Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2016 παιδια...δεν ειναι ΟΛΑ ΧΟΝΤΑ....1000ρια μηχανάκια δλδ με 90-100Hp απροβλημάτιστα..Το άσχετος της μέρας έτσι; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2016 Το άσχετος της μέρας έτσι;πωωωω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2016 Μια ερώτηση σχετικα... ασχετηΟτι ο κινητηρας του Τιγρη είναι... ΄΄πουσαρισμένος΄΄, απο που προκύπτει ρε παιδια? Απο κάποια επίσημη ανακοίνωση της τραιουμφ? Δε ρωτάω ειρωνικά! Ειλικρινά! Απλά αν υπάρχει κάποια επισημη τέτοια διευκρίνηση.... με ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ οταν πίσω στο 2008 (νομιζω) είχα μια διαφωνία με κάποιο μέλος εδώ στο φορουμ(δεν θυμάμαι ποιον γμτ...) και έλεγα τότε οτι το 1050 είναι πουσαρισμένος κινητηρας 955 και τότε μου έλεγαν οτι δεν είναι πουσαρισμένος αλλά ολοκαίνουριος απο μηδενική βάση! Το θυμάμαι χαρακτηριστικά γιατί τότε τραβούσα ... τις μυτότριχές μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2016 (τροποποιήθηκε) Επειδη εχει υψηλη συμπιεση.Μα ειναι ενας 955 υπερκυβισμενος και ψιλο εκσυσχρονισμενος.Για αυτο αλλωστε και ειναι τοσα κυβικα και βγαζει ιδια ιπποδυναμη με 2κ ιδιων κυβικων.Ενω το 675 που ειναι καινουργιο μοτερ,φαινεται τι κανει... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 16 , 2016 από τον Dant3 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2016 ισχει παιδια! ειναι αρκετα παλιο το μοτερ και φορεμενο σε ολα τα χιλιαρια της triumph απο το 1990-2004 με τα 955 κυβικα! αυτον που τον λες αρκετα αναβαθμισμένο ειναι στο νεο speed triple που του εχουν αλλαξει πααααρα πολλα parts σχεδον ολα τα σωθικά! αλλα και παλι ειναι ενα παλιο μοτερ!οταν θα επενδυσουν να φτιαξουν ενα ολοκαινουργιο μοτερ απο ασπρο χαρτι θα ειχει τον ογκο του 675 και θα ειναι 1000αρης με 180 αλογα! τοτε ναι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2016 Νταξει το σκισες και εσυ λιγο με τους 180 ιππους στα 1000 κυβικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2016 Νταξει το σκισες και εσυ λιγο με τους 180 ιππους στα 1000 κυβικα Καλα, και τα ss παραγωγης με 240 αλογα ηταν σεναριο επιστημονικης φαντασιας καποτε οπως και τα adv με 160... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2016 Γιατι που εχεις ss παραγωγης με 240 τροχο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2016 Γιατι που εχεις ss παραγωγης με 240 τροχο?ποιος ειπε για τροχο? Το καινουργιο rsv και το H2 ειχα στο μυαλο μου, δεν θυμαμαι ακριβως τα αλογα αλλα τελος παντων καταλαβες τι θελω να παω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2016 Στο θέμα μας, ο κορμός του μοτέρ έχει κλείσει. Όλα έχουν μπει κανονικά. Μένει να κάνουμε ένα καθάρισμα/τρίψιμο βαλβίδες, αλλαγή τσιμπουχάκια βαλβίδων και ένα πλανιάρισμα την κεφαλή, αφού έχει ανοιχτεί μέχρι εδώ το μοτέρ. Δευτέρα βράδυ θα την ανοίξουμε και θα υπάρξει φωτορομάντζο με τις βαλβιδάρες (τεράστιες είναι οι άτιμες) πρώτο πλάνο. 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2016 Κανε του μωρε μια ροικη,αλλαξε κανα εκκεντροφορο,κανε τιποτα ενδιαφερον ντε 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2016 Μια ερώτηση σχετικα... ασχετηΟτι ο κινητηρας του Τιγρη είναι... ΄΄πουσαρισμένος΄΄, απο που προκύπτει ρε παιδια? Απο κάποια επίσημη ανακοίνωση της τραιουμφ? Δε ρωτάω ειρωνικά! Ειλικρινά! Απλά αν υπάρχει κάποια επισημη τέτοια διευκρίνηση.... με ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ οταν πίσω στο 2008 (νομιζω) είχα μια διαφωνία με κάποιο μέλος εδώ στο φορουμ(δεν θυμάμαι ποιον γμτ...) και έλεγα τότε οτι το 1050 είναι πουσαρισμένος κινητηρας 955 και τότε μου έλεγαν οτι δεν είναι πουσαρισμένος αλλά ολοκαίνουριος απο μηδενική βάση! Το θυμάμαι χαρακτηριστικά γιατί τότε τραβούσα ... τις μυτότριχές μου!Πουσαρισμένο με την έννοια της υψηλής απόδοσης, δεν είναι, τουλάχιστον όχι σε Supersport επίπεδα.Πουσαρισμένο είναι με την έννοια, ότι ξεκίνησε την ζωή του, σαν μοτέρ με λιγότερα κυβικά (750 ή 900) και μετά σε κάθε ''εξέλιξη'' του μεγάλωνε. Για να μην ξοδευτεί όμως η Triumph, να μην αλλάξει πολύ το πλάτος του μοτέρ και θέλουν όλα από την αρχή, ποιός ξέρει, το μεγάλωμα γινόταν μέσω της αύξησης της διαδρομής, και όχι της διαμέτρου.Αποτέλεσμα, στο 1050, η διαδρομή να έχει φτάσει στα 71.4mm όταν η διάμετρος είναι στο 79mm, δλδ μιλάμε για ένα κινητήρα ελάχιστα υπερτετράγωνο, πολύ κοντά στο τετράγωνο δλδ. (έτσι για σύγκριση, το δικύλινδρο ducati 999 του 2006 έχει διάμετρο επί διαδρομή 104x58.8, σχεδόν 20mm μικρότερη διαδρομή δλδ, και είναι και δικύλινδρο)Αυτή η τεράστια διαδρομή, σημαίνει μεγάλες επιταχύνσεις και γραμμικές ταχύτητες για τα πιστόνια, result all of them, χαμηλά ο κόφτης στο στροφόμετρο αφενός, και προβλήματα στα πιστόνια αφετέρου. Εξου και το πουσαρισμένο, που αναφέρθηκε. Είναι ένα μοτέρ, το όριο της εξέλιξης του δρόμου που έχει πάρει μέχρι τώρα. 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2016 Κανε του μωρε μια ροικη,αλλαξε κανα εκκεντροφορο,κανε τιποτα ενδιαφερον ντε Εδώ λέμε να το κόψουμε μπας και μπορέσει να διορθωθεί το θέμα, κι εσύ μου λες να αλλάξω και εκκεντροφόρους; :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2016 Τοσα φτιαγμενα 1050 κυκλοφορουν,ατμοσφαιρικα,τουρμπατα,νιτρατα κτλ..Εκεινα γιατι δε σπανε?..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2016 Γιατί έχει δέσει κανείς κόμπο ότι ντε και καλά όλα τα 1050 σπάνε;Αν το έχει δέσει κάποιος κόμπο ότι αν πάρει 1050 θα του σπάσει σίγουρα, είναι πολύ γελασμένος. Όσο για τα τουρμπονιτράτα, εσύ πιστεύεις ότι φοράνε μαμά πιστόνια, εκκεντροφόρους, μπιέλες κλπ; 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2016 Τοσα φτιαγμενα 1050 κυκλοφορουν,ατμοσφαιρικα,τουρμπατα,νιτρατα κτλ..Εκεινα γιατι δε σπανε?.....Aρχικα γιατι δεν ειναι με μαμα μοτερ Κατα δευτερον που ξερουμε οτι δεν σπανε?Εγω σου λεω οτι καθε εβδομαδα ειναι μεσα στο συνεργειο, απλα δεν το λενε ποτε οι ιδιοκτητες. Ασε που με αυτο δεν βγαινεις και καθε μερα να πας στην δουλεια σου ή να το φορτωσεις με γυναικα σκυλο και τριβαλιτσο να κανεις τον γυρο της ελλαδας ή ευρωπας(!) 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2016 Aρχικα γιατι δεν ειναι με μαμα μοτερ Κατα δευτερον που ξερουμε οτι δεν σπανε?Εγω σου λεω οτι καθε εβδομαδα ειναι μεσα στο συνεργειο, απλα δεν το λενε ποτε οι ιδιοκτητες. Ασε που με αυτο δεν βγαινεις και καθε μερα να πας στην δουλεια σου ή να το φορτωσεις με γυναικα σκυλο και τριβαλιτσο να κανεις τον γυρο της ελλαδας ή ευρωπας(!)ενα κομπρεσερατο που ξερω εχει αλλαξει εξαρχης πιστονιακ καθε μερα παει στη δουλεια αυτος... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2016 μετα απο ολη αυτην την ιστορια την μηχανη αυτην θα την εχεις φανταζομαι για πολλα ... αξιζε που το εκανες ολο αυτο και δεν την πουλησες εστω για ανταλακτηκα για να παρεις κατι αλλο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2016 μετα απο ολη αυτην την ιστορια την μηχανη αυτην θα την εχεις φανταζομαι για πολλα ... αξιζε που το εκανες ολο αυτο και δεν την πουλησες εστω για ανταλακτηκα για να παρεις κατι αλλο ?Ακομα δεν εχει παρει μπροστα φανταζομαι :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2016 Ισχύει ακόμα δεν έχει πάρει μπρος το μηχανάκι. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το αν αξίζει ή όχι που έδωσα τα 2k για να το φτιάξω.Αξίζει και με το παραπάνω να το κρατήσω και να το φτιάξω κατ' εμέ.Το Tiger είναι μια ολοκληρωμένη μοτοσυκλέτα που κάνει πάρα πολλά πράγματα πολύ καλά. Ειδικά το δικό μου. Έχει κάποια μειονεκτήματα, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν θα με απέτρεπαν από το να το φτιάξω.Στην τελική ανάλυση, αν δεν το είχα αυτή τη στιγμή (το πουλούσα, το παρατούσα κλπ) και είχα το ίδιο budget με την εποχή που το αγόρασα, πάλι για Tiger θα κοιτούσα αλλά προσεκτικότερα. Σε λεφτά γύρω στις 5.5k-7κ, δεν υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές για μένα και για τις ανάγκες που ζητάω εγώ τη συγκεκριμένη περίοδο από ένα μηχανάκι. Και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν υπάρχει κάτι ομορφότερο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2016 Γιατί έχει δέσει κανείς κόμπο ότι ντε και καλά όλα τα 1050 σπάνε;Αν το έχει δέσει κάποιος κόμπο ότι αν πάρει 1050 θα του σπάσει σίγουρα, είναι πολύ γελασμένος.Όσο για τα τουρμπονιτράτα, εσύ πιστεύεις ότι φοράνε μαμά πιστόνια, εκκεντροφόρους, μπιέλες κλπ;Δεν ειναι τοσο απλο αντε ελα να το κανουμε σφυριλατο κτλ.Καταρχην καθε διαφορετικο υλικο επιστρωσης του κυλινδρου θελει και πιστονι με διαφορετικες ανοχες ή ακομα και με αλλο κραμα.Αν δουλευει μαντεμι χιτωνιο με σφιχτο σφυριλατο πιστονι πολυ πιθανον να κολλησει πιο γρηγορα αποτι φανταζεσαι.Σφυριλατο δεν ειναι ο θεος,σου δινει μονο αντοχη,τιποτα αλλο.Επισης ενα Χ σφυριλατο πιστονι εχει πολυ μεγαλυτερες ανοχες απο ενα Ψ χυτο.Πχ στο δικο μου 640,το μανουαλι γραφει ανοχη χυτου 0,05 και σφυριλατου 0,12! Μιλαμε για 110% παραπανω ανοχη! Το σφυριλατο σκαμπιλιζει,ειναι δουλεια του να σκαμπιλιζει εκ κατασκευης.Δεν ειναι τοσο ευκολο να κανεις ενα μοτερ σφυριλατο ΣΩΣΤΑ οπως νομιζουν μερικοι αλλαζοντας μονο ενα σετ πιστονια... Τα 1050 ναι μπορει να σπαει ενα πολυ μικρο ποσοστο,αλλα,δεν ξερει και κανεις με σιγουρια ποια ειναι αυτα που φορεσαν αλλα ποστονια βασει vin...Οποτε κατα την αγορα δε μπορει να ειναι κανεις σιγουρος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2016 (τροποποιήθηκε) Τώρα εγώ να σας πω ότι στο συνεργείο που πάω,έχει 2 Τιger με σφυρήλατα πιστόνια,που έχουν το ίδιο θέμα με του Οδυσσέα ή θα μου πείτε ότι πετάω λάσπη; Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 17 , 2016 από τον Gen.Markus 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2016 Δεν ειναι τοσο απλο αντε ελα να το κανουμε σφυριλατο κτλ.Καταρχην καθε διαφορετικο υλικο επιστρωσης του κυλινδρου θελει και πιστονι με διαφορετικες ανοχες ή ακομα και με αλλο κραμα.Αν δουλευει μαντεμι χιτωνιο με σφιχτο σφυριλατο πιστονι πολυ πιθανον να κολλησει πιο γρηγορα αποτι φανταζεσαι.Σφυριλατο δεν ειναι ο θεος,σου δινει μονο αντοχη,τιποτα αλλο.Επισης ενα Χ σφυριλατο πιστονι εχει πολυ μεγαλυτερες ανοχες απο ενα Ψ χυτο.Πχ στο δικο μου 640,το μανουαλι γραφει ανοχη χυτου 0,05 και σφυριλατου 0,12! Μιλαμε για 110% παραπανω ανοχη! Το σφυριλατο σκαμπιλιζει,ειναι δουλεια του να σκαμπιλιζει εκ κατασκευης.Δεν ειναι τοσο ευκολο να κανεις ενα μοτερ σφυριλατο ΣΩΣΤΑ οπως νομιζουν μερικοι αλλαζοντας μονο ενα σετ πιστονια... Τα 1050 ναι μπορει να σπαει ενα πολυ μικρο ποσοστο,αλλα,δεν ξερει και κανεις με σιγουρια ποια ειναι αυτα που φορεσαν αλλα ποστονια βασει vin...Οποτε κατα την αγορα δε μπορει να ειναι κανεις σιγουρος...Δεν λέω κάπου το αντίθετο. Συμφωνώ μαζί σου, σύμφωνα με αυτά που έχω ακούσει και με αυτά που ισχύουν. Ένα σφυρήλατο πιστόνι, δεν είναι σίγουρο ότι δεν θα σου βγάλει το ίδιο θέμα. Τα σφυρήλατα αντέχουν πιο πολύ στο σπάσιμο αλλά δεν έχουν την διάρκεια στον χρόνο, που έχει ένα χυτό. Δηλαδή, επειδή όπως γράφεις είναι στη φύση του να σκαμπιλίζει, θα το πάρεις πιο γρήγορα στα χέρια. Αυτά είναι πιστόνια που φοράνε αγωνιστικά ή ημι-αγωνιστικά μοτέρ. Μπορούσα κι εγώ να βάλω σφυρήλατα πχ αν έδινα το παραπάνω μαρούλι και να κρατούσα τα μαντεμένια μου χιτώνια. Γίνετε, αλλά πρέπει να αλλάξεις άλλα πράγματα μετά, γιατί οι ανοχές θα ήταν διαφορετικές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2016 Οπως πολύ σωστά είπε και ο ody, δεν μπορείς να τα έχεις όλα, σε μια μηχανή. Είναι αδύνατο. Άλλος θυσιάζει στήσιμο, άλλος λεφτά, άλλος ομορφιά κ.ο.κ. και κερδίζει αξιοπιστία, γκάζι ή ότι άλλο δίνει ο εκάστοτε αναβάτης περισσότερη σημασία.Δεν σπάνε όλα τα Τ. Σύμφωνοι. Ομως αν δεν θέλουμε να πούμε οτι η συγκεκριμένη εταιρία έφαγε σοβαρό πλήγμα στην αγορά της Ελλάδας (σιγά την αγορά αλλα λέμε τώρα) τότε σίγουρα μπορούμε να πούμε οτι ανήκει πλέον στα δικά μου μάτια τουλάχιστον, στις μοτοσυκλέτες ειδικής μεταχείρισης. Τουλάχιστον για τα 07+ μοντέλα της. Με απλά λόγια, κάνοντας (εγώ!) κίνηση να αγοράσω μια Τ , αυτομάτως θα έκανα εκπτώσεις στις προσδοκίες μου σχετικά με την αξιοπιστία της εταιρίας, προκειμένου να κερδίσω άλλα πράγματα.Ανέκαθεν έλεγα οτι θα μπορούσα να παραμερίσω τις ανησυχίες μου περί της αξιοπιστίας της συγκεκριμένης εταιρίας, προκειμένου να δώσω προτεταιότητα σε άλλα καλά στοιχεία της έστω κι αν αυτό μου κοστίσει σε χρήματα (ήτοι... τα γούστα πληρώνονται) όμως... είναι άδικο, να προσέχεις την μηχανή, να την περιποιήσαι, τα σέρβις στη ώρα τους και με το παραπάνω γενικώς στη συντήρηση και... να το παίρνω στο χέρι για λόγους υπεράνω του βεληνεκούς προνοητικότητας μου, ή λόγο κακου μάστορα πχ! Η μόνη λέξη που αρμόζει είναι αυτή: Αδικο ρε πστη μου! Και μιλάμε και μοτοσυκλέτες ευρειας χρήσης, όχι ΄΄ειδικές΄΄ πχ αγωνιάρικες! Και μιλάμε και για τσιμπημένες τιμές επίσης, για την αρχική αγορά!Αυτό που λές Scumi οτι ουσιαστικά, πάλι την ίδια θα αγόραζες, το καταλαβαίνω απόλυτα. Και το έχω κάνει 3-4 φορές ο ίδιος πράξη! Ομως αυτό είναι κάτι το οποίο έχει να κάνει με την δική ΜΑΣ ιδιοσυγκρασία! Εμένα πχ δε με ενοχλεί που καίει λάδι η fazer όμως κάποιον άλλο, τον ενοχλεί και μόνο που το ξέρει! Κριτήρια και προτεραιότητες! Και αυτός είναι ο λόγος που γουστάρω το τόπικ σου. Οτι παρουσιάζεις τα γεγονότα στεγνά κι ασάλιωτα, βάζωντας ταυτόχρονα το προσωπικό σου στίγμα περί του σκεπτικού σου που λέει ουσιαστικά οτι δεν προείσαι!Αυτό που θέλω να ρωτήσω όμως είναι, πόσο ψηλά στις προτεραιότητές σου, πρίν πάρεις το Τ, είχες το ν τομέα ΄΄αξιοπιστία΄΄? Γιατί, άλλο να μη σε πολυκόφτει η αξιοπιστία και να βλέπεις το θέμα που προέκυψε σαν κάποιου είδους ΄΄παράπλευρη απώλεια΄΄ κι άλλο η αξιοπιστία να είναι υψηλή προτεραιότητα και να σε απογοητεύσει...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2016 Γενικότερα σε μηχανάκια που αγοράζω, πάντα έχω πολλές παραμέτρους.Γενικότερα δεν πολυβλεπω την αξιοπιστία σαν πρωταρχικη προτεραιότητα. Το βλέπω κι αυτό φυσικά. Όταν αγόραζα τον Τίγρη, όπως ξαναείπα, γνώριζα ότι τα συγκεκριμένα μηχανάκια ΜΠΟΡΕΙ και να έχουν κάποιο θέμα με την αξιοπιστία τους και μάλιστα πολύ σοβαρό. Το έψαξα όσο μπόρεσα αλλά και πάλι το αγόρασα. Δεν με απέτρεψε από την αγορά. Πιο πολύ κοιτάω άλλα πράγματα. Εντάξει, το πήρα ήμουν άτυχος και το έβγαλε. Αλλά όπως ξαναείπα πάλι στο Tiger θα κατέληγα σε παρόμοια φάση, απλά θα το έψαχνα λίγο παραπάνω, όσο μπορώ, να προσπαθήσω με όποια ενέργεια μπορώ, να μειώσω την όποια πιθανότητα να πάρω κάτι που θα έβγαζε θέμα.Μπορώ να εξηγήσω το σκεπτικό μου καλύτερα από κοντά. Και έχω πάρει χαμπάρι όταν το εξηγώ, ότι είναι αρκετά αντιφατικό σε κάποιο σημείο αυτό που λέω, αλλά για μένα έτσι είναι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες