Jump to content
Στέργιος Βήχος

βολτα στα μοτομάγαζα..

Recommended Posts

μαζι με το θεμα για το "παζαρι" που εγινε προσφατα

αυτη η κατασταση περιγραφει τον Ελληνικο επαγγελματισμο 

ο οποιος απλα δεν υπαρχει 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σου έχω νέα, δεν είναι μόνο τα μοτομάγαζα έτσι, είναι πολλά μαγαζιά. Ενας λόγος που όποιος πρωτοπάει να δουλέψει στο εξωτερικό παθαίνει σόκ όταν καταλάβει πόσο λίγα έκανε τόσα χρόνια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.....ενα γεια με το ζορι και γενικα με το τσιγκελι να τους τα βγαζεις.ειχαν ας πουμε ενα προιον μονο και αυτοι σε φαση:αυτο ειναι φιλε το θες?ψιλοειρωνια οτι για που το θες?τι θα το κανεις?τι θα το κανεις?γιατι η πληροφορια φτερο μπροστινο mx universal δεν εφτανε.

Αυτες οι ερωτησεις, ειναι εξοργιστικές. Και δειχνουν αντι-επαγγελματίες. Μακρυά κ ιαγαπημενοι απο δαυτους. Χρόνια τωρα...

η βαριεστημαρα και οι μονολεκτικες απαντησεις ηταν δεδομενο στα περισσοτερα.                                                                                                                                                         

Η αγένεια και η βαρεμάρα, ειναι εθνικός κανόνας. Οι εξαιρεσεις - οπου υπάρχουν- αποτελουν όαση για τον πελάτη. 

Ποιά μπαρ + face control.

Τα μοτομαγαζα, ειναι μαγνητικοί τομογραφοι. Οπως βγεις, σου δίνουν και το χαρτί με τα αποτελέσματα των γενικων εξετασεων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα ναι..και μετα βγαζουν αφρους σε κουβεντα αμα πεις οτι παραγγελνεις απο το νετ...

και δυστυχως ειναι γενικο το κακο στο ελληνικο εμποριο...

το καλυτερο και αποκορυφωμα που ξεχασα να γραψω ηταν σε γνωστη φιρμα για adventure καταστασεις που εκανα το λαθος και εισεβαλα o ασημαντος...

γιατι γενικα ψαχνοντας αυτο το κατι στο "ναο" τους,η ερωτηση  που εκανα  δεν ειχε μεσα τα τρια μαγικα γραμματα  BMW...

εκει πραγματικα ηθελα να βροντηξω την πορτα φευγωντας..

Τροποποιήθηκε από τον Στέργιος Βήχος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την πιο καλή εμπειρία από καταστήματα την έχω από αυτό που ήταν Αλίμου και πήγε Βουλιαγμένης, το άλλο στη γωνία καλιρρόης και ηρακλέους και το καινούριο που έχει όνομα με "μόδα"....

Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση, οπότε αν είναι πρόβλημα αυτά που έγραψα, σβήστε τα χωρίς κανένα ενδοιασμό!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σου έχω νέα, δεν είναι μόνο τα μοτομάγαζα έτσι, είναι πολλά μαγαζιά. Ενας λόγος που όποιος πρωτοπάει να δουλέψει στο εξωτερικό παθαίνει σόκ όταν καταλάβει πόσο λίγα έκανε τόσα χρόνια.

ειμαι εμπορουπαλληλος και η κριτικη μου βασιζεται γιατι τα ξερω απο μεσα 

δυστυχως

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικα εχω παρατηρησει οτι τα μοτομαγαζα ειδικα, ειναι η του υψους η του βαθους. Σε καποια θα μπεις και θα ειναι οπως λες. Εχεις επιτελους το κασερι και πας χαρουμενος να παρεις το ανταλλακτικο που χρειαζοσουνα η το καινουργιο κρανακι σου, και φευγεις με αδεια χερια, κατσουφης και με διαθεση "παω σπιτι να κοιμηθω". Συνηθως αυτα ειναι και τα μαγαζια που εχουν και τσιμπημενες τις τιμες!
Ενω μπαινεις σε αλλα, και ασχολουνται μαζι σου, λενε τη γνωμη τους, σε βοηθανε να παρεις αυτο που θα ειναι καλυτερο γι'αυτο που θες, σου φτιαχνουν τη διαθεση ρε γ@μωτο, να θες να τους πεις, "ρε μαγκες μακαρι να ειχα κι αλλα λεφτα να επαιρνα κι αλλα πραγματα". Μεχρι και να μην εχουν ενα προιον, η να μην εχουν το καλυτερο της κατηγοριας του, να κατσουν να ψαξουν εκεινη την ωρα στο ιντερνετ για να σου πουν τι να προτιμησεις αντι για το δικο τους, και να σου πουν φιλαρακι καλυτερα για σενα να μην παρεις αυτο απο μενα, παρε το ταδε απο κει... Δυστηχως ομως αυτα ειναι λιγα.

Μερικες φορες μπορει να τυχει να δεις αυτες τις 2 διαφορετικες συμπεριφορες στο ιδιο μαγαζι, αναλογα το ποιος σε εξυπηρετει!

Τροποποιήθηκε από τον Νικολακης_Husq

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια από τα ίδια... Πήγα πριν 2 βδομάδες να αγοράσω ζελατίνα για το κράνος από Καλιρρόης, στο πρώτο μαγαζί που μπήκα και πουλούσε Schuberth κράνη κτλ ο άνθρωπος ήταν πολύ ευγενικός αν και δεν είχε αυτό που ζητούσα, δυστυχώς δε θυμάμαι το όνομα του καταστήματος, επειδή σίγουρα θα το ανέφερα... Εν τέλει πήγα στον προορισμό μου το motofashion όπου η εξυπηρέτηση από το τηλέφωνο ήταν άψογη, από κοντά θα την έλεγα ΜΕΤΡΙΑ. Πέρασα και από άλλα μαγαζιά για να ρωτήσω για άλλα πράγματα και η αντιμετώπιση τους ήταν ακριβώς αυτή που αναφέρει ο Στέργιος Βήχος. Τραγικοί απλά. Είναι λες και σου κάνουν χάρη που θα σου πουλήσουν μηχανή 8-20 χιλιάρικα. Τα λεφτά μου σε αυτούς δε τα δινα, καλύτερα να ξόδευα ένα 50ρικο να πάω εκτός αθήνας να βρω αυτό που θέλω, παρά να μου κάνουν χάρη να μου πουλήσουν.

Α.Π.Α.Ρ.Α.Δ.Ε.Κ.Τ.Ο.Ι 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θεσσαλονικη παντως παιδια τα πραματα ειναι πολυ

καλυτερα απ αυτα που περιγραφετε,ανατολικα μιλαω.Θεωρω πως 

τους νοιαζει να εισαι ευχαριστημενος,βασικα μαλλον οφειλεται στο

οτι 2-3 μαγαζια που εχω στο μυαλο μου ειναι και καλα ατομα.

Δε λεω οτι θα βρεις ο,τι θες,ή σε καλη τιμη,μιλαω καθαρα σαν

ανθρωποι που εχει μεγαλη σημασια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδώ και πολλά χρόνια λόγω δουλειάς ζω στην περιφέρεια της χώρας, οπότε η άποψή μου αναφέρεται αποκλειστικά σε καταστήματα εκτός Αθήνας & Θεσσαλονίκης. Ίσως η φύση των ανθρώπων που ασχολούνται με το αντικείμενο μοτοσυκλέτα (νέοι κατά κανόνα), η εξέλιξη της αγοράς και η οικονομική κρίση που όλοι βιώνουμε, έχουν βελτιώσει κατά τη γνώμη μου αρκετά τη συμπεριφορά των καταστηματαρχών. Τα πράγματα φυσικά δεν είναι ιδανικά, ίσως να μη γίνουν ποτέ. Θεωρώ όμως υποχρέωση να πω λίγα θετικά λόγια σε ανθρώπους (αντιπροσώπους μοτο και είδων σχετικών με αυτές) που με εξυπηρέτησαν όταν τους χρειάστηκα σε αγορά μοτο και διαφόρων αξεσουάρ. Ο ανταγωνισμός που έφεραν οι πωλήσεις απο το διαδίκτυο, είναι δεδομένος. Οι καταστηματάρχες το ξέρουν & αναγκαστικά αλλάζουν συμπεριφορά ή επάγγελμα. Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια. Τα επόμενα χρόνια θα αγοράζουμε μοτοσυκλέτες και συναφή είδη μέσω internet με ασφάλεια και ευκολία. Οι καλοί επαγγελματίες κερδίζουν πελάτες μόνο μέσω καλής συμπεριφοράς και εξυπηρέτησης γιατί στις τιμές εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να συναγωνιστούν τα e-shops. Η συνταγή είναι μία : Λιγότερο κέρδος, περισσότερη δουλειά, απόλυτη ειλικρίνεια,  πολλά χαμόγελα από πωλητές και πελάτες. Καλό βράδυ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδώ και πολλά χρόνια λόγω δουλειάς ζω στην περιφέρεια της χώρας, οπότε η άποψή μου αναφέρεται αποκλειστικά σε καταστήματα εκτός Αθήνας & Θεσσαλονίκης. Ίσως η φύση των ανθρώπων που ασχολούνται με το αντικείμενο μοτοσυκλέτα (νέοι κατά κανόνα), η εξέλιξη της αγοράς και η οικονομική κρίση που όλοι βιώνουμε, έχουν βελτιώσει κατά τη γνώμη μου αρκετά τη συμπεριφορά των καταστηματαρχών. Τα πράγματα φυσικά δεν είναι ιδανικά, ίσως να μη γίνουν ποτέ. Θεωρώ όμως υποχρέωση να πω λίγα θετικά λόγια σε ανθρώπους (αντιπροσώπους μοτο και είδων σχετικών με αυτές) που με εξυπηρέτησαν όταν τους χρειάστηκα σε αγορά μοτο και διαφόρων αξεσουάρ. Ο ανταγωνισμός που έφεραν οι πωλήσεις απο το διαδίκτυο, είναι δεδομένος. Οι καταστηματάρχες το ξέρουν & αναγκαστικά αλλάζουν συμπεριφορά ή επάγγελμα. Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια. Τα επόμενα χρόνια θα αγοράζουμε μοτοσυκλέτες και συναφή είδη μέσω internet με ασφάλεια και ευκολία. Οι καλοί επαγγελματίες κερδίζουν πελάτες μόνο μέσω καλής συμπεριφοράς και εξυπηρέτησης γιατί στις τιμές εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να συναγωνιστούν τα e-shops. Η συνταγή είναι μία : Λιγότερο κέρδος, περισσότερη δουλειά, απόλυτη ειλικρίνεια,  πολλά χαμόγελα από πωλητές και πελάτες. Καλό βράδυ.

ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

είχα γράψει πρίν λίγους μήνες όταν έψαχνα εάν απλό ρελέ για τα προβολάκια και πήγα στον βαρδάρη σε όοοολα τα γνωστά μοτομάγαζα πόσο χάλια εξυπηρέτηση έχουν. πώς σου μιλάνε, τι πράγματα έχουν και τα λοιπά και τα λοιπά...τελικά φυσικά την δουλειά μου την έκανα σε κατάστημα με ανταλλακτικά αυτοκινήτων, όπου στο πρώτο που μπήκα και ζήτησα το ρελέ ο ιδιοκτήτης ήταν μηχανόβιος δεν είχε ρελέ αλλα μου πρότεινε 2-3 στην ίδια περιοχή και έκανα την δουλειά μου.

μεγάλο Χ και απο μένα τα περισσότερα επι της εγνατίας - καραμανλή με ελάχιστες εξαιρέσεις. μια μέρα τα είχα πάρει σβάρνα ΟΛΑ με την σειρά και απογοητεύτηκα.  όταν δε σε ένα πήγα να δώ για μεγαλύτερο μέγεθος γάντια που μου έκαναν δώρο δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί μου μόνος έψαχνα το ράφι..

ιντερνετ και πάλι ιντερνετ. κάνω την δουλειά μου απλά και γρήγορα ότι ώρα θέλω και χωρίς να βλέπω μούτρα που μου την σπάνε ή με κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μου. άλλωστε δεν πιστεύω ότι το χρήμα και το κεφάλαιο έχει εθνικότητα για να το αφήσω στον καλό έλληνα καταστηματάρχη. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ηθελα την παρασκευη να βρω ενα μπροστινο φτερο mx για ενα φιλο.τα γνωστα universal φτερα,acerbis,ufo κτλ..

τι το θελα..

το εψαχνα ενω δουλευα,(οδηγος)σε ολη την αθηνα,οποτε οπου εβλεπα φως εμπαινα..

ας πουμε πηγα σε 10 μαγαζια...

η κατασταση απλα τραγικη.

δηλαδη..

ας βγαλω εξω τα 2 που ενω δεν ειχαν αυτο που εψαχνα,ηταν ευγενικοι και προσπαθησαν τουλαχιστον να βοηθησουν.κομπλε.

στα αλλα ,ενιωσα ασχημα ας πουμε και που τους ενοχλησα.ενα κλιμα οτι να ναι μεσα.πηγαδακι οι υπαλλοιλοι(?)καφε-τσιγαρο και σε φαση οτι τι θες κ εσυ τωρα εδω.ενα γεια με το ζορι και γενικα με το τσιγκελι να τους τα βγαζεις.ειχαν ας πουμε ενα προιον μονο και αυτοι σε φαση:αυτο ειναι φιλε το θες?ψιλοειρωνια οτι για που το θες?τι θα το κανεις?τι θα το κανεις?γιατι η πληροφορια φτερο μπροστινο mx universal δεν εφτανε.

σε αλλο μπαινω μεσα,παντα ευγενικος οσο πρεπει,γεια,δεν περνω απαντηση.ενας πελατης πριν απο μενα,κατι του εψαχνε στο pc ενας υπαλληλος.νταξ λεω θα συγκεντρωνεται..περιμενω κανα 10 λεπτο..τπτ..σημασια κανενας,πισω απο τον παγκο τουλαχιστον 5 ατομα..2 καθονται σ ενα γραφειο τσιγαρο-καφε-κουβεντολοι...1 σε ενα γραφειο πιο πισω μιλαγε στο κινητο,1 απλα αραζε πισω απο τον παγκο,λεω katse να τον ρωτησω μη περιμενω τσαμπα..δε προλαβαινω να τελειωσω την ερωτηση,οχι σε μενα φιλε,στο παιδι,που ακομα εψαχνε στο pc..εκεινη την ωρα μπαινει αλλος ενας μεσα με καφεδες και τυροπιτες και καθετε με τους αλλους 2 στο γραφειο..

.

εγω προσωπικα αντιμετωπιζω με δυσπιστία τα λεγομενα σου ...ειναι καπως υπερβολικα ... ειδικα απο τι στιγμη που ο ιδιος ξερω 3 μαγαζια που εχουν ετοιμοπαραδοτα φτερα στο τριγωνο καλλιροης -βουλιαγμενης-χαμοστερνας...

κατα δευτερον ...οι ερωτησεις που -πως γιατι ,δεν ειναι ιδιαιτερα ακυρες , μιας και ο τιτλος πλεον γιουνιβερσαλ ,ειναι μονο τιτλος και αρκετες φορες εχουν επιστραφει φτερα , με τρυπες απο τρυπανι , επειδη δεν μπαιναν και ζητηθηκε επιστροφη , εγινε επιπληξη στον πωλητη , επειδη δεν ρωτησε ενημερωσε και γενικα αποτελεσμσα ενας δυσαρεστημενος σαν εσενα πελατης , επειδη πολυ απλα δεν τον ζαλισαν στις ερωτησεις ...αλλα και τωρα που σε ρωτησαν , παλι στραβωμενος εισαι , επιεδη θεωρησες οτι σε ειρωνεθτηκαν ...

τα μαγαζια λοιπον ζα μαν φου ειναι ...ο αντιπροσωπος γνωστων ακριβων κρανων , στη καλλιροης...αν και εχει αρχισει να φτιαχνει... και ο φρενας στη καλλιροης...

οι υπολοιποι ειναι απο ανεχτοι εως πολυ καλοι 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι ρε παιδιά, δίκιο έχετε δεν λέω αλλά δείτε το & από την άλλη πλευρά,

τι εννοώ: επειδή έχω δουλέψει σε κλάδο που έχει να κάνει με εξυπηρέτηση πελατών,

δεν μπορείτε να φανταστείτε τι παπαριά ακούς καθημερινά.

αν μπαίναν 100 πελάτες στο μαγαζί , οι 90 χωρίς υπερβολή ήταν για τον  :kaaaala: .

Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογώ τέτοιες συμπεριφορές, αλλά μάλλον αδελφέ ήσουν και πολύ άτυχος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν μπορείτε να φανταστείτε τι παπαριά ακούς καθημερινά.

αν μπαίναν 100 πελάτες στο μαγαζί , οι 90 χωρίς υπερβολή ήταν για τον  :kaaaala: .

Αν δεν εισαι σε θεση να το αντεξεις, δεν κανεις για τη δουλεια. Και φυσικα δε φταιει ο υπαλληλος αλλα ο boss (ή προισταμενος) που οταν βλεπει τετοιες συμπεριφορες δεν τον πεταει εξω. 

Κατα τα αλλα μαζι σου. :_thumbsup:

Οσο για το συντροχο, γαμησε τα. Ψαχνω για κατι συγκεκριμενο (εργαλειο) το οποιο το εχω βρει στο εξωτερικο νετ 130ευρα. Ψαχνω απο δω κι απο κει και μου λενε 240+ΦΠΑ με παραδοση σε 10-15 μερες. Δηλαδη, να του πεις, θες να βγαλεις ρε λακαμα νταβατζιλικι 110€ για να το παραγγελεις εσυ απεξω???? 

Αυτη ειναι η πραγματικοτητα συντροχοι, δυστυχως. Οσο καλη διαθεση και να εχεις να ΜΗΝ ψωνιζεις απεξω, οι συμπεριφορες και οι τιμες ειναι τετοιες που σε οδηγουν εν τελει να το κανεις. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικά πιστεύω ότι βγάζουν όλοι (υπάλληλοι κα μαγαζάτορες) την κακή τους διάθεση απ' τη μιζέρια που ζούμε εδώ και 6 χρόνια ήδη και δεν μπορούμε να ξεφύγουμε, παρά βουτάμε όλο χειρότερα στα :shit: της "Ευρωπαϊκής Ένωσης".

Αν προσθέσουμε στα διαρκώς μειούμενα εισοδήματα και τα c.c. που έχουν πνίξει στην κυριολεξία το εμπόριο, τότε καταλαβαίνουμε και γιατί πλέον ΔΕΝ στοκάρει κανείς πράγματα. Με αποτέλεσμα φυσικά η εικόνα να γίνεται όλο και χειρότερη, αφού όσο ο πελάτης δεν βρίσκει αυτό που θέλει, τόσο δεν πατάει στα μαγαζιά. Αλυσίδα είναι αυτά.

Τα μαγαζιά με είδη bebe πάντως είναι ακόμη γεμάτα. Στραφείτε εκεί να ξεδώσετε........ :rotfl: :tongue:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

... εποχη cb400 ..., ετοιμος με το κασερι στη τσεπη  

..ηταν ενα ζεστο μεσιμερι του αυγουστου .Μπαινω σε μια οαση δροσιας στο μικρο μαγαζακι κλεινοντας την φασαρια και τη ζεστη της θηβων πισω μου ... ο τυπος κοιμοταν..

Ξαφνικα ξυπναει και με κοιταει αφ`υψηλου και στραβωμενος  που τον ξυπνησα ,
- "ναι" μου λεει κοφτα
- "εε γεια σας , μια ζελατινα ψαχνω για τη μηχ"..
- "μοντελο" απανταει ξερνοντας τις λεξεις..
- "cb400...εεε του 98" 
- "στρογγυλο φαναρι η τετραγωνο?"
- "στρογγυλο"

χανεται στο πισω μερος του μαγαζιου για 1 λεπτο το πολυ κ γυρναει νικητης , λες και ανεβηκε το everest η εστω λες κ εφαγε κατι της προκοπης στα everest (and..forever rest)

- "οριστε μου λεει..αυτη σου κανει?"
- "ε δε ξερω ναι ισως..μπορουμε να τη δουμε στη μηχανη μου , πως πιανει να δουμε γιατι δε ξερω αν ταιριαζουν ολες?Να εδω εξω απο τη πορτα ειναι το μηχανακι..ποσο κανει?"
- "60ευ" λεει φτυνοντας , "οχι φιλε μου δε μπορω να σου δειξω"
- "μα πως θα ξερω αν μου κανει αν δε την ανοιξω να δω πως πιανει?"
- "δε γινεται να ανοιχτει"

-  "οκ Γ Ε Ι Α"

Εννιωσα λες κ ημουν στο 90 που τα μαγαΖΑ την ειχαν κωλοδει... μα τι λεω.. κ τωρα που το paypal τον περνει απο τα αυτια παλι την εχουν σκατοδει...

Ευτυχως δεν ειναι ολοι τοσο μαλακες , και ετσι παω ΜΟΝΟ σε αυτους που ξερω οτι δεν ειναι μαλακες..Η τουλαχιστον αν δεν ξερουν μου λενε οτι δε το εχουν 

Φυσικα το χειροτεροτερο μαγαζι evah ειναι ενα Intersport που εχει εκει στο παρκο τριτση σε ενα εμπορικο..ΟΣΕΣ φορες εχω παει πλιν μιας μονο εχω φυγει η με αδεια χερια η σπασμενος..Οι τυποι δε ξερουν τι σημαινει "θελω να δω τι εχεις απο χ πραγμα.." οπου και να πας σε ακολοθει ο σεκιουριτας μη κλεψεις , και σου πριζουν το μπουτσο με προτασεις για να αγορασεις κατι που θελουν να ξεφορτωθουν (παντα ποιο ακριβο)

..Ασε με ρε μαλακα να δω οτι σκατα θελω...Και το κερασακι στη τουρτα εινα που ειχα σκασει να αγορασω ενα μπουφαν για βουνο λογο οτι θα πηγαινα σκωτια και ο μαλακας μου ελεγε  "μη το παρεις αυτο δεν ειναι καλο..αμα θες ελα την αλλη βδομαδα που θα εχω νορθ φεις με 250ευ.."(ενω εγω κοιταγα για κατι πολυ ποιο φθηνο...). δε γαμιεται αγοαρασα απο τη σκωτια... ποιο καλο με ιδια τιμη.. αι γαμησου τουρκογυφτα..

Απο την αλλη αν παραγγελεις απο τα site των μαγαζιων βαλεις παραλαβη απο το καταστημα , σκας λες το ονομα παραγγελιεας και εισαι mortiis...

Γενικα μου σκανε συνεχως σκηνικα σε ελληνικα μαγαΖα...γτπ πραγματικα...

Τροποποιήθηκε από τον cloud_constructor

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα συμφωνήσω μαζί σου. Οι βόρειοι φίλοι μας θεωρώ ότι είναι πιο σωστοί επαγγελματίες.:thumbsup1:

Το έζησα όταν πήγα να πάρω το αμάξι από έμπορο της Θεσσαλονίκης. Ο άνθρωπος απ' την αρχή της επικοινωνίας μας ήταν άψογος και προπάντων τίμιος σε ό,τι είπε και συμφωνήσαμε. Δέχτηκε προκαταβολή 150 ευρώ αντί 300 για να με διευκολύνει επειδή δεν είχα εκείνη την ώρα άλλα επάνω μου και έπρεπε να γίνει τσακ-μπαμ η δουλειά, κατέβασε την αγγελία ΑΜΕΣΩΣ μόλις τού 'βαλα τα λεφτά και δεν το έδειξε σε κανέναν μέχρι να πάω επάνω (4,5 μέρες!). Συγκεκριμένα ήταν αυτός ΕΔΩ. :respekt: (Τους καλούς να τους επιβραβεύουμε).

Το αυτοκίνητο ήταν όντως πένα - σε σχέση με τα εδώ που ήταν όλα καλά τρακαρισμένα και ζητούσαν τη μάνα τους και τον πατέρα τους - και η τιμή τουλάχιστον 2,5χιλ πιο κάτω απ' τα Αθηναϊκά χρέπια. Για αντίστοιχης κατάστασης αυτοκίνητο (με 4 διαφορετικά!!!!!!!! λάστιχα :blink: επάνω και για πέταμα τελείως, διότι προφανώς του τα είχαν βγάλει / τσεπώσει τα λαμόγια της μεγάλης επώνυμης εταιρείας μεταχειρισμένων και έβαζαν διαλυμμένα επάνω), :winking: λόγω κρυφών χρεώσεων η τελική τιμή έφτανε σχεδόν 6χιλ!!! παραπάνω :surrender: απ' ότι πήρα τελικά το δικό μου. Και με ύφος 1000 καρδιναλίων ο πωλητής, έτσι?

Διάλογος:

Εγώ: "Είναι δυνατόν να είχε ο ιδιοκτήτης 4 διαφορετικά noname και διαλυμμένα τελείως λάστιχα επάνω, και όλα αυτά σε μόλις 15χιλ χλμ?" (μιλάμε, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο διαλυμμένα ήταν).:wacko:

Απάντηση: "Άμα σας αρέσει κύριε, έτσι πουλιέται. Βάζουμε κι εμείς λάστιχα αν θέλετε με 280 ευρώ" (κρυφή και αναγκαστική χρεωσούλα).:whistling:

Υ.Γ. Και ήταν και μια 1ης τάξεως ευκαιρία να βρεθούμε με τους mybikers το βράδυ της Δευτέρας. :v:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ισως να επεσα στην περιπτωση,η να ημουν απλα ατυχος,η να εφταιγε η ωρα ξερω γω,7 ηταν..παρασκευη..

υπερβολικος δεν ειμαι σε καμια περιπτωση.

πηγα σε 4 στην καλλιροης,3 στα δυτικα και 3 μιχαλακοπουλου..μπορει να ξεχναω και κανενα.

2-3 απο ολους αυτους ηταν κομπλε και ευγενικοι..οι αλλοι οπως τα γραφω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ισως να επεσα στην περιπτωση,η να ημουν απλα ατυχος,η να εφταιγε η ωρα ξερω γω,7 ηταν..παρασκευη..

υπερβολικος δεν ειμαι σε καμια περιπτωση.

πηγα σε 4 στην καλλιροης,3 στα δυτικα και 3 μιχαλακοπουλου..μπορει να ξεχναω και κανενα.

2-3 απο ολους αυτους ηταν κομπλε και ευγενικοι..οι αλλοι οπως τα γραφω.

Αγόρι μου γλυκό, είπε κανείς ότι δεν σε πιστεύει? :laugh: 

Αφού όλοι μας έχουμε πάμπολλες τέτοιες "εμπειρίες"....... Εγώ να δεις τί έπαθα από τζαμά!!! μιλάμε, απίστευτος τελείως!!! και το θράσσος ξεχειλίζει, μ' έβγαλε και τρελό ότι δε θυμάμαι τί συμφωνήσαμε. :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και επειδή το χάλι και ο αντιεπαγγελματισμός καλά κρατεί και σε άλλους τομείς πέρα απο τα μοτομάγαζα, ψάχνω ένα εξειδικευμένο ζευγάρι παπούτσια και το βρήκα μόνο σε ένα ελληνικό site καθώς δεν το φέρνει ούτε η ίδια η ΝΙΚΕ στην ελλάδα. το μαγαζί τυχαίνει να είναι θεσσαλονίκη μιλάω μαζί τους και μου λένε έχουμε μόνο μια αποθήκη οπότε θα πρέπει να έρθεις απο εδώ, δίνουμε ραντεβού για σάββατο πρωί μεταξύ 10-10:30 λεω οκ. ξυπνάω κύριος στην ώρα μου τρώω και 10:15 παίρνω τηλέφωνο για να πώ ότι είμαι στον δρομο και το ραντεβού ισχύει αλλά δεν απάντησε κανείς.

φτάνω στο σημείο χτυπάω τηλέφωνο ξανά και ξανά στα 2 κινητά που έχουν στο site τους δεν απαντάει κανένας (ούτε κάποια άλλη στιγμή με πήραν μετά απο τόσες κλήσεις). φεύγω ξενερωμένος και παίρνω σήμερα το πρωί να τους πω μα μου είχαμε ραντεβου...η απάντηση ήταν "ναιιιι εεεεε δεν βόλεψε τελικά το σάββατο!!!"

καλά τους λέω εμένα γιατι δεν με πήρατε ένα τηλέφωνο να μήν τρέχω τζάμπα? μια συγνώμη φυσικά ούτε που ακούστηκε.

και ρωτάω εγώ φταίω αν πάω σήμερα τα δοκιμάσω να δώ τι νούμερο είμαι ακριβώς και τα παραγγείλω μετά απο το ιντερνετ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι απλα δεν φταις, αλλα αφου αυτος δεν σεβαστηκε ουτε εσενα, αλλα ουτε το (φανταζομαι οχι μικρο) ποσο που ηθελες να αφησεις στο μαγαζι του, για ενα εξειδικευμενο ζευγαρι παπουτσια, γιατι να τον σκεφτεις εσυ; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δε ξερω αν ειναι τυχαιο η καποια τακτικη των εταιριων να "προωθουν" τις αγορες μεσω ιντερνετ..

παω κοτσοβολο να αγορασω ψυγειο, μου λεει 18ε τα μεταφορικα..

λεω στη σελιδα σας λετε δωρεαν μεταφορικα, μου λεει ισχυει μονο για αγορες μεσω νετ..

οποτε της απανταω θα βγω εξω να ψαξω να βρω wifi για να κανω την παραγγελια.. μου τα εκανε δωρο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι όμως πρέπει να στηρίζουμε τα ελληνικά μαγαζία. ΔΕΝ. 

Όσα άξιζουν να τα στηρίζεις, να τα στηρίζεις. Μετρημένα στα δάχτυλα. Οι υπόλοιποι καλό λουκέτο. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα