αλλαχτει το πιστονι αυτο το χε δεδομενο ειτε εχει βαρεσει ειτε οχι.Και ακομα και το πιστονι να μη φταιει που καει λαδια και να ειναι απο τα τσιμουχακια, αντε ξερω γω να αντεχε αλλες 10.000 με τα ιδια ελατηρια?παραπανω δεν εχω δει σε παπι οποτε στανταρ θα αλλαχτει και δεν νομιζω να διαφωνισει καποιος σε αυτο.Αλλα τωρα παμε αλλου εκτος θεματος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tammy 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2016 μην ξεχνας οτι παιζει κ το σεναριο --> φιλε πιστονι θελει με 50€ στο φτιαχνω φερτο αυριο. και τελικα , φιλε το ελυσα θελει πιστονι μπιελα ρουλεμαν κτλ . 300 ευρο.το να καιει παντως λαδακι ειναι θεμα ψηλα , δλδ πιστονι ελατηριο ή ισως κ κανα τσιμουχακι βαλβιδων κτλ.το να χτυπαει χαμηλα ειναι αλλο θεμα κ κακως το αφηνεις γιατι αν ανεβαζει πανω γρεζι μεγαλωνει η ζημια.υποψην οτι εχει τυχει σε παπακι να θελει λιγο σφιξιμο το βολαν και να βγαζει ενα μικρο χτυπημα σαν μπιελαρισμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2016 Τι άλλο θα διαβάσουμε ρπμ; ΤΙ ΑΛΛΟ;;;;; Πόσο πια ΟΤΙΝΑΝΑΙ άνθρωποι&λαός είμαστε;''αισχροκέρδΕια'' που του ειπε 70 κι όχι 60, και που κάνει το ανταλλακτικό 40 κι όχι 50.Ούτε καν τα νοήματα των λέξεων δεν κατέχουμε...Πως ζείτε στην ζωή σας, πως σκέφτεστε, τι αποφάσεις παίρνετε, πως επιζείτε και δεν πέφτετε ας πούμε σε ένα ακάλυπτο χαντάκι ή δεν πνίγεστε στο νερό της βρύσης, πολύ θα ήθελα να παρακολουθούσα, από επιστημονικό ενδιαφέρον... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2016 @caferacer λαδια αλλαζοντουσαν καθε 2,500 χλμ και φιλτρο λαδιου καθε 2η αλλαγη δηλαδη καθε 5000 χλμ.Το οτι καιει λαδι και μπορει να θελει αλλαγη τα ελατηρια του πιστονιου η τα τσιμουχακια της κεφαλης η και τα 2 μου ακουγεται λογικοτατο στα 30.000 χλμ που εχει κανει.@noodles γιατι ρε συ και σε αλλον να παει θα του πει ταδε,ο αλλος θα του πει κατι αλλο και ο αλλος το παραλο,ξες πως πανε αυτα καθενας λεει αυτο που πιστευει οτι ειναι.Σιγουρα διαγνωση ετσι δεν μπορει να γινει αν δεν ανοιχτει, εγω ομως δεν το γραψα το ποστ για να βρω τι εχει ενοειτε πως πρεπει να ανοιχτει αλλα αυτη η σιγουρια που σου λεει τη μια μπιελα και την αλλη πιστονι μαζι με την αισχροκερδια εγω αυτα κατεκρινα.Και παρεθεσα τους προβληματισμους μου εδω περα.Τωρα τι να πω ισως να με και γω υπερβολικος οπως εγγραψα στην αρχη.Παιδες να πω πως γνωριζω και δεν διαφωνω μαζι σας οτι και ο αδερφος μου εχει την ευθυνη του δεν αντιλεγω ουτε τον απαλλασω αλλα αλλο το ενα και αλλο το αλλο.Αμα εχει παρει μπιελα το λογικο ειναι να αλλαξεις και το πιστονι με τον κυλινδρο(ρεκτιφιε η καινουργιος) αλλα εφοσον καιει που καιει λαδι το πιστονι θα θελει ελατηρια οποτε ετσι και αλλιως ηταν να αλλαχτει το πιστονι αυτο το χε δεδομενο ειτε εχει βαρεσει ειτε οχι.Και ακομα και το πιστονι να μη φταιει που καει λαδια και να ειναι απο τα τσιμουχακια, αντε ξερω γω να αντεχε αλλες 10.000 με τα ιδια ελατηρια?παραπανω δεν εχω δει σε παπι οποτε στανταρ θα αλλαχτει και δεν νομιζω να διαφωνισει καποιος σε αυτο.Αλλα τωρα παμε αλλου εκτος θεματος. Καλησπερα.Εχω το ιδιο μηχανακι για επαγγελματικη χρηση και εχω 76.000km.To αγορασα με 14.000km πριν 5 χρονια και απο την αρχη εκαιγε λαδι οπως ολα τα ΖΧ φυσικα.Γνωμη μου ειναι οτι τα λαδια πρεπει αυστηρα να αλλαζονται ανα 2000km στο συγκεκριμενο μοτερ.Στην αλλαγη εχει καψει σιγουρα το μισο λιτρο και παραπανω,οποτε αν εκανες και αλλα 500 για αλλαγη μαλλον καπου εμεινε λιγο απο λαδι και αρπαξε.Σε γενικες γραμμες το μοτερακι αντεχει πιστευω,δεν ξερω ποσα θα μου βγαλει ακομα βεβαια... Απο εκει και περα μην τρελαινεσαι με τις τιμες,προφανως και ο μηχανικος θα βγαλει και απο τα ανταλλακτικα καποιο μικρο ποσοστο.Ετσι δουλευει το συστημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2016 Εγω δεν εχω καταλαβει γιατι βαρανε μπιελα τοσο ευκολα τα μηχανακια, εγω σαν πιτσιρικας το επινα και δεν εκανε κιχ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2016 κοιτα.. λογικα (τουλαχιστον σε εμενα ετσι κανουν) εφοσον πλεον για να παραγγειλει ανταλακτικα και να στα φερει πρεπει να προπληρωσεις (ξαναλεω σε εμενα ετσι κανουν με δικαιολογια τις δυσκολες εποχες κλπ) , θα σου δωσει και αποδειξη που θα λεει ποσο εκανε το καθε ανταλακτικο. αρα πως θα βγαλει απο εκει? τι θα πει στον εμπορα παρε π.χ 10 ευρω και κοψε αποδειξη για 15? και θα συμφερει τον εμπορα?γνωμη μου οτι στα ανταλλακτικα δεν μπορει να σε κλεψει η εστω τοσο πολυ.κατα τα αλλα δεν εχω ιδεα ποσο παει η εργασια για τετοια δουλεια. αν ρωτησεις και σε αλλον μπορεις να συγκρινεις. αν ο ενας π.χ σου πει 70 και ο αλλος 40 η 50 οκ υπαρχει διαφορα. αλλα αν μιλαμε για 10 ευρω διαφορα , τα εχεις καψει στις βενζινες περα δωθε στα συνεργεια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2016 (τροποποιήθηκε) Εγω τι καταλαβαινω:ο τυπος πηγε να κοροιδεψει για να βγαλει περισσοτερα και ειπε μπιελα (250-300 ευρω)μετα αφου ειδε οτι δεν πηγαινε ειπε ας του πω ενα πιστονι να βγαλω εστω κατι( 70+17 απο τη διαφορα φλατζες-πιστονι=87 ευρω στην τσεπη του για 1 πιστονι παρακαλω το οποιο αντε να του παρει 1 ωρα να το βαλει? θες 1 μιση?εγω στο μηχανακι μου που το κανω και προσεχτικα μη γρατζουνισω τιποτα κτλ και βγαζω και μασπιε πανω απο 2ωρο δεν μου παιρνει(γιατι το κανα και προσφατα) και αυτος σιγουρα θα χει και κατι τοις παραπανω απο μενα σε εργαλεια.και αν βαλεις οτι αλλου μπορεις να βρεις με 50 ευρω εργασια (-20 ευρω)ανταλλακτικα αλλα -17συνολο βγαινει ενα 37 αρι ευρω, εκτος αν δεν το θεωρειται σημαντικο ποσο και τα βρισκεται καθε μερα στο δρομο η ηστε πλουσιοι εκει οκ να το δεχτω.Αν δεν αρεσει σε καποιον η λεξη αισχροκερδια πες το κλεψια η οπως αλλιως θες δεν θα κατσω να παιζω με τις λεξεις σα παιδακι για μενα κλεψια ειναι για καποιον αλλον μπορει να ναι η καλυτερη προσφορα.Δεν ειναι μια διαφορα των 5-10 ευρω να πεις παει στα κομματια.500 ευρω μισθους παιρνουμε πλεον και με 700 ζουνε οικογενειες τωρα αν αυτοι κρεμονται απο εναν να τον κανουν μεροκαματο για να βγαλουν τα σπασμενα...Η τιμιοτητα εχει χαθει εγω αυτο βλεπω.τι θεωρω εγω σωστο:φιλε το μηχανακι σου εχει ενα προβλημα γι αυτο και βαραει,δεν μπορω να ξερω ποιο ειναι αυτο το προβλημα παρα μονο μπορω να κανω υποθεσεις αν δεν το δω,για να το δω πρεπει να ανοιχτει θελω τοσα εργασια(βαλε μια τιμη) για να το ανοιξω να το δω μεχρι εκει και να το ξανα κλεισω(εστω μεχρι πιστονι η εργασια).οκ?οκ...αφου γινει το ανοιγμα βλεπω οτι η ζημια ειναι η ταδε (εστω πιστονι η ζημια) θες να το αλλαξουμε?αν ναι θελω τοσα για την αλλαγη αν οχι τα ξαναβαζω(εχει πληρωσει ηδη την εργασια του ανοιξε -κλεισε μεχρι εκει αν ομως θελει και πιο μεσα γιατι ειναι πιο μεσα η ζημια του λεει θελω ακομα τοσα και τοσο κανουν τα ανταλλακτικα).επισκευαζεται η ζημια λοιπον εφοσον του πε οκ και μετα αποδειξη εννοειται και τα παλια ανταλλακτικα στο χερι οριστε κυριε αυτα ειχαν προβλημα τα θελετε?και αν ειναι ακομα πιο μαγκας και φιλοτιμος(μεγαλες λεξεις το ξερω και δυσκολες στις μερες μας) θα κατσει να του εξηγησει ποια ηταν η ζημια και να του δειξει( οκ δεν θα φαει και κανα 10 λεπτο να του εξηγει αλλα να ρε φιλε αυτο ειχε προβλημα και συνεβη για τον ταδε λογο).για μενα ετσι ειναι η σωστη και επαγγελματικη δουλεια.Ισως να μην εχω επιχειρηματικο μυαλο με εμφαση στο μεγιστο κερδος το ξερω, αλλα επενδυω πολυ στη σχεση μεταξυ πελατη και μαστορα και για μενα ενας τετοιος μαστορας αξιζει να παει μπροστα αν κανει σωστα τη δουλεια του γιατι βασιζεται στην τιμιοτητα και οχι στο πως θα βγαλω με το παραμικρο γιατι θα βγαλεις ναι δεν λεω θα βρεθει ενας,δυο τρεις ασχετοι μετα ομως μολις καταλαβουν οτι τους εκλεψες(εστω και 1ας) μετα αρχιζεις και χανεις και σε ονομα και σε πελατεια δηλαδη για να βγαλεις λιγα παραπανω(βραχυπροθεσμα) χανεις πολλα παραπανω(μελλοντικα) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 27 , 2016 από τον vagoskonti Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2016 Ο μάστορας (ή μηχανικός όπως θες πες τον) όμως έχει να πληρώσει και μια δεή, ένα τεβε, και έχει τα κατάλληλα εργαλεία και την πείρα να το κάνει στον μισό χρόνο και με τον μισό κόπο και με σχεδον μηδαμινές πιθανότητες να βαλει κάτι λάθος.Εμένα ο μηχανικός μου ζήταγε 600 για να λυσει το μοτερ απο το CBR και να το δέσει ξανά, δεν είχα να τα δώσω και καθόμασταν 3 άτομα απο πάνω απο το μοτερ και καναμε γιόγκα μπας και ανυψωθεί μόνο του και μπει στις βάσεις.Και φυσικά από το να χάσω εγώ μια βδομάδα μεροκάματα απο λουμπάγκο θα μπορούσα να τα δωσω στο μαστορα, το ρισκαρα όμως.Απλούστατα δεν μας ενδιαφέρει αν ο άλλος έχει να κρατήσει μια επιχείρηση και σου λέει "θέλω τόσα και αν δεν θες καντο μόνος σου" (ουσιαστικά) αλλά στην τελική "έμαθα να μαστορεύω και γ..ώ το μάστορά μου" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2016 Γιατί μπερδεύετε το πόσα ζητάει ένας μάστορας για να κάνει την τάδε εργασία με το να βγάζει ανύπαρκτες ζημιές εξαπατώντας τον πελάτη;Το πρώτο είναι απόλυτα θεμιτό. Δεν θα αναφέρω καν λόγους όπως ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΤΕΒΕ, γάλα στο μωρό και εγώ δεν ξέρω τι....δεν χρειάζεται να δικαιολογήσει πόσα ζητάει για την εργασία του, γιατί έτσι γουστάρει απλά. Σε όποιον αρέσει.Στο δεύτερο όμως πάμε αλλού. Προφανώς και εκμεταλλευόμενος ένας μάστορας την ενδεχόμενη άγνοια του πελάτη και βγάζοντας ανύπαρκτες εργασίες είναι απλά εξαπάτηση και εκεί θέλει μαστίγιο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2016 Γιατί αν κρίνω από την ανάλυση, βρισκόμαστε στην πρώτη περίπτωση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2016 Για να καταλάβω την λογική σου vagoskonti (ή όπως θα το έλεγα εγώ... την έλλειψη αυτής...)Πιστεύεις δηλαδή ότι σου είπε "μπιέλα είναι" για να σου ζητήσει 200-300ε όπως έγραψες... τα οποία σύμφωνα με τη λογική σου είναι, τι ακριβώς? το κόστος του να ανοίξει το μοτερ και να σου αλλάξει μπιέλα? το κόστος της μπιέλας? αν δεν κάνω λάθος εφόσον μιλάμε για παπί το κόστος θα είναι ....πόσο... 40-50ε?Το να σου πάρει κάποιος λεφτά για κάτι που δεν έκανε, το καταλαβαίνω... αυτό λέγεται κλεψιά... το να σου πάρει κάποιος λεφτά για κάτι που έκανε, καταλαβαίνουμε και οι δύο ότι δεν ειναι κλεψιά?Οπότε τι απο τα δύο ισχυρίζεσαι? οτι δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει και λέει, δεν καθόμαστε να λύσουμε όλο το μοτερ του τύπου εδώ και να μας πληρώσει?Ή οτι θα σου έπαιρνε χρήματα για κάτι που δεν έκανε?Εγω αυτό που ξέρω είναι οτι μάντης δεν είναι, ούτε ακτινολόγος... σου είπε τι πιστευει οτι φταίει σε ένα κλειστό μοτερ. Εσύ τα μεγαλοποιείς τα πράγματα και παρουσιάζεις κάτι απολύτως φυσιολογικό σαν τερατούργημα.Πας σε έναν μάστορα...-Μαστορα κατι κοπανάει εκεί μεσα...-Σου καιει λάδι?-Ναι...-ε τότε άσχετα με το τι κοπανάει, πας για πιστόνι... αν το έχεις έτσι καιρό και κοπανάει πολύ πιθανό να σου έχει πάρει και η μπιέλα.Τι το περίεργο βρίσκεις σε αυτό το σενάριο?Σου ζήτησε να πληρώσεις για κάτι που δεν θα έκανε? ή σου φάνηκε οτι κολοβαράει όλη μέρα οπότε θα κάτσει να λύσει το μοτεράκι σου επειδή δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει? Ή μήπως νομίζεις οτι τα λεφτά που σου ζήτησε τα οποία αντιστοιχούν στον κόπο και στην ώρα που θα έτρωγε για να ασχοληθεί με το πρόβλημα του παπιού σου, στην πραγματικότητα είναι φούμαρα γιατί αυτός θα έκανε 5 λεπτά δουλειά και την υπόλοιπη θα έπαιζε βελάκια? Εκτός αν όπως είπα και πιο πάνω νομίζεις οτι θα καθόταν να έλυνε και να έδενε ενα μοτερ για να σου φάει εσένα 20-30ε. Γιατί να μην την πέσει για ύπνο καλύτερα?Δεν πιάνω το πρόβλημα, ειλικρινά.Μηπως όπως είπα εσύ μεγαλοποιείς τα πράγματα και το οτι σου είπε εκείνος "μπιέλα είναι", το οποιο για πολλούς άλλους μεταφράζεται οπως ειπα ως "τι να σου πω ρε φιλαρακι? μεσα του ειμαι? αν ηταν να κανω μια εικασια θα ελεγα μπιελα αλλα δεν γινεται να ξερω τι γινεται μεχρι να το ανοιξω" και το έδεσες κόμπο οτι έβαλε το χέρι του στη παλαιά διαθήκη και σου έδωσε την απάντηση ορκιζοντας να πει την αλήθεια και όλη την αλήθεια χωρίς φόβο και χωρις παθος? Γιατί αν νομίζεις οτι έκανε διάγνωση με το αυτί και ορκίστηκε τότε όπως είπα... νομίζω οτι εσύ μεγαλοποιείς τα πράγματα.Και κάτι ακόμα... περιέγραψες σαν "τιμιο" το σενάριο να σου έλεγε "δεν ξέρω αν δεν το ανοίξω, αλλα για να το ανοίξω θέλω το τάδε ποσό". Αν δηλαδή πήγαινες και σου έλεγε "δεν ξέρω τι έχει, αλλα για να μάθω τι έχει πρέπει να το ανοίξω και για να το ανοίξω θέλω 200ε" εσύ θα ήσουν οκ .... έτσι λες... και θα πήγαινες πχ θα το ανοιγε, θα εβρισκε οκ την μπιελα σου (λεμε τωρα) και θα το εκλεινε παλι και θα σου απλωνε το χερι για να του δωσεις τα 200ε χωρις ουσιαστικα να εκανε "κατι".. απλα θα το ανοιγε και θα το εκλεινε... και λες οτι θα ησουν οκ με αυτο το σεναριο. Αλλά το πρόβλημα σου είναι οτι ουσιαστικά σου είπε το ίδιο πράγμα, απλά πρόσθεσε και την εκτίμηση του, πως δηλαδή ο θόρυβος ειναι μπιέλα....? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2016 Εγω νομιζω οτι φυσιολογικα στα ειπε κ απο τι καταλαβαινω ειναι κ σε νησι οποτε εχει μικροτερη αγορα , περισσοτερα μεταφορικα Ο μονος τροπος για να εισαι σιγουρος ειναι να το κανεις μονος σου αν σε περνει απο θεμα ρισκου Απο την στιγμη που δεν ξερεις και πας σε καποιον που ξερει ΟΟΟΟΣΑ ποστ κ να ανοιξεις οοοσο γκουγκλαρισμα και να κανεις ειδικος δε θα γινεις αν δε το κανεις μονος σου (για ναμη σου πω να το χαλασεις κιολλας) και απλα δεχεσαι αυτο που σου λεει αυτος που ξερει η περνεις γνωμες απο αλλους μαστορες..Αν εχεις χρονο και θες να παρεις το "ρισκο" και να παιδευτεις η να "ρεζιλευτεις" πηγαινοντας στο μαστορα να του πεις : κοιτα... ηθελα να δω πως δουλευει και το γαμησα..φτιαχτο μου καντο μονος σου μονο κ μονο για τη γνωση που καποια μερα μπορει να σε σωσει.. Να πχ κ εμενα το μηχανακι μια μερα το βαλα μπροστα κ αρχισε να ξερναει βενζινη απο την υπερχυλιση..Δε το παω σε μαστορα γκουγκλαρα ρωτησα εμαθα πως δουλευει και πιστευω οτι ΜΑΛΛΟΝ εχει κολισει το φλοτερακι κατω (η εχει τρυπισει)..Τωρα αν δε το ανοιξω και παω στο μαστορα κ μου πει στο τελος οτι φιλε δε φτιαχνετε θελει αλλο carb δε μπορω να γυρισω κ να του πω : μα ρε φιλε το φλοτερακι κολισε , αν δε το εχω δει μονος μου...θα βγω μαλακας καταλαβες?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2016 (τροποποιήθηκε) @cloud αθηνα ειναι ο μαστορας για τον οποιο λεω το ιδιο και ο αδερφος μου,εγω ειμαι ενα μηνα σε νησι πλεον οχι ο μαστορας.Εγω ξερω μια χαρα στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ παπι να κανω το οτιδηποτε και με επιτυχια απ οτι εχει δειξει ως τωρα.(εκτος καποιον εργασιων που θελουν να σταλουν αλλου πχ μπιελα αν βαρεσει εμενα ενοειται θα παει μαστορα βεβαια οχι ολο το παπι αλλα μοναχα η στροφαλομπιελα στο χερι και τιποτε αλλο η αν ας πουμε θελω να ταιριαξουν πιστονι με κυλινδρος σε ρεκτιφιε επισης ακριβως το ιδιο)@seatcowl δεν μπορω να καταλαβω δεν θες να το δεχτεις αυτο που λεω?νομιζω ειμαι πολυ ξεκαθαροςτα συμπτωματα ιδια ηταν και τοτε ιδια ειναι και τωρα,το μονο που αλλαξε ειναι οτι αυτος τοτε ελεγε ειναι μπιελα ενω τωρα ειναι πιστονι (γιατι αραγε?????!!!)Το κοστος μπιελας θα το πληρωνε ο αδερφος μου αλλα η ζημια θα ηταν οντως μπιελα????Η ΠΙΣΤΟΝΙ μονο!....Και απλα θα πληρωνε τα λεφτα της μπιελας για να τα τσεπωσει καποιος τιμιος μηχανικος...Κοροιδια δηλαδη μπροστα στα μουτρα του αλλου τι αλλο να πω για να το καταλαβεις?Ξεκαθαρα το λεω.Οποτε ουσιαστικα ειναι αυτο που λες πληρωνω για κατι που Δεν εκανε...Και αυτος ειπε οτι ειναι μπιελα ΤΟΤΕ και οχι πιστονι,ΠΙΣΤΟΝΙ ειπε οτι ειναι ΤΩΡΑ μετα απο 1 χρονο.Το οτι θα αλλαζε και το πιστονι μαζι ναι προφανως αυτο αλλα αλλο το ΕΙΝΑΙ ΜΠΙΕΛΑ και θα αλλαξουμε και πιστονι ΚΑΙ ΑΛΛΟ το ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΝΙ (ΜΟΝΟ!).Οπως και να χει ζητησε λεφτα για να φτιαξει μπιελα στην αρχη οποτε δηλαδη τι θα ελεγε α παιδι μου τελικα ηταν πιστονι η ζημια οποτε παρε πισω τα 150 σου ευρω(λεμε ενα ποσο) γιατι τελικα δεν ηταν μπιελα...Κατι ακομα που ανεφερα στο 2ο ποστ μου σε περιπτωση που δεν το ειδες: ο αδερφος μου ηταν ΜΟΝΙΜΟΣ πελατης σε αυτον τον μηχανικο για τον οποιο μιλαμε τοση ωρα,που αυτο σημαινει οτι ολα τα σερβις του ειχαν γινει εκει περα.Δεν ηταν ενας τυχαιος που πηγε για να του κανει μια εκτιμηση ουτε πηγαινε πρωτη φορα...Νομιζω παιζει το ρολο του και αυτο.Παμε τωρα στην τιμιοτητα...για να δει οτι ειναι οντως μπιελα δεν χρειαζεται απ οσο ξερω το μοτερ να γινει μπιλιες να το κατεβασει κτλ,αρκει να φτασει μεχρι το πιστονι(και να το βγαλει) σε ανοιγμα μοτερ.Οποτε πληρωνεις την εργασια ανοιξε δεσε μεχρι πιστονι για να ΔΕΙ την μπιελα και αν ειναι και ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ αλλαγη η μπιελα.Αν πραγματι εχει ζημια και ο αλλος του πει οκ φτιαχτει τοτε ναι να χρεωσει οσο θα χρεωνε κανονικα το κατεβασμα του κινητηρα και την αλλαγη της μιας και εκει ΝΑΙ θα χρειαστει να κατεβει το μοτερ και να γινει κομματια για να αλλαχτει η μπιελα(δηλαδη ας πει ρε παιδι μου μεχρι πιστονι θελω τοσα εργασια ανοιξε κλεισε και αν δει οτι οντως το προβλημα ειναι μπιελα και θελει ο αλλος να τη φτιαξει θελω αλλα τοσα για να στη φτιαξω (εργασια και υλικα αν φυσικα επιθυμει να τα προμηθευτει απο αυτον).Για μενα ετσι ειναι το σωστο.Αν δεν το βρισκεις λογικο λυπαμαι πολυ μαλλον μιλας σε παραλογο ατομο. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 28 , 2016 από τον vagoskonti Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2016 (τροποποιήθηκε) Άντε τώρα να του εξηγήσεις ότι:Α) Ο μηχανικός δεν είναι μέντιουμ να ρίξει μια πασέτζα να του βγει στα χαρτιά αν είναι μπιέλα ή πιστόνι ή ο Κθούλου που θέλει να απελευθερωθεί από τα κάρτερΒ) Σιγά μη θυμόταν ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ και για ένα παπί που τελικά ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙ το τί έχει αυτό το παπί και να κάτσει να σκεφτεί "α, του είχα πει μπιέλα και έκοψε λάσπη, αλλά επειδή είμαι πανούργος θα του πω ότι είναι πιστόνι και αν δεν πιάσει και αυτό θα του πω ότι θέλει σαμπρέλα για να βγάλω τουλάχιστον τα τσιγάρα μου". Τροποποιήθηκε Μάρτιος 28 , 2016 από τον ax_ena_honda 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες