Jump to content
strokt up

Άλλη μια μ%$#@ία απο την honda.

Recommended Posts

Αντικειμενικα κατι εκτος απο το μπροστινο φτερο, οχι του τροχου, δεν ειναι κακο. Ωραια χρωματα, κανει αντιθεση το πορτοκαλι, ωραιες ζαντες....

Ελατε τωρα παραδεχτειτε το ρε κομπλεξικοι, εβγαλε η honda κατι καλο και το κραζεται :tongue:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μεταξύ μας εάν η Χόντα θεραπεύσει τον καρκίνο πολύς κόσμος θα κάτσει να πεθάνει από πείσμα :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν κρινουνε οι μοντς οτι πρεπει να μετακινηθει ή διαγραφει ας πραξουνε αναλογα. Δεν ηθελα να ανοιξω ολοκληρο θρεντ για μια ερωτηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδη θες να μου πεις οτι δεν δυνασαι να σκεφτεις οτι δεν ειναι το σωστο τοπικ και πρεπει να το κανει ο μοντ? Και πραγματικα τι σχεση εχει, ΕΛΕΟΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυναμαι να σκεφτω πολλα πραγματα αλλα δεν θελω να φαω μπαν. Οποτε φιλε μου κοιταξε τη δουλεια σου αντε στο καλο και ασε τους μοντς να κανουνε τη δικη τους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να κανω και εγω την ερωτηση μου, ποτε βγαινουν οι βασεις? Δεν θελω να ανοιξω καινουργιο θεμα ασχετως που υπαρχει το topic των off topic ερωτησεων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να κανω και εγω την ερωτηση μου, ποτε βγαινουν οι βασεις? Δεν θελω να ανοιξω καινουργιο θεμα ασχετως που υπαρχει το topic των off topic ερωτησεων

Τι 18 χρονος εισαι? Καλα ενταξει αντε γεια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α ναι σωστα οι ωριμοι ανθρωποι απαξιωνουν να μιλησουν στους ηλικιακα μικροτερους....

Τι να πει κανεις....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νέα κατηγορία αυτή του SUV scooter ;!

Τροποποιήθηκε από τον efkola

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το NC με άλλα πλαστικά, άλλες αναρτήσεις και 70/30 λάστιχα σε (μικρότερες) ακτινωτές ζάντες. Έπεσα μέσα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το NC με άλλα πλαστικά, άλλες αναρτήσεις και 70/30 λάστιχα σε (μικρότερες) ακτινωτές ζάντες. Έπεσα μέσα;

ξεχασες το δεύτερο δισκόφρενο μπροστά! Σε παρακαλώ :biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ξεχασες το δεύτερο δισκόφρενο μπροστά! Σε παρακαλώ :biggrin:

Ούτε που το πρόσεξα να σου πω την αλήθεια.

Γενικώς οκ, ένα adv scooter λένε ότι είναι, εντάξει. Άλλοι λένε adv τις μπι-εμ-ντάμπγια των τρακοσίων κιλών. Όπως την βρίσκει ο καθένας. Στο συγκεκριμένο πάντως ταιριάζει γάντι το μοτέρ του NC και το DCT.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ούτε που το πρόσεξα να σου πω την αληθεια..

απευθύνεται σε άλλο κοινό γι'αυτό..... στους ποζεράδες με τα t-max...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψηλότερο integra?!. Βέβαια σε αυτό η Honda βάζει upside-down. Στο crossrunner όμως, προς Θεού όοοοχιιιιιι!!! :doh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξει κάποιος Moderator το όνομα του Θέματος? Ας το κάνει Honda Adv Scooter Concept, ή κάπως έτσι, προς το παρον και βλέπουμε όταν παρουσιαστεί επίσημα.

Εμένα μια χαρά μου φαίνεται από το βίντεο, αλλά ας το δούμε και στην παρουσίαση. Να δούμε και τι ύψος θα έχει από το έδαφος, αρκετά κρίσιμο για το "Adventure" που προσπαθεί να περάσει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παντως εμενα μ αρεσει αρκετα απο τα λιγα που εχω δει!! λιγοι θα το παρουν για χωμα, αλλα δεν με χαλαγε ενα σκουτερ που να καταπινει τις κακοτεχνιες των δρομων για πλακα(οχι οτι εχουμε εδω στην ελλαδα αλλα τελος παντων), αρκει να μην εχει 12 χιλιαρικα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eπισημοποίηση από την εταιρεία της παρουσίασης του μοντέλου στην EICMA.

Παράλληλα με την επιβεβαίωση της διάθεσης του μοντέλου, μας έδωσε λίγα μόνο στοιχεία για το X-ADV, όπως ότι η ζελατίνα του θα προσαρμόζεται σε 5 θέσεις, ενώ ο χώρος του κράνους κάτω από την σέλα, έχει σχεδιαστεί για κράνος με γείσο. Είναι βέβαιο πως θα έχει DCT μετάδοση, στην έκδοση για χώμα που έχουμε δει στην Africa, πιθανότατα χωρίς ουσιαστικές αλλαγές και με το κουμπί «G» να παραμένει παρόν.
Ο κινητήρας είναι πιθανότατα ίδιος με του NC750X, ενώ υπενθυμίζουμε όσα έχουμε αναλύσει για το DCT στα τεύχη του MOTO: Πως η νέα –χωμάτινη- έκδοσή του, προέρχεται από το NC και όχι από το μεγαλύτερο Crosstourer. Πράγμα που σημαίνει ότι ταιριάζει πολύ καλά, στον διττό χαρακτήρα που θέλει να εμφανίσει το X-ADV…
Φυσικά είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μιλήσει κανείς για το εύρος τιμής, ιδιαίτερα στην Ελλάδα, ενώ για εμάς μεγαλύτερη σημασία έχουν τεχνικές λεπτομέρειες που έχουμε την απορία να μάθουμε, όπως οι αναρτήσεις με τις διαδρομές τους…
Αρχές Νοεμβρίου λοιπόν, το νέο X-ADV της Honda, μία σκούτερ/μοτοσυκλέτα - κατηγορία από μόνη της, θα παρουσιαστεί επίσημα στην EICMA λύνοντας όλες τις λεπτομέρειες…

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρουσιάστηκε και επίσημα η τελική του έκδοση του Honda X-ADV 2017

Δικύλινδρο, 745 cc, Euro 4, κιβώτιο DCT 6-τάχυτο , 55 hp στις 6.250 στροφές,μέγιστη ροπή των 68 Nm στις 4.750, ντεπόζιτο 13 λίτρα.  

Πλαίσιο κατασκευασμένο από χάλυβα,αλουμινένιο ψαλίδι, ανάποδο μπροστινό πιρούνι 41 mm, διαδρομή 154 χιλιοστά. 
Οι τροχοί είναι ακτινωτοί, 17 "μπροστά και 15" πίσω με ελαστικά  120 / 70-17 και 160 / 60-15. Επίσης δύο δίσκοι 310 χιλιοστών στο μπροστινό μέρος,ακτινικές δαγκάνες 4 εμβόλων, και ένας μονός δίσκος πίσω με δαγκάνα μονού εμβόλου. Το σύστημα ABS είναι στάνταρ και για την οδήγηση εκτός δρόμου μπορεί ο οδηγός να το αφήσει ενεργό μόνο στον μπροστινό τροχό. 
Το κάθισμα απέχει 820 mm από το έδαφος (προαιρετικά χαμηλότερη σέλα στα 790 mm) και το βάρος του στα 239 κιλά.

F

F

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πέρα από την εμφάνιση, για ποιο αγοραστικό κοινό προορίζεται; Κάποιος που πατάει καθημερινά κάποια χλμ σε χώμα, θέλει μηχανή αλλά θέλει αυτόματο σκούτερ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγώ αναρωτιέμαι γενικά γιατι κάποιος να προτιμήσει κάτι τέτοιο ή και τα υπόλοιπα της κατηγορίας του (μάλλον) αντί πχ του νέου Africa.
240 κιλά σκούτερ, τι ακριβώς προσφέρει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα