hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 θα διαφωνήσω όσο αναφορά το αν έχουν @@ οι τούρκοι σχετικά με την κατάρριψη του βομβαρδιστικού σουκόι.Νομίζω ότι αυτοαναιρείσαι με τα παρακα΄τω μπολντ:Πρωταρχικά μιλάμε για μια φερόμενη ως απευθείας πολιτική εντολή από τον νταβούτογλου, κατά τη διάρκεια μιας κοινής (νατο-ρωσσία) πολεμικής επιχείρησης εναντίον του ισισ. Πιο πολύ για τεράστια μακακία μου φαίνεται εμένα, και λάθος απόφαση που θα στοιχίσει πολύ στην τραγική οικονομία της τουρκίας.Εγώ κατά βάθος πιστεύω ότι κάποιος αρχιδ@τος στρατηγός έδωσε την εντολή για την κατάρριψη και απλά έτρεξε ο νταβούτογλου να τον καλύψει παίρνοντας την ευθύνη πάνω του και νομίζοντας ότι έτσι θα προσδώσει κύρος και @@...Δεν αναφερθηκα στο συνολο του πληθυσμού, αλλά σε όσους έχουν/είχαν την εξουσία να "πατήσουν το κόκκινο κουμπί". Εδώ, σου θυμίζω, ότι ο Α/ΓΕΕΘΑ Λυμπέρης έδωσε εντολή "μαμήστε τους τη μάνα" στα Ίμια και ο ΥΕΘΑ μαζι με τον πρωθυπουργό είπαν "στοπ". (ευχαριστούσε την επόμενη κιολας ο δευτερος "τους φίλους μας τους αμερικάνους" στη βουλη)Δεν ειμαι στρατοκαυλος ούτε φυσικά υπέρ ενός πολέμου αλλά τη συμπεριφορά των Τούρκων τη λέω αρχιδάτη και τη δικιά μας γυναικουλίστικη, όσο κι αν με/μας μειώνει ως έθνος/χώρα. @pit_halΠετρο ξεφευγεις. Αλλο η προφητεια του Παισιου κι αλλο αυτο που λες. Επισης δε νομιζω οτι διαβαζοντας 5 γραμμες εμαθες ολες τις διδαχες ή/και το εργο του Παισιου. Ασχετα απο το τι πιστευεις, για να ανακυρηχθει Αγιος, σχει κανει πολλα περισσοτερα απο οσα νομιζεις. Σε καθε περιπτωση, τα πιστευω ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ (πρεπει να) ειναι σεβαστα και καπου εκει τελειωνει η συζητηση. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 To κοκκινο είναι η πορεία του αεροσκάφους, το γαλάζιο είναι τα σύνορα της Τουρκίας. Μιλάμε ότι η απόσταση που διένυσε το αεροσκάφος είναι περιπου 2 μίλια στα οποία η Τουρκία υποτίθεται του έδωσε 10 προειδοποιήσεις πριν την κατάρριψη. Δεν είναι δυνατόν να είναι τόσο trigger happy οι Τούρκοι, κάποια βλακεία έχει γίνει, αυτή τη φορά το παρατράβηξαν και τις μαγκιές δεν τις έκαναν απέναντι στην Ελλάδα που κάνει μόκο, τις έκαναν απέναντι στη Ρωσσία. Θα δούμε show. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Γιώργο δεν έκρινα το έργο του, ούτε μίλησα συγκεκριμένα και μόνο για ορθόδοξους. το ίδιο προβληματικό μου φαίνεται και στις άλλες θρησκείες που λένε κάντε πόλεμο για την πίστη, το ίδιο προβληματικό μου φαίνεται και απο την ορθόδοξη εκκλησία να μπλέκεται τόσο πολύ σε θέματα γεωπολιτικής, να ευλογεί πολέμους να υπάρχει γενικά μια χαρά γύρω απο το θέμα τις επέκτασης. πώς μπορεί μια θρησκεία που πιστεύει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι πλάσματα του ίδιο θεού (ενός και μοναδικού στην περίπτωση της ορθόδοξης πχ πίστης) και την ίδια ώρα να είναι οκ με το να πεθάνουν άλλοι συν-άνθρωποι στο όνομα μια εθνικής επέκτασης και θρησκευτικής αποκατάστασης της αδικίας που έγινε πρίν εκατοντάδες χρόνια.το πώς αγιοποιεί κάθε δόγμα τους αγίους του προσωπικά με αφήνει αδιάφορο, άλλο πράγμα λέω, δεν μπορώ να κρίνω τις εσωτερικές διαδικασίες κάθε θρησκείας ούτε με απασχολεί.αυτό που λέω είναι ότι ενώ στις περισσότερες ας πουμε θρησκείες υπάρχουν πανανθρώπινα αξιώματα όπως αγάπη, ειρήνη, σεβασμός στον άνθρωπο και στην διαφορετικότητα έρχονται και αυτοαναιρούνται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Καθότι η συζήτηση ξεκίνησε πάνω στον Παισιο κι επειδήΣ η επίσημη θρησκεία της χώρας είναι Ορθόδοξος Χριστιανισμός, ας μείνουμε σε αυτήν. Πολλές φορές, για να μην πω πάντα, ο λόγος του Θεού ερμηνεύεται κατά το δοκούν των κληρικών και κατ' επέκταση μεταφράζεται όπως βολεύει τα συμφέροντα που καλούνται να εξυπηρετήσουν. Ο Θεός είπε αγαπάτε αλλήλους, το ότι ο κληρικός ευλογεί τον στρατιώτη να σκοτώσει το γείτονα (ή τον εχθρό-κατακτητή βλέπε Παπαφλέσσας) δε νομίζω ότι η συμπεριφορά χαρακτηρίζει αυτόματα τη θρησκεία. (ίσως ούτε καν και τον κληρικό, αλλά άλλη ιστορία αυτή) Σε κάθε περίπτωση, επειδή ίσως ακούγομαι φανατικότερος κι απο τον επιφάνειο ενώ απέχω παρασάγγας από αυτό, η ένσταση μου έχει να κάνει με το ότι με ενοχλεί ο οποιοσδήποτε να χλευάζει/γελοιοποιεί οτιδήποτε αφορά την ΟΠΟΙΑ θρησκεία του άλλου. Και από μένα τέλος το οφτοπικ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Οι δυο πιλότοι, που εκτοξεύτηκαν από το αεροσκάφος με αλεξίπτωτο, εκτελέστηκαν από Σύριους αντάρτες σχεδόν ενώ ήταν στον αέρα (κάτι που είναι έγκλημα πολέμου) Ένα άλλο ελικόπτερο που στάλθηκε για διάσωση ανατινάχτηκε (φυσικά ο πιλότος είναι νεκρός) από Σύριους αντάρτες με όπλα TOW εδάφους-εδάφους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 .......Αλλο η προφητεια του Παισιου ......Επ' ευκαιρία - το έχω ξαναρωτήσει αλλού, αλλά δεν απάντησε κανείς - υπάρχουν κάπου επίσημα καταγεγραμμένες οι προφητείες του Παϊσιου πχ? Και εννοώ επίσημα και πιστοποιημένα κείμενα όσον αφορά τον δημιουργό τους αλλά και τη χρονική περίοδο που γράφτηκαν.Διότι δυστυχώς, ό,τι ξέρουμε για δαύτα είναι από διάφορα site & blogs που γράφει ο καθένας "να, κι αυτό το έγραψε ο τάδε στην προφητεία του" και τελικά καταλήγουμε να τα θεωρούμε όλα μούφες. Προσωπικά αρνούμαι να υιοθετήσω στεγνά ό,τι γράφει ο κάθε λιακό ή βελό ή οτιθελειαςειναι, χωρίς να ξέρω πως όντως έχουν ειπωθεί έτσι ακριβώς, από συγκεκριμένους ανθρώπους και δεδομένη χρονική στιγμή.Αν υπάρχουν αυθεντικά κείμενα και πιστοποιημένα, θα μ' ενδιέφερε να τους ρίξω μια ματιά για να συγκρίνω / κρίνω αυτά που γίνονται τώρα (και αφορά το παρόν τόπικ) και αυτά που θα έρθουν. Να δούμε πώς έχουν γραφτεί πχ και αν σηκώνουν ποικίλες ερμηνείες τύπου χρησμού Πυθίας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 @barticianiΠαντως λεγεται οτι τουρκμανοι ηταν αυτοι που εκτελεσαν στον αερα τους πιλοτους κι οχι συριοι ανταρτες. (λεγεται, ετσι?) @Kostas-MotoLoverΚωστα δεν εχω ιδεα, αλλα οπως υπαρχουν αλλων κι αλλων, δε βλεπω το λογο γιατι να μην υπαρχουν και του Παισιου. Πού και πώς εχεις ψαξει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Δεν ειμαι στρατοκαυλος ούτε φυσικά υπέρ ενός πολέμου αλλά τη συμπεριφορά των Τούρκων τη λέω αρχιδάτη και τη δικιά μας γυναικουλίστικη, όσο κι αν με/μας μειώνει ως έθνος/χώρα.Δεν επικροτώ ούτε αποδοκιμάζω την στάση της χώρας σε γεωπολιτικά θέματα, αλλά η αρχιδάτη συμπεριφορά των Τούρκων ίσως τους κοστίσει έναν πόλεμο με απώλειες ανθρωπίνων ζωών ενώ η γυναικουλίστικη δική μας προς το παρόν τουλάχιστον έχει αποτρέψει κάτι τέτοιο. Επομένως ποιος είναι ο κερδισμένος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) .................@Kostas-MotoLoverΚωστα δεν εχω ιδεα, αλλα οπως υπαρχουν αλλων κι αλλων, δε βλεπω το λογο γιατι να μην υπαρχουν και του Παισιου. Πού και πώς εχεις ψαξει? Στον γούγλη έχω περιοριστεί...... Τί σκεφτόμουνα τώρα.......Η Μόσχα θα μας δώσει πίσω τη Βασιλεύουσα.....ερε χαρά που θα έπαιρνε ο Κατακουζήνας..... 1-2, 1-2. Παρακαλούνται οι Χάρης Ρώμας, Ελένη Ράντου και λοιπό παρεάκι να είναι έτοιμοι για νέα γυρίσματα της σειράς "Κωνσταντίνου και Ελένης". Καιρός μάλιστα να το ιδρύσει στ' αλήθεια το κόμμα ΒΥΖΑΝ ο Κατακουζήνας. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 25 , 2015 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Δεν επικροτώ ούτε αποδοκιμάζω την στάση της χώρας σε γεωπολιτικά θέματα, αλλά η αρχιδάτη συμπεριφορά των Τούρκων ίσως τους κοστίσει έναν πόλεμο με απώλειες ανθρωπίνων ζωών ενώ η γυναικουλίστικη δική μας προς το παρόν τουλάχιστον έχει αποτρέψει κάτι τέτοιο. Επομένως ποιος είναι ο κερδισμένος?Ασε να δουμε τι και αν θα τους κοστισει και τα κουβεντιαζουμε παλι. Συμφωνεις? Οσον αφορα στην Ελλαδα, θεωρεις οτι η εξωτερικη πολιτικη της χωρας σε σχεση με τις ελληνοτουρκικες σχεσεις και ο τροπος χειρισμου των θεματων αυτων (βλεπε πχ Ιμια) μας εχει αφησει κερδισμενους? Εκτος αν πουμε "δε μαμιοσαντε τα Ιμια, σημασια εχει οτι δεν εγινε πολεμος". Αυριο-μεθαυριο, και συμφωνα με την επεκτατικη πολιτικη των τουρκων και την υποχωρητικοτητα τη δικη μας, βλεπω να λεμε "δε μαμιεται η Χιος, σημασια εχει οτι δεν εγινε πολεμος". 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Ασε να δουμε τι και αν θα τους κοστισει και τα κουβεντιαζουμε παλι. Συμφωνεις? Οσον αφορα στην Ελλαδα, θεωρεις οτι η εξωτερικη πολιτικη της χωρας σε σχεση με τις ελληνοτουρκικες σχεσεις και ο τροπος χειρισμου των θεματων αυτων (βλεπε πχ Ιμια) μας εχει αφησει κερδισμενους? Εκτος αν πουμε "δε μαμιοσαντε τα Ιμια, σημασια εχει οτι δεν εγινε πολεμος". Αυριο-μεθαυριο, και συμφωνα με την επεκτατικη πολιτικη των τουρκων και την υποχωρητικοτητα τη δικη μας, βλεπω να λεμε "δε μαμιεται η Χιος, σημασια εχει οτι δεν εγινε πολεμος". Δεκτόν, στο πρώτο σκέλος συμφωνώ.Όσον αφορά την εξωτερική πολιτική της χώρας, έχουμε εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις οπότε ένας διάλογος πάνω σε αυτό θα ήταν άγονος. Για τα Ίμια συγκεκριμένα νομίζω δεν υπάρχει σώφρον άνθρωπος ο οποίος να προτιμούσε έναν πόλεμο από το όπως εξελίχθηκε το θέμα εν τέλει.Είναι τεράστια κουβέντα το θέμα πόλεμος και ίσως θα μπορούσε να ανοιχτεί νέο thread για να συζητηθεί. Για να κλείσω, για μένα προσωπικά η διατήρηση της ανθρώπινης ζωής έχει πολύ μεγαλύτερη αξία από τα υλικά αγαθά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Θάβει το... τσεκούρι του πολέμου με τη Ρωσία ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν - «Δεν ξέραμε ότι το μαχητικό ήταν ρωσικό» είπε ο πρόεδρος της Τουρκίας Νομιζω οτι αυτο λεγεται "κλασαμε μαλλι" και κωλοτουμπα καλυτερη κι απο του τσιπρα. Ολο το σχετικο υλικο εδω Παντως, και σε συνεχεια του αρθρου, νομιζω οτι η ρωσια θα απαιτησει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να κοψει το λαιμο τη η τουρκια με το δευτερο πιλοτο και να τον παραδωσει ζωντανο και φυσικα μενει να δουμε ποιες ακομα συνεπειες θα ακολουθησουν. (ισως καμια εξυπνη βομπα σαν των αμερικανων που θα πληξει "λαθος στοχο" ) @kpapageoΔε με ενδιαφερει (με την καλη εννοια τα γραφω) να πεισω κανεναν να μη δωσει "γη & υδωρ" προκειμενου να σωσει το τομαρι του. Ειναι θεμα αξιων και ιδανικων και δε νομιζω οτι μεταφερεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τον δευτερο πιλοτο διαβασα οτι τον πηραν κατα την επιχειρηση διασωσης, οπου σκοτωθηκε ενας των ειδικων δυναμεων της ρωσσιας. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 25 , 2015 από τον Dant3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Ειναι θεμα αξιων και ιδανικων και δε νομιζω οτι μεταφερεται. Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο, με την διαφωνία όμως ότι ο καθένας ορίζει τις αξίες και τα ιδανικά του διαφορετικά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisr 562 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Νομίζω ότι αυτοαναιρείσαι με τα παρακα΄τω μπολντ:δεν πιστεύω ότι αυτοααναιρούμαι όταν χρησιμοποιώ ξεκάθαρα τις λέξεις "φερόμενη ως..." και στη συνέχεια "εγώ πιστεύω ότι..." στο δια ταύτα όταν λέμε ότι μια χώρα έχει @@ ή όχι, δεν σημαίνει κατ εμέ ότι μπορεί να έχει @@ ή να είναι παντελώς ηλιθιος ένας οποιοδήποτε στρατιωτικός σε θέση ευθύνης, αλλά όταν αυτός είναι η ίδια η κυβέρνηση και δη ο πρωθυπουργός. Και στην παρούσα φάση πιστεύω ότι απλά ο νταβούτογλου έτρεξε να διορθώσει την μαλακία ενός στρατηγού γιατί δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Το νόημα πάντως το πιασε ο ερντογαν πιστεύω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Για τις πολλαπλές καθημερινές παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από τους Τούρκους δεν έχει να πει κανείς τίποτα;Άμα ρίχναμε κάθε τούρκικο αεροπλάνο/πλοίο που μπαίνει στο χώρο μας η Τουρκία θα είχε μείνει μόνο με σφεντόνες για εξοπλισμό χρόνια τώρα.Καλά θα κάνει να τους γαμήσει η Ρωσία τώρα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) Δεν ξέρω με ποιόν να πρωτοσυμφωνήσω. Χαίρομαι να διαβάζω ωραία διατυπωμένες απόψεις απ' όλες τις πλευρές. Νομίζω πολύ ωραία ετέθη το θέμα με αυτή τη φράση:.......................Το λάθος της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής είναι στην ανύπαρκτη διπλωματία. Το ότι αποφεύγει τον πόλεμο είναι σωστή τακτική. ....................... ........................Η Τουρκία πάντως μετά κι από αυτό που έκανε είναι officialy τελειωμένη και δεν το ξέρει ακόμα! Εχει ήδη πολλά ανοικτά μέτωπα στο νότο, αλλά και εσωτερική ανομοιογένεια με πολύ ευθραυστες ισορροπίες! Τώρα που προστίθεται και η Ρωσία στο κεφάλι της, δεν την βγάζει καθαρη! Ειδικά από τη στιγμή που έχει να κάνει με έναν Ρώσο πρόεδρο σε στυλ.... Για την Τουρκία, πολύ θα το φχαριστηθώ κι εγώ να διαλυθεί να ησυχάσουμε, γιατί πολύ τσουρέκια μας τά 'χει κάνει εκατοντάδες χρόνια τώρα......Το ότι για άλλη μία φορά η Τουρκία θα μεταβιβάσει τα δικά της αδιέξοδα σε μορφή "κρίσης" (σκόπιμη, τεχνητή και αναίτια) με την Ελλάδα, είναι το μόνο σίγουρο κατ' εμέ (να περιμένουμε κάτι στο Αιγαίο). Αυτό έχει μάθει να κάνει δεκαετίες τώρα και η δική μας ηττοπαθής στάση τους δίνει περισσό θράσος.Κι εγώ δεν είμαι στρατόκαυλος και υπέρ πολέμου με τον οποιονδήποτε, αλλά είναι και θέμα τακτικής (διπλωματία σταθερή και μελετημένη). Όταν ο αντίπαλος σε βλέπει υποχωρητικό, φοβισμένο και αναποφάσιστο, σε καβαλάει και ζητάει όλο και περισσότερα, ενώ σιγουρεύεται κιόλας ότι μπορεί να σου επιτεθεί χωρίς σοβαρές συνέπειες για τον ίδιο. Έτσι, η στάση μας αυτή (θεωρώ ότι) ενισχύει τρόπον τινά την επιθετικότητα των γύρω και την απόφασή τους για επέμβαση στα χωρικά μας ύδατα. Αν έβλεπαν ένα ισχυρό έθνος / κράτος, θα κότευαν...... (δεν είναι δυνατόν να μας κουνιούνται ακόμα και οι Σκοπιανοί, μια κλανιά άνθρωποι όλοι-όλοι......) Πoλύ άνετους σας βλέπω ρε παιδιά με τον πόλεμο! Εγώ πάντως δεν θα ήθελα να δω ποτέ χαρτί επιστράτευσης στην πόρτα μου! .................... Εμ, νιάτα μού 'θελες τέτοιες εποχές...... Εγώ πάντως δεν μπορώ να πάω πουθενά, το ξεκαθαρίζω. Έχω τη μέση μου εδώ και μέρες. Να το πείτε του Πάνου να μου δώσει απαλλακτικό. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 25 , 2015 από τον Kostas-MotoLover 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) Το θυμάμαι σαν χθες γιατί τότε υπηρετούσα Πεζικό Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 25 , 2015 από τον barticiani Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 http://www.bbc.com/news/world-middle-east-34917485 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakurachan 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Μονο και μονο από αυτό καταλαβαίνεις ότι την πατατιά την έχουν κάνει οι Τούρκοι! Για ραδιο αρβύλα το κόβω. Η Τουρκία την τελευταία 2ετια έχει σηκώσει πολύ ψηλά την μύτη και τώρα είναι η ώρα να φάει την κεφάλα της. Από το ΝΑΤΟ δεν νομίζω να υπάρξει στήριξη δίοτι και οι Αμερικάνοι τους έχουν στην μπούκα με την στάση που κρατάν και απέναντι τους. H Ρωσία βρήκε μια χαρά ευκαιρία για να επιτεθεί στους Τούρκους. Ο Βλαδίμηρος έχει θυμώσει... Είναι θέμα ημερών να αρχίσει κι εκεί το σφυροκόπημα. Ας πρόσεχε ο Ερντογάν. Οταν το παίζει σουλτάνος, πρέπει να τα περιμένει αυτά. Είσαι σίγουρος? Ομπάμα, Ολάντ, και Νατο έχουν ήδη υποστηρίξει Τουρκία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Θερμή συνομιλία Λαβρόφ-Κοτζιά με πρωτοβουλία του Έλληνα Υπουργού προκειμένου να συλληπηθεί για τους Ρώσους πιλότους και τοποθέτηση Λαβρόφ για τις τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο.Και δηλώσεις ότι η Ρωσία δε σκοπεύει να εξαπολύσει επίθεση στους Τούρκους,οι οποίοι έχουν τη στήριξη ΗΠΑ και δεν επιθυμούν κλιμάκωση φοβούμενοι τα ρωσικά(οικονομικά κυρίως) αντίποινα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 460 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Δυστυχώς οι Έλληνες πολιτικοί φοβούνται να πάρουν κάποιες σημαντικές αποφάσεις όταν πρέπει και αυτό δείχνει φόβο και αδυναμία, στα Ιμια θα μπορούσαν να δράσουν αλλιως όπως για παράδειγμα 1ο στέλνεις μια ομαδα από βατράχια και εξαφανίζουν τους εισβολείς και ασε τους τούρκους να ψάχνουν τι έγινε, 2ο βομβαρδίζεις την βραχονησίδα και ισχυρίζεσαι ότι ειχες στρατιωτική ασκηση και οποιος ήταν πάνω στο δικό σου νησι κακός ηταν. 3ον στέλνεις ένα ελικόπτερο με Ελληνόπουλα να κάνουν μια βόλτα πανω από τα Ιμια και αφου στο καταρρίπτουν παίρνεις τηλ τιςΗΠΑ και αρχίζεις την κλάψα για να χάσεις ακόμα μια μαχη γιατι είσαι ανίκανος να τολμήσεις να κόψεις τον αερα. Δυστυχώς οι πολιτικοί μας δεν ενεργούν σωστά και οι στρατιωτικοί που φθάνουν ψηλά είναι πιόνια που στις περισσότερες περιπτώσεις απλα είναι διακοσμητικά στοιχεια. Για να εξηγηθώ φυσικα και δεν θέλω πολεμο αλλα ηδη εχουμε δωσει πολύ αερα κατι που κατά την γνωμη μου μονο καλο δεν είναι,δειτε τι εγινε με τα Ιμια και την Κυπρο και στις δυο περιπτώσεις βγήκαμε χαμενοι γιατι αυριο να μην μπουνε και σε ένα άλλο Ελληνικο νησι γιατί να μην κάνουμε και την Ροδο μιση μιση?Απο τη άλλη μερια οι σκοπιανοι διεκδίκησαν και ουσιαστικά κέρδισαν το δικαιωμα να λέγονται Μακεδονία πιστευει κανένας ότι αν θέλαν να ονομάσουν το κρατος τους αγκυρα θα τους αφηνε η Τουρκία? Θεωρω ότι κάποια στιγμή πρέπει να δείξεις ότι υπάρχουν και όρια ναι κάποια στιγμή πρέπει να βρείς το θάρρος να καταρρίψεις ένα τουρκικο αεροπλάνο και να βυθίσεις μια φρεγάτα που κάνει βολτα στο Αιγαιο. Υ,Γ Κρίμα στα παλικάρια του ελικοπτέρου που χάσαν την ζωούλα τους τσάμπα, θα έπρεπε αυτοι που δώσαν την διαταγή να είναι φυλακή και μαζί και οσοι συμβούλεψαν κάτι τέτοιο. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 460 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Σιγουρότατος! Ασε τι λενε στα λόγια. Αναγκαστικά πρέπει να το δηλώσουν γιατί είναι μελος του ΝΑΤΟ. Στην πράξη όμως δεν μπορεί να ανοίξει μέτωπο και με τους Ρώσους. Οταν αρχίσουν να κοπανάνε τους Τούρκους, θα σφυρίζουν όλοι αδιάφορα. Η΄στην καλύτερη να παίξουν το ρόλο του διαιτητή. Ανοιχτό πόλεμο με την Ρωσία δεν θέλει κανείς από αυτους. Είναι λογικό να παίζετε το παιχνίδι τις διπλωματίας ομως ο Ρώσος δεν ειναι Ελληνας ξέρουν ότι αυτοι δεν αστειεύονται και ηδη αρχισε τα αντίποινα, οι τουρκοι θα το πληρωσουν πολύ ακριβα αυτό το αεροπλάνο που εριξαν. Κανενας δεν παίρνει ξεκάθαρη θέση, ναι είμαστε με την τουρκια αλλα το αεροπλανο χτυπηθηκε σε ισραηλινο εδαφος, ο Πουτιν έριξε το επίκαιρο θεμα της τρομοκρατίας και βαζει τον Γαλλο στην μεση με την δηλωση ότι οι τουρκοι συνεργάζονται με τζιχαντιστές και πολλά αλλα που δεν ξέρουμε. Το θέμα είναι ότι τα πράματα δεν πάνε καλά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Οι ρωσοι λεει βομβαρδισαν τουρκικο κομβοι. Αρχισαν τα οργανα εν τελει... http://www.newsit.gr/kosmos/Ragdaies-ekselikseis-Plirofories-pos-oi-Rosoi-xtypisan-toyrkiko-komvoi-sti-Syria/448143 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Για τις πολλαπλές καθημερινές παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από τους Τούρκους δεν έχει να πει κανείς τίποτα; Τα ίδια κάνουμε και εμείς,μη κοιτάς που δε τα λέμε... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες