Neku 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 Καλημερα φιλοι. Εδω και αρκετα καιρο γλυκοκαιταζω καποια scooter. Το yamaha xmax 250 ειναι αυτο που μου αρεσει περισσοτερο, και σαν εμφανιση αλλα και βασει οσων εχω διαβασει για αυτο. Θα ηθελα να μου πειτε αν οντως αξιζει η αγορα του στην κατηγορια αυτη (κατηγορια scooter και κατηγορια τιμης ταξεως 2000-2500 ευρω). Αυτη τη στιγμη εχω ενα παπακι και ειμαι υπερ-ευχαριστημενος. Αλλα θελω να ανεβω σιγα σιγα για να κανω και τα ταξιδακια μου με μεγαλυτερη ανεση και με οτι αλλο αυτο συνεπαγεται. Εμπειρια με μεγαλες μηχανες εχω απο φιλους/ξαδερφο, αλλα δεν ειχα ποτε δικια μου. Αυτα που κυριως ψαχνω απο το μοτο ειναι1: Να μπορει να κανει μακρινα ταξιδια με ανεση2: Να ειναι οικονομικο για χρηση εντως πολεως, καθημερινη 10-50χμ.3: Να μη βγαζει προβληματα, να ειναι τα σερβις/ανταλλακτικα σχετικα φθηνα στη κατηγορια του4: Να μη ζοριζεται με ενα φορτιο 2 ατομων/πραγματα συνολο περιπου 130 κιλα.5: Να εχει καλα φρενα και φωτα. -Μπουχτισαμε πια με τα παποφωτα και παποφρενα. Εχουμε καποια αλλη προταση για τη χρηση που το θελω? Η αγορα θα γινει με δοσεις απο καταστημα, μεταχειρισμενο φυσικα. Επισης να σημειωσω οτι το παπι μαλλον θα κρατηθει για καθημερινη χρηση / καβατζα. Ο μονος λογος που δε σκεφτομαι για μεγαλυτερα κυβικα ειναι η καταναλωση. Οποια αλλη πληροφορια θελετε εδω ειμαι. Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos polymeneas 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 yz μονοδρομος σε αυτα τα κυβικα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 Αυτα που κυριως ψαχνω απο το μοτο ειναι1: Να μπορει να κανει μακρινα ταξιδια με ανεση2: Να ειναι οικονομικο για χρηση εντως πολεως, καθημερινη 10-50χμ.3: Να μη βγαζει προβληματα, να ειναι τα σερβις/ανταλλακτικα σχετικα φθηνα στη κατηγορια του4: Να μη ζοριζεται με ενα φορτιο 2 ατομων/πραγματα συνολο περιπου 130 κιλα.5: Να εχει καλα φρενα και φωτα. -Μπουχτισαμε πια με τα παποφωτα και παποφρενα.yz μονοδρομος σε αυτα τα κυβικα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 yz μονοδρομος σε αυτα τα κυβικα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 θες να κάνεις ανετα μακρινά ταξίδια με δυο άτομα και ψάχνεις 250cc? Μήπως να ξαναδείς λίγο τις επιλογές σου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billv50s 173 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 στα 2500 βρισκεις sh300 5ετιας. θα το προτιμουσα απο το xmax.και παραπανω γκαζι και επιπεδο πατωμα εχει για φορτωμα.. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 Νeku,με δεδομένο ότι εκτός της καθημερινότητας προορίζεται και για δικάβαλα άνετα(όπως γράφεις) ταξίδια,ίσως να χρειαζόσουν κάτι μεγαλύτερο...όντως το 250ράκι scooter δεν είναι το ιδανικότερο για τέτοια χρήση,κατά την άποψή μου!Εικάζω βέβαια ότι σε περιορίζει το budget σου οπότε...Αν δεν έχεις αποκλείσει εντελώς τις μηχανές,κάποια όπως τα παρακάτω θα σε ενδιέφεραν;Οι αγγελίες είναι ενδεικτικές απλά για να δεις τις επιλογές.http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5879421/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7232216/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7114289/http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7196485/http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7109458/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 (τροποποιήθηκε) Έκανα ένα test ride στο xmax το καλοκαίρι του '14 , η ποιότητα κατασκευής του φαίνεται καλή και τα φρένα του είναι μια χαρά αλλά είναι αρκετά αδύναμο για 250αρι .Το οδήγησα μετά από το cbf μου που θεωρείται αργό για 250αρι και αυτό ήταν αισθητά χειρότερο . Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 από τον stavros-2stroker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 Εγώ θα πήγαινα σε 400άρι.Με το 250 θα ζοριστείς στο ταξίδι και το φόρτωμα που λες. Με 2500 βρίσκεις magesty & burgman 400 σε πολύ καλή κατάσταση, με 35 άλογα, με χώρους για 2 κράνη και αν βάλεις και βαλίτσα, πας όπου θέλεις.Ταξιδεύεις άνετα με 130 δικάβαλος.Στην πόλη είναι πιο ευκίνητα από όσο φαίνονται.Σε σέρβις θα σου κοστίσουν όσο το 250άρι της yamaha.Τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον θα χτυπήσω ένα τέτοιο πάλι...Τι κάθομαι? Έφυγα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Neku 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Ελεγα για 250 για να ειναι και οικονομικο, που απο οσο εχω ακουσει δεν πινουν και πολυ αυτα. Ειμαστε και λιγα κιλα εμεις, 120 μαζι ειμαστε, Για τις μεγαλες τωρα, το φοβαμαι λογω καταναλωσης. Οσο για το burgmann νομιζω πινει αρκετα, γιατι ειχαμε ενα οικογενειακο παλια, αλλα ειχε καλο γκαζι μπορω να πω. Απο αυτα που μου δειξατε ποια ειναι τα πιο οικονομικα? Επισης νομιζω το χμαξ βγαινει και σε ιντζεκσιον ετσι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MihalisNavara 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 Φίλε εγώ τα έψαξα όλα τα σκούτερ πριν αγοράσω. Ήθελα beverly 250, μόνο που καινούριο βγαίνει 125 και 300, λίγο ακριβό και δεν ξέρω αν το πιάνει το δίπλωμα μου. Οπότε βρήκα τυχαία το XEvo. Όλοι πέσαν πάνω μου να με φάνε. Όλοι λέγανε να πάρω Ιάπωνα. Ευτυχώς δεν άκουσα κανέναν. Το XEvo 250 το πήρα με 3.500€ με το κλειδί στο χέρι. Μόνος στην εθνική θα πιάσεις 143 km/h στο ισιάδι, 148 km/h κόφτες στην κατηφόρα. Για ταξίδι καλά πας με 7.500 στροφές, βγάζει 110 km/h. Το γέμισμα πάει κοντά 300 χλμ, ανάλογα με την οδήγηση. Αν το πας οικονομικά, πάει και 320. Αν το πας τάπα, πάει 220. Έχω κάνει ταξίδια και με 2ο άτομο. Άνετο, δυνατό, γρήγορο, οικονομικό, ήσυχο, στιβαρό. Το παρμπρίζ είναι άγγελος. Χώρος για να βάλεις ακόμα και πτώματα. Φρένα δυνατά, φώτα σαν αυτοκινήτου. Τα ταξίδια μου ήταν: Καβάλα-Κατερίνη, μόνος με πράγματα, 2 ώρες, ένα γέμισμα. Κατερίνη-Μηχανιώνα, 2 άτομα, πήγαινε έλα ένα γέμισμα. Κατερίνη-Βόλος, 2 άτομα, συμπλήρωσα στο Βόλο βενζίνη, γύρισα Κατερίνη και φούλαρα την επόμενη μέρα στη Μηχανιώνα, μετά από ταξίδι με 2 άτομα. Κατερίνη-Καβάλα με βροχή και τάπα το γκάζι. Ένα γέμισμα, μόνος μου με πράματα. Το έχω χαρεί πάρα πολύ το μηχανάκι, με έβγαλε παλληκάρι και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Τα σέρβις γύρω στα 30€, 50€, ανάλογα τι αλλάζεις. Απλά είναι βαρύ και ογκώδες, για την πόλη θέλει λίγο καιρό να το συνηθίσεις. Υπάρχει ένα πολύ αρνητικό κλίμα γενικά για την piaggio, το οποίο πιστεύω πως δημιούργησαν οι κάγκουρες για να δείξουν πόσο φοβερά είναι τα παπιά τους. Εγώ αφού είδα ότι με αυτά τα χρήματα το piaggio μου βγήκε τόσο καλό, σιγά μην πληρώσω λογότυπο Ιαπωνέζου... Aς το πληρώσουν αυτοί που τους περισσεύουν. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Neku 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 Ευχαριστω, να σου πω την αληθεια δεν το ειχα δει καν αυτο το σκουτερ. Δεν εχω πολυ ψαχτει με τα ιταλικα να σου πω την αληθεια. Παντα τα θεωρουσα για ανθρωπους 40+ επειδη συνηθως αυτες οι ηλικιες τα οδηγανε, φυσικα οπως ειπα το συγκεκριμενο δεν το εχω δει καν. Θα ριξω μια ματια στο καρ. Κατι αλλο τωρα. Αν υποθεσουμε οτι δεν παιρνω σκουτερ. Και κοιταω σε αλλο στυλ. Τι θα λεγατε για αυτα1: XTX2: Ninja 250. Δε με ενδιαφερει η τελικη τους ταχυτητα, δεν προκειται να αξιοποιηθει ποτε οσο ειμαι εγω ο οδηγος. Με ενδιαφερει να μη με κουραζουν οπως τα παπια, και να εχουν τη δυναμη για μια προσπεραση οταν και εαν χρειαστει (πιο πολυ το θεωρω ασφαλεια αυτο). Επισης, απο καταναλωση το ΧΤΧ τι λεει? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 Με 2500 αγοραζεις το Aprilia Scarabeo 200 που εχεο 19 αλογατα ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ, αν σου αρσει η εμφανηση του, επειδη κοιτουσα για σκουτερ και ειδικα για Xmax θα σου πω οτι ειναι λιγο σε σχεση με ενα SH300 σε ολα του, το SH βεβαια εχει εμφνηση παπιας και πολυ λιγοτερο χωρο αποθηκευσης, αλλα ολα κοπανανε πολυ στη μεση αν εχεις κανενα θεματακι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Neku 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 Το SH δυστυχως δε μου αρεσει καθολου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 Το SH δυστυχως δε μου αρεσει καθολου. Και μενα δεν μου αρεσε γιαυτο και σταματησα να ψαχνω σκουτερ και θα ξαναπαρω μηχανη μελλοντικα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 παρε το ninja να σωθεις.......... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 460 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 Γιατί δεν κοιτάς και λίγο από κυμκο και συμ νομίζω ότι εχουν αξιόλογες προτάσεις τόσο σε εμφάνιση οσο και σε δύναμη. Εχω ακούσει πως γενικά δεν βγάζουν προβλήματα, εχουν φτηνά ανταλακτικά και σέρβις και από κατανάλωση είναι στα επίπεδα του ανταγωνισμού. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Neku 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2015 Παρολο που δεν ειμαι και κανενας ειδικος, παντα ειχα παπιο και παντα γιαπωνα. Επισης το burgmann που ειχαμε παλια και αυτο suzukαρα ηταν, ειχα και ενα typhoon χρεπι πιο παλια για ενα καλοκαιρι. Δε θελω κορεα/κινα με τιποτα. Για το ΧΤΧ εχουμε καμμια αποψη? Το ninja ναι το ξερω ειδη, αν και θα ηθελα καναλωση/συμπεριφορα/φρενα/αναρτησεις/φωτα/σερβις κλπ απο καποιον που ξερει, μπορω να το παρω το συγκεκριμενο (η το ΧΤΧ) οποτε θα ηθελα να γνωριζω "που παω να μπλεξω". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basta 532 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2015 Το Xevo είναι πολύ καλή περίπτωση πραγματικά. Κάνει τα πάντα οικονομικά και καλά. Πολύ οικονομικό, αρκετά γκάζια (με κάτι cbf/ninja θα γελάς που θα τα σπάνε για να μένουν δίπλα σου). Επίσης είναι φοβερά άνετο σε ταξίδι, χωρίς κραδασμούς με φοβερή προστασία από αέρα και βροχή. Γυρνάς με 120 ολόκληρη την Ελλάδα αν θέλεις και από αξιοπιστία είναι τέρας (αυτό το μοτέρ υπάρχει 10 χρόνια και είναι άσπαστο).Για εμένα αν θέλεις πραγματική οικονομία μόνο scooter και φυσικά κάτω από 300 κυβικά. Επίσης θα σου πρότεινα GT, αυτά που ξαπλώνεις κάπως δηλαδή και μπορείς να τοποθετήσεις τα πόδια σου και μπροστά, είναι απείρως πιο βολικά από τα στυλ SH και Beverly.Μικρές μοτοσυκλέτες με 250-300 κυβικά μακριά. Σέρνονται!!θα το σπάς για να πιάνεις τα παπιά σε εκκινήσεις και θα το ουρλιάζεις για να κινηθείς αξιοπρεπώς στην εθνική. Και από κατανάλωση full μιας και θα το έχεις συνέχεια στην τσίτα!Για εμένα scooter φίλε μου. Το βαριέσαι?πουλιούνται και ανταλλάσσονται σαν ζεστό ψωμί... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Neku 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2015 (τροποποιήθηκε) Λοιπον ευχαριστω και παλι. Εδω και 1 ωρα κοιταω το Xevo σε διαφορα φορουμ. Μονο καλα λογια διαβαζω αν και καποιοι μιλανε για τη μη αξιοπιστια και τα ακριβα service της Piaggio. Το μηχανακι μου αρεσει πολυ εμφανισιακα, ισως και περισσοτερο απο το xmax μπορω να πω ( αν και το xmax black ειναι οντως αρκετα μουρατο), κλεινω προς Xevo αυτη τη στιγμη. Αν και αυτο που ειπες φιλε @basta οτι το xevo εχει παραπανω γκαζι απο ενα ninja 250 δεν το καταλαβα, γιατι απο οσο εχω διαβασει και το νιντζακι εχει μια τελικη 150-160 μονοκαβαλο με αρκετη δυναμη στις μεγαλες στροφες. Μπορεις να το εξηγησεις λιγο σε παρακαλω? Ας πουμε παιρνω το xevo, τι να περιμενω σε ενα μεγαλο δικαβαλο ταξιδι (120 κιλα εγω και η γυναικα μαζι, + καμμια 10 κιλα τα πραγματα μας), ας πουμε σε ενα ταξιδι θεσσαλονικη-αθηνα, τι ταχυτητες να περιμενω να δω? Εμενα μου φτανει αν μπορει να πηγαινει σταθερα με 100, παραπανω δε θελω, το παραπανω θελω να ξερω οτι ΜΠΟΡΕΙ να μου το δωσει για τη δικια μου ασφαλεια, για καποια προσπεραση η οτιδηποτε αλλο στραβο μπορει να τυχει στο δρομο. Απο καταναλωση τι να περιμενω? Φρενα, αναρτησεις, φωτα? Και τελος, εχετε κατι να πειτε για το XTX? Τα 660 κυβικα δε με τρομαζουν ιδιαιτερα, το μονο που κολλαω ειναι η καταναλωση που απο οσο διαβασα ειναι στα 4.5-5λ ανα 100, αλλα καποιοι λεγανε και για 6-7, πως γινεται αυτο? @MixalisNavara σε ευχαριστω πολυ για οσα εγραψες, εαν εχει καποιος να προσθεσει κατι θα το εκτιμουσα επισης.Μιας και δεν ειχα ουτε το ΧΤΧ ουτε και το xevo, σε μια μεγαλη διαδρομη ποιο θα ηταν πιο βολικο? Οπως επισης και μεσα στη πολη, γιατι κινουμαι αρκετα, αν και οπως ειπα εχω και παπι, αλλα σιγουρα οταν παρω το μοτορο, το παπι θα κανει στην ακρη για λιγο καιρο και θα το εχω για καβατζα. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 13 , 2015 από τον Neku 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mAw 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2015 Για αρχή το xevo Δεν έχει abs οπότε μην το κοιτάς γτ το abs θα σε σώσει από μερικές τούμπες η μπορεί να σου σώσει και την ζωή και ειδικά η τουμπα στα σκούτερ με τόσα πλαστικά κοστίζει....Η Επιλογές για μένα με την σειράKymco Downtown 350Sym gts 300 f4Kymco Downtown 300Όλα είναι άνετα για ταξίδια Και για τα 2 άτομα ,χωράνε 2 κράνη απο κάτω,παίζουν σε κατανάλωση στα 4L/100,έχουν αρκετή δύναμη για ταξίδια Και πηγαίνεις αξιοπρεπώς με 120 και είναι σχετικά αξιόπιστα.....όχι σαν το xmax αλλά τουλάχιστον πιο πολύ από τα ιταλικά....απορρίπτω το xmax γτ είναι πιο αδύναμο και σε ταξίδι με μια λωρίδα κυκλοφορίας θα φας στην μάπα την νταλίκα και θα γίνεις επικίνδυνος και για σένα και για τους άλλους στην προσπάθεια να την περάσεις Από αλλο ποστ..."καλημερα παιδια.αγορασα το piaggio εδω και 2 μηνες.το μηχανακι οταν μου το παρεδωσαν ειχε στραβο τημονι !καθε φορα που θα το πλυνω με αρκετο νερο μεχρι να στεγνωση αναβουν τα αλαρμ μονα τους ! αλλαξαμε και το διακοπτη τον αλαρμ αλλα τπτ !νιοθω οτι εχει κενο το μπροστα συστημα τιμονη δεν ξερω που ακριβως αλλα μου λενε οτι ετσι ειναι το μηχανακι !στα 30-40 φερνει μια δονηση αλλα και αυτο το δικαιολογουν οτι και αυτο ειναι ετσι !"Μπες στο scooterclubhellas Και ψάξε έχει τα πάντα..... Μ' αρέσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MihalisNavara 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2015 Για αρχή το xevo Δεν έχει abs οπότε μην το κοιτάς γτ το abs θα σε σώσει από μερικές τούμπες η μπορεί να σου σώσει και την ζωή και ειδικά η τουμπα στα σκούτερ με τόσα πλαστικά κοστίζει....Το XEvo φίλε το έχω από το Μάρτη. Δεν έχει abs, ούτε συνδιαστικό φρενάρισμα. Είναι το πρώτο μου μηχανάκι και τούμπα έχω φάει μία. Το abs δε θα με έσωζε, γιατί την έφαγα από απότομη γκαζιά σε στροφή με νερά. Δεν το υποτιμώ το abs, φύλακας άγγελος είναι, με έχει σώσει στο αμάξι πολλές φορές. Αλλά στο XEvo τα φρένα έχουν τόσο καλή αίσθηση που με λίγα λόγια το abs το κάνεις χειροκίνητα. Καταλαβαίνεις πότε μπλοκάρει ο τροχός και μπορείς πολύ εύκολα να κρατήσεις το φρενάρισμα στην περιοχή μπλοκάρει-δε μπλοκάρει. Το παλληκάρι οδηγάει χρόνια μηχανάκι. Εγώ πριν το πάρω, οδήγησα ελάχιστες φορές πριν πάρω το δίπλωμα. Οπότε είναι μέχρι να μάθει και να συνηθίσει το φρενάρισμα του. Τα μανίσια λάστιχα δεν είναι και κορυφαία... Το πέσιμο δε νομίζω πως κοστίζει και τόσο πολύ. Μία μανέτα άλλαξα που στράβωσε, 16€. Τις γρατσουνιές τις έφτιαξα με ένα φίλο μου, 3€ κάνει το ματ το σπρέι... Απλά ίσως χρειαστεί να βγάλεις τα πλαστικά και να τα ξαναπεράσεις, γιατί μπορεί να έχει σπάσει καμιά βάση και να θέλει να ξαναμπούν τα πλαστικά στη θέση τους... Ανάλογα με τη θέση του σπασίματος μπορεί να πάρει από 5-10 λεπτά εώς μερικές ώρες... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2015 (τροποποιήθηκε) Δηλαδή μας "βομβαρδίζεις" με ποστ για το πόσο γ@ματο και αξιίπιστο είναι το Χevo και γενικότερα τα paggio ενώ είναι το πρώτο σου μηχανάκι και το έχεις μόνο λίγους μήνες ! οκ ... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 13 , 2015 από τον stavros-2stroker 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Neku 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2015 Τωρα ρεαλιστικα ενα 400αρι ποσο παραπανω θα καψει απο ενα 250αρι σε σκουτερακι παντα? Ενδεικτικα ειδα και το xevo το 400αρι αλλα και το καινουριο burgman του 2007 και πανω που ειναι αρκετα μουρατο, γιατι εμεις αυτο που ειχαμε αν δεν κανω λαθως ηταν του 2000 μοντελο η του 2001 και ηταν αρκετα ασχημο, ειδικα για καποιον στα 27, εγω δε θα το βολταρα, αλλα το καινουριο τωρα που εριξα μια ματια στο καρ ειναι αρκετα ωραιο. Επισης τa xevo/burgman 400 εχουν abs? Μιλαω για 2007 και μετα μοντελα. @MihalisNavaraκατατοπιστηκοτατος οπως και πριν, σε ευχαριστω πολυ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MihalisNavara 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2015 Λοιπον ευχαριστω και παλι. Εδω και 1 ωρα κοιταω το Xevo σε διαφορα φορουμ. Μονο καλα λογια διαβαζω αν και καποιοι μιλανε για τη μη αξιοπιστια και τα ακριβα service της Piaggio. Το μηχανακι μου αρεσει πολυ εμφανισιακα, ισως και περισσοτερο απο το xmax μπορω να πω ( αν και το xmax black ειναι οντως αρκετα μουρατο), κλεινω προς Xevo αυτη τη στιγμη. Αν και αυτο που ειπες φιλε @basta οτι το xevo εχει παραπανω γκαζι απο ενα ninja 250 δεν το καταλαβα, γιατι απο οσο εχω διαβασει και το νιντζακι εχει μια τελικη 150-160 μονοκαβαλο με αρκετη δυναμη στις μεγαλες στροφες. Μπορεις να το εξηγησεις λιγο σε παρακαλω? Ας πουμε παιρνω το xevo, τι να περιμενω σε ενα μεγαλο δικαβαλο ταξιδι (120 κιλα εγω και η γυναικα μαζι, + καμμια 10 κιλα τα πραγματα μας), ας πουμε σε ενα ταξιδι θεσσαλονικη-αθηνα, τι ταχυτητες να περιμενω να δω? Εμενα μου φτανει αν μπορει να πηγαινει σταθερα με 100, παραπανω δε θελω, το παραπανω θελω να ξερω οτι ΜΠΟΡΕΙ να μου το δωσει για τη δικια μου ασφαλεια, για καποια προσπεραση η οτιδηποτε αλλο στραβο μπορει να τυχει στο δρομο. Απο καταναλωση τι να περιμενω? Φρενα, αναρτησεις, φωτα? @MixalisNavara σε ευχαριστω πολυ για οσα εγραψες, εαν εχει καποιος να προσθεσει κατι θα το εκτιμουσα επισης.Μιας και δεν ειχα ουτε το ΧΤΧ ουτε και το xevo, σε μια μεγαλη διαδρομη ποιο θα ηταν πιο βολικο? Οπως επισης και μεσα στη πολη, γιατι κινουμαι αρκετα, αν και οπως ειπα εχω και παπι, αλλα σιγουρα οταν παρω το μοτορο, το παπι θα κανει στην ακρη για λιγο καιρο και θα το εχω για καβατζα.Για αξιοπιστία μαθήματα στην piaggio δε μπορούν να κάνουν και πολλοί. Τον quasar η piaggio τον κατασκεύασε και τον φοράει και η aprillia. Τον πήγαινα γαμιώντας για ώρες Ιούνιο μήνα στην Εγνατία Οδό. Έκοβα γκάζια μόνο για να προσπεράσει ο ταχύτερος και να μπορέσω να βγω πάλι αριστερά, τέρμα φυσικά. Με 2ο άτομο επί περίπου μισό λεπτό συνεχόμενα, το πήγαινα κόφτες στην κατηφόρα. Ο φίλος μου περίμενε πότε θα σπάσει, αλλά κιχ δεν έβγαλε... Για τα σέρβις, είπα παραπάνω τιμές... Αυτό που είπε για τα ninja μπορείς να το καταλάβεις μόνο όταν θα το ζήσεις. Για να πάρεις μια γεύση μόνο, δες τα βίντεο από XEvo που ανέβασαν κάποιοι στο youtube και θα καταλάβεις την επιτάχυνση του. Κάτι νίντζα, cbf, δούκες κλπ, ιδρώνουν για να σε φτάσουν. Θα πάτε δίπλα δίπλα, μέχρι να χρειαστεί να βάλουν 2α. Εσύ όμως εκείνη τη στιγμή θα έχεις 7500 στροφές και η τρελή επιτάχυνση θα έχει αρχίσει. Τελική μεγαλύτερη έχουν γιατί έχουν σασμάν. Ταξίδι μπορείς να κάνεις πολύ άνετα στις ταχύτητες που λες. Με 7000 στροφές πας 110 km/h, οπότε 100 που θες εσύ, θα έχεις ακόμα λιγότερες στροφές. Οπότε η κατανάλωση θα μείνει χαμηλά. Στις κατηφόρες κόβεις γκάζια, γιατί θα ανεβάσει. Στις ανηφόρες ανοίγεις λίγο παραπάνω, και τέρμα αν χρειαστεί. Και στα προσπεράσματα δεν έχεις πρόβλημα. Επιταχύνει απότομα και γρήγορα. Έχει νεύρο. Εκτός αν πας πάνω από 120 km/h. Εκεί απλά θα ανοίξεις το γκάζι και η επιτάχυνση θα έρθει μετά από 2-3 δευτερόλεπτα.Η κατανάλωση είναι λογική, αναφέρω πιο πάνω νούμερα. Παίζει ρόλο ο τρόπος οδήγησης. Μέση κατανάλωση 4l/100 km.Τα φρένα του είναι δυνατά και έχουν πολύ καλή αίσθηση. Δεν έχει abs και συνδιαστικό φρενάρισμα. Οι αναρτήσεις είναι καλές. Μιας και το σκούτερ αυτό έχει μικρές ρόδες, κάνουν άψογη δουλειά. Σκληρές κούτσουρα, ρυθμίζουν και διαβάζουν το δρόμο. Τα φώτα φωτίζουν πολύ καλά. Σαν να είσαι σε αυτοκίνητο. Όταν μου το είπαν στην αντιπροσωπεία, είπα από μέσα μου "υπερβολές". Αλλά την πρώτη φορά που οδήγησα νύχτα, τους θυμήθηκα...Σε μια μεγάλη διαδρομή μπορώ να σου απαντήσω μόνο για το XEvo. Κάθεσαι πολύ ξεκούραστα και τα πόδια σου μπορείς να τα βολέψεις όπου θέλεις. Μέσα στην πόλη θα σε δυσκολέψει ο όγκος και το βάρος. Είναι και πολύ μακρύ μηχανάκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες