Jump to content
GavriilVet

Oι εμπειροι βρείτε τα λάθη που έγιναν εδώ..

Recommended Posts

για το πρώτο βίντεο, οδηγεί προς τη μέση για να αποφύγει το μπάλωμα δεξιά... με το που αρχίζει να κλείνει η στροφή, έχει μια γραμμή από κάποιο υγρό... νερό; λάδια;

βλέπει και τον απέναντι που ίσως τον τρομαξε μην πέσει πάνω του την ώρα που κλείνει η στροφή, τσιμπάει το μπροστά και χάνει μπροστινό

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ισχύει. Σκέψου τώρα να πηγαίνεις εσύ τη βολτούλα σου και να έρχεται ο άλλος πιο γρήγορα από όσο πρέπει και να σου καρφώνεται ... έτσι τζάμπα ...

Δεν είναι πίστες οι δρόμοι, όσο κι αν μας βγαίνει το αντίθετο καμιά φορά.

Δυστυχως καποιοι το μαθαινουν με το δυσκολο και επιπονο τροπο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για το πρώτο βίντεο, οδηγεί προς τη μέση για να αποφύγει το μπάλωμα δεξιά... με το που αρχίζει να κλείνει η στροφή, έχει μια γραμμή από κάποιο υγρό... νερό; λάδια;

βλέπει και τον απέναντι που ίσως τον τρομαξε μην πέσει πάνω του την ώρα που κλείνει η στροφή, τσιμπάει το μπροστά και χάνει μπροστινό

Δεν είναι λάδια αυτή η γραμμή. Είναι μπάλομα και αυτη, δεν ξέρω από τι υλικό, αλλα γλιστράει ακόμα και σε στεγνό. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είναι λάδια αυτή η γραμμή. Είναι μπάλομα και αυτη, δεν ξέρω από τι υλικό, αλλα γλιστράει ακόμα και σε στεγνό. 

Δλδ και τα δικά μας τα μπαλωματα γλυστρανε έτσι;  

Δε μιλάμε για τα σημεία που ενώνεται η ασφαλτος και σου "τραβάει" το τιμονι,  λετε αλλο πράγμα εσείς ε; 

Στο βίντεο με τη κοπέλα του συνεπιβατη παλι μου φαίνεται μαγικό το πως πέφτει 

Τροποποιήθηκε από τον GavriilVet

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα μπαλώματα αυτά γλιστράνε πάρα πολύ. Μάλλον σκέτη πίσα χωρίς ίχνος χαλικιού...

Τεσταρισμένα σε στροφή που πέρναγα κάθε μέρα. Μόνο που μια φορά έπρεπε να πλαγιάσω λίγο περισσότερο καθώς είχα 5-10χλμ παραπάνω απο τις άλλες φορές. Ευτυχώς είχα το MP3 τότε. Ακόμα θυμάμαι την αίσθηση του γλιστρίματος και το 'γκρρρπ' που έκαναν οι τροχοί... Ο δρόμος στεγνός...

Πλάκα πλάκα δεν είναι καθόλου δύσκολο να βρεθείς κάτω με τους παλιόδρομους (και μη σωστή αντίληψη).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εχει και ασφαλτο της προκοπης σε ολα του τα βιντεο.

Ο τυπος στην Ελλαδα δεν ειχε καμια τυχη! :tooth:

Ε, μα ναι......

Χαλαρός ρυθμός, σωστή άσφαλτος, σωστή χάραξη δρόμου.......

Και πέφτει σα μ@λ@κας.

Έκανα subscribe. Θέλω να γελάω τακτικά :tooth:  :tooth: 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από ότι φαίνεται δεν γίνεται να περάσει μηχανή από τα χέρια και να μην πέσει :tooth:  :tooth:

https://www.youtube.com/watch?v=4c03EnBjrv0 

Τροποποιήθηκε από τον The Dread Rider

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είμαι σίγουρος ότι πέφτει και με τα πόδια αλλά εκεί δεν κρατάει κάμερα :worshippy:

Φανταστείτε πόσες φορές έχει πέσει χωρίς κάμερα!  

Έχει άλλο ένα που πέφτει με το ποδήλατο! :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν προσεξε κανεις οτι στριφει το τιμονι δεξια και προσπαθει να το πλαγιασει δεξια? νταξει εδω το κανουν παλιοι το λαθος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν πρέπει να το βάλει κάτω. Δεν πειράζει που δεν έχει καμία αίσθηση. Αν μάθει να οδηγεί μοτοσυκλέτα θα γίνει κορυφαίος αναβάτης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι πεφτούλης είναι αυτός ρε;;; :blink:  :blink:   :blink:  

Τροποποιήθηκε από τον sorath

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν πρέπει να το βάλει κάτω. Δεν πειράζει που δεν έχει καμία αίσθηση. Αν μάθει να οδηγεί μοτοσυκλέτα θα γίνει κορυφαίος αναβάτης.

Χαχαχα

Κανένα πρόβλημα! Όχι σε δημόσιο δρόμο όμως...σε πίστα ή σε ιδιωτικό ας κάνει ό,τι θέλει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα αμα ηταν Ελλαδα θα τον ειχανε κλαψει απο τοτε που οδηγουσε ποδηλατο αχαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κασκαντερ θα ειναι, κανει προοθηση της δουλειας του. 

Ολοι στο κολπο ειναι, και ο αναβάτης στο πρωτο βίντεο, και η κοπέλα... ακομα και οι μηχανες ειναι με χαλασμένα λαστιχα για να πεφτει πιο ευκολα! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φαντασου να βγει θηβων αυτος  τι εχει να γινει....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο πρώτο βίντεο πέφτει λόγω της γραμμής που σχολιάσαν και τα παιδιά παραπάνω. Λέγονται tar snakes, το εξηγεί και ο τύπος κάτω από το βίντεο.  Αν το googlaρετε θα καταλάβετε τι ακριβώς είναι. Το σίγουρο είναι ότι γλιστράει πολύ, στο βίντεο είχε μια ελαφριά κλίση και του έφυγε. Κρίμα πάντως, απ'ότι γράφει αυτός δεν έπαθε τίποτα, ο άλλος έβγαλε τον ώμο και έσπασε κι ένα δάχτυλο και τα μηχανάκια καταστράφηκαν και τα 2...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαζευοντας στο youtube, ειδα αυτό και ηταν τρομακτικό το πως ξαφνικά έπεσε. 

Θα μου πεις, τι περιμένεις ρε φιλαράκι; ετσι ξαφνικα γινονται όλα, αλλα θα ηταν ωραία φαση να αναλύσουμε λιγο τι έγινε.

Γυρω στο 2.25 εγινε η τουμπα
ΥΓ. Το θεμα με το βίντεο της ημέρας "γέμισε" ; Να ανοιξουμε καινούριο; 

Η ασφαλτος εχει ενα μπαλωματακι φαινεται καθαρα στο 2.03 του ανοιγει η γραμμη καθως το παταει,τρομαζει και ισως τσιμπαει και λιγο μπροστινο εκει καθως η κλιση δε μου φαινεται αρκετη για low.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω με ολοκληρα 5 χλμ εμπειρια στην πλατη μου με μεγαλη μηχανη δεν θα επεφτα ετσι... :tongue:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όποτε υποθέτω ήθελε όχι φρένο (καλα φαντάζομαι ποτέ δεν θέλει φρένο μέσα στη στροφή), και να γράφει κι άλλο η μοτο... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όποτε υποθέτω ήθελε όχι φρένο (καλα φαντάζομαι ποτέ δεν θέλει φρένο μέσα στη στροφή), και να γράφει κι άλλο η μοτο... 

Πιστευω οτι δε φοραει και καλα λαστιχα.Ακομη και σε αυτα τα μπαλωματα εστω και με φρενα υπο κλιση το καλο λαστιχο κανει τη διαφορα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα