Jump to content
Sign in to follow this  
PanosMpo

Aprilia SXV 550, αξιζει..??

Recommended Posts

Αν καταλαβα καλα αλλαγη λαδιου καθε 3K?

Ε τοτε θα παρω και γω ενα..

Και λύσιμο πιστόνι κάθε 6000....αλλά έχεις 70 αλόγατα στο χέρι....είπαμε , αγωνιστική χρήση μόνο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Και λύσιμο πιστόνι κάθε 6000....αλλά έχεις 70 αλόγατα στο χέρι....είπαμε , αγωνιστική χρήση μόνο!

Εχει και δυο το ατομο, παντως πρεπει να βγαζει ωραια γουστα αυτο το θηριακι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το συγκεκριμενο που λες δεν αξιζει σε καμια περιπτωση να το αγορασεις για να κατεβενεις για καφε, την ιδια δουλεια μπορεις να την κανεις κ με ενα Xt660x που και πιο φθηνα θα σου βγει, κ δν θελει τα αναλογα service που θελει ενα αγωνιστικο μηχανακι. Παραλληλα, μπορεις να πουλας οσο "μουρη" θες, εφοσον εχει παρομοιο στυλακι, κ με τα λεφτα που θα εδινες για το Aprilia μπορεις να παρεις ενα μεταχειρισμενο κ να το φτιαξεις οπως θελεις (εμφανισιακα τουλαχιστον).

Αν παλι θες κατι πιο "παιχνιδιαρικο" η δυνατο, το Husky θα ελεγα πως ειναι καλυτερη επιλογη, αλλιως μπορεις να δεις κ σε αλλη κατηγορια, πχ z750 που κ μουρη εχουν κ δυναμη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι budget εχεις?

Αν εχεις κανα 5χιλιαρο τσιμπα ktm 690 smc που ειναι το καλυτερο στην κατηγορια του και με πολιτικη συντηρηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε πες μας τι μηχανακια ειχες μεχρι τωρα στην οδηγικη σου ζωη να καταλαβουμε λιγο το επιπεδο σου οδηγικα τον τροπο σκεψης σου.

η ερωτηση που κανεις ειναι σαν να ρωτας --> θελω να παρω μια φορμουλα ενα για να κανω καμια παντα στην αγιου γεωργιου κ να την αραζω κ καμια φορα στο θεατρακι . ενταξει ξερω οτι το αμαξι ειναι για πιστα φτιαγμενο αλλα με αυτην την χρηση θα εχω προβλημα ? 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λανθάνεις φίλτατε. 

Με το παπί γράφω 2ες πλατεία γεωργίου(πάνω+κάτω), κορίνθου, γερμανου κλπ. Αν δεν είναι αυτός καλός δρόμος τότε τι είναι; 

Μάθαμε τώρα, πρόσφυση και άσφαλτος γυαλόχαρτο. Άντε ρε, φλωριές θα κάνουμε

Οι οδους που ανεφερες ειναι καλοι διοτι εδω και 7 συνεχομενα χρονια γινεται στην πατρα το P.I.C.K patras. That's why buddy.

Λανθάνεις φίλτατε. 

Με το παπί γράφω 2ες πλατεία γεωργίου(πάνω+κάτω), κορίνθου, γερμανου κλπ. Αν δεν είναι αυτός καλός δρόμος τότε τι είναι; 

Μάθαμε τώρα, πρόσφυση και άσφαλτος γυαλόχαρτο. Άντε ρε, φλωριές θα κάνουμε

Οι οδους που ανεφερες ειναι καλοι διοτι εδω και 7 συνεχομενα χρονια γινεται στην πατρα το P.I.C.K patras. That's why buddy.

Τα μηχανακια που εχω οδηγησει μεχρι τωρα ειναι z750 και KTM 250 SX-F. Αλλαζω συνεχεια μηχανακια, οποτε δεν εχω προβλημα.Σκεφτομαι για dorsoduro 750. Ειναι καλα...?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και που ξερεις εσυ ρε μαστορα απο aprilia ?????????

εχεις ενα shiver και μας λες τι εστι sxv 

πας καλα ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλυτερα δεν γινεται...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα μηχανακια που εχω οδηγησει μεχρι τωρα ειναι z750 και KTM 250 SX-F. Αλλαζω συνεχεια μηχανακια, οποτε δεν εχω προβλημα.Σκεφτομαι για dorsoduro 750. Ειναι καλα...?

Και τρολλάρεις και δεν είσαι από Πάτρα. 

Αφενός το Pick γινεται Μαιζώνος-Αγιου Νικολαου-Κορίνθου-Πατρεως, αφετέρου η συγκεκριμένη διαδρομή παρουσιάζει το φαινόμενο της αρνητικής τριβής κατά την οποία πατάς φρένο και ανεβάζεις χιλιόμετρα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε πες μας τι μηχανακια ειχες μεχρι τωρα στην οδηγικη σου ζωη να καταλαβουμε λιγο το επιπεδο σου οδηγικα τον τροπο σκεψης σου.

η ερωτηση που κανεις ειναι σαν να ρωτας --> θελω να παρω μια φορμουλα ενα για να κανω καμια παντα στην αγιου γεωργιου κ να την αραζω κ καμια φορα στο θεατρακι . ενταξει ξερω οτι το αμαξι ειναι για πιστα φτιαγμενο αλλα με αυτην την χρηση θα εχω προβλημα ? 

j

δεν εγκρινεις δλδ?

φαινόμενο της αρνητικής τριβής

αποδεδειγμενο αυτο?? 

Τροποποιήθηκε από τον nikolakiss

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ktm 690 smc h duke690 Και πανέμορφα και παιχνίδι και όχι τόσο απαιτητικό στα service  αχχ αυτά τα 2 τα έχω ερωτευτεί κάποια στιγμή θα τσιμπησω ένα από τα 2...Ακομα είμαι μικρουλης:thumbsdown::baby:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αποδεδειγμενο αυτο?? 

Όχι ακόμα γιατί μου κάνει κάτι νερά η ταμειακή και δε μπορώ να κόψω απόδειξη :blush:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και που ξερεις εσυ ρε μαστορα απο aprilia ?????????

εχεις ενα shiver και μας λες τι εστι sxv 

πας καλα ??

Τη γνώμη μου λέω αδερφέ και παραθέτω και στοιχεία!

Μακάρι να είχα ένα SXV να το πηγαίνω πίστα στα Βραχνέϊκα ή στον Άγιο Στέφανο, να του έκανα 100-200 χλμ την εβδομάδα...θα με έβγαζε 3000/200=15 εβδομάδες ή κοντά 4 μήνες για κάθε αλλαγή λαδιού και κάθε οκτάμηνο πιστόνι, αλλά δεν έχω κερδίσει το τζόκερ ακόμα...

Τροποποιήθηκε από τον chaoskiller

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.Ναι, γνωριζω πως ειναι αποκλειστικα για την πιστα ενα τετοιο θηριο αλλα ειναι το κατι αλλο το συγκεκριμενο. Ξερετε, το θελω για μοστρα και μονο.Αντε να τρεχω που και που, αν και οι δρομοι που εχουμε στην πατρα,δεν ειναι για τετοια.

Μόνο και μόνο που αναφέρεις το ξεκάθαρο λόγο για τον οποίον το θέλεις,εεεε ναι,πάρτο και ευχαριστήσου το.:_thumbsup: 

Η ζωή είναι μικρή,γιαυτό κάνε τώρα αυτό που ποθείς,γιατί πιθανόν αύριο να μην μπορείς. 

Ενημερώθηκες για το χρηματικό τίμημα του πόθου σου και εάν είσαι ο.κ,τότε μην το πολυσκέφτεσαι.........βουυυυυυρ στο sxv!!!!:biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κάθε οκτάμηνο πιστόνι

Λοιπον επειδη χανουμε τη μπαλα... Οχι πιστονι. ΠΙΣΤΟΝΙΑ. Το μηχανακι ειναι δικυλινδρο. Ειναι το πιο ακριβο οσον αφορα τη συντηρηση καθαροαιμο μοταρντ. 

Και μην τα μετρατε με χιλιομετρα και μηνες αυτα τα μηχανακια, αν παρετε καποιο θα δειτε οτι δεν σας βγαινει, μετρατε ωρες και το πως μπορεις να το οδηγησεις και που. 
Επισης αμα δεν το φυσας λιγο, εισαι χομπιστας και δεν πιανουν τα χερια σου απλα δεν παιρνεις τετοιο μηχανακι. 

Δεν εχει,"το θελω μονο για μοστρα,"δεν το πινω,"το παω μια ταχυτητα κατω και ολα καλα". Απλα ειναι ασυμφορο και θα φευγουν 3ψηφια νουμερα απ'το πορτοφολι συνεχεια. Μεχρι να περασουν μερικοι μηνες, να ζητησει καμια ολικη ανακατασκευη, να μπειτε μεσα κανα 2χιλιαρο και να το πουλησετε οσο-οσο να φυγει για ψιχουλα. Δεν κανει για αυτη τη χρηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το μηχανακι ειναι αγωνιστικο με πουσαρισμενο μοτερ. δεν κανει για καθημερινη χρηση βολτες-καφετερια κτλ. επισης ακομα και για αγωνιστικο να το εχεις θα φευγουν αρκετα λεφτα στους μηχανικους καθε τοσο. εχει πολυ γκαζι, ειναι ομορφο, αλλα για λιγους.

φιλε θεματοθετη, κοιτα για κανενα 690smc, η αν δεν εχεις τοσα λεφτα κοιτα για lc4 prestige. :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιτα. Το μηχανημα αυτο θελει ατομα που ξερουν γιατι το κυκλοφορουν,εσυ δεν ξερεις.Θα πονεσεις στη τσεπη και θα πονεσεις πολυ.Επισης δεν εχεις εμπειρεια για τετοιο οπλο οπως λες.Δες κατι πιο πολιτισμενο.Κατι τελευταιο,δεν ειναι τι οδηγας αλλα πως το οδηγας.Χιλιες φορες ενα παπι και να το πηγαινεις πετσες παντου παρα αυτο κ να φοβασαι να ανοιγεις το γκαζι.Αυτα απο μενα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν θες κατι τουμπανο μονο για μοστρα,

ψαξε βρες ή φτιαξε ενα τετοιο..

MG_3873.jpg

που στην ουσια ειναι ενα τετοιο

ghostlight-gladius-test.jpg

με μοτερ sutzuki τερμα αξιοπιστο,και εισαι τουμπανος!

θεατρακι-πελεκανεικα θα σου κανουν περα τα gsxr απο μονοι τους να παρκαρεις εσυ

:winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

α τις περνει ανοιχτα μωρε..σιγα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μοτό ειναι σε αγωνιάρικο mood.Αυτό είναι.... αυτό παίρνεις.Ενα μοτέρ που πυροβολάει αλλα για πυροβολάει θέλει και σωστή συντηρηση και κοστοβόρα.
Ειδικά αν το θές για καθημερινή μετακίνηση..απλά ξέχνα το.Θα εκνευριστείτε και οι "δυο" σας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιας και ρωτάς πάρε ένα Dorsoduro 750 και θα είσαι αρχηγός.

Ποιο "μούρη" πεθαίνεις...
Όταν το θες, μπορεί να γίνει και κανίβαλος
Χωράει και συνεπιβάτη
Νορμάλ συντήρηση χωρίς υπερβολές
Φθηνά ανταλλακτικά
Και πάς και ένα ταξιδάκι αν σου κ@υλώσει  

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα σε ολους.Ελπιζω να ειστε ολοι καλα.Οπως καταλαβαινετε ειμαι καινουριος εδω.Δεν εχω σκοπο να μακρηγορησω, γι'αυτο λοιπον θα μπω κατευθειαν στο ψητο.

Λοιπον, οπως βλεπετε απο τον τιτλο σκεφτομαι να αγορασω για την πολη και μονο το προαναφερομενο μεταχειρισμενο και μοντελο του '09.Ναι, γνωριζω πως ειναι αποκλειστικα για την πιστα ενα τετοιο θηριο αλλα ειναι το κατι αλλο το συγκεκριμενο.Ξερετε, το θελω για μοστρα και μονο.Αντε να τρεχω που και που, αν και οι δρομοι που εχουμε στην πατρα,δεν ειναι για τετοια.Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για το συγκεκριμενο.Οποιαδηποτε αλλη προταση ειναι ευπροσδεκτη.

Επισης, εχω διαβασει και για τα προβληματα που βγαζει και οτι θελει ΛΕΦΤΑ η συντηρηση του συγκεκριμενου!

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Παλι καλα που δεν ειπες θελω ενα GS-1200 adventure  για μοστρα.... και για την καφετερια εκει να δεις τι θα γινοταν!!!!!!!!! 

Οπως εσυ εισαι 100% ειληκρινεις και πραγματικα το γουσταρω... ομως απο εκει και μετα και με πασα ειληκρινια σε ρωτω μπορεις να μου απαντησεις  γιατι θες ενα μηχανακη για μοστρα/ποζα κτλ......

Στο δικο μου μικρο μυαλο τουλαχιστον θελουμε τα μηχανακια μας , για την πολη, για την δουλεια ,  για να ταξιδεψουμε για να βολταρουμε για να χαλαρωσουμε ακομα και να αθληθουμε σε πιστες στο βουνο κτλ για να ερθουμε σε επαφη με την φυση ...

αν θες περνουμε ενα μηχανακη για να χτισουμε προσωπικοτητα με εικονες νεες εμπειριες και στην τελικη να βρουμε τον εαυτο μας μεσα απο ενα μηχανακι και τελος να ισοροπησουμε μεσα μας, Δεν περνουμε ενα μηχανακη για να προσδεσουμε αλλο ενα επιθετο στο ονομα μας..... ο Νικος με το SXV....Ο Μπαμπης με το μπουσα.....

Σκεψου πως και που θα επενδυσεις τους κοπους ωστε τελικα στο τελος της ημερας να σε κανουν πραγματικα ευτιχισμενο και χαρουμενο

100% Φιλικα Νικος,

ps. και μην ξεχνας οτι ειναι 100% δικαιωμα σου να παρεις ο,τι αγαπας

Τροποποιήθηκε από τον lost_angel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα