giorgosbou 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2017 Χωρίς πλάκα παιδιά, ξέρω σας έχω ζαλίσει, αλλά ΑΝ μου προτείνετε μια όμορφη ζελατίνα, βαλίτσες ή σαμάρια κατάλληλα για ταξίδια, την πήρα ΧΘΕΣ!http://www.givi.it/my-motorcycle#SUZUKI,SV_650_(16) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2017 Ναι, τα έχω δει τα μοντέλα της givi, Μόνο η ζελατίνα δεν μου αρέσει καθόλου! Φίλε Χ συγκρατήσου! Χαχα!Οκ! Ο σοβαρός λογος είναι πως μου λένε όλοι που θα πάς με το γυμνό, δεν κάνει κτλ! Τα γνωστά δηλαδή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2017 που θα πάς με το γυμνό, δεν κάνει κτλΚοίιιιιταααααhttps://www.car.gr/classifieds/bikes/?fs=1&condition=Καινούριο&condition=Μεταχειρισμένο&offer_type=sale&make=242&make=242&model=2357Και πιο καλό πλαίσιο από το καινούριο, και πιο φτηνό σε τιμή να σου μείνει και χρήμα αλλά πιο ακριβό σαν κατασκευή, και ειδικά το καρμπ μοντέλο πάνφτηνο και ΔΕΝ έχει αντλία βενζίνης ψεκασμού να χαλάει που κάνει 600 ευρώ ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ...μάντεψε.... πάμε όλοι μαζί τραγουδιστά: έχει α-νε-μο-κά-λυ-ψη λόγω φέρινγκ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2017 Κοίιιιιταααααhttps://www.car.gr/classifieds/bikes/?fs=1&condition=Καινούριο&condition=Μεταχειρισμένο&offer_type=sale&make=242&make=242&model=2357Και πιο καλό πλαίσιο από το καινούριο, και πιο φτηνό σε τιμή να σου μείνει και χρήμα αλλά πιο ακριβό σαν κατασκευή, και ειδικά το καρμπ μοντέλο πάνφτηνο και ΔΕΝ έχει αντλία βενζίνης ψεκασμού να χαλάει που κάνει 600 ευρώ ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ...μάντεψε.... πάμε όλοι μαζί τραγουδιστά: έχει α-νε-μο-κά-λυ-ψη λόγω φέρινγκ. και πολυ πιο ασχημο επισης,αυτην την μασκα δεν γινεται να την ειδε καποιος σε μοντελο προπαραγωγης και να ειπε ναι ειναι μια χαρα βγαλε το εξω στον κοσμο ετσι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagma 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2017 Ψαξε κρις......ζελατινες υπαρχουν απειρες λογω στρογγυλοφαναρου......βαλιτσες χιλιαδες.......αλλα παρτην γιατι μονο στην πραξη μπορεις να αποφασισεις......απο φωτο δεν μπορεις να αποφασισεις.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2017 Χωρίς πλάκα παιδιά, ξέρω σας έχω ζαλίσει, αλλά ΑΝ μου προτείνετε μια όμορφη ζελατίνα, βαλίτσες ή σαμάρια κατάλληλα για ταξίδια, την πήρα ΧΘΕΣ!Γιατί τα θες από πριν όλα τούτα;..Αφού μπορείς να την πάρεις, πάρτη, και άσε τα αυτά για μετά..η πεμπτη απογευμα που δε θα το προλαβω, η παρασκευη πρωι... η σαββατο αν γινεται Ε όχι παρασκευή πρωί ρε αγόρι μου, Σάββατο..! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2017 Απλώς θέλω να γνωρίζω ότι τα παίρνει! Είναι καινούριο μοντέλο, και δεν ξέρω τι έχει κυκλοφορήσει σε after market. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagma 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2017 (τροποποιήθηκε) αυριο θα σαι στον οντα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 9 , 2017 από τον vagma 25 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2017 Με το καλο Βαγγελη.....Με λιγες επεμεβασεις ( εξατμιση,βαση πινακιδας,καρινα,μασκακι ) θα δειξει ακομα περισσοτερο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2017 Γ@μεί!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2017 Μηχαναρα, την είχα ευχαριστηθεί όσο δεν πάει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagma 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2017 πωπω τι καυλα μηχανη ειναι αυτη????.............την φορας και πετας.............αυριο εχει βολτα διαρκειας..............και φωτο μπολικες............ 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2017 Θυμίζει λίγο την Cagiva Raptor 650! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Orlias 457 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2017 Vagma να την χαίρεσαι! Πανέμορφη! Καλοτάξιδη και παντα ορθιος! Θυμίζει λίγο την Cagiva Raptor 650!Γι' αυτό με τρελαίνει... Όπως και το Monster 620-695 κτλ. Αχ δεν θα μπορεσω ποτε να παρω κανενα φρεσκο-ρετρο στυλ τύπου XSR 700-900 Yamaha , ούτε καν monster παλιο, moto guzzi v7,bonneville κ.α. Μέχρι και να κανω το versys scrambler σκεφτηκα ή να το αλλάξω με er6n και να γινει εκεινο ρετρο-cafe racer, αλλα θελει αρκετα λεφτα και αυτο.Αλλα μάλλον θα μείνω με το Versys γιατι δεν βλεπω να φευγει. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagma 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2017 26 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2017 Άλλος έχει χτίσει αυτό το θέμα ''θα το παρω, θα το πάρω'', άλλος το πήρε τελικά.Καλοτάξιδο, πανέμορφο είναι. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2017 Καλοτάξιδο και άπεφτο το καινουργιο μοτορι... Βγαλε και απο πίσω μια φώτο οταν μπορέσεις να δούμε την κ*λάρα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2017 (τροποποιήθηκε) Vagma να την χαίρεσαι! Πανέμορφη! Καλοτάξιδη και παντα ορθιος! Γι' αυτό με τρελαίνει... Όπως και το Monster 620-695 κτλ. Αχ δεν θα μπορεσω ποτε να παρω κανενα φρεσκο-ρετρο στυλ τύπου XSR 700-900 Yamaha , ούτε καν monster παλιο, moto guzzi v7,bonneville κ.α. Μέχρι και να κανω το versys scrambler σκεφτηκα ή να το αλλάξω με er6n και να γινει εκεινο ρετρο-cafe racer, αλλα θελει αρκετα λεφτα και αυτο.Αλλα μάλλον θα μείνω με το Versys γιατι δεν βλεπω να φευγει. οφ τοπικ, αλλα τι, δε μπορεις να δωσεις το βερσυς και να παρεις ενα μονστερ πχ ; Οκ! Ο σοβαρός λογος είναι πως μου λένε όλοι που θα πάς με το γυμνό, δεν κάνει κτλ! Τα γνωστά δηλαδή! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 12 , 2017 από τον GavriilVet 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2017 Παντα όρθιος και αγρατζουνιστη.Η πιο όμορφη sv μέχρι τώρα.Μίας κ έχω ένα φετίχ,με usd θα έσπερνε ακόμα πιό πολύ πάντως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagma 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2017 Καλοτάξιδο και άπεφτο το καινουργιο μοτορι... Βγαλε και απο πίσω μια φώτο οταν μπορέσεις να δούμε την κ*λάρα 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgosv78 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2017 Κούκλα φίλε είναι! Μου φαίνεται πιο όμορφο στις φωτό σου, απο αυτές που χα δεί μέχρι τώρα της μηχανής ..ίσως δεν το χα προσέξει καλά..Πάντα όρθιοι και καλές βόλτες! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2017 Να το χαίρεσαι φίλε. Άμα είχε και τη μπλε ζαντουλα θα ήταν σούπερ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2017 Αμα είχε ο ενας usd, άμα είχε ο άλλος μπλέ ζάντα, άμα είχε ο άλλος αλλη εξάτμισή...Ρε αφήστε τον τον άνθρωπο να το φχαριστηθεί, κουκλί ειναι όπως και να χει!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagma 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2017 Να το χαίρεσαι φίλε. Άμα είχε και τη μπλε ζαντουλα θα ήταν σούπερ!!δεν το πηρα ασπρο για αυτο τον λογο αν και μου αρεσε η πλε ζαντα..............αλλα δυστηχως οταν βρωμιζει φαινεται χαλια.........το χω δει στο συνεργειο πιστεψε με...........αλλωστε δεν ειμαι πια εικοσαχρονος οποτε οπως την πηρα μου αρεσει περισσοτερο................ Αμα είχε ο ενας usd, άμα είχε ο άλλος μπλέ ζάντα, άμα είχε ο άλλος αλλη εξάτμισή...Ρε αφήστε τον τον άνθρωπο να το φχαριστηθεί, κουκλί ειναι όπως και να χει!! γαβριλο χαχαχαχαχ δεν θα χε τοσο......θα χε 8000 ευρω και ακομα θα το ονειρευομουνα χαχαχαχχαχα...............το μονο που χρειαζεται σχετικα αμεσα ειναι μια ζελατινα για να συνεχισω τα ταξιδακια..........μετα καποια αλλα πραγματακια σιγα σιγα.........εξατμιση δεν νομιζω ηδη εχει πολυ καλο ηχο η μαμα......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2017 Να το χαρείς το εργαλείο! Πάντα όρθιος! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες