Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2016 Να κανεις Whip σε downhill αλματα ενω βαρας κοφτες 4η στον αερα... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2016 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2016 γαματο βιντεο 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2016 γαματο βιντεοΚαλοοο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos polymeneas 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2016 ποτε γινονταν τετοια ρε παιδια ;;;;; και κοσμος σε τετοια ιβεντ 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2016 Χαχαχα ο τύπος είναι θεός.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2016 (τροποποιήθηκε) ποτε γινονταν τετοια ρε παιδια ;;;;; και κοσμος σε τετοια ιβεντΠωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω οχι αλλα τετοια θα βγω εξω και θα σκοτωθω Υπαρχει ακομα το προταθλημα αραγε? Κοντα στην Αθηνα γινεται τιποτα? Τροποποιήθηκε Μάιος 24 , 2016 από τον CptAngel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2016 ποτε γινονταν τετοια ρε παιδια ;;;;; και κοσμος σε τετοια ιβεντΕχει χρονια που σταματησε. Αν και νομιζω γινονται προσπαθειες να το επαναφερουν. Φημες μονο ομως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2016 Εμεις οι νεοτεροι χασαμε ολα τα ωραια Πιο πιθανο ειναι να γινει προταθλημα με παπιοσκουτερ τωρα παρα κατι τετοιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos polymeneas 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2016 πολυ αλητεια τα σουμο οτι και να λεμε ειδικα να φευγεις πλαγια στη στροφη και εξοδο λαμπαδα. αντε να πιασω το δρζ 3:) 3:)ωραια φαση και απ το βιντεο να το πω κοσμια οι αναβατες φαινονται πολυ "αλητεια" \m/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2016 Πιο πιθανο ειναι να γινει προταθλημα με παπιοσκουτερ τωρα παρα κατι τετοιο.Πρωταθλημα με παπιοσκουτερ γινεται κανονικα...Anyway, Toby Price, 185kmh... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2016 (τροποποιήθηκε) http://www.motoservices.com/essai-moto/test-swm-gran-milano-Une-Diva-chez-les-Cafe-Racer-mai-2016.htmΠαρά την καλή του βαθμολογία, τον όμορφο ρετρό σχεδιασμό και την επιλογή χρώματος, είναι μια πολύ ριψοκίνδυνη αγορά! Κρίμα που δεν είναι μοντέλο μιας γνωστής εταιρίας! Κοστίζει 6.000€ και έχει για τα λεφτά του αξιοπρεπέστατο εξοπλισμό!http://www.caranddriver.gr/article.asp?catid=33056&subid=2&pubid=7454325Στο επίσημο site της “μαμάς” εταιρείας στην Ιταλία, ανακαλύψαμε την ύπαρξη δύο ακόμα εντυπωσιακών μοντέλων, συγκεκριμένα του πανέμορφου scrambler Silver Vase και του ακόμα πιο εντυπωσιακού cafe racer Gran Milano, αμφότερα με μονοκύλινδρο αερο-ελαιόψυκτο κινητήρα 440 κ.εκ. της Shineray. Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2016 από τον Chris1981 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2016 Μιας και λέτε για πρωτάθλημα παπιοσκούτερ, Μαλαισιανό Cub Prix, με παπιά. Φαίνεται να έχει τρελή πλάκα, το κόστος φαντάζομαι πολύ προσιτότερο, εφικτότατο και σε καρτόπιστες... εν τω μεταξύ, είναι τρελό το πόσα highside τρώνε!Αν δεν κάνω λάθος ο @Schumi έτρεχε σε κάτι αντίστοιχο (σόρι αν σε μπέρδεψα με άλλον!) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2016 ride it like you stole it φάση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redux` 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2016 Σταματάς, αλλάζεις ρούχα, κλειδώνεις την μηχανή, παίρνεις καράβι για Τήνο, ανάβεις λαμπάδα ενώ προσκυνάς στα 4, γυρνάς σπίτι σου, παίρνεις ποδήλατο.Απλά πράγματα! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2016 Σταματάς, αλλάζεις ρούχα, κλειδώνεις την μηχανή, παίρνεις καράβι για Τήνο, ανάβεις λαμπάδα ενώ προσκυνάς στα 4, γυρνάς σπίτι σου, παίρνεις ποδήλατο.Απλά πράγματα! το έχω πάθει... και η αντίδραση όταν το σώσεις πια είναι ακριβώς σαν το βίντεο... μαζί με λίγο αιματάκι από τους ποδοστήρες που μου κατα-φάγανε το πόδι στα κοπανήματα... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2016 Εκεί πως το σώζεις? Χαλαρώνεις τα χέρια στο τιμόνι? Με το γκάζι τι παίζει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatisx 735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2016 και φαντάσου τώρα να σου κάνει στιγμιαία έτσι στα 220... http://www.mybike.gr/forums/topic/65661-gopro-videos-photos/?do=findComment&comment=2046924 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redux` 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2016 Το emoticon σου τα λέει όλα........! Δεν ξέρω πως σώζεται η κατάσταση σε αυτές τις περιπτώσεις kpapa, με το ST3 δεν μου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο (ασε που αυτές τις ταχύτητες τις βλέπεις με το κιάλι) αλλα διάβασα οτι αν εκείνη τη στιγμή ρίξεις απότομα γκάζι, είναι οτι χειρότερο. Ισχύει ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2016 (τροποποιήθηκε) Track Preview Erzbergrodeo 2016.http://www.redbull.com/at/de/motorsports/offroad/stories/1331797103947/mshs-erzbergrodeo-2016-red-bull-hare-scramble-track-preview Και λιγο retards. Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2016 από τον Νικολακης_Husq Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimip 386 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2016 Το emoticon σου τα λέει όλα........! Δεν ξέρω πως σώζεται η κατάσταση σε αυτές τις περιπτώσεις kpapa, με το ST3 δεν μου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο (ασε που αυτές τις ταχύτητες τις βλέπεις με το κιάλι) αλλα διάβασα οτι αν εκείνη τη στιγμή ρίξεις απότομα γκάζι, είναι οτι χειρότερο. Ισχύει ?νομιζω πρεπει να κλεισεις γκαζι..εγω λεω να επενδυσω σε ενα σταμπιλιζατερ συντομα..μια φορα θα τυχει και ειναι αρκετη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2016 νομιζω πρεπει να κλεισεις γκαζι..εγω λεω να επενδυσω σε ενα σταμπιλιζατερ συντομα..μια φορα θα τυχει και ειναι αρκετηεάν κλείσεις απότομα το γκάζι το γυρνάει σε highside.... εάν τα αντανακλαστικά σου είναι καλά και έχεις ψυχραιμία, κλείνεις το γκάζι αργά-αργά, και εάν έχεις damper το αφήνεις να κάνει την δουλειά του.... Εμένα μου έτυχε πρώτη βροχή (και ξέρουμε όλοι τι γλίτσα κάνει ο δρόμος) στις πρώτες ψιχάλες, με τα Supercorsa... Κάνω να προσπεράσω ένα SUV και χουφτώνω καλά το γκάζι για να προλάβω να φύγω πριν πιάσει καλά η βροχή, και βρήκα μια μικρή λακούβα... γύρω στα 180 γεμισμένα, αιωρήθηκε ο μπροστινός τροχός και όταν ξαναβρήκε άσφαλτο άρχισε να κοπανάει το τιμόνι σαν ταύρος.... Το φιλαράκι μου που ήταν με άλλη μηχανή από πίσω μου, ξεκίνησε να κάνει τον σταυρό του όταν με είδε... Μιλάμε ακόμα και το ατύχημα που είχα, λιγότερο τρομακτικό ήταν... Τα dampers κάνουν δουλειά, και όταν θα έχω φράγκα θα βάλω ακόμα ένα στο πάνω μέρος (χώρια το KYB που έχει ήδη).. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2016 Εκεί πως το σώζεις? Χαλαρώνεις τα χέρια στο τιμόνι? Με το γκάζι τι παίζει?Το emoticon σου τα λέει όλα........! Δεν ξέρω πως σώζεται η κατάσταση σε αυτές τις περιπτώσεις kpapa, με το ST3 δεν μου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο (ασε που αυτές τις ταχύτητες τις βλέπεις με το κιάλι) αλλα διάβασα οτι αν εκείνη τη στιγμή ρίξεις απότομα γκάζι, είναι οτι χειρότερο. Ισχύει ?νομιζω πρεπει να κλεισεις γκαζι..εγω λεω να επενδυσω σε ενα σταμπιλιζατερ συντομα..μια φορα θα τυχει και ειναι αρκετηΑπό συζητήσεις που έχω δει σε fora του εξωτερικού η συνήθης συμβουλή είναι αφαιρείς όσο γίνεται το βάρος από το τιμόνι ("κάθεσαι" πιο πίσω στη σέλα) , σε καμία περίπτωση δεν προσπαθείς να το "διορθώσεις" μόνος σου και από ότι λένε δίνεις όσο πιο πολύ γκάζι γίνεται για να αποφορτιστεί ο μπροστά τροχός.Τώρα εάν ισχύουν αυτά και κατά πόσο κάποιος που δεν του έχει γίνει 200 φορές θα μπορέσει να τα εφαρμόσει εκείνη την ώρα, είναι άλλη κουβέντα. Οι περισσότεροι νομίζω θα έκαναν την προσευχή τους και θα περίμεναν να το διορθώσει η μοτό μόνη της (που θα γίνει κάποια στιγμή, αλλά το θέμα είναι να μην σκάσεις πουθενά/πέσεις μέχρι τότε). 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimip 386 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2016 (τροποποιήθηκε) εάν κλείσεις απότομα το γκάζι το γυρνάει σε highside.... εάν τα αντανακλαστικά σου είναι καλά και έχεις ψυχραιμία, κλείνεις το γκάζι αργά-αργά, και εάν έχεις damper το αφήνεις να κάνει την δουλειά του.... Εμένα μου έτυχε πρώτη βροχή (και ξέρουμε όλοι τι γλίτσα κάνει ο δρόμος) στις πρώτες ψιχάλες, με τα Supercorsa... Κάνω να προσπεράσω ένα SUV και χουφτώνω καλά το γκάζι για να προλάβω να φύγω πριν πιάσει καλά η βροχή, και βρήκα μια μικρή λακούβα... γύρω στα 180 γεμισμένα, αιωρήθηκε ο μπροστινός τροχός και όταν ξαναβρήκε άσφαλτο άρχισε να κοπανάει το τιμόνι σαν ταύρος.... Το φιλαράκι μου που ήταν με άλλη μηχανή από πίσω μου, ξεκίνησε να κάνει τον σταυρό του όταν με είδε... Μιλάμε ακόμα και το ατύχημα που είχα, λιγότερο τρομακτικό ήταν... Τα dampers κάνουν δουλειά, και όταν θα έχω φράγκα θα βάλω ακόμα ένα στο πάνω μέρος (χώρια το KYB που έχει ήδη).. Από συζητήσεις που έχω δει σε fora του εξωτερικού η συνήθης συμβουλή είναι αφαιρείς όσο γίνεται το βάρος από το τιμόνι ("κάθεσαι" πιο πίσω στη σέλα) , σε καμία περίπτωση δεν προσπαθείς να το "διορθώσεις" μόνος σου και από ότι λένε δίνεις όσο πιο πολύ γκάζι γίνεται για να αποφορτιστεί ο μπροστά τροχός.Τώρα εάν ισχύουν αυτά και κατά πόσο κάποιος που δεν του έχει γίνει 200 φορές θα μπορέσει να τα εφαρμόσει εκείνη την ώρα, είναι άλλη κουβέντα. Οι περισσότεροι νομίζω θα έκαναν την προσευχή τους και θα περίμεναν να το διορθώσει η μοτό μόνη της (που θα γίνει κάποια στιγμή, αλλά το θέμα είναι να μην σκάσεις πουθενά/πέσεις μέχρι τότε). δεν μου εχει τυχει και ελπιζω να μην.μονο μια φορα που ανοιξα το γκαζι πιο πολυ αποτι επρεπε σε εξοδο στροφης μου κουνησε αρκετα το μπροστινο και το καταπολεμησα κλεινοντας το γκαζι και το μηχανακι ανταποκριθηκε γρηγηρα και επανηλθε μονο του.Δεν ειχε καμια σχεση ομως με αυτο το φοβιστικο του βιντεο.Ηταν ανεπαισθητο το δικο μου μπροστα σε αυτο.Αν ξερει καποιος οντως ποια ειναι σωστη κινηση εκεινη τη στιγμη ας πει.Το μονο που ξερω ειναι οτι συμβαινει γιατι αποφορτιζεται το μπροστινο και ελαφραινει,γιαυτο συμβαινει σε κυριως σε πολυ αποτομη επιταχυνση η μετα απο σουζα κλπ υγ λεο τα μαμα σταμπιλιζατερ ειναι ρυθμιζομενα η δουλευουν σε μια ρυθμιση? Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2016 από τον dimip Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2016 (τροποποιήθηκε) Σταματάς, αλλάζεις ρούχα, κλειδώνεις την μηχανή, παίρνεις καράβι για Τήνο, ανάβεις λαμπάδα ενώ προσκυνάς στα 4, γυρνάς σπίτι σου, παίρνεις ποδήλατο.Απλά πράγματα! πριν μια εβδομάδα περίπουμε 120 Λ. Αλίμου, κάθοδος, στο ύψος της revoil (αν θυμάμαι καλά μάρκα)είχε λάδια / καύσιμα ???....Το .... έφτασε κάλτσα, άπλωσε στο κάθισμακαι έβαλα και μια μερίδα στη βαλίτσα για το σπίτι....Ευτυχώς δεν πλάκωσα φρένα, γιατί σίγουρα θα μέτραγα από πόσα χαλίκια αποτελείτε η άσφαλτος..........Είχα tankslap και κώλο να κάνει....κώλοslap....χαλάρωσα γκάζι, χαλάρωσα αγκώνες, μέση και πόδιακαι με το βάρος στη σέλα, το άφησα να επανέλθει μόνο του ΟΤΑΝ επανήλθε προσπαθώντας έναν υποτυπώδη έλεγχο με απειροελάχιστη πλευρική κλήση....Μέχρι τότε δεν ήξερα αν θα μετρήσω μπάρες αριστερά, κολώνες δεξιά, φανάρια πιο κάτω,πεζοδρόμια,ή αν θα με πετάξει από πάνω σαν τον ταύρο ή αν θα ξαπλωθεί μαζί μου με lowside......Αντίδραση ανάμικτη....γέλιο, να μην το πιστεύω τι έσωσα (?) και πως σώθηκα,αλλά και καντήλια....πολλά καντήλια....μέχρι 20 λεπτά αφού έφτασα στον προορισμόκαι όλη την υπόλοιπη νύχτα κάθε φορά που το θυμόμουν..... Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2016 από τον originalksd 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες